talos_2002 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 To minideal είναι πάρα πολύ δημοφιλές στους εκτός φόρουμ Έλληνες. Όσοι μου ζητούνε να τους αγοράσω κινέζικο, όλοι μου λένε «το είδα στο minideal», «το πήρε φίλος από το minideal» κ.α. Είναι πιασάρικο το όνομά του και το μαθαίνουν... (ή δεν κάνουμε καλή δουλειά οι θαμόνες να τους ενημερώσουμε για το VickMall και την εγγύησή του :p) Καιρός ήταν να κάνουν και μια μετάφραση για τους μεγάλους τους πελάτες. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 To minideal είναι πάρα πολύ δημοφιλές στους εκτός φόρουμ Έλληνες. Όσοι μου ζητούνε να τους αγοράσω κινέζικο, όλοι μου λένε «το είδα στο minideal», «το πήρε φίλος από το minideal» κ.α. Είναι πιασάρικο το όνομά του και το μαθαίνουν... (ή δεν κάνουμε καλή δουλειά οι θαμόνες να τους ενημερώσουμε για το VickMall και την εγγύησή του :p) Καιρός ήταν να κάνουν και μια μετάφραση για τους μεγάλους τους πελάτες. Minideal kai Vickmall παιζει να το εχει ο ιδιος κινεζος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Επειδή χρησιμοποιούσαν ίδιο template; Πέραν αυτού, καμία σχέση. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Στο Minideal.net οταν πηγαινω στο EU Warehouse λεει για stock in greece.. Τι στο καλο εννοει; http://www.minideal.net/eu-warehouse.html Εντυπωσιακο ειναι το παρακατω site : http://www.similarweb.com/website/vickmall.com Οπου δειχνει οτι εδω στο myphone τους εχουμε κανει πλουσιους!! Επισης εντυπωση μου κανει οτι το gearbest ειναι στην θεση 1,600 παγκοσμιως.. Τελος επειδη μιλησα και με ενα παιδι οντως υπηρχαν θεματα απο minideal, merimobiles και ακομα ενα που δε θυμαμαι στο myphone, αλλα διαγραφηκαν πλεον. Τον λογο δε τον ξερω. Edited September 11, 2015 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Παιδια δε βλεπω σε επισημα θεματα αναφορα για merimobile, coolicool και καποια αλλα γνωστα καταστηματα. Αν και εχω την εντυπωση οτι παλαιοτερα υπηρχαν; Εχουν ακουστει αρνητικα σχολια και σβηστηκαν; Τι παιζει; Γενικοτερα τα πιο αξιοπιστα ειναι to2c και vickmall; έλα ντε. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις αυτα που συμβαίνουν εκεί έξω να συμβαίνει και σε ένα παλιό αγαπητό φόρουμ. Το χειρότερο είναι οτι εδώ και μόνο εδώ γίνονται σιωπηρά. Μακριά απο το meri.. Το to2c είναι μέχρι να τους χρειαστείς εκεί αποδεικνύουν οτι είναι κινέζοι όνομα και πράγμα. Μόνο vickmall, μόνο εκεί έχεις και υποστήριξη αργότερα αν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Στο Minideal.net οταν πηγαινω στο EU Warehouse λεει για stock in greece.. Τι στο καλο εννοει; http://www.minideal.net/eu-warehouse.html Εντυπωσιακο ειναι το παρακατω site : http://www.similarweb.com/website/vickmall.com Οπου δειχνει οτι εδω στο myphone τους εχουμε κανει πλουσιους!! Επισης εντυπωση μου κανει οτι το gearbest ειναι στην θεση 1,600 παγκοσμιως.. Τελος επειδη μιλησα και με ενα παιδι οντως υπηρχαν θεματα απο minideal, merimobiles και ακομα ενα που δε θυμαμαι στο myphone, αλλα διαγραφηκαν πλεον. Τον λογο δε τον ξερω. Μήπως ότι έχει την αποθήκη του στην ελλάδα;:) Κάπου αλλού είχα διαβάσει ότι είχε και τμήμα service στην ελλάδα και δεν χρειαζόταν να το στείλεις πάλι πίσω κίνα. Και πού είναι το κακό στο "τους έχουμε κάνει πλούσιους"; Άμα ένα κατάστημα ξέρει να συμπεριφέρεται στους πελάτες του και δεν σταματάει στο "ας τρέξω ένα promo να μαζέψω χ παραγγελίες και μετά αντε γειά" ε τότε δικαιούται να "πλουτίσει". Πάντως πιστεύω πως αν το vickmall κάνει ανοίγματα και ξεφύγει απο το "μικρή οικογενειακή επιχείρηση" τότε και αυτό θα χαλάσει. Btw δεν διαγράφονται τα θέματα των καταστημάτων απλά μπορεί να ζητήσουν να φύγουν απο το φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ναι αλλα απο ολο τον κοσμο, να κανει η ελλαδα 50% πωλησεις; Ετσι δε λεει το site; Πολυ περιεργο.. Μονο εμεις αγοραζουμε κινεζικα; Παιζει... Και το gearbest εχει αρκετες πωλησεις απο Αμερικη. Περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) καλησπερα σας , ψαχνω να αγορασω το oneplus two (4gb ram) κατα προτιμηση απο καπου με europe warehouse , και πληρωμη με πιστωτικη :!: . Δοκιμασα απο το honorbuy.com , και στο τελος που λεει πληρωμη με paypal , ενω εβαλα πληρωμη με πιστωτικη (μεσω του συστηματος paypal που εχει το καταστημα) δεν ολοκληρωθηκε η αγορα. η καρτα ειναι της εθνικης. Απο που μπορω να το παρω ??? ευχαριστω! Edited September 12, 2015 by georgekok97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 καλησπερα σας , ψαχνω να αγορασω το oneplus two (4gb ram) κατα προτιμηση απο καπου με europe warehouse , και πληρωμη με πιστωτικη :!: . Δοκιμασα απο το honorbuy.com , και στο τελος που λεει πληρωμη με paypal , ενω εβαλα πληρωμη με πιστωτικη (μεσω του συστηματος paypal που εχει το καταστημα) δεν ολοκληρωθηκε η αγορα. η καρτα ειναι της εθνικης. Απο που μπορω να το παρω ??? ευχαριστω! Θα σε συμβουλευα να αγορασεις με paypal, υπαρχει τροπος να μεταφερεις χρηματα στο balance του paypal, διαβασε στο νημα του πως θα το κανεις. Ρωτα επισης και στο νημα του κινητου τον τροπο με τον οποιο κανουν τις αγορες τα αλλα παιδια και απο που. Απο εκει και περα, αν εχεις τους λογους σου και θες να αγορασεις με πιστωτικη, τα μονα καταστηματα απο κινα απο τα οποια ειναι εφικτο να αγορασεις απευθειας με πιστωτικη ειναι το banggood και το dealextreme. Αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα στα 2, προσωπικα θα σου προτεινα το πρωτο. Μπορεις επισης να δοκιμασεις και απο καποιο amazon, πολλοι καταφεραν να κανουν αγορες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdiv1972 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το fastcardtech τί καπνό φουμάρει? Βλέπω κάτι κινητά σε απίστευτες τιμές και με κάνει να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά... εχω αγορασει 2 τηλεφωνα απο το fastcardtech το πρωτο οκ στο δευτερο πληρωσα για root και να περασουν την samsung touch wizard ρομ σε ενα hdc galagy g9000 s5 δεν το εκαναν εγινα ρεζιλι στον φιλο μου που το αγορασε ,εκανα παραπονα τελικα μου εβαλαν στο balance 5 $ το ειπα σε αυτον που με συστησε και μου απαντησε οτι εχει χαλασει ο κινεζος στις αγορες του εστελε 2 προβληματικα κινητα πριν κανα 2 μηνες ,οποτε αστο ........αν καταφερω να βαλω λεφτα στο balance του pay pall μου θα δοκιμασω το vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Θα σε συμβουλευα να αγορασεις με paypal, υπαρχει τροπος να μεταφερεις χρηματα στο balance του paypal, διαβασε στο νημα του πως θα το κανεις. Ρωτα επισης και στο νημα του κινητου τον τροπο με τον οποιο κανουν τις αγορες τα αλλα παιδια και απο που. Απο εκει και περα, αν εχεις τους λογους σου και θες να αγορασεις με πιστωτικη, τα μονα καταστηματα απο κινα απο τα οποια ειναι εφικτο να αγορασεις απευθειας με πιστωτικη ειναι το banggood και το dealextreme. Αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα στα 2, προσωπικα θα σου προτεινα το πρωτο. Μπορεις επισης να δοκιμασεις και απο καποιο amazon, πολλοι καταφεραν να κανουν αγορες. Ξερω τον τροπο για να βαλω λευτα στο paypal. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 καλησπερα σας , ψαχνω να αγορασω το oneplus two (4gb ram) κατα προτιμηση απο καπου με europe warehouse , και πληρωμη με πιστωτικη :!: . Δοκιμασα απο το honorbuy.com , και στο τελος που λεει πληρωμη με paypal , ενω εβαλα πληρωμη με πιστωτικη (μεσω του συστηματος paypal που εχει το καταστημα) δεν ολοκληρωθηκε η αγορα. η καρτα ειναι της εθνικης. Απο που μπορω να το παρω ??? ευχαριστω! Και το fastcardtech τυχαια που κοιταξα πριν καιρο, τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα την έχει από ελλάδα. Στις άλλες χώρες, απλά αγοράζουν από τοπικά καταστήματα που εισάγουν κινέζικα γιατί σέβονται και το δικαίωμά τους στην νομικά κατοχυρωμένη εγγύηση. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 geekbying εμπιστευόμαστε; ΥΓ Για gearbest ψηνόμουνα αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ... Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ναι ειδικά για tablets απο κινα είναι μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ξερω τον τροπο για να βαλω λευτα στο paypal. Ευχαριστω πολυ! δοκίμασε πρώτα χωρίς να βάλεις χρήματα... δεν υπάρχει λόγος να χάσεις χρήματα απο τις πολλαπλές μετατροπές αν περάσει έτσι (όπως και σε λίγους ακόμα "τυχερούς") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ναι ειδικά για tablets απο κινα είναι μονοδρομος Ευχαριστώ! Φοβάμαι βέβαια το τελωνείο αλλά μάλλον θα το τολμήσω! Δίνω κάποια ειδική οδηγία σε geekbying; Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ευχαριστώ! Φοβάμαι βέβαια το τελωνείο αλλά μάλλον θα το τολμήσω! Δίνω κάποια ειδική οδηγία σε geekbying; Να διαλέξεις απλή μέθοδο αποστολής η οποία είναι δωρεαν. Μην επιλέξεις courier και γρήγορη αποστολή. Εκτός και αν θες εσύ να τους πεις κάτι συγκεκριμένο για την παραγγελία, δεν χρειάζεται να τους δώσεις κάποια οδηγια. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-paris παιδια απο που λετε να το παραγειλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-ulefone-paris παιδια απο που λετε να το παραγειλω? απο πουθενα προς το παρον. Ειναι προπαραγγελια, που σημαινει θα το παρεις, οταν και αυτοι το παρουν. Ασε να το παρει κοσμος να μας πει την γνωμη του και μετα. Πολλα ακουστηκαν για το τελευταιο μοντελο touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 ^Blade s6 copycat.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 απο πουθενα προς το παρον. Ειναι προπαραγγελια, που σημαινει θα το παρεις, οταν και αυτοι το παρουν. Ασε να το παρει κοσμος να μας πει την γνωμη του και μετα. Πολλα ακουστηκαν για το τελευταιο μοντελο touch μπορει να θελω να το ρισκαρω φιλε μου:) εγω παντως ρωτησα για τα μαγαζια...ποιο ειναι πιο αξιοπιστο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 μπορει να θελω να το ρισκαρω φιλε μου:) εγω παντως ρωτησα για τα μαγαζια...ποιο ειναι πιο αξιοπιστο?? Από αυτά που σου δείχνει το kimovil ( δεν γνωρίζω που αλλού το πουλάνε ) κατα τη δική μου άποψη το geekbuying Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Από αυτά που σου δείχνει το kimovil ( δεν γνωρίζω που αλλού το πουλάνε ) κατα τη δική μου άποψη το geekbuying το μονο που αναγνωριζω στο geek ειναι η θεικη συσκευασια που στελνει. Ατρωτη στην κυριολεξια. Αλλα ειναι λιγο παρλαπιπες΄. Προτιμω Βικμαλλ που εχει αποδειξει οτι ειναι αψογοι σε ολα. Πχ οταν αγορασα το Κουμποτ απο το geeκ το πηρα σε ασπρο και μου ηρθε σε μαυρο. Μετα απο πολλες προσπαθειες μου στειλαν μια καρτα sd για το λαθος που αυτοι καναν Στην ιδια περιπτωση στο Βικμαλλ μονο τηλεφωνο δεν με πηραν να μου πουν οτι το τηλεφωνο που παραγγειλα δεν υπαρχει στο χρωμα που ηθελα... Ειναι αλλου οι ανθρωποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 το μονο που αναγνωριζω στο geek ειναι η θεικη συσκευασια που στελνει. Ατρωτη στην κυριολεξια. Αλλα ειναι λιγο παρλαπιπες΄. Προτιμω Βικμαλλ που εχει αποδειξει οτι ειναι αψογοι σε ολα. Πχ οταν αγορασα το Κουμποτ απο το geeκ το πηρα σε ασπρο και μου ηρθε σε μαυρο. Μετα απο πολλες προσπαθειες μου στειλαν μια καρτα sd για το λαθος που αυτοι καναν Στην ιδια περιπτωση στο Βικμαλλ μονο τηλεφωνο δεν με πηραν να μου πουν οτι το τηλεφωνο που παραγγειλα δεν υπαρχει στο χρωμα που ηθελα... Ειναι αλλου οι ανθρωποι Γι'αυτό και είπα από αυτά που δείχνει στο link του φίλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 το κακο ειναι οτι το vickmall δεν το εχει το τηλεφωνο......οποτε απο που να το παρω τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts