kostast1 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Δεν διαφωνώ απόλυτα, αλλά 1) με την ίδια λογική και στον αλιμπαμπα δεν πλησιάζεις (δεν έχω πλησιάσει αλλά υπάρχει άπειρος κόσμος που το προτιμά από eBay). 2)τελευταία το support του PayPal έχει γίνει υπερβολικά δύστροπο με αυτοματοποιημένες απαντήσεις κ διαδικασιες και άτομα (ή μποτάκια) που με το ζόρι μιλάνε αγγλικά. Οπότε έχω αρχίσει να χάνω την εμπιστοσυνη μου σε αυτούς.Σαν απειλη πιάνει ακόμα προς το παρόν αλλά αν χρειαστεί να πραγματοποιήσεις την απειλη είναι τζόγος το αν θα δικαιωθείς ή οχι. Το παυπαλ ειναι παυπαλ τελος,ειναι εγγυηση,εαν εχεις δικαιο τα χρηματα σου θα τα παρεις πισω,ολα τα αλλα απλα ημίμετρα που τα εχουμε πληρωσει πολλακις δυστηχως. Τα πειραματα μας τα καναμε τοσα χρονια με εκατονταδες αγορες απο το εξωτερικο,και μαθαμε δυστηχως τοσα χρονια με το κακο,και πολλες φορες,ασχημο τροπο. Προφανως και δικα σας τα χρηματα και που θα τα ρισκαρεται-τζογαρεται.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Δεν διαφωνώ απόλυτα, αλλά 1) με την ίδια λογική και στον αλιμπαμπα δεν πλησιάζεις (δεν έχω πλησιάσει αλλά υπάρχει άπειρος κόσμος που το προτιμά από eBay). 2)τελευταία το support του PayPal έχει γίνει υπερβολικά δύστροπο με αυτοματοποιημένες απαντήσεις κ διαδικασιες και άτομα (ή μποτάκια) που με το ζόρι μιλάνε αγγλικά. Οπότε έχω αρχίσει να χάνω την εμπιστοσυνη μου σε αυτούς.Σαν απειλη πιάνει ακόμα προς το παρόν αλλά αν χρειαστεί να πραγματοποιήσεις την απειλη είναι τζόγος το αν θα δικαιωθείς ή οχι.Ποτέ δεν είναι είχα πρόβλημα επικοινωνίας ή να έχω πετύχει μποτακια που δεν μιλάνε αγγλικά. Σίγουρα μιλάς για το Paypal; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 https://www.ultraonlineeu.com/en_EU/ Ξέρουμε αυτό το site?? Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 On 4/2/2020 at 7:13 ΜΜ, vasileios13 said: Παίδες από eglobalcentral ,έχετε αγοράσει ποτέ,από Ευρώπη στέλνει - είναι αξιόπιστο ; εγω εχω αγορασει πραγματα αξιας 600-700ευρω και ημουν απολυτα ευχαριστημενος σε ολους τους τομεις , ομως αυτο πριν 3 χρονια και δε ξερω αν κατι εχει αλλαξει απο τοτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts