al3x1k0 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Τζάμπα λεφτά θα δώσουν, αν είναι να πετάξουν τα λεφτά τους χωρίς λόγο, ας τα φάνε στραγάλια ή ας μου τα δώσουν να πάρω πάνες για το μωρό:p:p:p:p ή ας τα κάψουν τώρα στο κρύο, αλλά κλώνους μην πάρουν, δεν αξίζει για 20-30 ευρώ να τρέχουν μετά. δηλαδη ολα τα reviews κλπ στο youtube ειναι fake ή λιγο μετα το review σκανε;; :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Να πεις στους φίλους σου, να μην πουλανε ψεύτικη μαγκιά με τους κλώνους που από μέσα είναι σάπιοι. Ας τα δώσουν για σοβαρό κινέζικο και μετά να είναι και περήφανοι ότι έχουν και γ@μώ τα τηλέφωνα στο 1/5 της τιμής του iphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Να πεις στους φίλους σου, να μην πουλανε ψεύτικη μαγκιά με τους κλώνους που από μέσα είναι σάπιοι. Ας τα δώσουν για σοβαρό κινέζικο και μετά να είναι και περήφανοι ότι έχουν και γ@μώ τα τηλέφωνα στο 1/5 της τιμής του iphone... Και πως θα κανει την μοστρα του μετα ο φραπΕλληνας στην καφετερια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Και πως θα κανει την μοστρα του μετα ο φραπΕλληνας στην καφετερια; Ας πάρει το κανονικό αν θέλει να κάνει μόστρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Τα μονα αξιοπρεπή αντιγραφα iphone ειναι τα καινούρια με MTK6572. Μια χαρά, για τα λεφτά τους βέβαια Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Οκ παιδια,ειναι επιλογη του καθε φιλου που θα δωσει τα λεφτα του. @al3x1k0 Να σκεφτεις οτι θα κανεις μεγαλη χαρη στους φιλου σου εαν δεν παρουν καποιο κακεκτυπο copy απο αυτα που κυκλοφορουν στο net. Αλλα εαν παλι τους περισσευουν αλλα κα επειμενουν........καλα να παθουν μετα,εσυ τους ειπες το τι και πως.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Να πεις στους φίλους σου, να μην πουλανε ψεύτικη μαγκιά με τους κλώνους που από μέσα είναι σάπιοι. Ας τα δώσουν για σοβαρό κινέζικο και μετά να είναι και περήφανοι ότι έχουν και γ@μώ τα τηλέφωνα στο 1/5 της τιμής του iphone... Περισσότερη μούρη πουλάει το THL μου πάντως από iphone και samsung Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Περισσότερη μούρη πουλάει το THL μου πάντως από iphone και samsung Σημερα εβαλα το ZTE V967s μου διπλα σε ενα iphone 4s και εμειναν με το στομα ανοιχτο οι φιλες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Περισσότερη μούρη πουλάει το THL μου πάντως από iphone και samsung Σημερα εβαλα το ZTE V967s μου διπλα σε ενα iphone 4s και εμειναν με το στομα ανοιχτο οι φιλες μου! Λογικό,ειδικά όταν τους λες και πόσο κοστίζει!!:lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Λογικό,ειδικά όταν τους λες και πόσο κοστίζει!!:lol::lol: Οταν λεω και την τιμη εκει ειναι που βγαζουν ολη τους την κακια! χιχιχι! (ειμαστε πολυ κακες εμεις οι γυναικες τελικα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Οταν λεω και την τιμη εκει ειναι που βγαζουν ολη τους την κακια! χιχιχι! (ειμαστε πολυ κακες εμεις οι γυναικες τελικα!) τι να κάνουμε....κάποιοι πιστεύουν πως αν δεν δώσεις 700 ευρώ++ δε κάνεις την δουλειά σου.:X Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Οταν λεω και την τιμη εκει ειναι που βγαζουν ολη τους την κακια! χιχιχι! (ειμαστε πολυ κακες εμεις οι γυναικες τελικα!) Και που να τους έδειχνες το γυναικείο Lenovo S720i. Το πήρε φίλος για τη γυναίκα του κι όσες το είδαν λύσσαξαν..... Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 χαχαχχαχχ κλαίω!!:lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Εγώ βγάζω το THL W8 μου στη σχολή και μου κάνω αυτόματα διαφήμιση χωρίς να μιλήσω :p δηλαδη ολα τα reviews κλπ στο youtube ειναι fake ή λιγο μετα το review σκανε;; :lol::p Να διευκρινίσω κάποια πράγματα μιας κι έχω φέρει και δουλέψει Goophone. Αν εξαιρέσουμε τα ψεύτικα χαρακτηριστικά τους, και τα πολλά αντίγραφα goophone (:lol:), τα κύρια προβλήματά τους ήταν οι κακές μπαταρίες. To Goophone Y5 έβγαζε προβλήματα με τον καιρό στη θύρα σύνδεσης. Το Goophone i5 είχε χάλι μπαταρία, και πολλές ελλατωματικές πλακέτες. Τα αντίγραφα των goophone, είναι για πέταμα. Επίσης σε όλα, το hardware ήταν απαρχαιωμένο για την εποχή τους, και τα firmware είχαν θεματάκια. Τα καινούρια που χουν βγει για το 5S και 5C είναι άλλου κατασκευαστή οεμ, έχουν τον σύγχρονο mtk6572 και Android 4.2.2 και δεν έχουν τέτοια προβλήματα, είναι πιο στάνταρ κατασκευές, σε κλασσικές πλακέτες της Alps Edited December 8, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Λογικό,ειδικά όταν τους λες και πόσο κοστίζει!!:lol::lol: Kαι όταν θα σου πουν "βγάλε μας μια φωτογραφία με το νέο κινητό σου" και τους την δείξεις ή την ανεβάσεις σε κανένα fb και κάνει το ίδιο και αυτός με το i4s και το όποιο άλλο επώνυμο καλό κινητό τότε ξενερώνεις και εσύ και διαπιστώνουν όλοι μαζί ότι δεν μπορούν να είναι όλα τέλεια στην τιμή των 100 κάτι ευρώ.. Edited December 8, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Kαι όταν θα σου πουν "βγάλε μας μια φωτογραφία με το νέο κινητό σου" και τους την δείξεις τότε ξενερώνεις και εσύ και διαπιστώνουν όλοι μαζί ότι δεν μπορούν να είναι όλα τέλεια στην τιμή των 100 κάτι ευρώ.. Το ξέρεις από πρίν. αυτό όμως.Εκέι είναι η διαφορά.Το πληρώνεις τόσο για αυτά που μπορεί να κάνει,όχι για αυτά που δεν μπορεί Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγώ έχω ανακαλύψει το ξόρκι της σιωπής. Βγάζω το THL W200 μου, ανακράζω την τιμή του και τους κόβεται η μιλιά... http://2.bp.blogspot.com/-Luh8brEK58Y/USW9jqzma3I/AAAAAAAABvM/CB9SLVkDo4M/s1600/no+voice.jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Και που να τους έδειχνες το γυναικείο Lenovo S720i. Το πήρε φίλος για τη γυναίκα του κι όσες το είδαν λύσσαξαν..... τι να κάνουμε....κάποιοι πιστεύουν πως αν δεν δώσεις 700 ευρώ++ δε κάνεις την δουλειά σου.:X Εχθές έδειξα σε ταβέρνα το DG500 και έπαθαν τραλαλά, και όταν εξήγησα σε κάποιον ότι όλη η φασαρία διεθνώς με τις μπαταρίες έγινε γιατί έσκαγαν οι μπαταρίες των μάπαphone, μου απήντησε ότι μόνο το δικό του έχει "πριστίζζζ" και δεν μου μιλούσε όλο το βράδυ. :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγώ βγάζω το THL W8 μου στη σχολή και μου κάνω αυτόματα διαφήμιση χωρίς να μιλήσω :p Να διευκρινίσω κάποια πράγματα μιας κι έχω φέρει και δουλέψει Goophone. Αν εξαιρέσουμε τα ψεύτικα χαρακτηριστικά τους, και τα πολλά αντίγραφα goophone (:lol:), τα κύρια προβλήματά τους ήταν οι κακές μπαταρίες. To Goophone Y5 έβγαζε προβλήματα με τον καιρό στη θύρα σύνδεσης. Το Goophone i5 είχε χάλι μπαταρία, και πολλές ελλατωματικές πλακέτες. Τα αντίγραφα των goophone, είναι για πέταμα. Επίσης σε όλα, το hardware ήταν απαρχαιωμένο για την εποχή τους, και τα firmware είχαν θεματάκια. Τα καινούρια που χουν βγει για το 5S και 5C είναι άλλου κατασκευαστή οεμ, έχουν τον σύγχρονο mtk6572 και Android 4.2.2 και δεν έχουν τέτοια προβλήματα, είναι πιο στάνταρ κατασκευές, σε κλασσικές πλακέτες της Alps αυτά κοιτάω και εγώ... π.χ αυτο και τουτο αξιζουν;; Εγώ έχω ανακαλύψει το ξόρκι της σιωπής. Βγάζω το THL W200 μου, ανακράζω την τιμή του και τους κόβεται η μιλιά... http://2.bp.blogspot.com/-Luh8brEK58Y/USW9jqzma3I/AAAAAAAABvM/CB9SLVkDo4M/s1600/no+voice.jpeg :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Οταν λεω και την τιμη εκει ειναι που βγαζουν ολη τους την κακια! χιχιχι! (ειμαστε πολυ κακες εμεις οι γυναικες τελικα!) Να'ι είσαστε ολίγον σκύλες!!! :p:p:p Δεν το λεω με κακία μην με παρεξηγήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπερα, Εχω παρει κατι απο το banggood και η κατασταση της παραγγελιας ειναι BACK ORDER τι γινεται απο εδω και περα, περιμενω η ζηταω τα λεφτα πισω¨:confused: Date Added Status Comments 2013-12-01 12:05:54 Payment Confirmed 2013-12-01 12:07:15 Ready To Process 2013-12-01 20:03:42 Processing 2013-12-02 20:46:45 Back Order Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 1.Ειχε το πακετο πανω απο μια μπαταρία? 2.Με τι ταχυδρομείο το εστειλαν? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Εχθές έδειξα σε ταβέρνα το DG500 και έπαθαν τραλαλά, και όταν εξήγησα σε κάποιον ότι όλη η φασαρία διεθνώς με τις μπαταρίες έγινε γιατί έσκαγαν οι μπαταρίες των μάπαphone, μου απήντησε ότι μόνο το δικό του έχει "πριστίζζζ" και δεν μου μιλούσε όλο το βράδυ. :lol: Ο κύριος ήταν από Λάρισα??? :lol::lol: Συγγνώμη από τους φίλους που είναι από τη Θεσσαλία:D Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Θα παρακαλέσω να επανέλθουμε, σε κανέναν δεν αρέσει να του σβήνουν post και γιαυτο θα παρακαλέσω να μην με φέρετε σε αυτή τη θέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλημέρα! Περιμένω ένα κινητό με singaporepost αλλά έχει αργήσει αρκετά. Συγκεκριμένα είναι σε κατάσταση despatched to overseas από της 23-11-13 !! Δικαιολογείτε τέτοια καθυστέρηση? Οσες αγορές έχω κάνει,σε 10-12 μέρες το πολύ γινόταν arrived .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts