Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δεν αποστέλεται το κινητό από το vickmall στην sing post.για ένα letv x500 μιλάμε.έχει 10 μέρες και μόνο ενημέρωσαν την ταχυδρομική ότι θα το στείλουν.και δεν είναι out of stock.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά δεν αποστέλεται το κινητό από το vickmall στην sing post.για ένα letv x500 μιλάμε.έχει 10 μέρες και μόνο ενημέρωσαν την ταχυδρομική ότι θα το στείλουν.και δεν είναι out of stock.

Δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το κινητό πήγε στο vickmall από το εργοστάσιο από την Κυριακή. Δεν το έστειλαν στην ταχυδρομική ακόμα.ήταν πιο γρήγορη πριν ένα μήνα.είχα καλομαθει να κάνουν πιο γρήγορα.

Ενημερωτικά, 4 πακέτο απο fastcardtech σήμερα.

Πολύ καλή συσκευασία ( όχι η καλύτερη αλλά καλή ), η συσκευή ολοκαίνουργια, σφραγισμένη και στην εντέλια γενικώς.

Λίγο την μεταφορική τους να έφτιαχναν ( γιατί αργεί να τα στείλει στο ταχυδρομείο ) για μένα θα ήταν από τις πιο καλές επιλογές μιας και οι τιμές τους δεν παίζονται.

Αυτο το JD.com το ξέρει κανείς?

Έχει βάλει το x98 plus dual boot 170$ ενώ στο bangood έχει 200$

...ένα ΖΤΕ Blade S6 προσφορά από Geekbuying, ήρθε συσκευασμένο σε έξτρα πλαστικό με το logo JD.COM πάνω. Πιστεύω ότι αγοράζουν και από εκεί λόγω προσφορών/καλύτερων τιμών ίσως χοντρικής και μεταπωλούν. Όμως με το after sales τι γίνεται;

Το κινητό πήγε στο vickmall από το εργοστάσιο από την Κυριακή. Δεν το έστειλαν στην ταχυδρομική ακόμα.ήταν πιο γρήγορη πριν ένα μήνα.είχα καλομαθει να κάνουν πιο γρήγορα.

Κανουν μεταφορες και τις Κυριακες εκει?Εσυ που το εμαθες αυτο?Μου κανει εντυπωση και ρωταω.

Από το http://en.4px.com/ Κυριακή έφτασε στο vickmall από Κίνα.

Εννοειται οτι απο το link που εβαλες δεν βγαζω κανενα νοημα.Σε αυτο το site που εβαλες link θα τσεκαρεις την διαρδομη του πακετου αφου στο στειλει το καταστημα.Εσυ δεν μπορεις να δεις ποτε εφτασε απο το εργοστασιο στα καταστημα.

παιδια, ποιο θεωρειτε το πιο αξιοπιστο καταστημα απο τα παρακατω?

http://www.elephone.hk/online.html

Aπο αυτα που γραφει ισως το ΤΟΜΤΟΠ

τα αλλα μην τα κοιτας καθολου, αν οχι τα περισσοτερα.

Στο Βικμαλλ δεν το βρηκες το κινητο που θελεις;

οχι δυστυχως. για το elephone ivory ενδιαφερομαι αλλα το vikmall δεν εχει καθολου elephone

και καλα κανει :rolleyes:

ωπα, γιατι ετσι? ειναι 90 γιουρα κ ειναι πολυ καλο

Αφου το λες εσυ εγω δεν ξερω. Εγω ξερω οτι ειχαμε γινει αυτικολητοι με το vickmal να στελνω elephone για επισκευες. Από τοτε που δεν σχοληθηκα με αυτα ησυχασα :) μάλλον θα ημουν ατυχος ;)

Ξέρει κανείς αν έγινε κάτι στο vickmall, έχει 7 μέρες και ακόμα δεν έστειλαν το κινητό στον ταχυδρομείο.

εμενα εφυγε την μερα ! αλλα απο εκει και περα εχει (μαλλον) κολλησει στο αεροδρομιο της Σιγκαπουρης απο τις 9 Γεναρη βγαζοντας αυτο το μηνυμα ! ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), Information ReceivedSingapore Post''

εμενα εφυγε την μερα ! αλλα απο εκει και περα εχει (μαλλον) κολλησει στο αεροδρομιο της Σιγκαπουρης απο τις 9 Γεναρη βγαζοντας αυτο το μηνυμα ! ''Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), Information ReceivedSingapore Post''

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το δικό μου.Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.(στα ΕΛΤΑ όπως είπα σε προηγούμενη σελίδα του νήματος δεν το βγάζει καν)

http://prntscr.com/9pro47

http://prntscr.com/9prnta

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?? :wacko: :wacko:

στα ΕΛΤΑ θα στο βγαλει (λογικα οταν φτασει Ελλαδα) απο οτι ειδα ειναι η ιδια περιπτωση με τη δικη μου ! το δεμα σου εφτασε στο αεροδρομιο Σιγκαπουρης στις 12 Γεναρη ! οποτε ειναι εκει 2 μερες (το δικου μου ειναι 5) αρα εισαι στην αναμονη !

οχι δυστυχως. για το elephone ivory ενδιαφερομαι αλλα το vikmall δεν εχει καθολου elephone

Συνήθως το Vickmall έχει καλά κινητά (τα περισσότερα), οπότε για να μην έχουν Elephone, κάτι ξέρουν... :lol: :p

πληροφοριακα σημερα παρελαβα παραγγελια απο banggood που ειχα κανει πριν 15 μερες με χρηση καρτας μονο και οχι paypal και για πρωτη φορα μετα απο 40 σχεδον παραγγελιες αντι για ενα powerbank αξιας 22 ευρω παρελαβα μια θηκη για Vkworld VK700X !!! , Τους εστειλα μαιλ με φωτο και βιντεο και θα δουμε τι θα πουν , απλα να οι αγορες εκτος paypal δεν εχουν τη πιεση του paypal ωστε να στο αλλαξει η να δωσει τα χρηματα πισω .. Τελος παντων θα δουμε τι θα πουν !!

Πιστευω δε θα χεις πρόβλημα.Μια φορά που χρειαστηκε μου επεστρεψαν τα χρηματα(5$ βέβαια) και θυμαμαι πιο παλια φίλος που του ρθε αντι για tablet μια χαρτοταινία επισης το ξαναστειλαν

Μου εχει τυχει να μην βγαζει τιποτα για 10 μερες και την 11η να ειναι ηδη Ελλαδα. Οποτε το συστημα μερικες φορες.....

και μένα εκεί κόλλησε.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με το δικό μου.Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.(στα ΕΛΤΑ όπως είπα σε προηγούμενη σελίδα του νήματος δεν το βγάζει καν)

http://prntscr.com/9pro47

http://prntscr.com/9prnta

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?? :wacko: :wacko:

τελικά σε όλους μας το ίδιο συμβαίνει.