adversus Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Εγω παντος αυτο το παραμυθι που πουλανε οτι και καλα ευρωπαικη αποθηκη, δεν το πιστευω. Αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αν ηταν ετσι το πολυ μεσα σε 4 μερες ειχες κινητο, οχι 17 και βαλε μερες. 2 φορες παει και ερχεται κινα Γι'αυτο να ρωτάμε που είναι η ευρωπαική αποθήκη( το minideal πχ έχει και στην Ελλάδα ) ,στο ebay τουλάχιστον έχω πετύχει πολλούς κινέζους που τάχα μου στο στέλνουν με royal mail απο αγγλία και μου έχει έρθει με china post :ninja: Edited October 3, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αν έβλεπε πάντως κάποιος το πακέτο που έλαβα απο το Gearbest την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θα καταλάβαινε οτι ήρθε απο Κίνα. Στάμπα PostNL και διεύθυνση αποστολέα στο Ρότερνταμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Στο tracking φαίνεται ότι ξεκινάει από Λονδίνο ? 2015-09-16 23:31 Best [NL], In transit., In transit. 2015-09-16 19:42 AMSTERDAM [NL], In transit., In transit. 2015-09-16 09:05 Netherland, Received, Received 2015-09-14 11:50 London Heathrow, Received, Received 2015-09-11 18:46 Departed LHR, Departed LHR, Departed LHR 2015-09-11 18:05 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD., Order information has been transmitted to DPD. 2015-09-11 16:20 OWE UK Hub, Received, Received 2015-09-11 00:00 Data Received, Parcel Data Received Απο τοτε καμια ανανεωση! Μιλαμε για 250 ευρω παραγγελια. Επισης εκει στο support δε ξερω εαν κανουν τους χαζους ή οντως ειναι πανχαζοι! Οριστε τι απαντανε : Your order was shipped on 11th Sep with EUEXPUK. Could you please kindly contact or go to the local post office in charge of your area: State your name and your address. In some cases the post office will need you to collect the package there. Once you have checked with the post office, let us know the result. Thank you for your understanding. Εχει κολλησει Ολλανδια και εγω θα πηγαινω Ελτα να ρωταω; ΖΩΑ! Edited October 4, 2015 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Γιατί (ξανα)επέστρεψε το PandaWill; Θα τους έλειψαν οι κακές κριτικές και τα παράπονα. :lol: Ελπίζω να μη «δαγκώσουν» πολλούς πριν ξαναφύγουν. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Γιατί (ξανα)επέστρεψε το PandaWill; Θα τους έλειψαν οι κακές κριτικές και τα παράπονα. :lol: Ελπίζω να μη «δαγκώσουν» πολλούς πριν ξαναφύγουν. Ψαχνει ανιδεους και απληροφορητους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καποια αποψη για το minideal.net; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλό μαγαζί σε γενικές γραμμές. Η εγγύησή τους είναι λίγο λαχείο. Κάποιες φορές εξυπηρετούν καλά, κάποιες φορές κάνουν τον Κινέζο. Υπάρχουν φορές που ζήτησαν επιπλέον χρήματα αφού πήραν την παραγγελία. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ψαχνω για το Huawei P8 και δε το βρισκω στο vickmall φθηνο. Αντιθετως το εχει πιο ακριβο και απο το skroutz! Ξερετε καποιο μαγαζι για να το παραγγειλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 2015-09-16 23:31 Best [NL], In transit., In transit. 2015-09-16 19:42 AMSTERDAM [NL], In transit., In transit. 2015-09-16 09:05 Netherland, Received, Received 2015-09-14 11:50 London Heathrow, Received, Received 2015-09-11 18:46 Departed LHR, Departed LHR, Departed LHR 2015-09-11 18:05 DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD., Order information has been transmitted to DPD. 2015-09-11 16:20 OWE UK Hub, Received, Received 2015-09-11 00:00 Data Received, Parcel Data Received Απο τοτε καμια ανανεωση! Μιλαμε για 250 ευρω παραγγελια. Επισης εκει στο support δε ξερω εαν κανουν τους χαζους ή οντως ειναι πανχαζοι! Οριστε τι απαντανε : Εχει κολλησει Ολλανδια και εγω θα πηγαινω Ελτα να ρωταω; ΖΩΑ! εγω θα κανω υπομονη.ελπιζω αυτη τη βδομαδα να ξεκολλησει.δε νομιζω να ναι fake παντως,εφοσον φαινεται και στο oneworldexpress.co.uk η διευθυνση μας.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το θεμα ειναι μηπως χαθηκαν τα δεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Το θεμα ειναι μηπως χαθηκαν τα δεματα. τι προτεινεις? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ψαχνω για το Huawei P8 και δε το βρισκω στο vickmall φθηνο. Αντιθετως το εχει πιο ακριβο και απο το skroutz! Ξερετε καποιο μαγαζι για να το παραγγειλω; Απλά να προσέξεις δύο πράγματα, το p8 το κινέζικο είναι δικαρτο και δεν έχει την 800 συχνότητα για 4G σε σχέση με το Ευρωπαϊκό που έχει τα πάντα όλα αλλά είναι με μια κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Γιατί (ξανα)επέστρεψε το PandaWill; Θα τους έλειψαν οι κακές κριτικές και τα παράπονα. :lol: Ελπίζω να μη «δαγκώσουν» πολλούς πριν ξαναφύγουν. Επειδή έχω χάσει επεισόδια, τι έγινε με αυτούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Επειδή έχω χάσει επεισόδια, τι έγινε με αυτούς; Κλεφτες και απατεωνες ειναι,εφυγαν ξαναηρθαν,μου εχουν κανει μεγαλα χουνερια αλλα τους πηγα paypal και τα πληρωσαν,απατεωνες σκετοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Κλεφτες και απατεωνες ειναι,εφυγαν ξαναηρθαν,μου εχουν κανει μεγαλα χουνερια αλλα τους πηγα paypal και τα πληρωσαν,απατεωνες σκετοι. Τόσο χάλια; Πριν 1-1,5 χρόνο είχα πάρει κινητό και κάτι ψιλοπράγματα απο αυτούς και δεν είχα πρόβλημα. Διάβαζα καλά σχόλια για αυτούς τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Τόσο χάλια; Πριν 1-1,5 χρόνο είχα πάρει κινητό και κάτι ψιλοπράγματα απο αυτούς και δεν είχα πρόβλημα. Διάβαζα καλά σχόλια για αυτούς τότε. Θεμα τυχης,εγω και 3 αλλοι ταλαιπωρηθηκαμε πολυ,απατεωνες σκετοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Θεμα τυχης,εγω και 3 αλλοι ταλαιπωρηθηκαμε πολυ,απατεωνες σκετοι. Με όλα τα κινεζομάγαζα, θέμα τύχης είναι οι σωστές συναλλαγές. Ακόμα και για το "άγιο" Vic διαβάζω παράπονα τελευταία, για να μην πω για το άλλα στανταράκια που είχαμε, το MiniDeal ή το To2c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Με όλα τα κινεζομάγαζα, θέμα τύχης είναι οι σωστές συναλλαγές. Ακόμα και για το "άγιο" Vic διαβάζω παράπονα τελευταία, για να μην πω για το άλλα στανταράκια που είχαμε, το MiniDeal ή το To2c. Μιλαω για απατη εδω,μου εστειλαν ενα χαλασμενο τηλ,δεν το αλλαζαν,τους πηγα στο paypal,εκανα συγχρονως μια παραγγελια για αλλο ενος φιλου,μου ζητησαν να κλεισω το claim στο πρωτο για να το στειλουν,δεν το εκανα,αντι κινητου μου εστειλαν μια θηκη μονο για αντιπερισπασμο,ευτυχως ειχα βιντεοσκοπησει τις παραλαβες,απατεωνες,εκαναν τους ανηξερους στο paypal,ευτυχως τους εχουν παρει χαμπαρι κι εκει,μακρυα απο αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Μάλιστα. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JABAikanos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Πως κάνετε αγορες από κινεζομαγαζα τωρα με τα capital controls? Παράθεση Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Πως κάνετε αγορες από κινεζομαγαζα τωρα με τα capital controls? Δοκιμάζεις κανονικά όπως πριν τα capital αν δεν περάσει η αγορά Τσέκαρε την πρώτη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πως κάνετε αγορες από κινεζομαγαζα τωρα με τα capital controls? δυο αγορες που εκανα την προηγουμενη βδομαδα και χθες περασαν κανονικα.Με paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έχει παραγγείλει κάποιος από Grossoshop ? Είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Με όλα τα κινεζομάγαζα, θέμα τύχης είναι οι σωστές συναλλαγές. Ακόμα και για το "άγιο" Vic διαβάζω παράπονα τελευταία, για να μην πω για το άλλα στανταράκια που είχαμε, το MiniDeal ή το To2c. Μετα απο 20+ παραγγελιες απο to2c χθες μου σπασανε τα νευρα. Παρηγγειλα το ulephone be pure απο το clearance που εχουν σε λευκο με δωρο leather case. Μετα απο μερες μου στειλαν meil κου μου ειπαν εχουν μονο το dark blue και οτι δεν εχουν δερματινες θηκες. Επισης παρηγγειλα το doogee x5 και το siswoo c55 και ενω γραφει in stock στο site τους οι γελοιοι μου λενε οτι δεν τα εχουν και να περιμενω να ερθουν απο το εργοστασιο.Μαλιστα λενε οτι το siswoo ειναι presale ενω γραφουν in stock. Απαραδεκτο πλεον και το to2c που πρωτη φορα μου κανει τετοια. Φυσικα για κανενα δωρο ουτε κουβεντα ειδικα για τη δερματινη θηκη που δεν εχουν. Απο εδω και περα μονο vickmall και gearbest για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 για το gearbest μη παιρνεις και ορκο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts