Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα και από εμενα. παρακολουθώ το topic για να αναζητήσω και εγώ το καλύτερο κινεζικο site.

μέχρι στιγμής έχω κοιτάξει αρκετά κινεζικα site αλλα κανένα προς την δικια μου άποψη δεν είναι καλύτερο από το site που αγοράζω εγώ.

100% αξιόπιστο , στέλνει με ότι μεταφορικά θέλεις ελλάδα , paypal πληρωμές , 100% υποστήριξη από τους πολίτες και μετά την αγορά ακόμα και σε θέματα αναβάθμισης λογισμικού, και επίσης έχουν και το δικό τους ROM σε όλα τα κινητά. και με 5 euro έχεις εγγίσει παράδοσης. Kαι πλήρες υποστήριξη μέσο skype.

http://www.etotalk.com/

ακομα ενας κραχτης!!!!

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.Σήμερα παρέλαβα ένα lenovo s820 από minideal.το τηλ δεν ανοίγει με τίποτα είναι νεκρό.Δεν φορτίζει(έχω βγάλει την ζελατίνα από μπαταρία).Δεν έχω βρει κάποια λύση κ μάλλον θα το στείλω πίσω.Ποια διαδικασία να ακολουθήσω?Ευχαριστώ

Μιλα με το καταστημα καταρχην φιλε μου.Και πεςακριβως τι εγινε.Δημσια στο τοπικ που εχουν εδω παντα......:)

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ακομα ενας κραχτης!!!!

Κλασσικα πλεον τα κρουσματα..........δεν τσιμπαμε........

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Πρώτη φορά το ακούω μετά από τόσα χρόνια ... βρήκες τίποτα πολύ φθηνό και ρωτάς;;;

Θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα από ένα κατάστημα (και όχι ξεχωριστά από διάφορους) και βρήκα αυτό που τα έχει και τα τρία.

Συγκεκριμένα Nillkin Screen Protector για το Hongmi, καλώδια micro usb και φορτιστή αυτοκινήτου.

- Κωνσταντίνος -

Θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα από ένα κατάστημα (και όχι ξεχωριστά από διάφορους) και βρήκα αυτό που τα έχει και τα τρία.

Συγκεκριμένα Nillkin Screen Protector για το Hongmi, καλώδια micro usb και φορτιστή αυτοκινήτου.

Τι να σου πω, εάν έχει paypal δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Τι να σου πω, εάν έχει paypal δεν πρόκειται να χάσεις τα χρήματά σου.

Έχει paypal και δεν θα χάσω τα λεφτά μου.

Τον χρόνο μου δεν θέλω να χάσω γιαυτό ρώτησα. Απ΄ότι βλέπω θα κάνω σεφτέ, δεν έχει ψωνίσει άλλος. :D

- Κωνσταντίνος -

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα παρέλαβα ένα lenovo s820 από minideal.Το τηλ είναι νεκρό,δεν ανοίγει με τίποτα,ούτε φορτίζει(έχω βγάλει την ζελατίνα από μπαταρία).Δεν έχω βρει κάποια λύση κ μάλλον θα το στείλω πίσω.Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?Ευχαριστώ

Μέτρα την τάση της μπαταρίας καταρχάς

Τον χρόνο μου δεν θέλω να χάσω γιαυτό ρώτησα. Απ΄ότι βλέπω θα κάνω σεφτέ, δεν έχει ψωνίσει άλλος. :D

Να μας πείς εντυπώσεις όμως, γιά να ξέρουμε και εμείς ... :)

Να μας πείς εντυπώσεις όμως, γιά να ξέρουμε και εμείς ... :)

Οκ, όταν (και αν) παραλάβω θα σας πω. :)

- Κωνσταντίνος -

Κωνσταντίνε.......be a beta tester!!!:D

Κωνσταντίνε.......be a beta tester!!!:D

Σαν γενναίος εθελοντής, προτάσσω τα ευρώ μου για το καλό του φόρουμ.

Καλά μη φανταστείτε, 3 προϊόντα συνολικής αξίας του ιλιγγιώδες ποσού των 10 € παρήγγειλα :p

- Κωνσταντίνος -

Για αυτό το κατάστημα : http://www.obostore.com/ υπάρχει καμμιά εμπειρία ;

Εχω κανει αγορες μικρης αξιας (απο 3,84 εως 17,08 δολαρια) και ολα εχουν ερθει κανονικα. Καποιες φορες ηρθαν τα πραγματα σε ~12 ημερες και καποιες αλλες σε ~30 ημερες.

Η τελευταια μου παραγγελια απο εκει ηταν στις October 24, 2013, δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μιλα με το καταστημα καταρχην φιλε μου.Και πεςακριβως τι εγινε.Δημσια στο τοπικ που εχουν εδω παντα......:)

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κλασσικα πλεον τα κρουσματα..........δεν τσιμπαμε........

Μίλησα με το minideal από το chat στο site.Μου είπαν να το στείλω πίσω κ να τουσ δώσω το tracking number.Στο paypal πότε να κάνω dispute?Όταν το στείλω?Ή να περιμένω λίγο ακόμα?Η πληρωμή έγινε στις 13-6-2014

Δοκίμασα κ άλλη μπαταρία φορτισμένη που δουλεύει κανονικά.Τίποτα

Με την άλλη μπαταρία έβαλες σωστή πολικότητα; Αν ναι, επικοινώνησε με το κατάστημα να σου δώσουν διεύθυνση και το στέλνεις πίσω με συστημένη αλληλογραφία καλά πακεταρισμένο

Οπότε κράχτους να σου στείλουν άλλη... Σίγουρα δεν είναι θέμα συσκευής;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Πρώτα κάνεις dispute για να φανεί μέσα από κει όλη η διαδικασία...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

ΚΑλησπερα παιδια,

Μού ηρ8ε ενα εμαιλ. Τι λεει αυτο το μαγαζακι?

http://www.efox-shop.com/efox-smart-e5-mt6592-17ghz-octa-core-50-zoll-hd-bildschirm-android-442-3g-smartphone-g-292489?utm_source=ot&utm_medium=email&utm_campaign=ot140701

Δεν το άκουσα ξανά, αλλά από τιμές ... "ξυρίζει" !!! :p

Εχοντας αγορασει μεχρι σημερα οχτω τηλεφωνα απο to2c, minideal και geekbying αποφασισα να δοκιμασω και το chinavasion.com.

Τo τηλεφωνο μου ηρθε απο το συγκεκριμενο μαγαζι με airmail μεσω σουηδικων ταχυδρομιων σε 9 ημερολογιακες μερες.Οι ποιο γρηγοροι της κινας θα ελεγα.Αψογοι στην επικοινωνια μαζι τους και οτι ζητησα ειχα αμμεση απαντηση.

Εχω την εντυπωση οτι μπορει να ψωνισει κανεις απο εκει αφοβα παντα με απλο ταχυδρομιο (airmail) και με χρεωση μεταφορικων κατι λιγοτερο απο 10 ευρω.

Ερχομαστε.Ενωση 1924.

Εχοντας αγορασει μεχρι σημερα οχτω τηλεφωνα απο to2c, minideal και geekbying αποφασισα να δοκιμασω και το chinavasion.com.

Τo τηλεφωνο μου ηρθε απο το συγκεκριμενο μαγαζι με airmail μεσω σουηδικων ταχυδρομιων σε 9 ημερολογιακες μερες.Οι ποιο γρηγοροι της κινας θα ελεγα.Αψογοι στην επικοινωνια μαζι τους και οτι ζητησα ειχα αμμεση απαντηση.

Εχω την εντυπωση οτι μπορει να ψωνισει κανεις απο εκει αφοβα παντα με απλο ταχυδρομιο (airmail) και με χρεωση μεταφορικων κατι λιγοτερο απο 10 ευρω.

Καλα με απλο ταχυδρομιο σε χρεωσαν 10 ευρω.......:blink:

Η κατι δεν καταλαβα καλα.....?

Καλησπέρα! ενας φιλος μου ειπε για αυτο εδω το ξερετε? φερνει μεσω Ευρωπαικων αποθηκων γρηγορα δεν ερχονται απο Κινα, μια γρηγορη ματια σε σχεση με αλλα φαινονται καλες οι τιμες. http://www.zopomobile.eu/ εχει μονο ζοπους βεβαια....:lol:

Καλα με απλο ταχυδρομιο σε χρεωσαν 10 ευρω.......:blink:

Η κατι δεν καταλαβα καλα.....?

Και ακριβό είναι, και ποικιλία δεν έχει, και χρεώνει σε όλα ταχυδρομικά .....

Αξιόπιστο μεν, αλλά δεν αξίζει να αγοράσεις κάτι αξίας 15 ευρώ και να πληρώσεις και 10 ταχυδρομικά.

(Αγόρασα εγώ κάτι που δεν το βρήκα αλλού.)

Και ακριβό είναι, και ποικιλία δεν έχει, και χρεώνει σε όλα ταχυδρομικά .....

Αξιόπιστο μεν, αλλά δεν αξίζει να αγοράσεις κάτι αξίας 15 ευρώ και να πληρώσεις και 10 ταχυδρομικά.

(Αγόρασα εγώ κάτι που δεν το βρήκα αλλού.)

Οκ αλλα να 10 ευρο...ελεος.....μακρια και αγαπημενοι.:)