talos_2002 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από την Κίνα μέσο Gearbest. Ξέρετε σε πόσες μέρες θα έρθει; Με όσα γράφονται τελευταίως για το Gearbest, είσαι σίγουρος ότι θέλεις από αυτό; Περί ημερών κτλ, όλα έχουν χιλιογραφεί, βασικά έχουν εκατομμυριογραφεί :P Μια αναζήτηση ή απλώς μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες θα σου τα απαντήσει όλα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Με όσα γράφονται τελευταίως για το Gearbest, είσαι σίγουρος ότι θέλεις από αυτό; Περί ημερών κτλ, όλα έχουν χιλιογραφεί, βασικά έχουν εκατομμυριογραφεί :P Μια αναζήτηση ή απλώς μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες θα σου τα απαντήσει όλα. Βασικά με το gearbest είναι πως θα σου κάτσει. Παραγγελία 11 Νοεμβρίου από gearbest επιλέγοντας sg post, μου έστειλαν tracking μέσα σε 2 ημέρες και το status είναι ήδη αντικείμενα σε συσκευασία. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Θέλω να παραγγείλω ένα κινητό από την Κίνα μέσο Gearbest. Ξέρετε σε πόσες μέρες θα έρθει; Η απαντηση βρισκεται στα αναλογα νηματα. Θα καταλαβεις γιατι, ΑΝ ΜΠΕΙΣ στο κοπο και τα διαβασεις Αν σου αρεσουν τα ρισκα, βεβαιως να το παρεις απο εκει ----- προσθήκη μηνύματος 354586345435586 δευτ. και τρια σαντουιτς μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά με το gearbest είναι πως θα σου κάτσει. Παραγγελία 11 Νοεμβρίου από gearbest επιλέγοντας sg post, μου έστειλαν tracking μέσα σε 2 ημέρες και το status είναι ήδη αντικείμενα σε συσκευασία. Για μικρα πραγματακια το εμπιστευομαι ( τροπος του λεγειν ) καθως εχει απο βελονα, μεχρι ελικοπτερο. Αυτο ομως δεν το κανει αξιοπιστο, γιατι στα κινητα κανουν αρκετες λουστιες, οπως και το banggod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 γιατι στα κινητα κανουν αρκετες λουστιες, οπως και το banggod Όπως τι ακριβώς ας πούμε κάνει το banggood στα κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Όπως τι ακριβώς ας πούμε κάνει το banggood στα κινητά? Στην 11.11 διαφημιζαν το doogee X5 μαζι με το gearbest σε εξευτελιστικη τιμη αλλα ηταν το μοντελο με 512 ραμ, ενω στον τιτλο δεν ελεγε τιποτα τετοιο, Μετα απο πρηξιμο φιλου αγορασαμε ενα Cubot το οποιο αποδειχτηκε μεταχειρισμενο, ενω το πληρωσαμε για καινουργιο. Φυσικα δεν το δεχτηκαν και ουτε και ο φιλος μου το συνεχισε. Αυτα ειναι αρκετα για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Στην 11.11 διαφημιζαν το doogee X5 μαζι με το gearbest σε εξευτελιστικη τιμη αλλα ηταν το μοντελο με 512 ραμ, ενω στον τιτλο δεν ελεγε τιποτα τετοιο, Μετα απο πρηξιμο φιλου αγορασαμε ενα Cubot το οποιο αποδειχτηκε μεταχειρισμενο, ενω το πληρωσαμε για καινουργιο. Φυσικα δεν το δεχτηκαν και ουτε και ο φιλος μου το συνεχισε. Αυτα ειναι αρκετα για μενα. Στα infos είχαν 512 ή 1GB ? Γιατί αν είναι απλά αυτό δεν το βλέπω για λαλακία τους αλλά λαλακία όποιου παραγγέλνει απο την άλλη άκρη του κόσμου και δεν κοιτάει τα specs αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Στα infos είχαν 512 ή 1GB ? Γιατί αν είναι απλά αυτό δεν το βλέπω για λαλακία τους αλλά λαλακία όποιου παραγγέλνει απο την άλλη άκρη του κόσμου και δεν κοιτάει τα specs αναλυτικά. Φιλε κανουν πολλες.......Κινεζιες.......τελευταια εκει στο gearbest δυστηχως,ενω ειχε δωσει καλα δειγματα στην αρχη. Κριμα........για αυτους βεβαια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Στην 11.11 διαφημιζαν το doogee X5 μαζι με το gearbest σε εξευτελιστικη τιμη αλλα ηταν το μοντελο με 512 ραμ, ενω στον τιτλο δεν ελεγε τιποτα τετοιο, Μετα απο πρηξιμο φιλου αγορασαμε ενα Cubot το οποιο αποδειχτηκε μεταχειρισμενο, ενω το πληρωσαμε για καινουργιο. Φυσικα δεν το δεχτηκαν και ουτε και ο φιλος μου το συνεχισε. Αυτα ειναι αρκετα για μενα. Σας έστειλε το banggood μεταχειρισμένο cubot, ενώ η κατάσταση που το πουλούσε ήταν ως καινούριο? Δεν κατάλαβα κάτι λάθος, σωστά? Πρώτη φορά το συναντάω αυτό και μου φαίνεται πολύ περίεργο! Περιμένω ένα redmi note 2 από αυτούς (banggood) και αν μου κάνουν λαδιά θα τους σκίσω έχοντας το paypal στις πλάτες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σας έστειλε το banggood μεταχειρισμένο cubot, ενώ η κατάσταση που το πουλούσε ήταν ως καινούριο? Δεν κατάλαβα κάτι λάθος, σωστά? Πρώτη φορά το συναντάω αυτό και μου φαίνεται πολύ περίεργο! Περιμένω ένα redmi note 2 από αυτούς (banggood) και αν μου κάνουν λαδιά θα τους σκίσω έχοντας το paypal στις πλάτες μου. Το εχουν κανει ξανα φιλε μου.Αλλα δεν ειναι ο κανονας,ειπαμε βρε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Φιλε κανουν πολλες.......Κινεζιες.......τελευταια εκει στο gearbest δυστηχως,ενω ειχε δωσει καλα δειγματα στην αρχη. Κριμα........για αυτους βεβαια. Δεν μιλάω για το Gear αλλά για το Banggood , αν και το εξής που ανέφερε για τα specs που δεν υπήρχαν στον τίτλο οποιοδήποτε site και να το έκανε δεν είναι λάθος τους και πάλι αλλά λάθος όποιου την πάτησε χωρίς να προσέξει τις πληροφορίες. Anyway ο καθένας έχει τις εμπειρίες του,εγώ προσωπικά το banggood το θεωρώ απο τα πιο αξιόπιστα εως τώρα και συνεχίζω τις αγορές μου ακόμα και χωρίς paypal χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δεν μιλάω για το Gear αλλά για το Banggood , αν και το εξής που ανέφερε για τα specs που δεν υπήρχαν στον τίτλο οποιοδήποτε site και να το έκανε δεν είναι λάθος τους και πάλι αλλά λάθος όποιου την πάτησε χωρίς να προσέξει τις πληροφορίες. Anyway ο καθένας έχει τις εμπειρίες του,εγώ προσωπικά το banggood το θεωρώ απο τα πιο αξιόπιστα εως τώρα και συνεχίζω τις αγορές μου ακόμα και χωρίς paypal χωρίς κανένα πρόβλημα. Και φυσικα πολυ καλα κανεις και αγοραζεις απο αυτους,δεν ειπε καποιος το αντιθετο.Εγω εχω αλλη αποψη σχετικα,ειδικα σε καποιες παραγγελειες απο εκει ειχα θεματακια.Στα specs εγραφαν 1gb.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Και φυσικα πολυ καλα κανεις και αγοραζεις απο αυτους,δεν ειπε καποιος το αντιθετο.Εγω εχω αλλη αποψη σχετικα,ειδικα σε καποιες παραγγελειες απο εκει ειχα θεματακια.Στα specs εγραφαν 1gb.:) Εννοείται ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες. Εαν έγραφαν 1Gb και έδιναν με 512 ναι είναι μ...κια τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 η εμπειρια η δικια μου απο banggood ,αλλο παρηγγειλα ,αλλο προιον μου στειλανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Στα infos είχαν 512 ή 1GB ? Γιατί αν είναι απλά αυτό δεν το βλέπω για λαλακία τους αλλά λαλακία όποιου παραγγέλνει απο την άλλη άκρη του κόσμου και δεν κοιτάει τα specs αναλυτικά. Αυτο και το gearlost εγραφαν doogee X5, αυτο και τιποτα αλλο, και μονο καπου στα σχολια των επισκεπτων εγινε αναφορα για το μοντελο με τα 512. Στην επισημη περιγραφη .... ομιχλη. Ενω αλλα μαγαζια το ξεκαθαριζαν. Το Κουμποτ ηρθε μεταχειρισμενο ειχε καποια γδαρσιματα απο μεσα ( προφανως ανοικτηκε ) αλλα οπως ειπα ο κατοχος του δεν τον ενδιεφερε. Αν το εκαναν σε μενα δεν ξερω πως θα ηταν τα πραγματα Ειναι επιρρεπης στην λουστια τα συγκεκριμενα δυο οποτε κραταω πισινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ειναι επιρρεπης στην λουστια τα συγκεκριμενα δυο οποτε κραταω πισινη Πάσο στις εμπειρίες σου τότε ,εγώ προσωπικά 13 παραγγελίες απο εκεί όλα καλά ( 3 τις περιμένω ) Στης 11/11 πήρα και 2 doogee x5 pro κι όλα καλά,έστειλαν φωτογραφίες με το πακέτο μέσα και έξω χωρίς να ζητήσω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Πάσο στις εμπειρίες σου τότε ,εγώ προσωπικά 13 παραγγελίες απο εκεί όλα καλά ( 3 τις περιμένω ) Στης 11/11 πήρα και 2 doogee x5 pro κι όλα καλά,έστειλαν φωτογραφίες με το πακέτο μέσα και έξω χωρίς να ζητήσω τίποτα. Σε τι τιμη φιλε μου πηρες τα pro??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Σε τι τιμη φιλε μου πηρες τα pro??? 80$ αν και επειδή είχα πόντους βγήκαν λιγότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 80$ αν και επειδή είχα πόντους βγήκαν λιγότερα Α οκ νομιζα οτι πετυχες τιμες 11/11.Πραγμα εξαιρετικα σπανιο για τα Κινεζοπουλα.........:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Α οκ νομιζα οτι πετυχες τιμες 11/11.Πραγμα εξαιρετικα σπανιο για τα Κινεζοπουλα.........:lol: Όχι ούτε καραμέλα στις τιμές 11/11 :p αλλά με τους πόντους βγήκαν 72$ το καθένα Anyway το αφήνουμε εδώ γιατί το παρακάναμε με το off-topic :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Όχι ούτε καραμέλα στις τιμές 11/11 :p Ούτε εγώ κατάφερα να πάω κάτι (αν και στο Banggood είχαν το πιο ξεκάθαρο σύστημα για τις 11.11). Η γυναίκα μου πήρε 3-4 πραγματάκια και συνέβη το εξής αστείο: χθες μου στέλνουν email " the following item is out of stock now and restock time is about one week. Would you like to wait for it?". Απαντάω σήμερα οτι θα περιμένω και δύο ώρες μετά έρχεται email οτι το "out of stock" είδος απεστάλη με tracking #τάδε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το fastcardtech ειναι αξιοπιστο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Το fastcardtech ειναι αξιοπιστο..? Η τελευταία λύση θα το έλεγα αν δεν έχεις γερά νεύρα αλλά όσο αφορά τα προιόντα έχω καλή εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Απλα εχουν το meizu mx4 pro σε καλη προσφορα για αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Απλα εχουν το meizu mx4 pro σε καλη προσφορα για αυτο ρωταω Αν δεν βαριέσαι να σπας τα νεύρα σου με το aftersale τους,προχώρα απλά πρόσεξε κάθε επιλογή που έχει και τα specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Αν δεν βαριέσαι να σπας τα νεύρα σου με το aftersale τους,προχώρα απλά πρόσεξε κάθε επιλογή που έχει και τα specs. Τι εννοείς κάθε επιλογή που έχει? Αυτά που πρέπει να τικαρεις από κάτω? Γιατί είμαι έτοιμος θα ρίξω μια παραγγελία σήμερα. Για παράδειγμα έχει επιλογή unlocked and rooted phone, αν δεν το επιλέξω υπάρχει περίπτωση να είναι locked για international use? Για τα specs έχεις δίκιο, χρειάζεται προσοχή, σε ένα τηλέφωνο που κοιτούσα είχαν λάθος αλλα μετά από συνομιλία στο love chat, στο οποίο επί την ευκαιρία ήταν εξυπηρετικοί, το διορθώσαν. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts