Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε κάτι πιο επώνυμο, όπως το πολυδοκιμασμένο και καλό JiaYu F1 ή το CoolPad 7236. Από μικρότερες μάρκες αξίζει μια ματιά και το Phicomm 230 επειδή έχει επεξεργαστή Qualcomm και Android 4.3.

Το AliExpress δεν είναι κατάστημα. Όπως το eBay, πρέπει να βρεις αξιόπιστο πωλητή.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάρε κάτι πιο επώνυμο, όπως το πολυδοκιμασμένο και καλό JiaYu F1 ή το CoolPad 7236. Από μικρότερες μάρκες αξίζει μια ματιά και το Phicomm 230 επειδή έχει επεξεργαστή Qualcomm και Android 4.3.

Το AliExpress δεν είναι κατάστημα. Όπως το eBay, πρέπει να βρεις αξιόπιστο πωλητή.

θα ήθελα σε πέντε ίντσες κατι άλλο ;

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

η απόφαση είναι http://www.aliexpress.com/item/Original-Bluboo-X1-X1S-MTK6582-1-3GHz-Quad-Core-Android-4-2-1GB-RAM-4GB-ROM/1932413453.html μέχρι το βράδυ λέω να το παραγγείλω τι λέτε

Σε ποια τιμη?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

η απόφαση είναι http://www.aliexpress.com/item/Original-Bluboo-X1-X1S-MTK6582-1-3GHz-Quad-Core-Android-4-2-1GB-RAM-4GB-ROM/1932413453.html μέχρι το βράδυ λέω να το παραγγείλω τι λέτε

Το τηλέφωνο τα αξίζει τα χρήματα του και με το παραπάνω, όντως.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα από τα τρία του Panda ...

Σε ποια τιμη?

Bluboo X1 στα € 72,39

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα από τα τρία του Panda ...

στο aliexpress εχω αγορασει πολλα πραγματα χωρις προβληματα .Τωρα το bluboo.... σαν κινητο αφού αξιζει τα λεφτα τι σημασια εχει αν δεν το παρω panda..; Παντως εχω λαβει σοβαρα την προταση σου και θα αγορασω ενα απο αυτα που με προτεινες .Ευχαριστω !!!

Bluboo X1 στα € 72,39

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο aliexpress εχω αγορασει πολλα πραγματα χωρις προβληματα .Τωρα το bluboo.... σαν κινητο αφού αξιζει τα λεφτα τι σημασια εχει αν δεν το παρω panda..; Παντως εχω λαβει σοβαρα την προταση σου και θα αγορασω ενα απο αυτα που με προτεινες .Ευχαριστω !!!

Ε ναι σε αυτην την τιμη πια.....το τσιμπας,οτι και να βγει μετα.....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Προσεξε.Το X1s εχει 512ΜΒ ram.Στο Pandawill το Χ1 εχει 89$.Το κινητο αξιζει.Δυο εχω φερει και ειναι κομπλε.Κατασκευη,οθονη,ηχειο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Προσεξε.Το X1s εχει 512ΜΒ ram.Στο Pandawill το Χ1 εχει 89$.Το κινητο αξιζει.Δυο εχω φερει και ειναι κομπλε.Κατασκευη,οθονη,ηχειο.

για το bluebo X1 θα να παρω ,το γράφει ο κινεζος X1s οτι εχει 512ΜΒ η τιμη του bluebo X1είναι στα 6$ ποιο ακριβά απο οτι στο Pandawill απλώς την αγορα μου θα την κάνει αδερφή μου και επειδή δεν ξέρει και πολλά άσε καλύτερα από εκεί που ξέρει και ξέρω μην ψαχνόμαστε καλύτερα στα σίγουρα στo

aliexpress

Παιδια η αγορα μου εγινε bluebo X1 εγινε απο aliexpress απο αυτων http://www.aliexpress.com/item/Original-Bluboo-X1-X1S-MTK6582-Quad-Core-1GB-RAM-5-0-IPS-Screen-Dual-Camera-WCDMA/1934193595.html .Απο οτι δείχνει στη παρουσίαση του κινητου σου δίνει θήκη σιλικόνης και screen protector. Το μονο που με ανησυχεί που δεν προσεξα πριν την αγορα ειναι αν εχει Ελληνικη γλωσσα ;Κανενα φίλος το ξερει ; Σας ευχαριστω !!!!για την ενημέρωση σας οτι νεα εχω τα λεμε εδω

Παιδια η αγορα μου εγινε bluebo X1 εγινε απο aliexpress απο αυτων http://www.aliexpress.com/item/Original-Bluboo-X1-X1S-MTK6582-Quad-Core-1GB-RAM-5-0-IPS-Screen-Dual-Camera-WCDMA/1934193595.html .Απο οτι δείχνει στη παρουσίαση του κινητου σου δίνει θήκη σιλικόνης και screen protector. Το μονο που με ανησυχεί που δεν προσεξα πριν την αγορα ειναι αν εχει Ελληνικη γλωσσα ;Κανενα φίλος το ξερει ; Σας ευχαριστω !!!!για την ενημέρωση σας οτι νεα εχω τα λεμε εδω

Το "Other" που λέει στην περιγραφή μάλλον σημαίνει ότι έχει πολλές γλώσσες, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τον πωλητή. Πάντως δεν πιστεύω να είναι διαφορετικό από του PANDA το οποίο αναφέρει στην περιγραφή ότι έχει Ελληνικά.

Έχεις χρόνο και γιά να ακυρώσεις την παραγγελία εάν θέλεις.

Edited by evansarmor

παιδια καλησπερα. θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο site για να παρω εφεδρικη μπαταρια για κινητο.προσπαθησα στο antelife αλλα δεν την στελνουν λενε και εδω και 6 μερες ουτε τα λεφτα επιστρεφουν.καθε μερα στο περιμενε με εχουν.ευχαριστω

εγω θα σου ελεγα παρε ενα

http://www.geekbuying.com/item/XiaoMi-10400mAh-USB-Portable-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-Mobile-Phones-Tablets-iPhone-Samsung-HTC-Google-Blackberry---Black-Grey-329015.html

και εχεις ησυχο το κεφαλακι σου ;)

Το "Other" που λέει στην περιγραφή μάλλον σημαίνει ότι έχει πολλές γλώσσες, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τον πωλητή. Πάντως δεν πιστεύω να είναι διαφορετικό από του PANDA το οποίο αναφέρει στην περιγραφή ότι έχει Ελληνικά.

Έχεις χρόνο και γιά να ακυρώσεις την παραγγελία εάν θέλεις.

θα ρωτήσω το πωλητή μακάρι να ισχύει αυτό που λες

Τι έπαθε ρε παιδιά το Panda και βγάζει τις τιμές μόνο σε...δολάρια Αυστραλίας;!;

Γράψτε λάθος, μόνο στη σελίδα του Clearance το κάνει.

Βρε παιδιά το oppomart δεν στέλνει Ελλάδα? Πήγα να αγοράσω δύο θήκες και δεν με προχωράει στην επιλογή μέθοδο αποστολής δεν υπάρχει τίποτα.
Using Tapatalk

Αγορά απο vickmall ενα xiaomi note.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 26-07-2014 11:09 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31-07-2014 12:33 IPS

Πάρα πολύ καλά από χρόνους........:)

Ελπίζω να είναι εντάξει το κινητό και να μην έχουμε επιστροφές κτλ. ;)

Υγ λογικά δεν θα έπρεπε εχθές να κλείσει και απο το αεροδρόμιο ?

:)

Αγορά απο vickmall ενα xiaomi note.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 26-07-2014 11:09 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31-07-2014 12:33 IPS

Πάρα πολύ καλά από χρόνους........:)

Ελπίζω να είναι εντάξει το κινητό και να μην έχουμε επιστροφές κτλ. ;)

Υγ λογικά δεν θα έπρεπε εχθές να κλείσει και απο το αεροδρόμιο ?

Με τα Ολλανδικά ταχυδρομεία έιναι το δέμα;;;

Όχι. Με Singapore post είναι.

Απλά απο όσα έχω διαβάσει απο τις σελίδες των αποστολών, είναι λίγο ΚΡΙΣΙΜΟ το σημείο απο την μετάβαση της κατάστασης ΆΦΙΞΗ σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ. Δε βιάζομαι να το πάρω στα χέρια μου (μεσα στα πλαίσια λογικής), αρκεί να ξεπεράσουμε αυτο το σημείο.

Και καλο μηνα παιδιά:):)

Edit......

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS _______________________________26-07-2014 11:09 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ __________________31-07-2014 12:33 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 01-08-2014 12:21 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Παμε για ρεκόρ ?

Edited by mike_k
:)

το tinydeal ειναι αξιοπιστο επιπεδου minideal k to2c ή δεν αξιζουν τα δωρα?

ευχαριστω :)

Edited by greekman93