SV9ANJ Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Παιδιά το antelife πρίν 2 μέρες αρνήθηκε να μου στείλει ένα τηλέφωνο ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα είναι high risk προορισμός. Έχει τύχη σε κανένα άλλο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδιά το antelife πρίν 2 μέρες αρνήθηκε να μου στείλει ένα τηλέφωνο ισχυριζόμενοι ότι η Ελλάδα είναι high risk προορισμός. Έχει τύχη σε κανένα άλλο αυτό;ε Τι ομως εννοουσαν με αυτο το "high risk", οτι ειμαστε αναξιοπιστοι σαν αγοραστες, οτι ειμαστε ιδιοτροποι και απαιτητικοι η οτι τα ταχυδρομεια μας ειναι χαλια και μπορει να χαθει και να το χρεωθουν αυτοι? Δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο.. Δεν το διευκρινισαν? Αρχισαν και οι Κινεζοι "να μας την λενε"? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν ξέρω τι εννοούσαν και ούτε μπήκα στην διαδικασία να ανοίξω κουβέντα με τον κινέζο του είπα ότι δεν πειράζει ότι θα το παραγγείλω από αλλού όπως και έκανα. ε Τι ομως εννοουσαν με αυτο το "high risk", οτι ειμαστε αναξιοπιστοι σαν αγοραστες, οτι ειμαστε ιδιοτροποι και απαιτητικοι η οτι τα ταχυδρομεια μας ειναι χαλια και μπορει να χαθει και να το χρεωθουν αυτοι? Δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο.. Δεν το διευκρινισαν? Αρχισαν και οι Κινεζοι "να μας την λενε"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 σκεφτομαι να παραγγειλω το xiaomi mi-2 απο ibuygou και εχει τροπους αποστολης : 1)DHL 2)EMS 3)FEDEX 4) registered airmail 5)airmail Ποιο θα προτεινατε να επιλέξω βαση αξιοπιστίας τελωνειου κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 σκεφτομαι να παραγγειλω το xiaomi mi-2 απο ibuygou και εχει τροπους αποστολης : 1)DHL 2)EMS 3)FEDEX 4) registered airmail 5)airmail Ποιο θα προτεινατε να επιλέξω βαση αξιοπιστίας τελωνειου κλπ Προτίμησε το registered airmail που θα σου στείλει και tracking number. Ποτέ τα 3 πρώτα που ανέφερες γιατί έχουν πολλές πιθανότητες να περάσουν τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν ξέρω τι εννοούσαν και ούτε μπήκα στην διαδικασία να ανοίξω κουβέντα με τον κινέζο του είπα ότι δεν πειράζει ότι θα το παραγγείλω από αλλού όπως και έκανα. Προφανως εφ οσον το εκαναν σε σενα, θα το κανουν και σε αλλους. Ελπιζω να μην μας βγαλει "κοκκινη καρτα" ολη η Κινα, ακομη δεν εκανα παραγγελια.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 παιδιά τον ήπια.. παρείγγειλα για λογαριασμό ενός φίλου ένα τηλέφωνο από Etotalk μέσω DHL (με την σύμφωνη γνώμη του για το ρισκο του τελωνείου). Είχα 12 πακέτα τα τελευταία δυο χρόνια απο DHL χωρίς τελωνείο.. ε ήρθε η ώρα που την πάτησα. Μου ζητάνε 101€ + τα τελωνειακά τέλη τα οποία δεν μου τα υπολογίζουν αν δεν τους στειλω την απόδειξη του paypal !! Στην συσκευασία υπάρχει απόδειξη 50$ την οποία ο τελώνης δεν την δέχεται όπως μου είπαν απο DHL και αρνηθηκε να υπολογίσει τα τέλη για τα 50$ !! Πόσο μπορεί να βγεί το τελωνείο για 170€ αξία ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 εγω τα εχω παθει!σας τα ελεγα δεν ακουγατε.τωρα λοιπον καλη ορεξη.Τον εκτελωνισμο θα τον κανεις μονος σου?πρεπει να τους πας την αποδειξη του paypal η της τραπεζας να δουν ποσο στ αληθεια πληρωσες ,και βαση αυτου θα σε φτιαξουνε με τους φορους,αφου σου βαλουν ολους τους φορους τους,μετα θα σου ριξει κι ενα καπελο η dhl διαικπεραιωσης κατι τετοιο τελος παντων κανα 30-35αρι ευρω και ηρθε κι εδεσε.κατω απο 90 ευρω φιλε δεν νομιζω να σου βγει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 παιδια τωρα αγχωθηκα αν και εχω βαλει απλο δεμα με singapore post ερχεται φοβαμαι μην πληρωσω κανα λιβανι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 παιδια τωρα αγχωθηκα αν και εχω βαλει απλο δεμα με singapore post ερχεται φοβαμαι μην πληρωσω κανα λιβανι Εσύ δεν έχεις πρόβλημα.Μη Αλλά α για dhl τα έχουμε τόσο καιρό.Να σου βγεί τώρα ενα κινητό απο κίνα 300 ευρώ...:cry: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ναι ειναι κριμα κινεζος να σου βγει χρυσαφι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 ναι ειναι κριμα κινεζος να σου βγει χρυσαφι όχι απο θέμα ποιότητας,αλλά καταφεύγουμε σε αυτά λόγω οικονομίας.Αν είναι να σου βγεί ο κούκος αηδόνι,βράστα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 μου είπαν επίσης ότι αν δεν θελω να το παραλάβω υπάρχουν δύο περιπτώσεις - δεν το επιστρεφουν και σε 6 μήνες περνάει στην διάθεση του ελληνικού κράτους - ζητώ να επιστραφεί στον αποστολέα (χωρίς κόστος) το τι θα κάνει ο αποστολέας μετά ειναι δικό του θέμα. να επιστρέψει τα χρήματα αποκλείεται, τουλάχιστον αν μπορούσε να το στείλει με ems ή china post κι ας με χρεώσει τα μεταφορικά κανένα πρόβλημα... λέτε να το δεχτεί? το εχω προτεινει και περιμένω απάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 μου είπαν επίσης ότι αν δεν θελω να το παραλάβω υπάρχουν δύο περιπτώσεις - δεν το επιστρεφουν και σε 6 μήνες περνάει στην διάθεση του ελληνικού κράτους - ζητώ να επιστραφεί στον αποστολέα (χωρίς κόστος) το τι θα κάνει ο αποστολέας μετά ειναι δικό του θέμα. να επιστρέψει τα χρήματα αποκλείεται, τουλάχιστον αν μπορούσε να το στείλει με ems ή china post κι ας με χρεώσει τα μεταφορικά κανένα πρόβλημα... λέτε να το δεχτεί? το εχω προτεινει και περιμένω απάντηση.. Δύσκολα του βάζεις και του πωλητή πάντως.Καλώς η κακώς είναι δική σου επιλογή ο τρόπος αποστολής.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δύσκολα του βάζεις και του πωλητή πάντως.Καλώς η κακώς είναι δική σου επιλογή ο τρόπος αποστολής.... γιατι ειναι δυσκολο.. θα του πληρώσω την νέα αποστολή.. επι πλέον θα έχει κερδίσει για πάντα έναν πελάτη, ενώ αν δεν με εξυπηρετήσει θα τσεπώσει το τηλέφωνο που θα του επιστρέψει η DHL αλλά θα χάσει έναν πελάτη που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον δυσφημίζει σε κάθε φόρουμ και κάθε παρέα. Τώρα θα μου πεις έχει ανάγκη? οχι δεν έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 γιατι ειναι δυσκολο.. θα του πληρώσω την νέα αποστολή.. επι πλέον θα έχει κερδίσει για πάντα έναν πελάτη, ενώ αν δεν με εξυπηρετήσει θα τσεπώσει το τηλέφωνο που θα του επιστρέψει η DHL αλλά θα χάσει έναν πελάτη που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον δυσφημίζει σε κάθε φόρουμ και κάθε παρέα. Τώρα θα μου πεις έχει ανάγκη? οχι δεν έχει.. Φυσικά και δεν έχει ανάγκη.Εύχομαι να ξεμπερδέψεις φυσικά,αλλά κακώς θα τον δυσφημίσεις σε περίπτωση που δε σε καλύψει η απάντηση του.δε φταίει αυτός που δεν θέλεις να πληρώσεις κόστος εκτελωνισμού.ήξερες το ρίσκο και δυστυχώς την πάτησες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 σύμφωνοι, δεν λέω ότι φταίει ο etotalk, αλλοίμονο, ο πρώτος που φταίει ειμαι εγώ, απλά μια εξυπηρέτηση θα του ζητήσω η οποία δεν του κοστίζει κάτι.. ότι έξοδα χρειαστούν εγώ θα τα καλύψω.. ήδη εχω αγοράσει δύο τηλέφωνα από εκει. αν δεν με εξυπηρετήσει θα καταλάβει πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει τρίτο.. πέρα απο αυτο, το μαύρο πρέπει να πέσει στην DHL. Ανακαλώ ότι είχα πει σε προηγούμενο post στο thread του N1, ότι δεν είχα ποτέ προλήματα με την DHL. Να που ήρθε και η σειρά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Η μόνη περίπτωση πάντως να μη σε εξυπηρετήσουν είναι αν έχουν τόσο τεράστιο φόρτο παραγγελιών, που και πάλι πιστεύω θα σε βοηθήσουν. Στο εύχομαι. Και μακριά απο DHL ( άλλος ένας παθών...)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 σύμφωνοι, δεν λέω ότι φταίει ο etotalk, αλλοίμονο, ο πρώτος που φταίει ειμαι εγώ, απλά μια εξυπηρέτηση θα του ζητήσω η οποία δεν του κοστίζει κάτι.. ότι έξοδα χρειαστούν εγώ θα τα καλύψω.. ήδη εχω αγοράσει δύο τηλέφωνα από εκει. αν δεν με εξυπηρετήσει θα καταλάβει πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει τρίτο.. πέρα απο αυτο, το μαύρο πρέπει να πέσει στην DHL. Ανακαλώ ότι είχα πει σε προηγούμενο post στο thread του N1, ότι δεν είχα ποτέ προλήματα με την DHL. Να που ήρθε και η σειρά μου. Παιδια, σιγουρα η etotalk δεν φερει καμμια ευθυνη και σιγουρα ο φιλος δεν μπορει να "απαιτησει" τιποτα, στειλει δεν στειλει το κινητο πισω. Ομως, εαν προκειται για υπευθυνη και αξιοπιστη εταιρεια (που μεχρι τωρα εδειξε οτι ειναι) και εφ οσον το κινητο γυρισει πισω, εχουν ηθικη υποχρεωση να κανουν κατι γι αυτο. Το πιο βολικο και ευκολο για ολους θα ηταν φυσικα να το ξαναστειλουν Ελλαδα με ενα "πιο σιγουρο" τροπο αποστολης και αυτο πιστευω οτι θα κανουν τελικα, εφ οσον κατανοησουν το προβλημα. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 σήμερα το singapore post δειχνει 12 του μήνα Despatched to overseas (Country code: GR) δηλαδή μέσα σε 4 μέρες έφυγε από εκεί σε πόσες να περιμένω να πατήσει ελλάδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meta Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Το merimobiles το θεωρειτε αρκετα αξιοπιστο site?Σκοπευω να κανω αγορα κινητου και θα θελα να μου πειτε αν αξιζει και με ποιο τροπο με συμβουλευετε να επιλεξω την αποστολη του προϊοντος.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά και εγω είχα τους ενδοιασμούς μου παραγγέλνοντας ένα κινητό απο Κίνα, όμως τελικά καταστάλαξα και είπα να προχωρήσω στην παραγγελία αυτού. Έκανα την ποραγγελία μου απο merimobiles στις 20-12-2012 και συγκεκριμένα το UMI X1 και τους είπα να γραψουν στο πακέτο ότι πρόκειται είτε για e-book είτε για reader και επίσης να αναγράψουν ότι προορίζεται ως δώρο αναγράφοντας τιμή κάτω των 35$. Πράγματι, αυτό έπραξαν και το δέμα μου στάλθηκε με Singapore Post και με tracking number μετά από λίγες μέρες. Εν τέλει, το δέμα έφτασε στο ταχυδρομείο της Κοζάνης στις 05-01-2013. Στα παραπάνω θα ήθελα να προσθέσω, ότι πραγματοποίησαν καλή δουλειά στο πακετάρισμα για την ασφάλεια του κινητού και πως συμπεριέλαβαν στο πακέτο και ένα ζευγάρι capacitive gloves, αλλά και ακουστικά τα οποία δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία του κινητού κανονικά. Φυσικά, δεν μου χρέωσαν τίποτα για τα παραπάνω...Πλέον, ετοιμάζομαι να παραγγείλω και για την αδερφή μου το JIAYU G3 φυσικά πάλι απο merimobiles. Νομίζω, οτι θεωρείται για μένα πια αξιόπιστο ως site αγορας ηλεκτονικών ειδών απο Κίνα Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω σε πολλα απο αυτά τα σαιτ με τα κινεζικα τηλεφωνα βλεπω στην αναλυση το εξής: Dual SIM 2G GSM 850/900/1800/1900 and 3G WCDMA 850/2100 και συγκεκριμένα η απορία μου είναι με το 3G... τα mhz μας καλύπτουν? ή τα δικα μας δικτυα παιζουν σε αλλες συχνότητες? Ευχαριστώ πολύ πολύ! Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 ρε φιλε saing τι κολος που εισαι εγς εκανα παραγγελεια 22/12 και εφυγε με singapost 7/1 και εσενα 5/1 ηταν κοζανη εσενα πεταξε το δεμα ειλικρινα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παραμονές χριστουγέννων (22/12) παραγγέλνω στο merimobiles.com το Jiayu G3. Στις 25/12 μου λένε ότι ξεκίνησε. Από το track number που μου έδωσαν και τις οδηγίες τους (RΑ σημαίνει China post) δεν το βρίσκω και αφου δεν απαντούν στο mail τους μιλάω στο chat στις 31/12 και μου λένε ότι είναι με Singapore post και έχει ξεκινήσει. Όντως το παρακολουθώ να βγαίνει από τελωνείο (3/1 νομίζω) και αντί να μείνει Αθήνα (μένω λίγο πιο έξω), ανεβαίνει Θεσ/νικη και από εκεί Κοζάνη όπου και παραλαμβάνεται!!!!!!! Τους το λέω (αφού και πάλι δεν απαντούν στο mail) στο chat και αφού αρχικά το αρνούνται, επιμένουν ότι είναι το σωστό track number αλλά τελικα μου δίνουν ένα άλλο το οποίο πλέον είναι το σωστό. Το κινητό που παραλαμβάνω δεν είναι στο χρώμα που το παρήγγειλα, δεν είναι rooted που πλήρωσα, και δεν έχει Ελληνικά που μου υποσχέθηκαν. Επειδή ήταν η πρώτη παραγγελία μου με τον κωδικό welcome είχα έκπτωση (όπως όλοι οι νέοι πελάτες) 5%. Μετά τα παράπονα που τους έκανα (μόνο στο chat πλέον, δεν υπάρχει λόγος να τα γράφω και σε mail αφού πάνε τζάμπα...) μου είπαν ότι θα μου πιστώσουν $5 για το inconvinience (για το λάθος χρώμα). Επιμένω ότι δεν είναι rooted, δε με πιστεύουν και μου λένε ότι θα ρωτήσουν τους συνεργάτες τους και θα μου στείλουν mail (σας είπα για τη σχέση τους με τα mail!!!) το οποίο φυσικά δε ερχεται ποτέ. Παράλληλα μου λέει ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να με πιστώσει άλλα $7 και ότι μαζί με τα άλλα $5 και την έκπτωση των $11.86 έχω σύνολο $24 και θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος. Του λέω ότι δε με ικανοποιεί (τι να την κάνω την πίστωση, επιστροφή θέλω) και εκεί "ο υπολογιστής του πάει να κολλήσει και πρέπει να κάνει restart". Του είπα ότι θα τον περιμένω αλλά όταν επέστρεψε έκανε ότι δε με άκουγε. Προχτές, σε νέα απόπειρα chat πέτυχα κάποια (ή κάποιον?) Crystal πολύ ευγενική και μου ζητάει πληροφορίες για να δώσουν λύσεις σε root και ελληνικά (για το χρώμα δεν υπάρχει πρόβλημα, μου εξήγησε ότι το μαύρο είναι ένα πιο σκούρο ασημί - απαιτήσεις που έχουμε κι εμείς οι Έλληνες, λίγη ηλιοθεραπεία θα του κάνω και θα φτιάξει!!!!!!:cool::cool:). Μου είπε να κάνω mail (στο τεχνικό τμήμα αυτή τη φορά) και αυτή θα τους γράψει ότι είναι επείγον, ενώ παράλληλα θα μου στείλει και μένα μια αυτοματοποιημένη φόρμα απάντησης. Όλα αυτά άμεσα!!! Όπως καταλαβαίνετε ούτε το άμεσο αυτοματοποιημένο mail δεν έχω ακόμα. Μόνο mail για διαφημίσεις τους... Τι προτείνετε να κάνω;;; Κάποιοι μου έλεγαν για παραπονα στο paypal. Σκεφτόμουν να περιμένω μερικές μέρες και να τους προειδοποιήσω ότι θα το κάνω (μήπως και καταφέρω κάτι) και μετά συνεχίζω... Υ.Γ. @saign Μήπως είχες track number που τέλειωνε σε ...6565SG;;; Υποθέτω ότι ή μου έδωσαν τον κωδικό σου ή κόλλησαν στο πακέτο κάποιου άλλου (από την Κοζάνη) τα δικά μου στοιχεία και ότι αυτός πήρε το δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts