pyxta Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σε εμενα σε παρομοιο προβλημα που μου ειπε οτι θα αλλαξει την διευθυνση το εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σε συνεχεια του περιστατικού που συνέβη με το geekbuying … τελικα το απίθανο αυτό web store δεν θελησε να κανει refund όπως όφειλε και την λυση την εδωσε το paypal . Χτες μάλιστα ειχαν το θράσος σε mail που μου εστειλαν να υποστηρίξουν με μια ψεύτικη φωτογραφία οτι τους επέστρεψα χτυπημένη συσκευή και πως συμφώνα με την πρακτική τους αυτό σημαίνει κράτηση 20% από την αξια της συσκευής ( περίπου -40$% ). Είναι απίστευτο που ολο αυτό το διάστημα η μονη τους έννοια ηταν, όχι να δώσουν λυση στο πρόβλημα,αλλα πώς να γλιτώσουν μερικα δολαρια η ακομα καλυτερα ολόκληρο το ποσο της συναλλαγή ( λες και υπήρχε τέτοια πιθανότητα) . Δεν ξερω τι αλλαξε το τελευταίο διάστημα και λεω το τελευταίο γιατι στα δυο χρονια που λειτούργει εχω διαβάσει θετικα σχόλια, αλλα η τωρινή τους αντιμετώπιση σε θεματα after sales είναι εντελώς αντιεπαγγελματική . Εύχομαι μονο οι άλλες δυο συσκευές που εχω αγοράσει στο παρελθόν από αυτους να μην παρουσιάσουν κανενα προβλημα γιατι τοτε το πιο σίγουρο που θα πρεπει να κανω, θα είναι να τις πετάξω. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σε εμενα σε παρομοιο προβλημα που μου ειπε οτι θα αλλαξει την διευθυνση το εκανε. Στην τελική αφού θα έρθει με τα ελτα μετά απο 21 μερες "πετάγομαι" στην απέναντι πολυκατοικία και τσεκάρω να δω αν ήρθε η άφησε ειδοποιητήριο ο ταχυδρόμος η του κόβει και το φέρνει απέναντι Αν και με τους ταχυδρόμους των ΕΛΤΑ ποτέ δεν ξέρεις ... πετανε το κουτί στα σκαλοπάτια και φεύγουν, τουλάχιστον με εμένα έτσι έχει γίνει αρκετές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σε συνεχεια του περιστατικού που συνέβη με το geekbuying … τελικα το απίθανο αυτό web store δεν θελησε να κανει refund όπως όφειλε και την λυση την εδωσε το paypal . Χτες μάλιστα ειχαν το θράσος σε mail που μου εστειλαν να υποστηρίξουν με μια ψεύτικη φωτογραφία οτι τους επέστρεψα χτυπημένη συσκευή και πως συμφώνα με την πρακτική τους αυτό σημαίνει κράτηση 20% από την αξια της συσκευής ( περίπου -40$% ). Είναι απίστευτο που ολο αυτό το διάστημα η μονη τους έννοια ηταν, όχι να δώσουν λυση στο πρόβλημα,αλλα πώς να γλιτώσουν μερικα δολαρια η ακομα καλυτερα ολόκληρο το ποσο της συναλλαγή ( λες και υπήρχε τέτοια πιθανότητα) . Δεν ξερω τι αλλαξε το τελευταίο διάστημα και λεω το τελευταίο γιατι στα δυο χρονια που λειτούργει εχω διαβάσει θετικα σχόλια, αλλα η τωρινή τους αντιμετώπιση σε θεματα after sales είναι εντελώς αντιεπαγγελματική . Εύχομαι μονο οι άλλες δυο συσκευές που εχω αγοράσει στο παρελθόν από αυτους να μην παρουσιάσουν κανενα προβλημα γιατι τοτε το πιο σίγουρο που θα πρεπει να κανω, θα είναι να τις πετάξω. Αν και εχω παραγγειλει απο αυτους διχως προβλημα απο την συναλλαγη μου μαζι τους καταλαβαινω οτι ειναι φραγκοφονιαδες και στο σεντς,οποτε το θεωρω λογικο που αντεδρασαν ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Vickmall και πάλι vickmall... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Επειδή το Jiayu F1 γίνεται πιο σπάνιο και από την καρέτα-καρέτα, το παρήγγειλα από το 1949Deal. Φαίνεται ότι παίρνουν σοβαρά την ασφάλεια συναλλαγών: dear friend, please comfirm your order, biling address with your IP address , so that we can handling your order. your ip address is from Cyprus, but your billing address is from Greece. if not, we will cancel your order. reply us soon. have a nice day Α ρε Cyta τί μας κάνεις :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Vickmall και πάλι vickmall... Έχει στείλει κανένας κινητό για εγγύηση η για επισκευή στο Vickmall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έχει στείλει κανένας κινητό για εγγύηση η για επισκευή στο Vickmall? Νομίζω κάποιος στο θέμα του Xiaomi Red rice 1s Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έχει στείλει κανένας κινητό για εγγύηση η για επισκευή στο Vickmall? Έχει στείλει μέλος και του έστειλαν νέα συσκευή μόλις τους έστειλε το tracking number της αποστολής επιστροφής. Δηλαδή πριν καν πάρουν στα χέρια τους την προς επιστροφή συσκευή ! Εξαιρετικοί. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
next2u2008 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Καλησπερα κ απο μενα παιδια, διαβασα απειρες σελιδες στο συγγεκριμενο τοπικ (ωσπου με επιασε κ πονοκεφαλος :p ) κ εχω καταληξει πως σαν αξιοπιστα κινεζικα sites θεωρουνται τα εξης : pandawill.com coolicool.com vickmall.com banggood.com geekbuying.com buyincoins.com σωστα? τωρα ισως να ξεχασα κ μερικα... Μηπως να τα βαζαμε στο πρωτο τοπικ ολα μαζι μαζεμενα για να μην ψαχνουμε τοσες σελιδες (400+) καθε φορα? Edited July 15, 2014 by next2u2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 3ο και 5ο..........only........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Στο panda εχει καποια καλα κοματια για να χτυπησετε αν θελετε απο 17 Ιουλιου(κατι σαν happy hour συνεχομενο),αλλα τα κοματια απο καθε κινητο ειναι λιγα! Edited July 15, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Στο panda εχει καποια καλα κοματια για να χτυπησετε αν θελετε απο 17 Ιουλιου(κατι σαν happy hour συνεχομενο),αλλα τα κοματια απο καθε κινητο ειναι λιγα! Κλασσικο κολπακι πλεον που το δουλευουν καλα τα Κινεζοπουλα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Έχει στείλει μέλος και του έστειλαν νέα συσκευή μόλις τους έστειλε το tracking number της αποστολής επιστροφής. Δηλαδή πριν καν πάρουν στα χέρια τους την προς επιστροφή συσκευή ! Εξαιρετικοί. Έτσι μάλιστα… Αυτό θα πει after sale service οχι σαν το geekbuing που σε εχει + 1-1.5 μηνα στο περίμενε.. Παρεμπιπτόντως μετα τα τελευταία τους ρεζιλίκια βλεπω πως το geek πλεον δεν εχει τοπικ στο φορουμ ( κοινώς μάλλον πήρε το ποδι που του άξιζε) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Έχει στείλει μέλος και του έστειλαν νέα συσκευή μόλις τους έστειλε το tracking number της αποστολής επιστροφής. Δηλαδή πριν καν πάρουν στα χέρια τους την προς επιστροφή συσκευή ! Εξαιρετικοί. Δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα,αλλα αυτα δεν τα κανει ο κολοσσος ΑΜΑΖΟΝ.Καλη κινηση εντυπωσιασμου απο το καταστημα αλλα δεν παιζει να ξαναγινει.Δεν παιζει δηλαδη σοβαρο μαγαζι να στελνει συσκευες μονο εχοντας στα χερια του ενα tracking number. Σχετικα με το Geek,ειδα ενα ποστ προς το φιλο telmusic που εγραφε ''Dude it has a scratch'' και δεν μ αρεσε καθολου το υφακι τους προς πελατη.Ευτυχως δικαιωθηκε.Πρεπει να το προσεξουμε λιγο που δεν ειναι πλεον επισημασμενο το θεμα του. Edited July 15, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Σχετικα με το Geek,ειδα ενα ποστ προς το φιλο telmusic που εγραφε ''Dude it has a scratch'' και δεν μ αρεσε καθολου το υφακι τους προς πελατη.Ευτυχως δικαιωθηκε.Πρεπει να το προσεξουμε λιγο που δεν ειναι πλεον επισημασμενο το θεμα του. Σχετικά με αυτό το ύφος και το δήθεν γρατζουνισμενο τηλέφωνο, σε mail που μου έστειλαν αργοτερα προσπάθησαν να το μαζέψουν με ανόητες δικαιολογίες του τύπου πως μπορεί να έγινε κατά την μεταφορά λόγο κακού πακεταρισματος. Βέβαια εγώ τους είχα στείλει από την πρώτη μέρα φωτογραφιες του κινητού πριν το πακετάρω όπως και εικόνες με την διπλο-πακεταρισμενη συσκευασία. Πάντως μου έχει τύχη και σε εμένα να μου στείλουν καινούργιο προϊόν μόνο δείχνοντας την απόδειξη επιστροφής αλλά σε κατάστημα που είχα αγοράσει στο παρελθόν αρκετές φορές. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Υπάρχει πάντως το θέμα του;; Για ποιο λόγο δεν είναι πλέον επισημανσμένο;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Υπάρχει πάντως το θέμα του;; Για ποιο λόγο δεν είναι πλέον επισημανσμένο;; Μάλλον μας βαρέθηκαν ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλησπερα κ απο μενα παιδια, διαβασα απειρες σελιδες στο συγγεκριμενο τοπικ (ωσπου με επιασε κ πονοκεφαλος :p ) κ εχω καταληξει πως σαν αξιοπιστα κινεζικα sites θεωρουνται τα εξης : pandawill.com coolicool.com vickmall.com banggood.com geekbuying.com buyincoins.com σωστα? τωρα ισως να ξεχασα κ μερικα... Μηπως να τα βαζαμε στο πρωτο τοπικ ολα μαζι μαζεμενα για να μην ψαχνουμε τοσες σελιδες (400+) καθε φορα? το τριτο και το minideal που ξεχασες!!!!!! Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Υπάρχει πάντως το θέμα του;; Για ποιο λόγο δεν είναι πλέον επισημανσμένο;; Το τοπικ τους έχει διαγραφεί από τους συντονιστές ή έχει βγει από την επιφάνεια μέχρι νεωτέρας. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Δεν παιζει δηλαδη σοβαρο μαγαζι να στελνει συσκευες μονο εχοντας στα χερια του ενα tracking number. Εμείς δηλαδή, που στέλνουμε τα λεφτά μας χωρίς καν να έχουμε tracking number, δεν είμαστε σοβαροί πελάτες; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 pandawill what ??? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 τελικα antelife απο την μερα της πληρωμης μεχρι παραδοση 26 μερες. με τον μονο που καταφερα να συνομιλησω ηταν ενας τυπος που ανεβαζει βιντεο στο youtube. κανενας αλλος δεν απαντησε. ουτε site, ουτε fb. προσευχεστε και παραγγελνετε. ειναι παντως πιο φτηνο κατα 5$ με 8 δολαρια με τους ποντους που μαζευεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Από antelife παραγγελία 21/5/2014, δεν έχω παραλάβει. (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5486108#post5486108) Χρήματα δεν μου έχουν επιστρέψει. Μετά το dispute έχω προχωρήσει σε claim και περιμένω διευθέτηση από paypal. Εγώ δεν αγοράζω ξανά από αυτό το κατάστημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavianos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) pandawill, 5C Smartphone Android 4.2 MTK6572W Dual Core 1.2GHz 3G GPS 4.0 Inch μετα απο μια εδβομαδα λειτουργιας δε φορτιζε ενω απο την αρχη ειχε προβλημα με τ ακουστικα.Τους ενημερωνω και απαντουν Sorry for the inconvenience. Could you pls go to your local shop to repair it? Any repairing cost, pls advise us in advance,if the cost is proper, we will share it with you. ανοιγω dispute Hello Pls kindly close the dispute on paypal first then we offer you procedure to send it back to repair Regards Linda τεσπα τους το εχω στειλει ηδη πισω και ζητησα refund, πριν χαλασει, στο ενδιαμεσο, αγοραζω επισης FeiTeng N9300+ Smart Phone Android 4.0 MTK6577 Dual Core 3G GPS 4.7 Inch 8.0MP Camera-white μετα απο 10 μερες ζηταω tracking no και απανταν οι θεοι δεν το εχουν αν θελω μπλε....τους ρωταω γιατι δεν με ενημερωσαν .............sorry ειπαν.ζητησα refund γι αυτο και μου εδωσαν τα λεφτα,pandawill again????no thanks Edited July 16, 2014 by octavianos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts