Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οτι πιο γρηγορο μεχρι τωρα ειναι το vickmall για εμενα,απο την ημερα παραγγελιας μεσα σε 11 μερες στα χερια μου,αυτο ειναι εξωφρενικο.......:)Την ιδια ημερα πηρα tracking.

Και μαλιστα με 4 διαφορετικα πακετα σε διαφορετκιες ημερομηνιες αγορας εννοειται.

Εξαρταται και τι κινητο πηρες. Αν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο το εστειλαν αμεσως. Καποιες φορες που παραγγελνω και δεν το εχουν αμεσα

το κινητο, μου το λενε και το στελνουν την επομενη ή την μεθεπομενη. Αυτη η σελινα βρυκολακας πρεπει να ειναι, 7/24 stand by. :lol:

Εγω παντως που παιρνω συχνα απο εκει ειμαι πληρης ευχαριστημενος και ολα τα δεματα κανουν απο 18-22 μερες παντα!!

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν τα γνωρίζω καθόλου σαν όνομα αυτά τα μαγαζία. Εγώ δεν θα τα εμπιστευόμουν.

Κοίτα εδώ http://www.pandawill.com/swatch-e2602-bluetooth-watch-android-42-mtk6572-dual-core-camera-gps-wifi-fm-154-inch-p89213.html που είναι όπως βλέπω το ίδιο ρολόι και εδώ http://www.geekbuying.com/item/SmartQ-Z-Watch-IPX7-Water-proof-1-54-inch-Touch-Screen-Smart-Watch-512MB-4GB-Bluetooth-for-Android-Smartphone-Tablet-PC-321193.html?utm_source=2ndanniversary&utm_medium=homegarden&utm_campaign=321193 διαφορετικό μεν αλλά και αδιάβροχο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτά απο τα λιγα που εχω δει θεωρουνται πιο αξιοπιστα.

Εξαρταται και τι κινητο πηρες. Αν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο το εστειλαν αμεσως. Καποιες φορες που παραγγελνω και δεν το εχουν αμεσα

το κινητο, μου το λενε και το στελνουν την επομενη ή την μεθεπομενη. Αυτη η σελινα βρυκολακας πρεπει να ειναι, 7/24 stand by. :lol:

Εγω παντως που παιρνω συχνα απο εκει ειμαι πληρης ευχαριστημενος και ολα τα δεματα κανουν απο 18-22 μερες παντα!!

Ναι βρε εννοειται οτι μιλαω παντα για ετοιμοπαραδοτα κντ,αλλα ειδα και τους αλλους που τα εχουν ετοιμοπαραδοτα τι κανουν..Και ναι αυτη η κοπελα πια...........:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτά απο τα λιγα που εχω δει θεωρουνται πιο αξιοπιστα.

το orientdeal εχει νημα στο φορουμ,δεν ακουστηκε κατι κακο μεχρι τωρα

Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν μετά από αναμονή περίπου 25 ημερών έφτασε στα χέρια μου το H9008

Για κακή μου τύχη διαπίστωσα πως μάλλον δεν λειτουργεί η υποδοχή (μερικώς) της sim, την αναγνωρίζει ζητάει pin άλλα δεν βρίσκει σήμα (δεν μπορεί καν να κάνει εγράφη στο δίκτυο. Μέτα από πολλά βγάλε βάλε δούλεψε αλά μετά το κλείσιμο τις συσκευής κ την τοποθέτηση άλλης κάρτας πάλι τα ίδια...

Τι κάνουμε??

Έστειλα μήνυμα στο τεχνικό τμήμα του site αλλά ακόμη απάντηση δεν πήρα...

Αν πάω σε κανέναν τεχνικό μήπως στην τελική χάσω κ την εγγύηση?

Τα φώτα σας φίλοι μου!!!

Να ανοίξεις αμέσως dispute στο paypal κι από εκεί και έπειτα θα δεις ότι θα λάβεις άμεσες απαντήσεις. Θα σου πρότεινα να μην το πας σε τεχνικό, τουλάχιστον προς το παρόν μέχρι να δεις τι θα γίνει.

Νομίζω πως αν ηταν λίγο πριν τις εκλογές, τότε ολα δουλέυαν ρολόι. Κι εγω ότι πήρα τότε απο κινητό(to2c) μέχρι και μπλουζάκια απο ioffer, ολα ήρθαν σε εξωφρενική ταχύτητα στο πρώτο 10ήμερο. Μετά τις εκλογές, φτάσαμε στις γνώριμες 20-25 ημέρες.:happy:

Από vickmall και geek έχω παραλαβές μετά τις εκλογές στις 15 με 19 ημέρες max

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει καποιος, εγινε μια παραγγελια απο merimobiles, το κινητο ειναι ηδη στο ταχυδρομειο της περιοχης απο χθες το βραδυ, λογο σκ δεν γινονται παραδοσεις, 99% θα ερθει δευτερα και ειναι να παραδοθει στο σπιτι, η παραγγελια εγινε με EMS, το προβλημα ειναι το εξης, το παιδι που το πηρε θα λειπει λογω εργασιας εκτος Αθηνων για μια βδομαδα και δεν θα μπορει να παραλαβει, ξερετε σε αυτες τις περιπτωσεις τι γινεται, γυρνοντας θα ειναι εδω το πακετο η θα το εχουνε στειλει πισω, απ οσο ξερω δεν μπορει να παραλαβει αλλο προσωπο, ετσι δεν ειναι ;

Να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει καποιος, εγινε μια παραγγελια απο merimobiles, το κινητο ειναι ηδη στο ταχυδρομειο της περιοχης απο χθες το βραδυ, λογο σκ δεν γινονται παραδοσεις, 99% θα ερθει δευτερα και ειναι να παραδοθει στο σπιτι, η παραγγελια εγινε με EMS, το προβλημα ειναι το εξης, το παιδι που το πηρε θα λειπει λογω εργασιας εκτος Αθηνων για μια βδομαδα και δεν θα μπορει να παραλαβει, ξερετε σε αυτες τις περιπτωσεις τι γινεται, γυρνοντας θα ειναι εδω το πακετο η θα το εχουνε στειλει πισω, απ οσο ξερω δεν μπορει να παραλαβει αλλο προσωπο, ετσι δεν ειναι ;

Από ότι γνωρίζω, περιμένουν 15 ημέρες. Καλό θα είναι όμως, εάν μπορεί να περάσει κάποιος από εκεί και να τους πεί το πρόβλημα γιά να είναο βέβαιο ότι δεν θα φύγει ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εμένα με ems από merimobiles το παρέλαβαν οι γονείς μου, ήμουν στο σπίτι αλλά το παρέλαβε ο πατέρας μου.

Επειδή και τα καλα πρεπει να λέγονται: Παρaγγελια στο vick mall (Lenovo S650 + 2 x Xiaomi Pistons) στις αρχές Μαΐου δεν έφτασε πoτέ (50 μέρες σή μερα)...

Εκανα φυσικά dispute @ paypal έγκaιρα, οι τύποι αποδέχθηκαν την ευθύνη (οχι οτι φταiνε, το δέμα "εφυγε" apo Singapore και δεν μπήκε Αθήνα πoτε...) και σήμερα πήρα τα χρήματα @ paypal

Εννοείται oτι αvριο φεύγει ek νεου παραγγεlia...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Κι με εμένα έτσι έγινε. Τους έλεγα στο pandawill ότι έχει κλείσει η υπόθεση αλλάααυτοί δεν καταλάβαιναν. Οι άνθρωποι είναι άχρηστοι. Ούτε την πορεία της κάθε υπόθεσης δεν ελέγχουν. Μου ζηταγαν να κλείσω το dispute όταν αυτό είχε ήδη κλείσει από το paypal υπέρ μου. Τελικά τα χρήματα φάνηκαν και στην κάρτα μου μετά από 5 εργάσιμες ημέρες. Εγώ είχα πάρει τα λεφτά και αυτοί ακόμη περίμεναν να εκδικασει την υπόθεση το PayPal. Οι άνθρωποι είναι αστείοι. Εγώ απλά δεν ξαναπαραγγελνω από αυτούς αφού έτσι κι αλλιώς είχαν αποστείλει μια μεγάλη παρτίδα ελλατωματικων newman n2.

Ευτυχώς (!!!) που δεν ξέρανε τι τους γίνεται σε αυτή την περίπτωση, γιατί δεν θα μας είχαν στείλει το επιβεβαιωτικό μέιλ ότι παραλάβανε την συσκευή αν είχανε δει ότι το pp είχε κλείσει ήδη την υπόθεση. Ο μόνος λόγος που το pp (άλλοι... κι αυτοί) έκανε τελικά το refund ενώ ήδη είχε κλείσει το case λόγω αυτής της βλακείας με το tracking, ήταν επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ οι απατεώνες δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και μου επιβεβαιωσαν την παραλαβή (που προωθησα φυσικά στο pp) και προσπαθούσαν να με πείσουν και να κλείσω το case και να δεχτώ κουπόνι για το ποσό. Αν δεν είχα το μέιλ τους, και με κλεισμένο πλέον το case, το pp ποτέ δεν θα έκανε τελικά το ριφάντ και αυτοί στην καλύτερη των περιπτώσεων θα δίνανε μόνο κουπόνι αντί του ποσού... ΑΝ δεν το έπαιζαν εντελώς τρέλιτσα και να χάναμε τελικά και το κινητό και όλο το ποσό...

Εδώ αρνούνταν να πληρώσουν τα μεταφορικά με ψεύδη ότι η συσκευή δεν είχε κανένα (!) από τα προβλήματα που περιέγραψα. Aπορώ κιόλας που τους ενημέρωσες ότι το pp σου έκλεισε το case, εγώ έτρεμα μην το πάρουν χαμπάρι γιατί ακόμα περίμενα απάντηση από το pp για το λάθος τους με την -και καλα- μη επιβεβαιωση παράδοσης και το κλείσιμο του case κατα μου... και την ίδια στιγμή είχα από την άλλη τους αλήτες την μία μέρα να λένε ότι δεν έχει κανένα θέμα η συσκευή και να δεχτώ κουπόνι, την επόμενη λέγανε ότι ακόμη δεν το είχανε τσεκάρει και ξαναζητούσαν περιγραφή των προβλημάτων. Στο τέλος "μου έκαναν την χάρη, μια και η συσκευη δεν ειχε προβλημα" να δεχτούν να δωσουν το ποσό των μεταφορικών σε κουπόνι. Στελνουν τελικά μια μέρα το κουπόνι, το ελέγχω και δεν δουλευει. Τους ρωτάω και απαντάνε ότι τελικά ΔΕΝ θα ενεργοποιησουν το κουπόνι γιατί η συσκευη δεν έχει πρόβλημα. Κ*λοτούμπες με τα ψεματα και δούλεμα επί μέρες. Τι είχε γίνει τελικά και προλαβανε να ακυρωσουν το κουπόνι ? Το δώσανε και κάποιες ώρες αργότερα μου έγινε επιτέλους το ριφαντ από το pp... ε μόλις -τα "σπίρτα"- το πήρανε χαμπάρι την επόμενη (πριν προλάβω να το τσεκαρω εγώ) το ακυρώσανε, τέρμα η "χάρη" αφού χάσανε το μεγάλο παιχνίδι με το case και δεν είχανε να κερδίσουν πλέον τίποτα, οπότε πάρε να 'χεις...

Ούτε καρφίτσα από αυτούς ξανά, ήταν η πρώτη φορά και η τελευταία, μαύρισμα και ενημέρωση παντού για τις πρακτικές τους. Που όπως είπες και μόνο που εν γνώση τους στείλανε προβληματικές συσκευές ήταν αρκετό.

Edited by apVga

Εμένα, οσο επικοινωνούσα με τους κλέφτες, το pp είχε κλείσει ηδη την υπόθεση υπέρ μου και μου είχαν ηδη βάλει και τα χρήματα στο paypal αλλά δεν είχαν ακόμη φανεί στην κάρτα μου.

Είχαν παραδεχθεί μέσω email τα προβλήματα του κινητού και θελαν να κλείσω το dispute. Με τη διαφορά οτι εγω ακόμη και να ήθελα να το κλείσω, δεν μπορούσα αφου είχε ηδη κλείσει απο το paypal υπερ μου. Με λίγα λόγια δεν ήξεραν και δεν παρακολουθούσαν καν την υπόθεση μεσω pp. Ποιός ξέρει πόσα dispute τρέχαν ταυτόχρονα απο ολον τον κόσμο. Στέλναν αβέρτα email, σου λέει ολο και κάποιος λαλάκας θα την πατήσει.

Ότι να'ναι δηλαδή, το σίγουρο είναι οτι δεν προκειται να ξαναπάρω απο αυτούς.

Επειδή και τα καλα πρεπει να λέγονται: Παρaγγελια στο vick mall (Lenovo S650 + 2 x Xiaomi Pistons) στις αρχές Μαΐου δεν έφτασε πoτέ (50 μέρες σή μερα)...

Εκανα φυσικά dispute @ paypal έγκaιρα, οι τύποι αποδέχθηκαν την ευθύνη (οχι οτι φταiνε, το δέμα "εφυγε" apo Singapore και δεν μπήκε Αθήνα πoτε...) και σήμερα πήρα τα χρήματα @ paypal

Εννοείται oτι αvριο φεύγει ek νεου παραγγεlia...!

Παντως παιζει να καταληξεις με 2 κινητα και 4 ακουστικα..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Συγνωμη για το εκτος θεματος αλλα ξερει κανενας site με ηλεκτρονικο τσιγαρο κ καλλυντικα (make up κραγιον κ τετοια)

επισης ξερει κανεις για τα καλλυντικα τι ισχυει σε θεματα τελωνειου εισαγωγων?

Συγνωμη για το εκτος θεματος αλλα ξερει κανενας site με ηλεκτρονικο τσιγαρο κ καλλυντικα (make up κραγιον κ τετοια)

http://www.vaporbreak.com/en/

http://StrawberryNET.com

Τα καλλυντικά να μην κάνεις μεγάλες παραγγελίες γιατί κάνουν πολύ προσεκτική συσκευασία και το δέμα μεγαλώνει κει "χτυπάει" στο μάτι .... Συνήθως τα στέλνουν τελωνείο αλλά δεν πλήρωσα ποτέ.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Για ηλεκτρονικό τσιγάρο κοίτα και εδώ http://www.fasttech.com/category/1411/electronic-cigarettes

Εχει και υγρά http://www.fasttech.com/category/1412/e-liquids-e-solids

Απο εκεί αγοράζουν πολλά μέλη, απο το e-kapnisma.gr

Για ηλεκτρονικο τσιγαρο, αν σε ενδιαφερουν πραγματα απο Κινα, ριξε και μια ματια στην Fasttech.com. (Με προλαβε ο φιλος).

Edited by johntsot

• Administrators
Από προσωπική εμπειρία... Μακρυά από antelife! Με κοροϊδεψαν κανονικότατα σαν επαγγελματίας απατεώνας. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, ο καθένας διαβάζει και κρίνει...

Modpic.gif

ρε παιδια με στο antelife εχετε καταφερει ποτε να μιλησετε στο chat?

στο fb τους απαντανε αλλα σπανια,αλλα οπως διαβασες και πιο πανω...διαλεξε κατι αλλο.

Από προσωπική εμπειρία... Μακρυά από antelife! Με κοροϊδεψαν κανονικότατα σαν επαγγελματίας απατεώνας. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, ο καθένας διαβάζει και κρίνει...

και εμένα προσπαθήσανε να μου φάνε ένα Jiayu G4 ελαττωματικό και όταν άρχισα να τους κράζω σε mail και να τους λέω πως θα τους κάνω ρόμπα σε facebook, forum και όλα τα social media που υπάρχουν μου κάναν το μισό refund που μου είχαν υποσχεθεί.

βέβαια με 4 μήνες ταλαιπωρία (3 πάνε-έλα το κινητό & 1 ανταλλαγή email)

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

εχει κανεις αγορασει απο το Orientdeal? τι λεει σαν site?

ενδιαφερομαι για ενα κλονο S5 της δικιας τους εταιρίας, τους ρωταω αν τα χαρακτηριστικα ειναι οπως τα γραφουν, απαντηση δεν πηρα και το κινητο τωρα δεν το βρίσκω στο site

εχει κανεις αγορασει απο το Orientdeal? τι λεει σαν site?

ενδιαφερομαι για ενα κλονο S5 της δικιας τους εταιρίας, τους ρωταω αν τα χαρακτηριστικα ειναι οπως τα γραφουν, απαντηση δεν πηρα και το κινητο τωρα δεν το βρίσκω στο site

Καλα βρε Γιαννη.........

Και ρωτας να σου πουμε εμεις....την στιγμη που αυτοι εκει σε συνδεσαν......?

Θα αστειευεσαι φυσικα.......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλα βρε Γιαννη.........

Και ρωτας να σου πουμε εμεις....την στιγμη που αυτοι εκει σε συνδεσαν......?

Θα αστειευεσαι φυσικα.......:)

ρωταω αν εχει καποιος καποια εμπειρια απο αγορα