Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρωταω αν εχει καποιος καποια εμπειρια απο αγορα

Όταν βλέπεις οτι δε σου απαντάνε και ενας-δυο να έχουν θετική εμπειρία, σημασία έχει τί γίνεται στο σύνολο.

Υπάρχουν καλύτερα και πιο αξιόπιστα sites για να έχει το κεφάλι σου ήσυχο.

Αν μπορείς να το βρείς και αλλού, απέφυγέ τους!!!

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άστο το orientdeal καλύτερα

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

ρε παιδια με στο antelife εχετε καταφερει ποτε να μιλησετε στο chat?

Το τσατ δεν ειναι το δυνατο τους σημειο και το παραδεχονται και οι ιδιοι.Ειναι ομως καλο και αξιοπιστο μαγαζι και σχετικα γρηγορο.Απο οτι ειδα σημερα εχουν και Ελληνικη σελιδα στο facebook.Για να δουμε...!! :D

Edited by drillerkiller

Το τσατ δεν ειναι το δυνατο τους σημειο και το παραδεχονται και οι ιδιοι.Ειναι ομως καλο και αξιοπιστο μαγαζι και σχετικα γρηγορο.Απο οτι ειδα σημερα εχουν και Ελληνικη σελιδα στο facebook.Για να δουμε...!! :D

Ουτε γρηγορο, ουτε αξιοπιστο.

Edited by Barlost

Για το Oppomart εχει κανεις αποψη?

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Hotmid εχει φθηνα κινητα,τι λεει και αυτο,γνωριζετε?

Hyper82!

Για το Oppomart εχει κανεις αποψη?

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Hotmid εχει φθηνα κινητα,τι λεει και αυτο,γνωριζετε?

και αλλα ειχαν φθηνα κινητα και στο τελος δεν εστειλαν τιποτα,ψαχνεις φθηνο η κινητο που θα το παραλαβεις?

και αλλα ειχαν φθηνα κινητα και στο τελος δεν εστειλαν τιποτα,ψαχνεις φθηνο η κινητο που θα το παραλαβεις?

Σωστος!!!η τελεια ερωτηση!

Οκ,ας μεινυμε σε αυτα που γνωριζουμε λοιπον!

Hyper82!

Θελω να ρωτήσω τους εμπειρους αγοραστές απο Κίνα . Ποτε στελνουν το tracking number.? Οι εταιρειες σε ενημερώνουν απο την αποστολη του δέματος. Η δεσμευση του ποσου γινεται απο την παραγγελία ή απο την αποστολη του δέματος. Χρειαζεται να στελνεις πριν απο την παραγγελία σου σχετικο μήνυμα για την επιβεβαιωση της διαθεσιμό τητας του κινητού. Αν γινεται παζαρι. και τι μπορει να κερδισει απο τις εταιριες και απο ποιες; Εχω ενα umi x1s και μου εσπασε η οθονη απο που να παρω ανταλλακτικα. Υπαρχουν αξιοπιστες εταιριες με ανταλλακτικά. Edited by Kteu95

Θελω να ρωτήσω τους εμπειρους αγοραστές απο Κίνα . Ποτε στελνουν το tracking number.? οταν κανεις την παραγγελεια μεσω μαιλ Οι εταιρειες σε ενημερώνουν απο την αποστολη του δέματος.το βλεπεις απο τα αναλογα σιτε αν εφυγε το δεμα η οχι Η δεσμευση του ποσου γινεται απο την παραγγελία ή απο την αποστολη του δέματος. με το που θα αποδεσμευτει το ποσο απο σενα, γινεται αυτοματος η παραγγελεια και εισαι στην αναμονη Χρειαζεται να στελνεις πριν απο την παραγγελία σου σχετικο μήνυμα για την επιβεβαιωση της διαθεσιμό τητας του κινητού. γινεται μεσω τσατ στο αναλογο καταστημα Αν γινεται παζαρι. και τι μπορει να κερδισει απο τις εταιριες και απο ποιες; Εχω ενα umi x1s και μου εσπασε η οθονη απο που να παρω ανταλλακτικα. Υπαρχουν αξιοπιστες εταιριες με ανταλλακτικά.

Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω

Οσοι αγορασατε απο Pandawill τις εξης συσκευες Newman N2 , Star B94m και Star B92m με τα εξης κουπονια NewmanN2 , StarB94M , StarB92M αντιστοιχα θα παρετε δωρεαν ενα μαυρο ή ασπρο καπακι για το Ν2 , μπαταρια και μεμβρανη για το B94M, θηκη πλαστικη και μεμβρανη για το Β92Μ.

Αφου τα βαλετε στο καλαθι βαλτε τον κωδικο και επιλεγετε δωρεαν αποστολη με απλο Κινεζικο ταχυδρομειο ή συστημενο με 1.5$.

Tσεκαρετε το μειλ σας.Ενδεχεται να μην λειτουργει σε ολους.Ισχυει για 100 κομματια.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Γεια σας είμαι νέος εδώ! Παρήγγειλα την περασμένη τετάρτη το μεσημέρι από το http://www.zopomobile.eu το zp700+. Πριν λίγο καιρό τα μεταφορικά από την αποθήκη στην Ιταλία ήταν μπόλικα και τότε χρησιμοποιούσαν UPS νομίζω. Πρόσφατα έγινε μια αλλαγή στο site και παρατήρησα ότι μειώθηκαν σημαντικά τα μεταφορικά κι έτσι έκανα την παραγγελία και πλήρωσα όλο το ποσό συν μεταφορικά από Paypal.

Όμως πλέον αντί για UPS λέει "zopomobile.eu carrier" ως την υπηρεσία αποστολής. Επίσης ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με τα λεγόμενά τους να είναι εδώ σε 24 - 48 ώρες (δλδ το αργότερο χθες) ακόμα τπτ. Έχω ενοχλήσει τις περισσότερες εταιρίες κουριερ της περιοχής μου (βόλος) μπας και έχουν εκεί το δέμα αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Επίσης απ' το σαιτ δεν πήρα tracking number. Είδα στο μειλ μου ότι πριν λίγο κάποιος διάβασε το ερώτημά μου στο σάιτ και ελπίζω σύντομα να με διαφωτίσει αλλά στέλνω και σε σας μήπως ξέρετε τίποτα να με διαφωτίστε. Απλό ταχυδρομείο χρησιμοποίησαν τελικά?? Να το περιμένω από Δευτέρα τώρα??

ZOPO ZP700+

Γεια σας είμαι νέος εδώ! Παρήγγειλα την περασμένη τετάρτη το μεσημέρι από το www.zopomobile.eu το zp700+. Πριν λίγο καιρό τα μεταφορικά από την αποθήκη στην Ιταλία ήταν μπόλικα και τότε χρησιμοποιούσαν UPS νομίζω. Πρόσφατα έγινε μια αλλαγή στο site και παρατήρησα ότι μειώθηκαν σημαντικά τα μεταφορικά κι έτσι έκανα την παραγγελία και πλήρωσα όλο το ποσό συν μεταφορικά από Paypal. Όμως πλέον αντί για UPS λέει "zopomobile.eu carrier" ως την υπηρεσία αποστολής. Επίσης ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με τα λεγόμενά τους να είναι εδώ σε 24 - 48 ώρες (δλδ το αργότερο χθες) ακόμα τπτ. Έχω ενοχλήσει τις περισσότερες εταιρίες κουριερ της περιοχής μου (βόλος) μπας και έχουν εκεί το δέμα αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Επίσης απ' το σαιτ δεν πήρα tracking number. Είδα στο μειλ μου ότι πριν λίγο κάποιος διάβασε το ερώτημά μου στο σάιτ και ελπίζω σύντομα να με διαφωτίσει αλλά στέλνω και σε σας μήπως ξέρετε τίποτα να με διαφωτίστε. Απλό ταχυδρομείο χρησιμοποίησαν τελικά?? Να το περιμένω από Δευτέρα τώρα??

Καλά ρε συ Μιχάλη, παίρνεις τις Courier και ρωτάς "εχετε ένα δέμα για μένα?"???

Αν δεν σου δώσουν tracking number, πακέτο δεν θα εντοπίσεις...

Confirmation email, έλαβες? Δες εκεί για στοιχεία επικοινωνίας...

Αν έρχεται με απλό ταχυδρομείο από Ιταλία, θες min μια εβδομάδα... Πάντως, πως είσαι σίγουρος οτι είναι Ιταλια το warehouse? Εγώ δεν βρήκα κάτι και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι Hong Kong...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Γεια σας είμαι νέος εδώ! Παρήγγειλα την περασμένη τετάρτη το μεσημέρι από το http://www.zopomobile.eu το zp700+. Πριν λίγο καιρό τα μεταφορικά από την αποθήκη στην Ιταλία ήταν μπόλικα και τότε χρησιμοποιούσαν UPS νομίζω. Πρόσφατα έγινε μια αλλαγή στο site και παρατήρησα ότι μειώθηκαν σημαντικά τα μεταφορικά κι έτσι έκανα την παραγγελία και πλήρωσα όλο το ποσό συν μεταφορικά από Paypal.

Όμως πλέον αντί για UPS λέει "zopomobile.eu carrier" ως την υπηρεσία αποστολής. Επίσης ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με τα λεγόμενά τους να είναι εδώ σε 24 - 48 ώρες (δλδ το αργότερο χθες) ακόμα τπτ. Έχω ενοχλήσει τις περισσότερες εταιρίες κουριερ της περιοχής μου (βόλος) μπας και έχουν εκεί το δέμα αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Επίσης απ' το σαιτ δεν πήρα tracking number. Είδα στο μειλ μου ότι πριν λίγο κάποιος διάβασε το ερώτημά μου στο σάιτ και ελπίζω σύντομα να με διαφωτίσει αλλά στέλνω και σε σας μήπως ξέρετε τίποτα να με διαφωτίστε. Απλό ταχυδρομείο χρησιμοποίησαν τελικά?? Να το περιμένω από Δευτέρα τώρα??

Παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό απο το zopomobile.eu μόλις την προηγούμενη βδομάδα (Δευτέρα, 16/6), την Τετάρτη κιόλας μου το έφερε η dhl ενώ εγώ ακόμα περίμενα να μου στείλουν tracking number, πράγμα που δεν έγινε ποτέ τελικά. Το Warehouse τους είναι στην Ισπανία, έτσι έγραφε τουλάχιστον η συσκευασία.

Edited by just2

ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟFFTOPIC ΜΗΝΥΜΑΤΑ;;;;;;;

Πραγματικα εχω βαρεθει να διαβαζω για αποστολες σε ολα τα θεματα.

Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει να κάνει με το κατάστημα κυρίως διότι δεν έχει δώσει αριθμό σύστασης. Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟFFTOPIC ΜΗΝΥΜΑΤΑ;;;;;;;

Πραγματικα εχω βαρεθει να διαβαζω για αποστολες σε ολα τα θεματα.

Το θεμα μεταφερθηκε εδω φιλε μου. Εγω το ειχα ποσταρει ως ξεχωριστο στο υποφορουμ "zopo"

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει να κάνει με το κατάστημα κυρίως διότι δεν έχει δώσει αριθμό σύστασης. Οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα.

Tους εχω υποβαλλει ερωτημα κι ακομα περιμενω απαντηση. Μαλλον εγω εκανα την βλακεια που δεν το παρηγγειλα νωρις την Τεταρτη και μεσολαβησε ΣΚ. Αλλιως θα ειχε ερθει πιστευω.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό απο το zopomobile.eu μόλις την προηγούμενη βδομάδα (Δευτέρα, 16/6), την Τετάρτη κιόλας μου το έφερε η dhl ενώ εγώ ακόμα περίμενα να μου στείλουν tracking number, πράγμα που δεν έγινε ποτέ τελικά. Το Warehouse τους είναι στην Ισπανία, έτσι έγραφε τουλάχιστον η συσκευασία.

Α ναι ε? Ωραια καλο σημαδι αυτο. Λογικα τοτε Δευτερα θα ειναι εδω αν ολα πανε καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά ρε συ Μιχάλη, παίρνεις τις Courier και ρωτάς "εχετε ένα δέμα για μένα?"???

Αν δεν σου δώσουν tracking number, πακέτο δεν θα εντοπίσεις...

Confirmation email, έλαβες? Δες εκεί για στοιχεία επικοινωνίας...

Αν έρχεται με απλό ταχυδρομείο από Ιταλία, θες min μια εβδομάδα... Πάντως, πως είσαι σίγουρος οτι είναι Ιταλια το warehouse? Εγώ δεν βρήκα κάτι και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι Hong Kong...

Και να μην εχεις tracking number με την διευθυνση μπορουν να κανουν ενα search και δεν υπηρχε τιποτα προς το παρον. Εγω τους πηρα μηπως λογω Σαββατου δεν κανουν Delivery για να παω να το παρω ο ιδιος αν εχει φτασει Βολο το δεμα.

Το οτι ειναι Ιταλια το συγκεκριμενο warehouse να σου πω δεν θυμαμαι απο που το συμπερανα. Ή εδω μεσα το πληροφορηθηκα ή αν δε με απατα η μνημη μου πριν κανουν αλλαγες στο site τους το ελεγε καπως "warehouse in italy"

ZOPO ZP700+

καλησπερα.

παρελαβα τον ιανουαριο απο geekbuying ενα HTM M3 και ενα i9500 (αξιας 39 ευρω).το i9500 στισ 3 πρωτες μερες εχασε το λογισμικο του και αφου τους εστειλα μερικα e-mail μου απαντησαν να τους το στειλω να μου το φτιαξουν ή να μου κανουν μια εκπτωση περιπου 20% στην αγορα ενος αλλου κινητου.πιστευα πως δεν αξιζε να τους το στειλω.πριν απο 2 ημερες πηρα την αποφαση να τους ρωτησω σε ποια διευθυνση να το στειλω για τα περαιτερω.μεχρι τωρα ησυχια.να περιμενω ή να τα παρατησω? ευχαριστω

καλησπερα.

παρελαβα τον ιανουαριο απο geekbuying ενα HTM M3 και ενα i9500 (αξιας 39 ευρω).το i9500 στισ 3 πρωτες μερες εχασε το λογισμικο του και αφου τους εστειλα μερικα e-mail μου απαντησαν να τους το στειλω να μου το φτιαξουν ή να μου κανουν μια εκπτωση περιπου 20% στην αγορα ενος αλλου κινητου.πιστευα πως δεν αξιζε να τους το στειλω.πριν απο 2 ημερες πηρα την αποφαση να τους ρωτησω σε ποια διευθυνση να το στειλω για τα περαιτερω.μεχρι τωρα ησυχια.να περιμενω ή να τα παρατησω? ευχαριστω

θα πληρωσεις 10 ευρω ταχυδρομικα για ενα κινητο 39?

Γεια σε όλους

Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από το vickmall. Ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάτι για να μην πληρώσω δασμούς και φόρους;

Γεια σε όλους

Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από το vickmall. Ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάτι για να μην πληρώσω δασμούς και φόρους;

Οχι τίποτα, ξερουν από μονοι τους τι να κάνουν. Απλα αν παραγγειλεις πανω απο ενα κινητό την ιδια στιγμή, γραψτους μήνυμα να στα στειλουν σε ξεχωριστά πακέτα για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα με τελωνεία.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.