minotavros Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δεν μας ενημέρωσαν. Το αποφάσισαν οι ίδιοι να αποχωρήσουν. Eυχαριστώ! Οποτε αυτο ειναι χειρότερο γι'αυτούς. Δυο φορές μακριά τώρα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Με αυτά που γράφετε για το merimobiles με αγριευετε. Ανάθεμα την ώρα που παρήγγειλα από αυτούς, βρήκα ένα LG g2 Korean version, με αποσπομενη μπαταρία και κάρτα μνήμης και τους παρακαλάω 3 φορές τη μέρα να το στείλουν.Δεν θα ακυρώσω απλά την παραγγελία αλλά τα ακυρώσω και την πιστωτική νωρίς το πρωί, ικανούς τους έχω να με χρεώσουν για το τίποτα.Δυστυχώς κάποιοι τέτοιοι επιτήδειοι μας στέλνουν στα ντόπια μαγαζιά να αγοράζουμε με καπέλο. Πριν 7 μέρες παρήγγειλα και όλη μέρα είμαι στο mail μου μήπως και με θυμηθούν αλλά τίποτα :_( Από eBay έχει ψωνίσει κανείς, είναι πιο αξιόπιστο? Edited January 7, 2014 by kostas701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Με αυτά που γράφετε για το merimobiles με αγριευετε. Ανάθεμα την ώρα που παρήγγειλα από αυτούς, βρήκα ένα LG g2 Korean version, με αποσπομενη μπαταρία και κάρτα μνήμης και τους παρακαλάω 3 φορές τη μέρα να το στείλουν.Δεν θα ακυρώσω απλά την παραγγελία αλλά τα ακυρώσω και την πιστωτική νωρίς το πρωί, ικανούς τους έχω να με χρεώσουν για το τίποτα.Δυστυχώς κάποιοι τέτοιοι επιτήδειοι μας στέλνουν στα ντόπια μαγαζιά να αγοράζουμε με καπέλο. Πριν 7 μέρες παρήγγειλα και όλη μέρα είμαι στο mail μου μήπως και με θυμηθούν αλλά τίποτα :_( Από eBay έχει ψωνίσει κανείς, είναι πιο αξιόπιστο? Απο ebay καλυτερα οχι. Γιατι δεν κοιτας τα αλλα αξιοπιστα μαγαζια που εχει το φορουμ geekbyuing , minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Απο ebay καλυτερα οχι. Γιατι δεν κοιτας τα αλλα αξιοπιστα μαγαζια που εχει το φορουμ geekbyuing , minideal. Καλημέρα, ο μόνος λόγος ήταν ότι βρήκα επώνυμο (lg g2 korean version) και έχει sd card και αποσπώμενη μπαταρία ενώ τα άλλα μαγαζιά που λες δεν το είχαν.Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι μου τηλεφώνησαν πριν από λίγο για επιβεβαίωση στοιχείων αφού τους είπα ότι λόγω ασυνέπειας θα ακυρώσω την παραγγελία. Βασικά εάν σήμερα όπως τους είπα δεν πάρει tracking number, κόβω μέσω τράπεζας την αγορά και πάω για zopo μέσω minideal γιατί και πολύ ασχολήθηκα μαζί τους. Απλά είναι το μόνο μαγαζί που έχει τις καλές κορεάτικες εκδόσεις των samsung και lg και σε καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Έχουν προστεθεί δημοσκοπήσεις στα θέματα των Κινέζων εκπροσώπων. Όσοι έχετε κάνει αγορές και έχετε εμπειρία μπορείτε να ψηφίσετε. Μυστικες ψηφοφοριες; Πως δηλ ελεγχετε αν ψηφιζουν οσοι εχουν κανει αγορες απ αυτα; Edited January 7, 2014 by highsky Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 και γιατί να μη βλέπουμε εμείς που δεν έχουμε συναλλαγές με το κατάστημα τα αποτελέσματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αυτο ηθελα κι εγω να το επισημανω. Καλο θα ειναι να μπορουμε να βλεπουμε το αποτελεσμα χωρις να εχουμε αγορασειαπο εκει. Τοτε ειναι που θελεις να ξερεις. Μπορει να γινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Το αποτέλεσμα το είδα πατώντας πανω στον τιτλο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Προφανως εχοντας ηδη ψηφισει ο.κ. Το θεμα ειναι να μπορεις να βλεπεις το αποτελεσμα χωρις να εχεις ψηφισει, μιας και δε θα εχεις αγορασει ξανα απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Oχι, ξαναλέω πατώντας στον τίτλο της δημοσκόπησης βλέπω τα αποτελέσματα χωρίς να έχω ψηφήσει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Με αυτά που γράφετε για το merimobiles με αγριευετε. Ανάθεμα την ώρα που παρήγγειλα από αυτούς, βρήκα ένα LG g2 Korean version, με αποσπομενη μπαταρία και κάρτα μνήμης και τους παρακαλάω 3 φορές τη μέρα να το στείλουν.Δεν θα ακυρώσω απλά την παραγγελία αλλά τα ακυρώσω και την πιστωτική νωρίς το πρωί, ικανούς τους έχω να με χρεώσουν για το τίποτα.Δυστυχώς κάποιοι τέτοιοι επιτήδειοι μας στέλνουν στα ντόπια μαγαζιά να αγοράζουμε με καπέλο. Πριν 7 μέρες παρήγγειλα και όλη μέρα είμαι στο mail μου μήπως και με θυμηθούν αλλά τίποτα :_( Από eBay έχει ψωνίσει κανείς, είναι πιο αξιόπιστο? Εγω μια παραγγελία έκανα απο το merimobiles και το κινητό ήρθε γρήγορα και είναι μια χαρά, μου κάνει εντύπωση που έφυγε!! τι να πω? Για μια νεα αγορά που σκεφτομαι να κάνω απο τον νέο μήνα προς τα εκει σκέφτομαι να ξαναπάω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εγω μια παραγγελία έκανα απο το merimobiles και το κινητό ήρθε γρήγορα και είναι μια χαρά, μου κάνει εντύπωση που έφυγε!! τι να πω? Για μια νεα αγορά που σκεφτομαι να κάνω απο τον νέο μήνα προς τα εκει σκέφτομαι να ξαναπάω πάντως. Εγώ από merimobiles μόνο μια φορά έχω παραγγείλει και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα... Αν όμως χρειαστώ service δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα κάποιος admin, να μαζέψει όλα τα αξιόπιστα site μέσα από τις 109 σελίδες του θέματος και να γίνει ένα Post, στην πρώτη σελίδα αυτού ή νέου θέματος, ώστε να ξέρουμε τι μας γίνεται!? Επίσης εκεί να υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται από τους διαχειριστές πάντα, ενημέρωση για νέα αξιόπιστα ή παλιά αξιόπιστα που λοξοδρομήσανε... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα καλή χρονιά και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα να πω και εγώ ότι όποιος φίλος αποφασίσει να παραγγείλει από Κίνα θα πρέπει να έχει και υπομονή με την αποστολή διαφορετικά να ψωνίζει από εδώ με το γνωστό καπέλο. Να μην τα θέλουμε όλα και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολακερη .Έχω παραγγείλει σχεδόν από τα περισσότερα κινέζικα κατάστημα και δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα και αν κάτι μου προέκυψε το λύσαμε άμεσος με την επικοινωνία. Σε λίγο καιρό με τη στάση κάποιον που δεν έχουν υπομονή και δεν ξέρουν τι διαδικασία και θα φύγουν όλα τα κινέζικα μαγαζιά από εδώ και θα μας κόψουν από πελάτες και αυτό το έχω συναντήσει ήδη... Ευχαριστώ για την κατανόηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 θεωρω οτι ειναι επομενο και λογικο να περιμενεις περιπου στον μηνα οταν κανεις παραγγελειες απο εκει. Οσοι παλι βιαζονται ας μην μπουν στην διαδικασια ή ας τα σταξουν στην DHL να τους ερθει στην πορτα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Όπως έχω γράψει και 1 χρόνο πριν, είχα παραγγείλει ένα tablet από TinyDeal μέσα Ιανουαρίου 2013. Το tablet εστάλη από αυτούς χωρίς tracking μαζί με κάποιες θήκες και screen protectors. Δεν έφθασε σε εμένα ποτέ. Για να μην πολυλογώ, δεν βρήκαμε άκρη με αυτούς και το Paypal έκλεισε την υπόθεση υπέρ μου. Το θρασύ TinyDeal.com σήμερα 7/1/2014 μου στέλνει e-mail ότι και καλά έλαβαν επιβεβαίωση ότι παρέλαβα τα πράγματα (!) και μου ζητούν να τους πληρώσω από το Paypal την αξία τους. Τους απάντησα ότι δεν προτίθεμαι να πράξω κάτι τέτοιο αν δε λάβω αποδεικτικά - όπως tracking ID - προκειμένου να αναζητήσω την παράδοση στα ΕΛ.ΤΑ, μιας που εξακολουθώ να μην έχω παραλάβει τίποτα από αυτούς. Εννοείται ότι θα ενημερώσω και το PayPal για αυτή την τακτική τους - γιατί περί τακτικής πρόκειται - ώστε να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Μακριά από TinyDeal.com. Edited January 7, 2014 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 θεωρω οτι ειναι επομενο και λογικο να περιμενεις περιπου στον μηνα οταν κανεις παραγγελειες απο εκει. Οσοι παλι βιαζονται ας μην μπουν στην διαδικασια ή ας τα σταξουν στην DHL να τους ερθει στην πορτα τους. Όπως είπα στη δική μου περίπτωση 7 μέρες και ούτε ένα mail, μια ενημέρωση δεν έκανε το merimobiles άμα δεν τους ενοχλούσα εγώ. Δηλαδή μέσα σε 1 βδομάδα από την παραγγελία μου δεσμεύουν τα 450€ από την πιστωτική μου και δεν μου λένε εάν έχουν το τηλ, πότε θα φύγει ή εάν θέλουν κάποια πρόσθετη πληροφορία. Στο θέμα του πότε παραλαμβάνουμε πάω πάσο γιατί είναι άλλη ήπειρος οπότε λογικά κάνουμε υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Έχουν προστεθεί δημοσκοπήσεις στα θέματα των Κινέζων εκπροσώπων. Όσοι έχετε κάνει αγορές και έχετε εμπειρία μπορείτε να ψηφίσετε. Πολύ καλή κίνηση..μπράβο! Το θέμα είναι να ψηφίζουμε σωστα βάση εμπειρίας συναλλαγής και όχι για άλλους λόγους.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Oχι, ξαναλέω πατώντας στον τίτλο της δημοσκόπησης βλέπω τα αποτελέσματα χωρίς να έχω ψηφήσει Ναι έχεις δίκιο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μια ερωτηση παιδες εχω συνδεμενη χρεωστικη καρτα απο τη πειραιως visa με το paypal εκανα σημερα καταθεση στη καρτα καποια χρηματα αλλα δε τα βλεπω στο διαθεσιμο υπολοιπο στο Paypal πρεπει να κανω κατι αλλο για να μπουν η εχουν μπει ηδη μπορω να αγορασω κατι και να διαλεξω να πληρωσω με το υπολοιπο της visa ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δεν θα τα δεις Κανε κανονικα την αγορα,και το paypal θα "διαβασει" την visa και θα τα τραβηξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μια ερωτηση παιδες εχω συνδεμενη χρεωστικη καρτα απο τη πειραιως visa με το paypal εκανα σημερα καταθεση στη καρτα καποια χρηματα αλλα δε τα βλεπω στο διαθεσιμο υπολοιπο στο Paypal πρεπει να κανω κατι αλλο για να μπουν η εχουν μπει ηδη μπορω να αγορασω κατι και να διαλεξω να πληρωσω με το υπολοιπο της visa ; ειναι must το ebanking αν ασχολεισαι με συνναλαγες στο ιντερνετ και οχι μονο..ρωτα την τραπεζα σου για το πως μπορεις να το ενεργοποιήσεις.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Θελω να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται πια να διαλεξω ; http://s2.postimg.org/w2vbi07k9/order_shippinh.png και επισης υπαρχει φοβος για τελωνειο με καποια απο αυτες; Edited January 7, 2014 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Με ems θα ερθει λογικα σε καμια βδομαδα,αλλα εχει παρατηρηθει ειδικα τελευταια οτι αν ο πωλητης δεν αναγραψει εικονικη χαμηλοτερη τιμη στο δεμα,εκτελωνιζονται κανονικα με οτι αυτο συνεπαγεται(για την ακριβεια 23% επι του ποσου+μεταφορικων). Η sing post απο την αλλη,ειναι πιο αργη,εχει ομως τρακινγκ και ειναι αξιοπιστη,και τα δεματα(για διαστασεις κινητου ειδικα),σπανια εκτελωνιζονται,ειδικα αν η αναγραφομενη τιμη ειναι κατω απο το ποσο του οριου του τελωνειου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Και αν περασει τελωνειο πληρωνεις στο ταχυδρομειο οταν πας να παραλαβεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts