adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Τι εννοείς κάθε επιλογή που έχει? Αυτά που πρέπει να τικαρεις από κάτω? Γιατί είμαι έτοιμος θα ρίξω μια παραγγελία σήμερα. Για παράδειγμα έχει επιλογή unlocked and rooted phone, αν δεν το επιλέξω υπάρχει περίπτωση να είναι locked για international use? Για τα specs έχεις δίκιο, χρειάζεται προσοχή, σε ένα τηλέφωνο που κοιτούσα είχαν λάθος αλλα μετά από συνομιλία στο love chat, στο οποίο επί την ευκαιρία ήταν εξυπηρετικοί, το διορθώσαν. Π.χ σε κάποια αν θυμάμαι καλά έχει retail edition και unlock contract version αλλά ναι και όλα τα υπόλοιπα που τικάρεις. Όχι, αν δεν το επιλέξεις, απλά θα στο στείλουν όπως το παρέλαβαν ( χωρίς να σου περάσουν κάποια άλλη ρομ κτλπ ) Είναι ευγενικοί αν και μιλάνε τραγικά κινεζοαγγλικά , γι'αυτό και λέω θέλει γερά νεύρα για να συνεννοηθείς μαζί τους αν τύχει κάτι. Όσο γι'αυτά που ακούγονται, προσωπικά 2 συσκευές που πήρα απο εκεί ήταν καινούργιες και γνήσιες ( το τσέκαρα και με την εταιρεία ) απλά πρέπει να τσεκάρουμε για ποιές αγορές προορίζονται οι συσκευές, μιας και μερικές ( π.χ LG ) είναι Κορεάτικες εκδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το fastcardtech ειναι αξιοπιστο..? Δεν θα το προτεινα για πρωταρη σε αγορες,κανουν πολλες φορες οτι δεν καταλαβαινουν,γενικα το να συνενοηθεις μαζι τους ειναι θεμα. Μια επιστροφη χρηματων που εκανα μαζι τους μου εβγαλαν το λαδακι......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το fastcardtech ειναι αξιοπιστο..? Μεσα σε 2 μερες οσο φορτο εργασιας και αν εχουν σου στελνουν την συσκευη. Το τι θα σε στειλουν και πως ειναι αλλο θεμα Μερικες φορες δεν ειναι ξεκαθαροι στα προιοντα τους, οποτε μια προσοχη εκει την θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Μεσα σε 2 μερες οσο φορτο εργασιας και αν εχουν σου στελνουν την συσκευη. Το τι θα σε στειλουν και πως ειναι αλλο θεμα Μερικες φορες δεν ειναι ξεκαθαροι στα προιοντα τους, οποτε μια προσοχη εκει την θελει. Μη παίρνεις κι όρκο :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Π.χ σε κάποια αν θυμάμαι καλά έχει retail edition και unlock contract version αλλά ναι και όλα τα υπόλοιπα που τικάρεις. Όχι, αν δεν το επιλέξεις, απλά θα στο στείλουν όπως το παρέλαβαν ( χωρίς να σου περάσουν κάποια άλλη ρομ κτλπ ) Είναι ευγενικοί αν και μιλάνε τραγικά κινεζοαγγλικά , γι'αυτό και λέω θέλει γερά νεύρα για να συνεννοηθείς μαζί τους αν τύχει κάτι. Όσο γι'αυτά που ακούγονται, προσωπικά 2 συσκευές που πήρα απο εκεί ήταν καινούργιες και γνήσιες ( το τσέκαρα και με την εταιρεία ) απλά πρέπει να τσεκάρουμε για ποιές αγορές προορίζονται οι συσκευές, μιας και μερικές ( π.χ LG ) είναι Κορεάτικες εκδόσεις Εγώ πάντως εριξα μια παραγγελία για το LG G3...αντε να δουμε τι θα δουμε...ελπίζω να μην χρειαστω το paypal χριστουγεννιατικα...! Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αυτο και το gearlost εγραφαν doogee X5, αυτο και τιποτα αλλο, και μονο καπου στα σχολια των επισκεπτων εγινε αναφορα για το μοντελο με τα 512. Στην επισημη περιγραφη .... ομιχλη. Ενω αλλα μαγαζια το ξεκαθαριζαν. Το Κουμποτ ηρθε μεταχειρισμενο ειχε καποια γδαρσιματα απο μεσα ( προφανως ανοικτηκε ) αλλα οπως ειπα ο κατοχος του δεν τον ενδιεφερε. Αν το εκαναν σε μενα δεν ξερω πως θα ηταν τα πραγματα Ειναι επιρρεπης στην λουστια τα συγκεκριμενα δυο οποτε κραταω πισινηclaim και ζητα ενα ποσό 20,30$ επιστροφή. Δεν χάνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 claim και ζητα ενα ποσό 20,30$ επιστροφή. Δεν χάνεις κάτι. Δεν τα παρειγκηλα, απλα το ανεφερα να δειτε πως "σκεφτονται¨" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 http://www.geekbuying.com/item/Leagoo-Elite-1-4G-LTE-5-0inch-FHD-Android-5-1-3GB-32GB-Smartphone-64bit-MT6753-Octa-Core-16MP-Touch-ID-Gorilla-3--Black-352188.html παιδια ξερετε εαν αυτο το κινητο ειναι ή μπορω να το παρω απο ευρωπαικη αποθηκη (και πως)......θελω βοηθεια!!!απο geekbuying τους εχω στειλει 3 μηνυματα αλλα απαντηση καμια......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μέσα στον πανικό της 11ης 11ου, πήρα μια τσάντα σε λάθος σχέδιο και θέλω να την αλλάξω. Το κατάστημα είπε οτι μπορώ να τη στείλω πίσω και να επιβαρυνθώ με τα έξοδα αποστολής ή να την κρατήσω και να μου δώσουν πόντους. Το θέμα είναι οτι η τιμή της τσάντας έχει τριπλασιαστεί και οι πόντοι δεν βοηθούν καθόλου αν θελήσω να αγοράσω τώρα το σωστό σχέδιο. Πως να χειριστώ το θέμα της επιστροφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μέσα στον πανικό της 11ης 11ου, πήρα μια τσάντα σε λάθος σχέδιο και θέλω να την αλλάξω. Το κατάστημα είπε οτι μπορώ να τη στείλω πίσω και να επιβαρυνθώ με τα έξοδα αποστολής ή να την κρατήσω και να μου δώσουν πόντους. Το θέμα είναι οτι η τιμή της τσάντας έχει τριπλασιαστεί και οι πόντοι δεν βοηθούν καθόλου αν θελήσω να αγοράσω τώρα το σωστό σχέδιο. Πως να χειριστώ το θέμα της επιστροφής; Κοιτα ποσο κοστιζει η επιστροφη,και εαν σε συμφερει αλλαξε την.Προφανως οπως τα γραφεις συμφερων ειναι η επιστροφη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Κοιτα ποσο κοστιζει η επιστροφη,και εαν σε συμφερει αλλαξε την.Προφανως οπως τα γραφεις συμφερων ειναι η επιστροφη. Σκεφτόμουν το εξής: να κάνω dispute στο PayPal ώστε να πάρω πίσω τα δικά μου έξοδα αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Σκεφτόμουν το εξής: να κάνω dispute στο PayPal ώστε να πάρω πίσω τα δικά μου έξοδα αποστολής. Το καταστημε εχει θεμα με αυτο?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 http://www.geekbuying.com/...ck-352188.html παιδια ξερετε εαν αυτο το κινητο ειναι ή μπορω να το παρω απο ευρωπαικη αποθηκη (και πως)......θελω βοηθεια!!!απο geekbuying τους εχω στειλει 3 μηνυματα αλλα απαντηση καμια......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Το καταστημε εχει θεμα με αυτο?? Δεν το πρότεινα ακόμα, το σκέφτηκα λίγο αργά :O Θα τους το πω και βλέπουμε, ευχαριστώ. http://www.geekbuying.com/...ck-352188.html παιδια ξερετε εαν αυτο το κινητο ειναι ή μπορω να το παρω απο ευρωπαικη αποθηκη (και πως)......θελω βοηθεια!!!απο geekbuying τους εχω στειλει 3 μηνυματα αλλα απαντηση καμια......... Δεν το βλέπω στις ευρωπαϊκές τους αποθήκες. Αρκετά μαγαζιά όμως το έχουν σε προ-παραγγελία, αν βιάζεσαι ίσως χρειάζεται να βρεις άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Να αρέσει dispute σε κατάστημα; Αδύνατον. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Να αρέσει dispute σε κατάστημα; Αδύνατον. "Αδύνατον" δε λες τίποτα. Μόνο ουρλιαχτά δεν άκουσα απο την Κίνα όταν το πρότεινα :lol: Η λύση που μου πρότειναν είναι να μην το παραλάβω και να επιστρέψει σε αυτούς, γλιτώνοντας έτσι τα έξοδα αποστολής. Πάλι καλά που βρήκα την(?) Willow και μπορώ να συνεννοηθώ. Μπορεί να βάλει στη σειρά δυο λέξεις που να βγάζουν νόημα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ξερει κανεις τι ειναι η επιλογη retail edition που εχει με +30 δολλαρια..? https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html#review-view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis77_st Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900p-Android-Phone.html παιδια τι λετε μπορει να ειναι το αυθεντικο η λετε να ειναι μουφα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900p-Android-Phone.html παιδια τι λετε μπορει να ειναι το αυθεντικο η λετε να ειναι μουφα?????? Αυθεντικό είναι αλλά είναι αμερικάνικο της sprint Ξερει κανεις τι ειναι η επιλογη retail edition που εχει με +30 δολλαρια..? https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html#review-view retail = δεν είναι κάποιου πάροχου Υπάρχει και στο vickmall με ένα 10ρικο παραπάνω Edited November 17, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ειναι αξιοπιστο το site; Θα λειτουργησει στα ευρωπαικα δικτυα; Θα εχω θεμα με τελωνειο; Αυθεντικό είναι αλλά είναι αμερικάνικο της sprint retail = δεν είναι κάποιου πάροχου Υπάρχει και στο vickmall με ένα 10ρικο παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ειναι αξιοπιστο το site; Θα λειτουργησει στα ευρωπαικα δικτυα; Θα εχω θεμα με τελωνειο; Σου βγάζει λίγο την πίστη αλλά καλό είναι ( απ'τα προτιμότερα δεν το λες ) Δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά μπορείς να τσεκάρεις τις μπάντες ή να ρωτήσεις στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αυθεντικό είναι αλλά είναι αμερικάνικο της sprint Που γράφει για Sprint; Δεν βλέπω κάτι σχετικό. Θα ήθελα να ήξερα πάντως ποιος έκανε το site του Fastcardtech. Πιο άσχημο, δύσχρηστο και χαοτικό δεν έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Που γράφει για Sprint; Δεν βλέπω κάτι σχετικό. βάσει του κωδικού G900f http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_cdma-6338.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5-6033.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 βάσει του κωδικού G900f Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Με τέτοια τιμή, είναι η πρώτη φορά που "ψήνομαι" να πάρω επώνυμο smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarevag Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Που γράφει για Sprint; Δεν βλέπω κάτι σχετικό. Θα ήθελα να ήξερα πάντως ποιος έκανε το site του Fastcardtech. Πιο άσχημο, δύσχρηστο και χαοτικό δεν έχω δει. Πόσο καιρό ήθελα να γράψω το ίδιο!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts