kostast1 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ποια η γνωμη σας ρε παιδια γι' αυτο; Blackview BV6000 4G LTE Tri-proof Smartphone Android 6.0 3GB+32GB IP68 US Λαθος στο νημα κανεις φιλε μου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosplxa Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 ;;; Δε καταλαβα τι εννοεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 ;;; Δε καταλαβα τι εννοεις. Εδώ γίνεται κουβέντα για τα sites που πουλάνε κινητά και κατά πόσο αξιόπιστα είναι.... Και απορώ γιατί δεν κατάλαβες τι εννοεί ο φίλος. Άμα διάβαζες τον τίτλο εύκολα θα το καταλάβαινες.... Μήπως ήθελες να ρωτήσεις εδώ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosplxa Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Oκ ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Θέλω να παραγγείλω ένα lenovo k3 note. Το βρίσκω φτηνά στο fasttech και στο aliexpress (σε καλό πωλητή) αλλά και τα δύο έχουν 6 μήνες μόνο εγγύηση. Ποιο προτείνεται? Επίσης μην μου πείτε για vickmall το έχει 10+ ευρώ παραπάνω. Το fasttech ειναι πολυ καλο , απο εκει ψωνιζω τα των ηλεκτρονικων τσιγαρων μου. Αλλα και απο aliexpress εχω ψωνισει πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα, αρκει να βρεις πωλητη με καλες αξιολογησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Το fasttech ειναι πολυ καλο , απο εκει ψωνιζω τα των ηλεκτρονικων τσιγαρων μου. Αλλα και απο aliexpress εχω ψωνισει πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα, αρκει να βρεις πωλητη με καλες αξιολογησεις. Το κακό είναι ότι όποιο από τα δύο και να πάρω έχουν 6 μήνες εγγύηση που είναι κάπως. Όπως και να έχει στο τέλος θα το χτυπήσω από το vickmall για σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Το κακό είναι ότι όποιο από τα δύο και να πάρω έχουν 6 μήνες εγγύηση που είναι κάπως. Όπως και να έχει στο τέλος θα το χτυπήσω από το vickmall για σιγουριά. Οντως αυτο με την εγγυηση ειναι ενα θεμα.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 To newfrog.com από θέμα αξιοπιστίας τι λέει ? Κάπου διάβασα οτι είναι ψιλοαπατη ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 To newfrog.com από θέμα αξιοπιστίας τι λέει ? Κάπου διάβασα οτι είναι ψιλοαπατη ισχυει? υπαρχουν αξιοπιστα καταστηματα,εχουν αναφερθει,μην ασχολειστε με αλλα για ελαχιστα ευρω φθηνοτερο προιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 To newfrog.com από θέμα αξιοπιστίας τι λέει ? Κάπου διάβασα οτι είναι ψιλοαπατη ισχυει? Αξιόπιστο είναι, και τώρα που σταμάτησε να χρεώνει ταχυδρομικά είναι φθηνό ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 (edited) Μάλιστα. αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που είχα κοιτάξει τελευταία, το EU Warehouse του MiniDeal είναι στην... Αθήνα! :D μηπως ειναι στην Ξανθη?? απο προσφατη αγορα Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 14-09-2016 14:26 ΞΑΝΘΗΣ (Κ.Κ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗΣ (Κ.Κ.) 15-09-2016 10:09 ΞΑΝΘΗΣ (Κ.Κ.) ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 15-09-2016 13:40 ΞΑΝΘΗΣ (Κ.Κ.) ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 15-09-2016 14:37 Δ.Σ.Καβάλας ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 15-09-2016 21:52 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 15-09-2016 23:52 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 16-09-2016 05:55 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 16-09-2016 07:51 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 16-09-2016 11:41 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 16-09-2016 14:26 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εντιτ... τελικα εχει δικιο ο φιλος εδω, ειναι στην Αθηνα, τωρα για ποιο λογο ξεκιναει το tracking απο Ξανθη δεν καταλαβα. παντως εφτασε γρηγορα και και το κινητο αριστο! redmi note 3 pro Edited September 21, 2016 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Μόνο αξιόπιστο μαγαζί δεν είναι για έμενα το Banggood. Μου έστειλε μεταχειρισμένο mi band 2 με γρατζουνιες στο πίσω κρύσταλλο και εμφανή τα σημάδια απο τις πολλες φορτίσεις. Το ωραίο είναι οτι μου είπαν συγνώμη και να μου πιστώσουν ενα ποσό 7$. Φυσικά του είπα με τρόπο τι να τα κάνει τα 7$ γιατί είμαι χαμένος το δίκιο μου δεν θα μπορέσω να το βρω. Τουλάχιστον να τον κράξω λίγο. Το περίεργο είναι οτι ηταν τυλιγμένη η συσκευασία με ενα αυτοκόλλητο που έγραφε το SKU αριθμό. Στην ερώτηση αν είναι δικια τους η απο το εργοστάσιο δεν μου απάντησε. Και μια φώτο 2 ώρες μετά την παραλαβή απο το ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλημέρα παιδιά, Για να μου στειλουν απο geekbuying, τι τροπο αποστολης να διαλεξω; εκανα χθες μια δοκιμαστικη και πηρα κατι με πολυ χαμηλη τιμη. Εχει δυο τροπους με ταχυδρομειο ειδα. Εναν δωρεαν και εναν με χρεωση γυρω στο 1,60€ με δυο υποεπιλογες. Επελεξα το πρωτο. Τι διαφορα εχουν; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλημέρα παιδιά, Για να μου στειλουν απο geekbuying, τι τροπο αποστολης να διαλεξω; εκανα χθες μια δοκιμαστικη και πηρα κατι με πολυ χαμηλη τιμη. Εχει δυο τροπους με ταχυδρομειο ειδα. Εναν δωρεαν και εναν με χρεωση γυρω στο 1,60€ με δυο υποεπιλογες. Επελεξα το πρωτο. Τι διαφορα εχουν; Αυτο μπορει να στο απαντησει το geek και εσυ. Φανταζομαι θα υπηρχε κατι που δεν το προσεξες, ισως νουμερο αποστολης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 με τον alibaba τι γινετε τελικα; παραγγελνω η οχι; αν υπαρχει καποιο ποστ η θεμα θα ημουν ευγνωμων αν με παραπεμπατε σ αυτο, διαβασα βεβαια καποια πραγματα αλλα ακομη ειμαι ψιλομπερδεμενος, πχ παρηγγειλα το ταδε κινητο η οτι αλλο, υπαρχει περιπτωση να ειναι αντιγραφη/fake? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εκανα μια αγορα απο το gearotinanai και αυτο υστερα απο παροτρυνση φιλου γιατι επέμενε πολυ. Να μην του χαλασω χατηρι, χρησιμοποιησα τα στοιχεια μου να του αγορασω το κινητο που θελει. Απλα επιβεβαιωνομαι για ακομη μια φορα για αυτο το καταστημα. Η συσκευασια ηρθε σε απλο φακελο, και μεσα το κουτι, το οποιο δεν ειχε ουτε φουσκες. Ετσι χυμα. Απο εκει να καταλαβεις ποσο σεβονται τα χρηματα που δινεις. Στο bangood για παραδειγμα το κινητο ηρθε σε κουτι με φελιζολ, και επιπλεον προστασια μεσα. Στο Βικμαλλ λιγο υποδεεστερη του bangood αλλα ικανοποιητικη. Στο gearnaxamenalegame απλα για κλαματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εκανα μια αγορα απο το gearotinanai και αυτο υστερα απο παροτρυνση φιλου γιατι επέμενε πολυ. Να μην του χαλασω χατηρι, χρησιμοποιησα τα στοιχεια μου να του αγορασω το κινητο που θελει. Απλα επιβεβαιωνομαι για ακομη μια φορα για αυτο το καταστημα. Η συσκευασια ηρθε σε απλο φακελο, και μεσα το κουτι, το οποιο δεν ειχε ουτε φουσκες. Ετσι χυμα. Απο εκει να καταλαβεις ποσο σεβονται τα χρηματα που δινεις. Στο bangood για παραδειγμα το κινητο ηρθε σε κουτι με φελιζολ, και επιπλεον προστασια μεσα. Στο Βικμαλλ λιγο υποδεεστερη του bangood αλλα ικανοποιητικη. Στο gearnaxamenalegame απλα για κλαματα. Από το Bangood δηλαδή είσαι περισσότερο ευχαριστημένος απ'όλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από το Bangood δηλαδή είσαι περισσότερο ευχαριστημένος απ'όλα ? Aπο αποψη συσκευασιας και ποικιλιας ναι, απο εξυπηρετικοτητα το βικμαλλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και όμως, φαίνεται ότι τελικά αυτό με τις συσκευασίες δεν είναι... στάνταρντ. Τρεις φίλοι αγόρασαν πρόσφατα (σε συνολικό διάστημα περίπου δύο μηνών) τηλέφωνα από το Banggood και παρέλαβαν και οι τρεις το κουτί του τηλεφώνου μέσα σε έναν απλό φάκελλο, χωρίς καν το κλασικό πλαστικό με τις φούσκες (bubblewrap) - απλώς ένα λεπτό φύλλο από αφρώδες πλαστικό γύρω από το κουτί του τηλεφώνου -και μέσα από το φάκελλο- το οποίο ουσιαστικά δεν προσέφερε καμία προστασία. Το Banggood έχασε κάποιους πόντους για μένα μετά από αυτό... Αντίθετα, παρέλαβα πριν από κανένα μήνα από το Gearbest (για το οποίο οι προσδοκίες μου ήταν όμοιες με τις δικές σας) ένα φτηνο-gadget των €5 (το οποίο μάλιστα δεν ήταν ούτε έυθραυστο ή με κάποιο τρόπο ευπαθές) μέσα στο blister της αρχικής του συσκευασίας, τυλιγμένο απ' έξω με... 3 στρώματα αφρώδους πλαστικού, και όλο μαζί μέσα σε σκληρό χαρτονένιο κουτί! Ούτε τηλέφωνο δε θα περίμενα να συσκεύαζαν έτσι! Τελικά τι γίνεται άραγε...; Είναι να πέσεις στον Κινέζο που έχει... κέφια όταν συσκευάζει την παραγγελία σου...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 http://www.coolicool.com/umi-max-3gb-ram-16gb-rom-touch-id-4000mah-helio-p10-mtk6755-20ghz-octa-core-55-inch-25d-corning-g-g-43928?utm_source=cm&utm_medium=email&utm_campaign=cm160919 to coolicool εχει για 24 ωρες το umi max μιση τιμη :) ξαιρω οτι λατρευετε ολοι την γιουμι και θα τρεξετε :) χαχαχαχαχα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 http://www.coolicool.com/umi-max-3gb-ram-16gb-rom-touch-id-4000mah-helio-p10-mtk6755-20ghz-octa-core-55-inch-25d-corning-g-g-43928?utm_source=cm&utm_medium=email&utm_campaign=cm160919 to coolicool εχει για 24 ωρες το umi max μιση τιμη :) ξαιρω οτι λατρευετε ολοι την γιουμι και θα τρεξετε :) χαχαχαχαχα :blink: Λαθος νημα..........εδω αυτα----> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6906410#post6906410 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 http://www.coolicool.com/umi-max-3gb-ram-16gb-rom-touch-id-4000mah-helio-p10-mtk6755-20ghz-octa-core-55-inch-25d-corning-g-g-43928?utm_source=cm&utm_medium=email&utm_campaign=cm160919 to coolicool εχει για 24 ωρες το umi max μιση τιμη :) ξαιρω οτι λατρευετε ολοι την γιουμι και θα τρεξετε :) χαχαχαχαχα :blink: Βασικά δεν το έχει για 24 ώρες αλλά θα ξεκινήσει να έχει τέτοια τιμή σε 24 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 To newfrog.com από θέμα αξιοπιστίας τι λέει ? Κάπου διάβασα οτι είναι ψιλοαπατη ισχυει? Με τίποτα μην παραγγείλεις θα σου έλεγα. Είχα παραγγέιλει από αυτούς έναν αντάπτορα usb-c > HDMI/USB3.0 / USB-c και είχαν περάσει 40 μέρες και δεν είχα παραλάβει οπότε άνοιξα διένεξη στο Παυπαλ. Μου έστειλε ο πωλητής μήνυμα ισχυριζόμενος ότι ξανάστειλε τη παραγγελία και νιώθοντας άβολα με την ιδέα ότι μπορεί τελικά να παραλάβω δύο τέτοιες συσκευές, άφησα την διένεξη στο Παυπαλ να λήξει χωρίς να την εγείρω στη διαιτησία...πρακτικά έκλεισε δλδ πολύ σύντομα έλαβα τον αντάπτορα (αδύνατο να έφτασε σε 5 μέρες από Κίνα, οπότε ήταν ο πρώτος)... ...δυστυχώς όμως δεν λειτουργούσε...ούτε εικόνα έβγαζε, ούτε καν μετέφερε τη παροχή ρεύματος από τη θύρα της ταμπλέτας στη θύρα του αντάπτορα, με αποτέλεσμα - ενώ εξωτερικός HDD να δουλεύει κανονικά απευθείας στη θύρα - στον αντάπτορα να μην λαμβάνει επαρκές ρέυμα. ...έστειλα αμέσως βίντεο με το πρόβλημα στον πωλητή, ζητώντας επιστροφή χρημάτων... Ο πωλητής ήξερε ότι δεν είχα πλέον προστασία, οπότε σταμάτησε να απαντάει κι έκανε τον Κινέζο. Μου "έκλεψε" έτσι 19€...και φυσικά ουδέποτε έφτασε δεύτερος αντάπτορας (αυτό πριν ένα μήνα τώρα)...ψέμματα έλεγε για να με εξαπατήσει.. (ο αντάπτορας μπορεί να είχε θέμα συμβατότητας με τη ταμπλέτα, συμβαίνει αυτό με τους αντάπτορες USB-C, αλλά το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει στη ταμπλέτα μου) - Η μισή ευθύνη δική μου, που συνειδητά παρέδωσα την κάλυψη του Paypal για "ηθικούς λόγους" - Η άλλη μισή δική του, συνειδητός απατεώνας... ΜΑΚΡΥΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και όμως, φαίνεται ότι τελικά αυτό με τις συσκευασίες δεν είναι... στάνταρντ. Τρεις φίλοι αγόρασαν πρόσφατα (σε συνολικό διάστημα περίπου δύο μηνών) τηλέφωνα από το Banggood και παρέλαβαν και οι τρεις το κουτί του τηλεφώνου μέσα σε έναν απλό φάκελλο, χωρίς καν το κλασικό πλαστικό με τις φούσκες (bubblewrap) - απλώς ένα λεπτό φύλλο από αφρώδες πλαστικό γύρω από το κουτί του τηλεφώνου -και μέσα από το φάκελλο- το οποίο ουσιαστικά δεν προσέφερε καμία προστασία. Το Banggood έχασε κάποιους πόντους για μένα μετά από αυτό... Αντίθετα, παρέλαβα πριν από κανένα μήνα από το Gearbest (για το οποίο οι προσδοκίες μου ήταν όμοιες με τις δικές σας) ένα φτηνο-gadget των €5 (το οποίο μάλιστα δεν ήταν ούτε έυθραυστο ή με κάποιο τρόπο ευπαθές) μέσα στο blister της αρχικής του συσκευασίας, τυλιγμένο απ' έξω με... 3 στρώματα αφρώδους πλαστικού, και όλο μαζί μέσα σε σκληρό χαρτονένιο κουτί! Ούτε τηλέφωνο δε θα περίμενα να συσκεύαζαν έτσι! Τελικά τι γίνεται άραγε...; Είναι να πέσεις στον Κινέζο που έχει... κέφια όταν συσκευάζει την παραγγελία σου...; Αν το κινητο ειναι σε κλασικό κουτι το banggood εχει συσκευασια εκπληκτικη σε χοντρο φελιζολ με καπακι.Τα χαμηλα πλατια κουτια ερχονται με ενα απλο αφρωδες περιτυλιγμα.Μου χει ερθει κινητο βρεγμενο το κουτι του(ευτυχως δεν περασε μεσα) και οι θηκες κ αλλα πραγματα μουσκεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και όμως, φαίνεται ότι τελικά αυτό με τις συσκευασίες δεν είναι... στάνταρντ. Τρεις φίλοι αγόρασαν πρόσφατα (σε συνολικό διάστημα περίπου δύο μηνών) τηλέφωνα από το Banggood και παρέλαβαν και οι τρεις το κουτί του τηλεφώνου μέσα σε έναν απλό φάκελλο, χωρίς καν το κλασικό πλαστικό με τις φούσκες (bubblewrap) - απλώς ένα λεπτό φύλλο από αφρώδες πλαστικό γύρω από το κουτί του τηλεφώνου -και μέσα από το φάκελλο- το οποίο ουσιαστικά δεν προσέφερε καμία προστασία. Το Banggood έχασε κάποιους πόντους για μένα μετά από αυτό... Αντίθετα, παρέλαβα πριν από κανένα μήνα από το Gearbest (για το οποίο οι προσδοκίες μου ήταν όμοιες με τις δικές σας) ένα φτηνο-gadget των €5 (το οποίο μάλιστα δεν ήταν ούτε έυθραυστο ή με κάποιο τρόπο ευπαθές) μέσα στο blister της αρχικής του συσκευασίας, τυλιγμένο απ' έξω με... 3 στρώματα αφρώδους πλαστικού, και όλο μαζί μέσα σε σκληρό χαρτονένιο κουτί! Ούτε τηλέφωνο δε θα περίμενα να συσκεύαζαν έτσι! Τελικά τι γίνεται άραγε...; Είναι να πέσεις στον Κινέζο που έχει... κέφια όταν συσκευάζει την παραγγελία σου...; Μάλλον το τελευταίο που είπες ισχύει, 5 τηλέφωνα πήρα από το gearbest και όλα ήταν στον πιο απλό φάκελλο που κυκλοφορεί στην αγορά. Βέβαια δεν είχε πάθει κανένα τίποτε αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts