mples Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλα δεν ζητησαν να στειλεις πισω το ελλατωματικο??:blink: οχι και μαλιστα δυο φορες σε ενα μηνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 οχι και μαλιστα δυο φορες σε ενα μηνα :) To να μην ζητησουν επιστροφη του ελλατωματικου μου προκαλει μεγαλη εντυπωση.....τι να πω παλι καλα για εσενα. Εκτος και εαν σου επεστρεψαν τμημα των χρηματων,αυτο μου το εχουν δηλωση πολλακις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) To να μην ζητησουν επιστροφη του ελλατωματικου μου προκαλει μεγαλη εντυπωση.....τι να πω παλι καλα για εσενα. Εκτος και εαν σου επεστρεψαν τμημα των χρηματων,αυτο μου το εχουν δηλωση πολλακις.:) οχι ολα μου τα επεστεψαν στο tv box σε λεφτα πριν ενα μηνα και στο τηλ σημερα πηρα το ε μειλ οτι θα μου το αντικαταστησουν φυσικα του εξήγησα με βιντεο και τα προιοντα δεν ειναι ακριβα ενα tv box tanix 26 ευρω και ενα τηλεφ doogee 50 ευρω α και ξεχασα μεσα σε δυο μηνες εχω κανει περιπου 10 αγορες αν αυτο μετραει που μαλλον μετραει ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο μου απαντησαν σημερα το πρωι Thanks for your email and sorry for the helpless, According to your message, we have confirmed the problem you mentioned and plan to resend you a new item for replacement as a solution of this case about your order 35813066.If you're satisfied with this advice, please contact us again to confirm. Edited October 21, 2017 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Το banggood πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο κινεζομάγαζο:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) τι λες ρε φιλε μακραν το καλυτερο μαγαζι μου εκατσαν μεσα σε ενα μηνα δυο ελαττωματικα ενα tv box ΚΑΙ τηλέφωνο φθηνα και τα δυο 26ε και 50ε και χωρις πολλα πολλα μου τα αλλαξαν κρατώντας και τα παλια ποιος αλλος το κανει αυτο ?? Δέχομαι αυτό που λες. Εμένα πάλι, που αγόρασα ένα σακίδιο, που είχε δώρο ένα υπνόσακο και δε μου έστειλαν τον υπνόσακο; Το τι απαντούσαν στο τίκετ φτάνει για να δικαιολογήσει την έκφραση "κάνει τον κινέζο". Και φυσικά δε μου έστειλαν ποτέ τον υπνοσακο... Edited October 21, 2017 by anonimos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Δέχομαι αυτό που λες. Εμένα πάλι, που αγόρασα ένα σακίδιο, που είχε δώρο ένα υπνόσακο και δε μου έστειλαν τον υπνόσακο; Το τι απαντούσαν στο τίκετ φτάνει για να δικαιολογήσει την έκφραση "κάνει τον κινέζο". Και φυσικά δε μου έστειλαν ποτέ τον υπνοσακο... εχεις δικιο και εσυ αλλα εγω προσωπικά εχω παθει πλακα με την εξυπηρέτηση τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Παιδια και εγω πηρα refund χωρις να στειλω πισω το ελλατοματικο προιον. Απλα εβγαλα ενα καλο βιντεο που εδειχνε ακριβως το προβλημα για να μην υπαρχουν αμφιβολιες. Κορυφη το banggood , αφησε πισω το gearbest αυτη την περιοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. October 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2017 Παιδια και εγω πηρα refund χωρις να στειλω πισω το ελλατοματικο προιον. Απλα εβγαλα ενα καλο βιντεο που εδειχνε ακριβως το προβλημα για να μην υπαρχουν αμφιβολιες. Κορυφη το banggood , αφησε πισω το gearbest αυτη την περιοδο. Καλά, το gearbest τελευταία έχει υποβαθμιστεί αρκετά. Μόνο οι καλές τιμές τους μένουν. Από εξυπηρέτηση, παρακαλάς να μην τη χρειαστείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Είχα παραγγείλει ένα xiaomi Redmi 4a από την ιταλική αποθήκη του geekbuying τέλη Αυγούστου και σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου. Αυτό βέβαια που κάνει ιδιαίτερη την περίπτωση, είναι ότι μία μέρα πριν την παραγγελία τους είχα αφήσει μήνυμα που τους ρωτούσα, αν το κινητό υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Βέβαια μετά από λίγα λεπτά και κοιτώντας τα χαρακτηριστικά του, είδα ότι όντως τα υποστηρίζει. Οπότε προχώρησα στην παραγγελία χωρίς να περιμένω απάντηση. Το είχα ξεχάσει εντελώς μέχρι σήμερα το πρωί όπου μου σκάει μήνυμα από geekbuying και μου λέει "Συγνώμη για την καθυστέρηση, η απάντηση στο ερώτημά σας είναι, ότι το κινητό υποστηρίζει κανονικά τα ελληνικά." Τσακάλια εκεί στο geekbuying :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elgol Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Τουλάχιστον αυτοί απάντησαν σωστά γιατί στο GearBest βλέπω να τους ρωτούν για ένα smartwatch αν έχει Ελληνικά ή αν παίρνει και λένε όχι , ακόμη και wifi λένε ότι δεν έχει ενώ έχει το ρολοι όπως και όλα της σειράς τρεις εκδοσεις τώρα Δηλαδή μιλάμε για φουλ αναξιοπιστία κριμα γιατί έλεγα ότι σοβαρευτηκαν σαν μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Τουλάχιστον αυτοί απάντησαν σωστά γιατί στο GearBest βλέπω να τους ρωτούν για ένα smartwatch αν έχει Ελληνικά ή αν παίρνει και λένε όχι , ακόμη και wifi λένε ότι δεν έχει ενώ έχει το ρολοι όπως και όλα της σειράς τρεις εκδοσεις τώρα Δηλαδή μιλάμε για φουλ αναξιοπιστία κριμα γιατί έλεγα ότι σοβαρευτηκαν σαν μαγαζι Το tv box, που αγόρασα τελευταία από το gearbest, ανέφερε στα περιεχομενα του πακέτου και τηλεχειριστήριο (και όντως είχε μέσα). Το θέμα είναι ότι κάποιος, που δε θα το είχε προσέξει, τους ρώτησε. Η απάντηση ήταν όχι (!), οπότε ακολούθησαν αρκετές άλλες, με μοιρασμένα τα αποτελέσματα. Έβλεπες ακόμα και να απαντάνε σε κάποιον ότι δεν έχει κι ακριβώς από κάτω, σε άλλον, που τους έκανε παράθεση τα περιεχόμενα, να λένε ότι έχει... Αλλά το κορυφαίο το είχα δει σε κάτι ακουστικά, που κάποιος τους ρώτησε "Hello, are these earphones made of plastic or metal?", για να ακολουθήσει η κατατοπιστικότατη απάντηση "Yes, they are made of plastic or metal. Have a nice one." :lol::lol: Σόρι για το οφτόπικ, να ευθυμήσουμε λίγο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Επειδή για πολλά, (δικαιολογημένα) έχουμε κατηγορήσει το gearbest να πω και ένα καλό. Είχα παραγγείλει μια θήκη και ένα glass τέλη Αυγούστου unregistered και δεν παρέλαβα ποτέ. Χτες μετά από επικοινωνία μαζί τους δέχτηκαν αμέσως να τα ξανά στείλουν και αυτή τη φορά με tracking number. Μπράβο λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Επειδή για πολλά, (δικαιολογημένα) έχουμε κατηγορήσει το gearbest να πω και ένα καλό. Είχα παραγγείλει μια θήκη και ένα glass τέλη Αυγούστου unregistered και δεν παρέλαβα ποτέ. Χτες μετά από επικοινωνία μαζί τους δέχτηκαν αμέσως να τα ξανά στείλουν και αυτή τη φορά με tracking number. Μπράβο λοιπόν. και μενα ενα miband 2:) Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Έχω κάνει μια παραγγελία από gearbest, και στο track checker φαίνεται να ήρθε Ελλάδα από τις 5 Οκτωβρίου . Συμβολικά βρίσκεται 42 μέρες στο δρόμο. αν πάρω τηλέφωνο στο ταχυδρομείο της περιοχής μου θα ξέρουν να με ενημερώσουν ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Σίγουρα πράγματα (και off topic) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Έχω κάνει μια παραγγελία από gearbest, και στο track checker φαίνεται να ήρθε Ελλάδα από τις 5 Οκτωβρίου . Συμβολικά βρίσκεται 42 μέρες στο δρόμο. αν πάρω τηλέφωνο στο ταχυδρομείο της περιοχής μου θα ξέρουν να με ενημερώσουν ? Εισαι εκτος νηματος, αλλα μια που το ανεφερες.... αν ειναι τοσες πολλες να ετοιμαστεις για τον τελωνη. Οσα αντικειμενα αργουν τοσο πολυ, ειναι σχεδον σιγουρο οτι πιαστηκαν τελωνειο. Και μην μπαινεις στο κοπο να τους παρεις τηλεφωνο θα εκνευριστεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ YESO521. ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ 5 ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΓΕΙ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ XIAOMI ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ FIND MY DEVICE ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ paypal ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ YESO521. ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ 5 ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΓΕΙ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ XIAOMI ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ FIND MY DEVICE ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ paypal ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Γιατι δεν ρωτησες στο ελληνικο φορουμ για Χιαομι; Τα παιδια ξερουν απ εξω τα παντα για Χιαομι, Θα εβρισκες λυση στο προβλημα σου. Στου αδελφου μου δεν ανοιγε, και ηταν θεμα λογισμικου, και τα παιδια με βοηθησαν. Τωρα το εστειλες εξω, χωρις ελπιδα να το ξαναπαρεις πισω. Τουλαχιστον εχεις τις αποδειξεις απο το ταχυδρομειο; Να φανταστω το εστειλες συστημενο; ενηρωσες το Paypal οτι θα το στειλεις σε αυτους, μηπως και ετσι βρεις ακρη; ΥΓ Μην γραφεις με κεφαλαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisia78 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Γιατι δεν ρωτησες στο ελληνικο φορουμ για Χιαομι; Τα παιδια ξερουν απ εξω τα παντα για Χιαομι, Θα εβρισκες λυση στο προβλημα σου. Στου αδελφου μου δεν ανοιγε, και ηταν θεμα λογισμικου, και τα παιδια με βοηθησαν. Τωρα το εστειλες εξω, χωρις ελπιδα να το ξαναπαρεις πισω. Τουλαχιστον εχεις τις αποδειξεις απο το ταχυδρομειο; Να φανταστω το εστειλες συστημενο; ενηρωσες το Paypal οτι θα το στειλεις σε αυτους, μηπως και ετσι βρεις ακρη; Μίλησα και με τα παιδιά στο σιτε. Κάηκε η μητρική του κινητού. Σπάνιο να γίνει και όμως έγινε σε μένα. Μίλησα και με PayPal αλλά είχε περάσει το όριο των 180 ημερών. Τελικά χθες βράδυ μου έστειλαν μήνυμα με tracking number. Έφυγε πριν 5 από τα χέρια τους. Ελπίζω να το παραλάβω σύντομα και να είναι όντως καλά επισκευασμενο. Τα τελευταία 3 χρόνια μόνο με xiaomi ασχολούμαι και με τα παιδιά του σιτε υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση και σε βοηθούν σε ότι πρόβλημα προκύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Στο xiaomi. gr είναι πολύ συνεργασιμοι!!! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Εχεις μηπως παραγγειλει κανεις απο spemall? εχει επιλογη για eu express και εγγυάται 100% τελωνειο οπως λεει.. το δοκιμασε κανεις? ειναι οκ? μηπως ξερετε κάποιο άλλο κατάστημα που να μπορω να βρω το xiaomi mi5s σε ασημι η γκρι με τριγωνικη αποστολή? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εχεις μηπως παραγγειλει κανεις απο spemall? εχει επιλογη για eu express και εγγυάται 100% τελωνειο οπως λεει.. το δοκιμασε κανεις? ειναι οκ? μηπως ξερετε κάποιο άλλο κατάστημα που να μπορω να βρω το xiaomi mi5s σε ασημι η γκρι με τριγωνικη αποστολή? ευχαριστώ πολύ Ανάλογα πιο θες, το 4/64 το χει το banggood με τριγωνική στα 310 σύνολο με τα μεταφορικά. Το spemall δε το χω δοκιμάσει ποτέ μου αλλά αν έχει πολύ καλύτερη τιμή στο ίδιο προιόν και έχεις συνομιλία μαζί τους που σου υπόσχονται 100% χωρίς τελωνείο αξίζει μια δοκιμή, πάντα με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ανάλογα πιο θες, το 4/64 το χει το banggood με τριγωνική στα 310 σύνολο με τα μεταφορικά. Το spemall δε το χω δοκιμάσει ποτέ μου αλλά αν έχει πολύ καλύτερη τιμή στο ίδιο προιόν και έχεις συνομιλία μαζί τους που σου υπόσχονται 100% χωρίς τελωνείο αξίζει μια δοκιμή, πάντα με paypal. φιλε adversus ευχαριστώ για την απαντηση.. νομιζω οτι μιλας για το mi5s plus γιατι δεν υπαρχειτο απλο mi5s σε εκδοση 4/64..μπορεις να παραθεσεις ενα λινκ παρακαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 φιλε adversus ευχαριστώ για την απαντηση.. νομιζω οτι μιλας για το mi5s plus γιατι δεν υπαρχειτο απλο mi5s σε εκδοση 4/64..μπορεις να παραθεσεις ενα λινκ παρακαλω? Χίλια συγγνώμη αλλά δεν είχα πιεί καφέ και δεν είδα ότι θες το απλό :D Μετά υπάρχει και στο ali με τριγωνική με dhl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Χίλια συγγνώμη αλλά δεν είχα πιεί καφέ και δεν είδα ότι θες το απλό :D Μετά υπάρχει και στο ali με τριγωνική με dhl Ο παραπάνω πωλητης με ποια επιλογη στελνει tax free? εχει aliexpress standard shipping και dhl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts