spiros2821 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Για το θέμα που τσακονεστε ο καθένας το βλέπει απο τη δικιά του σκοπιά ο έμπορος να κάνει χρήμα και ο καταναλωτής να αγοράσει φτηνά .Εγώ και εσείς που ξέρουμε την αγορά απο το ίντερνετ το ψάχνουμε και ξέρουμε της τιμες και πώς δουλεύει το σύστημα με τα online shop.Ο πατέρας μου που δεν έχει τελειοση το δημοτικό και νομίζει ο υπολογιστής είναι για να βλέπεις ταινίες αυτός ο άνθρωπος είναι της παλαιάς σχολής αγοράζει απο μαγαζί και άμμα χαλάσει το πάει σε μαγαζί αρα όλα έχουν να κάνουν με τής ανάγκες του κάθε ενα απο εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Κι εγώ, και το κάθε ελληνικό κατάστημα, από πού θα τ αγοράσουμε 70€ ; Στην Κίνα μένουμε; Ο έμπορος που θα το πουλήσει σε μας, δε θα βάλει κέρδος; Σκέφτεσαι τι λες; Η μόνη διαφορά ειναι οτι αντί να πληρώνουμε μεταφορικά ταχυδρομείου, πληρώνουμε DHL+εκτελωνιστή, που ανάλογα την ποσότητα μπορεί να είναι ακριβότερα ή φθηνότερα ανά κομμάτι. Και πίστεψέ με, κανένα κατάστημα στην ελλάδα δε φέρνει εκατοντάδες κομμάτια. Κι επιτέλους, τέλος τα off topic Είπα πχ για την τιμή...δεν γνωρίζω από που το αγοράζει ο καθένας. Και εγώ με τα Ελληνικά καταστήματα είμαι,απλά συγκρατήστε τις τιμές όσο μπορείτε....όσο συμπιέζεις το κέρδος νομίζω πιο πολλοί θα στραφούν σε εσένα,μονο και μόνο για να αποφύγουν το άγχος μιας αγοράς από την κίνα Καλή επιτυχία στην επιχειρηση σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εδώ και πόσο καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ βλέπω να παίζουν συνέχεια στις προτιμήσεις συγκεκριμένα μαγαζιά. Geekbyuing - Minideal - To2C Μιας και κάνω κάποιες αγορές τελευταία για οικογένεια και κολλητούς πιστεύετε πως είναι καλύτερα να κάνουμε τις αγορές μας από ένα κατάστημα ώστε να μας έχουν πιο πολύ σε υπόληψη και να μας εξυπηρετούν καλύτερα και στο service ή θα το παίξουν κινέζοι έτσι κι αλλιώς και στην τελική πάντα να ψάχνουμε το κινητό που έχουμε βρει στην καλύτερη τιμή (να κόβουμε δηλαδή και το 3$) ; Προσωπικά αν με διαβεβαιώσει κάποιος πως ο κινέζος θα με δει με άλλο μάτι αν πάρω από αυτόν 5 κινητά (κατά τη διάρκεια της χρονιάς) θα τα πάρω και ας είναι 10$ παραπάνω. Αλλά είχε κάποιος άλλος τέτοια εμπειρία; Σίγουρα έχει και άλλα μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση αλλά πάντα μπροστά μου βλέπω αυτούς τους 3. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Χωρις να ειμαι της λιανικης νομιζω το κερδος στα hardware ειναι 10-15%. Τωρα στα κινητα ισως τα παιδια που φερνουν προσπαθουν να καλυψουν και τη χασουρα απο την αστοχια υλικου. Σε αλλο ειδος που ξερω απο κινα και ειχε γινει μοδα με πολλα μξκρομαγαζα, βαραγαν πολυ την τιμη ως και 100% πανω και τελικα εσκασε ολη η φουσκα. Αλλα ειμαστε τελειως off. Ασ συνεχιστει αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εδώ και πόσο καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ βλέπω να παίζουν συνέχεια στις προτιμήσεις συγκεκριμένα μαγαζιά. Geekbyuing - Minideal - To2C Μιας και κάνω κάποιες αγορές τελευταία για οικογένεια και κολλητούς πιστεύετε πως είναι καλύτερα να κάνουμε τις αγορές μας από ένα κατάστημα ώστε να μας έχουν πιο πολύ σε υπόληψη και να μας εξυπηρετούν καλύτερα και στο service ή θα το παίξουν κινέζοι έτσι κι αλλιώς και στην τελική πάντα να ψάχνουμε το κινητό που έχουμε βρει στην καλύτερη τιμή (να κόβουμε δηλαδή και το 3$) ; Προσωπικά αν με διαβεβαιώσει κάποιος πως ο κινέζος θα με δει με άλλο μάτι αν πάρω από αυτόν 5 κινητά (κατά τη διάρκεια της χρονιάς) θα τα πάρω και ας είναι 10$ παραπάνω. Αλλά είχε κάποιος άλλος τέτοια εμπειρία; Σίγουρα έχει και άλλα μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση αλλά πάντα μπροστά μου βλέπω αυτούς τους 3. απλώς αυτοί οι τρείς είναι βέβαιο ότι δεν είναι απατεώνες. Το πρώτο σε περίπτωση επιστροφής σου πληρώνει τα μεταφορικά. Γιά "άλλο" μάτι δεν το βλέπω, εκτός από την προσφορά κανενός κουπονιού ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Εδώ και πόσο καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ βλέπω να παίζουν συνέχεια στις προτιμήσεις συγκεκριμένα μαγαζιά. Geekbyuing - Minideal - To2C Μιας και κάνω κάποιες αγορές τελευταία για οικογένεια και κολλητούς πιστεύετε πως είναι καλύτερα να κάνουμε τις αγορές μας από ένα κατάστημα ώστε να μας έχουν πιο πολύ σε υπόληψη και να μας εξυπηρετούν καλύτερα και στο service ή θα το παίξουν κινέζοι έτσι κι αλλιώς και στην τελική πάντα να ψάχνουμε το κινητό που έχουμε βρει στην καλύτερη τιμή (να κόβουμε δηλαδή και το 3$) ; Προσωπικά αν με διαβεβαιώσει κάποιος πως ο κινέζος θα με δει με άλλο μάτι αν πάρω από αυτόν 5 κινητά (κατά τη διάρκεια της χρονιάς) θα τα πάρω και ας είναι 10$ παραπάνω. Αλλά είχε κάποιος άλλος τέτοια εμπειρία; Σίγουρα έχει και άλλα μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση αλλά πάντα μπροστά μου βλέπω αυτούς τους 3. Φιλέ μού είναι να μην σου κάτσει γιατί ο δρόμος του μεταξιού είναι μάκρις και η αναμονή μεγάλη διάβασε παραπάνω για να καταλάβεις την δικιά μου περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Εδώ και πόσο καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ βλέπω να παίζουν συνέχεια στις προτιμήσεις συγκεκριμένα μαγαζιά. Geekbyuing - Minideal - To2C Σίγουρα έχει και άλλα μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση αλλά πάντα μπροστά μου βλέπω αυτούς τους 3. Το πρώτο (Geekbyuing ) σε περίπτωση επιστροφής σου πληρώνει τα μεταφορικά. To to2c δηλωσε ξεκαθαρα στο myphone οτι δεν δινει εγγυηση για την οθονη σε οποιοδηποτε κινητο οποτε εχει φαει ακυρο απο εμενα. Edited April 27, 2014 by timeout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το πρώτο (Geekbyuing ) σε περίπτωση επιστροφής σου πληρώνει τα μεταφορικά. Το τρίτο (To2C) δεν καλύπτει προβλήματα οθόνης (και πουλάει κινητά ) [με επιφύλαξη] Eπιπλεον το πρωτο, στελνει τα προιοντα σε συσκευασια "αλεξισφαιρη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε παιδιά επειδή δε βρίσκω πού να το γράψω. Μου έκαναν refund απο ebay στο paypal αλλά στην προπληρωμένη που έχω της Εθνικής, δε φαίνεται. Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε παιδιά επειδή δε βρίσκω πού να το γράψω. Μου έκαναν refund απο ebay στο paypal αλλά στην προπληρωμένη που έχω της Εθνικής, δε φαίνεται. Γιατί? "Τράβηξες" τα λεφτά απο το Paypal πίσω στην κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 "Τράβηξες" τα λεφτά απο το Paypal πίσω στην κάρτα; Όχι, προσπάθησα να το βρω αλλά δεν μπορεσα. Μπορείς να μου πεις ποιά είναι η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ρε παιδιά επειδή δε βρίσκω πού να το γράψω. Μου έκαναν refund απο ebay στο paypal αλλά στην προπληρωμένη που έχω της Εθνικής, δε φαίνεται. Γιατί? κανει 5 εργασιμες να φανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 "Τράβηξες" τα λεφτά απο το Paypal πίσω στην κάρτα; Δεν "τραβάς" τίποτα, η επιστροφή γίνεται αυτομάτως .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 κανει 5 εργασιμες να φανει Aaa...o.k. προχθες μου τα έβαλαν. Άρα θα περιμένω . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Δεν "τραβάς" τίποτα, η επιστροφή γίνεται αυτομάτως .... A, μάλιστα. Δεν το είχα κάνει ποτέ και υπέθεσα οτι πρέπει να γίνει "ανάληψη", όπως με τους τρ. λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) http://www.sunsky-online.com/ http://www.chinavasion.com/ http://www.chinabuye.com/ http://www.dhgate.com/ http://www.lightinthebox.com/ απλά θα ήθελα εντυπώσεις ..... Edited April 27, 2014 by Superuser Αφαίρεση μη επιτρεπτού συνδέσμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Γεια σε όλους! Τις τελευταίες μέρες ψάχνω να αγοράσω κινητό και καθώς έφαγα απογοήτευση από τιμές των lg g2 και samsung 4s, αποφάσισα να στραφώ στην κινέζικη αγορά, κοιτάω κυρίως στο geekbuying, αλλά καθώς τα μοντέλα είναι άπειρα, έχω χαθεί, δεν ξέρω τι να διαλέξω! Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Επίσης, να προτιμήσω να αγοράσω από site όπως το geekbuying ή αν βρω κάτι αντίστοιχο φθηνότερο από πωλητή στο e-bay? Το ρωτάω κυρίως ως προς το after-sale support, αν προκύψει κάποιο τεχνικό ζήτημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Γεια σε όλους! Τις τελευταίες μέρες ψάχνω να αγοράσω κινητό και καθώς έφαγα απογοήτευση από τιμές των lg g2 και samsung 4s, αποφάσισα να στραφώ στην κινέζικη αγορά, κοιτάω κυρίως στο geekbuying, αλλά καθώς τα μοντέλα είναι άπειρα, έχω χαθεί, δεν ξέρω τι να διαλέξω! Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Επίσης, να προτιμήσω να αγοράσω από site όπως το geekbuying ή αν βρω κάτι αντίστοιχο φθηνότερο από πωλητή στο e-bay? Το ρωτάω κυρίως ως προς το after-sale support, αν προκύψει κάποιο τεχνικό ζήτημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!! σπανια θα το βρεις φθηνοτερο στο e-bay,κατ αρχην τι ψαχνεις δεν ξερουμε,τι ποσο διαθετεις,το geekbuying μιαχαρα ειναι,και τα στελνει και σε πολυ καλη συσκευασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Διαθέτω ως 130-140 ευρώ. Θέλω μία οθόνη 4,5-5''. Με ενδιαφέρει η γρήγορη πλοήγηση στο ιντερνετ κλπ, να μπορώ να τρέχω διάφορα ταυτόχρονα χωρίς να κρασάρει, να έχει καλή κάμερα, να μπορώ να μιλάω άνετα από skype. Αυτά πάνω κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Γεια σε όλους! Τις τελευταίες μέρες ψάχνω να αγοράσω κινητό και καθώς έφαγα απογοήτευση από τιμές των lg g2 και samsung 4s, αποφάσισα να στραφώ στην κινέζικη αγορά, κοιτάω κυρίως στο geekbuying, αλλά καθώς τα μοντέλα είναι άπειρα, έχω χαθεί, δεν ξέρω τι να διαλέξω! Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Επίσης, να προτιμήσω να αγοράσω από site όπως το geekbuying ή αν βρω κάτι αντίστοιχο φθηνότερο από πωλητή στο e-bay? Το ρωτάω κυρίως ως προς το after-sale support, αν προκύψει κάποιο τεχνικό ζήτημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Στο geekbuying μπορείς να βάλεις τι χαρακτηριστικά θέλεις από το τηλέφωνο ( μέγεθος οθόνης , μνήμη , κτλ ) και να σου φιλτράρει τα αποτελέσματα από τα διαθέσιμα κινητά που έχει . Μπορείς να το κάνεις , να δείς ποια ταιρίαζουν στα χαρακτηριστικά που θέλεις , και έπειτα επιστρέφεις εδώ και ρωτάς γνώμες για αυτά που διάλεξες . :) Φιλικά Λευτέρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 http://www.sunsky-online.com/ http://www.chinavasion.com/ http://www.chinabuye.com/ http://www.dhgate.com/ http://www.lightinthebox.com/ απλά θα ήθελα εντυπώσεις ..... 1. Δεν το γνωρίζω. 2. Υπέρογκα μεταφορικά. 3. Αξιόπιστο αλλά αμφίβολο after sales. 4. Κατάστημα όπως το ALIEXPRESS, συνήθως δεν δίνει ένα κομμάτι. 5. Αξιόπιστο αλλά πολύ ακριβό. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Διαθέτω ως 130-140 ευρώ. Θέλω μία οθόνη 4,5-5''. Με ενδιαφέρει η γρήγορη πλοήγηση στο ιντερνετ κλπ, να μπορώ να τρέχω διάφορα ταυτόχρονα χωρίς να κρασάρει, να έχει καλή κάμερα, να μπορώ να μιλάω άνετα από skype. Αυτά πάνω κάτω... εχω το huawei 3c http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html δες το,διαβασε το νημα του,παντως απο wifi-gps σκιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το huawei 3c είναι πιο ακριβό από όσα διαθέτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το huawei 3c είναι πιο ακριβό από όσα διαθέτω! Θα ελεγα να κοιταξεις σε κατι μεταξυ lenovo-zte-huawei,λογο επωνυμιας πιο πολυ και αξοιπιστιας,υποθετοντας οτι προκειται για την 1η αγορα που θα κανεις εκτος Ελλαδος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το huawei 3c είναι πιο ακριβό από όσα διαθέτω! Στο παραπάνω λινκ , η τιμή είναι σε δολλάρια . Σε ευρώ στοιχίζει 139€ . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts