evansarmor Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Το κουπόνι ανεβαζει τις τιμες, δεν τις κατεβαζει. Τοσο bros μας νιωθουν... Μάλλον δοκίμασες να πάρεις κάτι σε προσφορά .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Αν αγοράσω συσκευή από ευρωπαϊκή αποθήκη κερδίζω κάτι; Είναι με ευρωπαϊκή ρομ από τη μανα ή είναι σαν να το αγοραζα από Κίνα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Είναι χειρότερη βασικά μιας και επειδή θέλουν να παρέχουν και καλά τα Ελληνικά βάζουν μια πειραγμένη ρομ που σίγουρα έχει πολλά προβλήματα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Το μόνο που κερδίζεις είναι χρόνος παράδοσης. Κατα τα άλλα ένα καπελακι 20-30€ το έχεις ανάλογα το μοντέλο. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης κερδίζεις τη σιγουριά του ΜΗ τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 εγω περιμενω εναμιση μηνα απο το vickmall :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Κακώς πάντως που δεν ασχολούνται με την ευρωπαϊκή αγορά όπως η huawei με επίσημες ευρωπαϊκές ρομ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Ευχαριστώ παιδιά. Κακώς πάντως που δεν ασχολούνται με την ευρωπαϊκή αγορά όπως η huawei με επίσημες ευρωπαϊκές ρομ. Άλλο η ευρωπαική αποθήκη κι άλλο να εισαχθεί επίσημα στην ευρωπαική αγορά. Στην ευρωπαική αποθήκη είναι σαν να το παράγγείλες εσύ απ'την Κίνα ( ένας ''συνεργάτης'' τους aka φίλος κινέζος ή μη εδώ ή σε άλλες ευρωπαικές χώρες τα παραλαμβάνει και όταν υπάρχουν παραγγελίες τα στέλνουν με το συγκεκριμένο καπέλο που βάζουν μόνοι τους στα κινεζομάγαζα ) , ευρωπαική εισαγωγή σημαίνει ξεχωριστός φόρος για το κάθετι ( φπα, εκτελωνισμοί, κάτι πρόστιμα για πατέντες κτλπ κτλπ κτλπ ) άρα θα σου έβγαινε το πακέτο 150-200 ( αναλόγως την συσκευή ) άνετα ακριβότερο. Edited April 25, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) παραγγελια απο ευρωπαικη αποθηκη του minideal ( η οποια εμαθα οτι ειναι στην Ξανθη , εκει δηλαδη που μενω) την Παρασκευη , την Δευτερα η παραγγελια προχωρισε , και σημερα Τριτη , οι διαφορες tracking εφαρμογες , μου ελεγαν οτι ειναι ηδη στο ταχυδρομειο Ξανθης! Περνω λοιπον τηλεφωνο και μου λενε οτι εχει φυγει για θεσσαλονικη!!! :blink::blink::blink: Ισως λεει εγινε λαθος ! μα ειναι δυνατον? Edited April 26, 2016 by barcelonistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 παραγγελια απο ευρωπαικη αποθηκη του minideal ( η οποια εμαθα οτι ειναι στην Ξανθη , εκει δηλαδη που μενω) την Παρασκευη , την Δευτερα η παραγγελια προχωρισε , και σημερα Τριτη , οι διαφορες tracking εφαρμογες , μου ελεγαν οτι ειναι ηδη στο ταχυδρομειο Ξανθης! Περνω λοιπον τηλεφωνο και μου λενε οτι εχει φυγει για θεσσαλονικη!!! :blink::blink::blink: Ισως λεει εγινε λαθος ! μα ειναι δυνατον? λογικα το κεντρο διανομης ειναι Θεσσαλονικη οποτε , παει εκει πρωτα κ μετα ξαναεπιστρεφει :P ετσι γινεται :D Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ρε παιδιά, βλέπετε κάποιο Power Bank να είναι διαθέσιμο στο λινκ;; Σε οποιοδήποτε χρώμα! Ο Albert από το GearBest, εδώ και μέρες προσπαθεί να με βγάλει "τρελό", ότι έχουν Στοκ από την Πέμπτη και ότι μπορώ να παραγγείλω! Σήμερα που τον ρώτησα ξανά που είναι το Στοκ, μου λέει είναι διαθέσιμα μόνο σε άσπρο και μαύρο και μπορείς να τα παραγγείλεις και μου κλείνει το ticket!! Βλέπετε κανένα χρώμα να είναι σε Στοκ, την τρέλα μου;; Μέχρι αυτή την ώρα που γράφω, όλα γράφουν Out Of Stock! Οι τύποι είναι εντελώς γελοίοι λέμε, ας μην είχα πολλούς GB points για ξόδεμα και θα τους "έφτυνα" από καιρό... Θέλω να πάρω κι άλλα πράγματα και περιμένω 2 εβδομάδες πότε θα φέρουν τα συγκεκριμένα Power Banks, να τα πάρω όλα μαζί! http://www.gearbest.com/power-banks/pp_293966.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ρε παιδιά, βλέπετε κάποιο Power Bank να είναι διαθέσιμο στο λινκ;; Σε οποιοδήποτε χρώμα! Ο Albert από το GearBest, εδώ και μέρες προσπαθεί να με βγάλει "τρελό", ότι έχουν Στοκ από την Πέμπτη και ότι μπορώ να παραγγείλω! Σήμερα που τον ρώτησα ξανά που είναι το Στοκ, μου λέει είναι διαθέσιμα μόνο σε άσπρο και μαύρο και μπορείς να τα παραγγείλεις και μου κλείνει το ticket!! Βλέπετε κανένα χρώμα να είναι σε Στοκ, την τρέλα μου;; Μέχρι αυτή την ώρα που γράφω, όλα γράφουν Out Of Stock! Οι τύποι είναι εντελώς γελοίοι λέμε, ας μην είχα πολλούς GB points για ξόδεμα και θα τους "έφτυνα" από καιρό... Θέλω να πάρω κι άλλα πράγματα και περιμένω 2 εβδομάδες πότε θα φέρουν τα συγκεκριμένα Power Banks, να τα πάρω όλα μαζί! http://www.gearbest.com/power-banks/pp_293966.html Μην πάρεις τέτοια φίλε μου, 3 είχα πάρει και δεν φορτίζουν τίποτα ... ούτε 10% δεν ανεβάζουν την μπαταρία. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μην πάρεις τέτοια φίλε μου, 3 είχα πάρει και δεν φορτίζουν τίποτα ... ούτε 10% δεν ανεβάζουν την μπαταρία. Εχεις δικιο. Τζαμπα τα λεφτα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 @myCellular Τελικα εγινε αυτο που ειπες ! Εφυγε απο Ξανθη, πηγε Θεσσαλονικη, και απο εκει παλι πισω στην Ξανθη ! σημερα παρελαβα! Τι να πεις!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 @myCellular Τελικα εγινε αυτο που ειπες ! Εφυγε απο Ξανθη, πηγε Θεσσαλονικη, και απο εκει παλι πισω στην Ξανθη ! σημερα παρελαβα! Τι να πεις!!:lol::lol::lol: :):p:lol::D;):up: Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit13 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω απο gearbest το xiaomi redmi note 3. Είναι έμπιστο σάιτ; δεν έχω αγοράσει απο εκεί ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω απο gearbest το xiaomi redmi note 3. Είναι έμπιστο σάιτ; δεν έχω αγοράσει απο εκεί ποτέ. Και πολυ καλα κανεις,βεβαια θα σου που πολλοι οτι ειναι οκ,αλλα δεν.......Δεν θελω να φανω καπως αλλα τα παραπονα πολλα απο εκει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω απο gearbest το xiaomi redmi note 3. Είναι έμπιστο σάιτ; δεν έχω αγοράσει απο εκεί ποτέ. παρτο καλυτερα απο το vickmall ειναι αξιοπιστο και δεχετα ι pay pal χωρισ προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 σωστά...και φρόντισε να παραγγείλεις το pro και όχι το απλό redmi note 3!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω απο gearbest το xiaomi redmi note 3. Είναι έμπιστο σάιτ; δεν έχω αγοράσει απο εκεί ποτέ. Μια χαρα ειναι το gearbest εχω κανει παρά πολλες αγορές χωρις προβλημα, και το vickmall καλο ειναι, κατα τη γνώμη μου πάρε απο εκεί που θα το βρεις φτηνότερα και οχι απο εκεί που σε ''σπρωχνουν'' μερικοί εδώ μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Γιατί μας το κάνεις τώρα αυτό ρε φίλε και θα χάσουμε και τα ποσοστά από το Vickmall?? :blink: :mad: :p και επειδή ολα είναι απλά μαθηματικά, ιδού: Vickmall: ευχαριστημένοι 539 (92,77%) / όχι ευχαριστημένοι 42 (7,23%) Gearbest: ευχαριστημένοι 224 (52,58%) / όχι ευχαριστημένοι 202 (47,42%).......παραλίγο 50-50 :!: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit13 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εγω έχω κάνει αγορά απο coolicool και efox, και όλα οκ. Απλά τώρα είναι για λογαριασμό φίλου και ψάχνω την καλύτερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εγω έχω κάνει αγορά απο coolicool και efox, και όλα οκ. Απλά τώρα είναι για λογαριασμό φίλου και ψάχνω την καλύτερη τιμή. Ειδικά αν είναι για φίλο πάνε vickmall. Αν ήταν για σένα να το έπαιρνες από όπου ναναι, αλλά 1% να γίνει κάτι στο κινητό (και ειδικά μετά από 2 μήνες) στο vickmall θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Στο Gearbest θα το παίζουν "κινέζοι" και θα αισθάνεσαι και υποχρεωμένος στο φίλο.. Έχω πάρει άπειρες φορές από gearbest αλλά 1 φορά πήρα κάτι για φίλο και περιμέναμε 4 μήνες για να πάρουμε πίσω τα λεφτά από paypal. Συνεχίζω όμως και ψωνίζω κανονικά για μικροπράγματα. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εγω έχω κάνει αγορά απο coolicool και efox, και όλα οκ. Απλά τώρα είναι για λογαριασμό φίλου και ψάχνω την καλύτερη τιμή. vickmall και απο μενα,και δεν με εχουν πληρωσει ποσοστα 3 μηνες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) :lol::lol: Α, εμένα μου στέλνουν τα δώρα μου (όπως κατηγορήθηκα προσφάτως) κανονικά :lol: Σοβαρολογώντας, φυσικά από το Vickmall. Εκτός αν παίρνεις ψιλοπράματα και δεν σε νοιάζει αν χάσεις 5-10 ευρώ. Αν όμως παίρνεις πράματα αξίας, θέλεις να έχεις να κάνεις με κάποιον υπεύθυνο, ο οποίος δεν θα σου κάνει τον Κινέζο αν χρειαστείς εγγύηση (ή οτιδήποτε άλλο) σε 12 μήνες. Ενδεικτικό της προσοχής στις ανάγκες του πελάτη και πόσο νοιάζεται είναι το ακόλουθο. Οι αντάπτορες πρίζας των κινεζομάγαζων χαλάνε με το βάλε-βγάλε (οι ακίδες χαλαρώνουν και δεν μπαίνουν στην πρίζα). Τους έδειξα το πρόβλημα και πρότεινα έναν που αγόρασα. Είπαν ότι ήταν πολύ ακριβότερος αλλά θα έψαχναν. Και εκεί που νόμιζα ότι με «έγραψαν» -όπως θα έκανε κάθε επιχείρηση- μου έστειλαν φωτογραφία ενός παραπλήσιου αντάπτορα που θα αρχίσουν να προμηθεύονται! Άντε πες μου πόσα μαγαζιά κάνουν τέτοιες κινήσεις. Ο δικός μου: http://i.ebayimg.com/images/g/8T4AAOxy3zNSlpnI/s-l500.jpg Του Vickmall: http://www.ultraimg.com/images/QQ20160427195031.jpg Προσθήκη: Για όσους ψάχνουν τον λευκό αντάπτορα, προσθέτω σύνδεσμο προς πωλητή. http://www.ebay.com/itm/161116216538 Τον διαθέτουν και άλλοι. Προσέξτε τα ποδαράκια να είναι μισό μεταλλικό-μισό πλαστικό. Edited May 6, 2016 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Η κατάσταση έχει ακριβώς έτσι. Πληρώνεις 10 αντε 15 ευρώ παραπάνω από τα υπόλοιπα κινεζομαγαζα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. @talos_2002 χαρακτηριστικότατο το παραδειγμα που ανέφερες. Πόσοι δεν σιχτιριαζουν με την ποιότητα του αντάπτορα που έρχεται μαζί με τις συσκευες, αλλά κανείς δεν το χει θέσει στην πραγματική του διασταση, όπως έκανες εσύ... :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts