Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια είναι η γνώμη σας για το Geekbuying & το Dealsmachine??? Το Geekbuying είναι πιο αξιόπιστο??? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία???

Από greekbuing πριν 2 μήνες μια παραγγελία μου έβαλαν αυτοί από μόνοι τους tn και έφτασε σε 26 μέρες με china post. Όλα άψογα.

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλα βρε παιδιά όσοι μπαίνετε και ρωτάτε για τα ίδια καταστήματαακριβώς τα ίδια πράγματα, είναιτόσο δύσκολο να κάνετε μόνοι σας μια αναζήτηση με το όνομα του μαγαζιού και να δείτε τι σχόλια υπάρχουν;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλα βρε παιδιά όσοι μπαίνετε και ρωτάτε για τα ίδια καταστήματαακριβώς τα ίδια πράγματα, είναιτόσο δύσκολο να κάνετε μόνοι σας μια αναζήτηση με το όνομα του μαγαζιού και να δείτε τι σχόλια υπάρχουν;

Δυστυχώς όμως τα όποια σχόλια υπάρχουν ανταποκρίνονται κυρίως στη περίοδο κατά την οποία γράφτηκαν, και η ποιότητα του aftersales δεν είναι σταθερή...

...από την άλλη, κυρίως κάποιος μπορεί να γράψει εδώ ΕΙΤΕ όταν ψάχνει να αγοράσει πρώτη φορά από κάποιο κατάστσημα ΕΙΤΕ όταν είχε κάποια κακή εμπειρία...

...αυτά τα διαβάζεις, αλλά δεν ξέρεις αν έχει αλλάξει κάτι, ούτε κατά πόσο είναι "τυχαίο" γιατί για όλα τα καταστήματα μπορείς να βρεις κακές αναφορές, σε επιμέρους περιόδους, ενώ δεν ξέρεις και τί γίνεται με τη "σιωπηρή πλειοψηφία" των ευχαριστημένων (ή δυσαρεστημένων εν γένει), που δεν έχουν λόγο όμως να γράψουν κάτι πολύ συγκεκριμένο στο νήμα ...

...οπότε το ζήτημα της αξιοπιστίας είναι ένα μονίμως επίκαιρο και τρέχον διακύβευμα, που παρελθόντα σχόλια δεν το καλύπτουν πλήρως.

Edited by vgiozo

Ποια είναι η γνώμη σας για το Geekbuying & το Dealsmachine??? Το Geekbuying είναι πιο αξιόπιστο??? Έχει κανείς προσωπική εμπειρία???

Καποτε το Geek εκανε την απαιχτη συσκευασια, που κανενα αλλο καταστημα δεν το εφτανε. Τωρα της στελνει με σακουλες σουπερ μαρκετ. Αν κατι καλο ειχε αυτο το καταστημα το χαλασε και αυτο.

Για το αλλο καταστημα μην το σκεφτεις

Για ακομη μια φορα ειπωθηκαν 2134124354235 φορες τα ιδια πραγματα περι καταστηματων.

Μηπως να κανουμε ενα καταλογο γιατο τι πρεπει και τι οχι σε καθε καταστημα;;;

Θα μου πεις βαλαμε την ψηφοφορια για αυτον το λογο, να δειχνει την εικονα του καταστηματος αλλα ποιος την κοιταει;;;

Καποτε το Geek εκανε την απαιχτη συσκευασια, που κανενα αλλο καταστημα δεν το εφτανε. Τωρα της στελνει με σακουλες σουπερ μαρκετ. Αν κατι καλο ειχε αυτο το καταστημα το χαλασε και αυτο.

Για το αλλο καταστημα μην το σκεφτεις

Για ακομη μια φορα ειπωθηκαν 2134124354235 φορες τα ιδια πραγματα περι καταστηματων.

Προσωπικά πλέον δεν κρίνω αν είναι ένα κατάστημα καλό ή όχι από τη συσκευασία, αλλά κυρίως από το περιεχόμενο της συσκευασίας, την ταχύτητα αποστολής, την εξυπηρέτηση/επικοινωνια και το after sales support. Τι να το κάνω αν έχει αλεξίσφαιρη συσκευασία και κάνει 1 μήνα να στείλει τα προϊόντα ή αν δεν μπορώ να λύσω τα όποια προβλήματα δημιουργούνται ή αν στέλνει ελαττωματικά προϊόντα? Πάνω κάτω ο τρόπος συσκευασίας πλέον είναι ο ίδιος στα πιο πολλά κινεζομάγαζα τα οποια προσπαθούν να μειώσουν το κοστος αποστολής επιλέγοντας πολλές φορές αναξιόπιστες ταχυδρομικές εταιρίες που καθυστερούν, στην καλύτερη περίπτωση, την αποστολή προιοντων(βλέπε Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest ή Μαλαισία ποστ από Banggood και τώρα τελευταία την nl post).

Θα μου πεις βαλαμε την ψηφοφορια για αυτον το λογο, να δειχνει την εικονα του καταστηματος αλλα ποιος την κοιταει;;;

Μπορείς να δωσεις το λινκ?

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Γενικά πάντως το Geekbuying απ' ότι έχω καταλάβει είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με Gearbest, Everbuying, Dealsmachine κ.ά. Έχω δίκιο ή ιδέα μου είναι??? Σίγουρα το Vickmall είναι ακόμα καλύτερο αλλά δεν έχει το κινητό που θέλω. Οπότε καταλήγω στο Geekbuying και ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Γενικά πάντως το Geekbuying απ' ότι έχω καταλάβει είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με Gearbest, Everbuying, Dealsmachine κ.ά. Έχω δίκιο ή ιδέα μου είναι??? Σίγουρα το Vickmall είναι ακόμα καλύτερο αλλά δεν έχει το κινητό που θέλω. Οπότε καταλήγω στο Geekbuying και ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Έχω ψωνισει άπειρες φορές ούτε μια δεν ειχα πρόβλημα και ακόμα σε συσκευή που στείλαμε για φτιαξιμο την έφτιαξαν και την επέστρεψαν. Εγώ μετα το vickmall είναι β επόμενη επιλογή μου. Πρώτη φορά τώρα ψωνισα και από banggood έστειλαν με nl κανονικά απλά μου είπε το tracking θα εμφανιστεί μόλις φτάσει nl

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Προσωπικά πλέον δεν κρίνω αν είναι ένα κατάστημα καλό ή όχι από τη συσκευασία, αλλά κυρίως από το περιεχόμενο της συσκευασίας, την ταχύτητα αποστολής, την εξυπηρέτηση/επικοινωνια και το after sales support. Τι να το κάνω αν έχει αλεξίσφαιρη συσκευασία και κάνει 1 μήνα να στείλει τα προϊόντα ή αν δεν μπορώ να λύσω τα όποια προβλήματα δημιουργούνται ή αν στέλνει ελαττωματικά προϊόντα? Πάνω κάτω ο τρόπος συσκευασίας πλέον είναι ο ίδιος στα πιο πολλά κινεζομάγαζα τα οποια προσπαθούν να μειώσουν το κοστος αποστολής επιλέγοντας πολλές φορές αναξιόπιστες ταχυδρομικές εταιρίες που καθυστερούν, στην καλύτερη περίπτωση, την αποστολή προιοντων(βλέπε Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest ή Μαλαισία ποστ από Banggood και τώρα τελευταία την nl post).

Μπορείς να δωσεις το λινκ?

Σε καθε νημα του καταστηματος η ψηφοφορια ειναι εμφανης στο επανω μερος.

Θελω να παρω το LG G2 F320 απο εδω https://www.fastcardtech.com/LG-G2-F320.html λεει οτι ειναι sample απο καταστημα και οχι refurbished οπως γραφει στα χαρακτηριστικα.Στα σχολια στο youtube λεει οτι ειναι 99% καινουριο αλλα γραφει refurbished για το paypal.

Τι λετε ειναι ετσι οπως τα λενε η ειναι ανακατασκευασμενο?:confused:

Θελω να παρω το LG G2 F320 απο εδω https://www.fastcardtech.com/LG-G2-F320.html λεει οτι ειναι sample απο καταστημα και οχι refurbished οπως γραφει στα χαρακτηριστικα.Στα σχολια στο youtube λεει οτι ειναι 99% καινουριο αλλα γραφει refurbished για το paypal.

Τι λετε ειναι ετσι οπως τα λενε η ειναι ανακατασκευασμενο?:confused:

πιστεύω ότι είναι ανακατασκευή και για αυτό το αναφέρουν στο paypal για να έχουν καλυμένο τον μώλο τους σε περίπτωση διαμάχης με τον αγοραστή

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καθως με ρωτατε συνεχεια.....:)

Μετα απο 750 αγορες κινητων και ταμπλετ(τα παμπολα παρελκομενα αυτων,θηκες κτλ,δεν τα βαζω σαν αγορες),εχω κατασταλαξει στα....

1)Vickmall

2)Geekbuying

Βαζω αυτα τα 2 μονο καθως ειναι αψογα στην οποια συνεργασια ειχα μαζι τους,και ιδιαιτερα στο after sale οταν επρεπε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ήμουν έτοιμη να πάρω το no. 1 d3 από gearbest αλλά ο κακός χαμός από το θέμα που έχουμε εδώ.

Αλλά το geekbuying το έχει αρκετά πιο πάνω στη τιμή!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Ήμουν έτοιμη να πάρω το no. 1 d3 από gearbest αλλά ο κακός χαμός από το θέμα που έχουμε εδώ.

Αλλά το geekbuying το έχει αρκετά πιο πάνω στη τιμή!

Από όσο έχω καταλάβει θέμα έχουν όσοι πήραν από το eu warehouse. Εγώ προσωπικά ένα δέμα που περιμενα από gearbest με sg post, ήρθε την προηγουμενη εβδομαδα όπως συνήθως μέσα σε περιπου 15 μέρες.

Από όσο έχω καταλάβει θέμα έχουν όσοι πήραν από το eu warehouse. Εγώ προσωπικά ένα δέμα που περιμενα από gearbest με sg post, ήρθε την προηγουμενη εβδομαδα όπως συνήθως μέσα σε περιπου 15 μέρες.

Κατάλαβα, πλήρωναν παραπάνω και καθυστέρηση περισσότερη από ότι από Κίνα! Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αγορά τώρα από Τρίτη που μπαίνουν τα λεφτά στο revolut! Λέω να το δοκιμάσω για τις μικροαγορες που θέλω να κάνω.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το συγκεκριμένο κατάστημα πως το βλέπεται?

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Cheap_Mobile_Phones/Cell_Phones/NO.1-A9-IP67-GSM-Phone/

Έχει την φθηνότερη τιμή στο No 1 a9 και ψήνομαι να το πάρω.

Το συγκεκριμένο κατάστημα πως το βλέπεται?

https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Cheap_Mobile_Phones/Cell_Phones/NO.1-A9-IP67-GSM-Phone/

Έχει την φθηνότερη τιμή στο No 1 a9 και ψήνομαι να το πάρω.

+10 ευρω μεταφορικα δηλαδη σχεδον ιδιο με εδω http://www.geekbuying.com/item/NO-1-A9-4800mAh-Battery-IP67-Waterproof-Phone-Dustproof-Shockproof-Flashlight-FM-Dual-SIM-Cards-GSM-Cell-Phone---Orange-356194.html

Οπότε το τσιμπάω από geekbuing ευχαριστώ.

επειδη το θελει ενας φιλος μου για βουνο το εχεις τσεκαρει οτι ειναι οτι λεει ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_256588.html χαμηλοτερα

επειδη το θελει ενας φιλος μου για βουνο το εχεις τσεκαρει οτι ειναι οτι λεει ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_256588.html χαμηλοτερα

Είδα κάποια βιντεακια όπως εδω

Και δείχνει πολύ ανθεκτικό. Μόνο για το fm radio δεν ξέρω αν λειτουργεί χωρίς ακουστικά.

Edited by king2009

Είδα κάποια βιντεακια όπως εδω

Και δείχνει πολύ ανθεκτικό. Μόνο για το fm radio δεν ξέρω αν λειτουργεί χωρίς ακουστικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=423779

To ειδα και αυτό απλά το geekbuing γράφει earphone needed για το radio για αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος. Θα ρθει από gearbest η θα κάνει τα δικά του όπως τώρα τελευταία?

To ειδα και αυτό απλά το geekbuing γράφει earphone needed για το radio για αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος. Θα ρθει από gearbest η θα κάνει τα δικά του όπως τώρα τελευταία?

δεν ξερω εγω οτι παραγγελνω απο Gearbest ερχεται μαλιστα και ενα untracked με εξεπληξε ηλθε σε 2 εβδομαδες. Μπορει να ειμαι τυχερος δε ξερω ολα ειναι σχετικα με τους κινεζους.

Ελληνικα έχει ?

δεν ξερω εγω οτι παραγγελνω απο Gearbest ερχεται μαλιστα και ενα untracked με εξεπληξε ηλθε σε 2 εβδομαδες. Μπορει να ειμαι τυχερος δε ξερω ολα ειναι σχετικα με τους κινεζους.

Ελληνικα έχει ?

Όχι ελληνικά δεν έχω δει πουθενά να γράφει. Έχει αγγλικά τουλάχιστον.

Απλά διαβάζω πολλά παράπονα και δεν ξέρω τι να υποθέσω

Ελληνικα έχει ?

Πρεπει να εισαι πααααααρα πολυ τυχερος φιλε μου.............απο τα πλεον αργα σε αποστολες καταστηματα,σε σημειο να το θεωρουμε αναξοιπιστο.Για να να μην γραψω για τις αστειες δικαιολογιες που γραφουν σε διαφορους φιλους εδω μεσα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Και εγώ μια χαρά παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα με sg post από gearbest, μέσα σε 15μέρες. Το πρόβλημα υπάρχει με την Ευρωπαϊκή του αποθήκη. Επίσης όταν το προϊόν δεν είναι σε στοκ λογικό είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις. Γι αυτό πρέπει πρώτα να το εξασφαλιζουμε αυτό. Τώρα βέβαια εξαρτάται και στον καθένα πως εννοεί την καθυστέρηση. Υπάρχουν άτομα που γκρινιάζουν επειδή δεν παίρνουν tracking number μέσα σε 2 μέρες.