daydream59 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και γω παρηγγειλα απο Vickmall στις 19 Απριλιου, στις 21 σταλθηκε και ακομα δεν εχει φτασει Ελλαδα. Πιστευω οπου να ναι πρεπει να φτασει, εχουν περασει 2 βδομαδες. Οχι φυσικα,κανει περισσοτερο απο 2 εβδομαδες πλεον,μην αγχωνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και γω παρηγγειλα απο Vickmall στις 19 Απριλιου, στις 21 σταλθηκε και ακομα δεν εχει φτασει Ελλαδα. Πιστευω οπου να ναι πρεπει να φτασει, εχουν περασει 2 βδομαδες. Μην υπολογίζετε το πότε θα έλθει το δέμα σας σε σχέση με παραγγελίες άλλων μελών. Να υπολογίζετε ότι υπάρχουν διαφορετικοί παράμετροι γιά κάθε αποστολή. Η απόσταση του καταστήματος από το ταχυδρομείο, τοπικές αργίες, εάν έχουν αρκετά δέματα γιά να γεμίσουν τεράστια μεταφορικά αεροσκάφη, το δρομολόγιο που θα ακολουθήσουν, ο καιρός και άλλα. Μην το ψάχνετε και μην κάνετε ερωτήσεις εάν δεν περάσουν τουλάχιστον 20 εργάσιμες ημέρες, έτσι θα έχετε και την ηρεμία σας ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και εγώ παράγγειλα ένα τηλέφωνο για φίλο μου και η αποστολή έγινε στις 11/4 και ακόμα να το δω Ελλάδα, αντίθετα θήκη τάμπλετ που πήρα και έφυγε σχεδόν μια βδομάδα αργότερα, σήμερα την είδα στον Ελ. Βενιζέλο. Υπομονή... Παραγγελίες από Vick και οι δύο. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά καλημέρα δεν ξέρω αν είμαι off topic. Τελευταία φορά που αγόρασα τηλέφωνο ήταν στις 20/09/2013 από minideal ένα ZTE v967s στα 103€ και μου φάνηκε καλή τιμή για την εποχή του. Απο τότε αραιά και που παρακολουθώ το forum. Tο τηλέφωνο βγήκε σκυλί για τα λεφτά του. Τώρα σχεδόν 1,5 χρόνο μετά ξανα κοιτάω τιμές και βλέπω ότι είναι αρκετά ανεβασμένες (ή τουλάχιστο έτσι φαίνονται σε μένα) και αξιοπιστία μικρή. Στα κινέζικα site σχόλια απο Έλληνες λίγα. Τελικά οι Κινέζοι έβγαλαν τηλεφωνα κράχτες και μετά ανέβασαν τις τιμές; Συμφέρει να πάρεις απο Κίνα; Το vickmall παραμένει απο τα αξιόπιστα και φτηνά; Συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις, απλά με προβλημάτισε πολύ γιατί θεώρησα ότι είχαμε βρει μια καλή διέξοδο στην κινέζικη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά καλημέρα δεν ξέρω αν είμαι off topic. Τελευταία φορά που αγόρασα τηλέφωνο ήταν στις 20/09/2013 από minideal ένα ZTE v967s στα 103€ και μου φάνηκε καλή τιμή για την εποχή του. Απο τότε αραιά και που παρακολουθώ το forum. Tο τηλέφωνο βγήκε σκυλί για τα λεφτά του. Τώρα σχεδόν 1,5 χρόνο μετά ξανα κοιτάω τιμές και βλέπω ότι είναι αρκετά ανεβασμένες (ή τουλάχιστο έτσι φαίνονται σε μένα) και αξιοπιστία μικρή. Στα κινέζικα site σχόλια απο Έλληνες λίγα. Τελικά οι Κινέζοι έβγαλαν τηλεφωνα κράχτες και μετά ανέβασαν τις τιμές; Συμφέρει να πάρεις απο Κίνα; Το vickmall παραμένει απο τα αξιόπιστα και φτηνά; Συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις, απλά με προβλημάτισε πολύ γιατί θεώρησα ότι είχαμε βρει μια καλή διέξοδο στην κινέζικη αγορά. Οι τιμεςδεν ειναι ανεβασμενες,η ισοτιμια ευρω-δολλαριου ειναι πλεον απαγορευτικη,ηταν 1=1,4 πριν μηνες και ειναι σχεδον 1=1.10 το Vickmall ειναι ακομα το καλυτερο σε εξυπηρετηση και after sales,πλεον τα ακριβοτερα κινητα εχουν πολλα περισσοτερα απο τα πριν 2 ετων,μπορεις να παρεις αν θες φθηνο το Landvo L500s οκταπυρηνο με 60 ευρω απο το Gearbest,πριν 2 χρονια δεν εβρισκες τετοιες τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά καλημέρα δεν ξέρω αν είμαι off topic. Τελευταία φορά που αγόρασα τηλέφωνο ήταν στις 20/09/2013 από minideal ένα ZTE v967s στα 103€ και μου φάνηκε καλή τιμή για την εποχή του. Απο τότε αραιά και που παρακολουθώ το forum. Tο τηλέφωνο βγήκε σκυλί για τα λεφτά του. Τώρα σχεδόν 1,5 χρόνο μετά ξανα κοιτάω τιμές και βλέπω ότι είναι αρκετά ανεβασμένες (ή τουλάχιστο έτσι φαίνονται σε μένα) και αξιοπιστία μικρή. Στα κινέζικα site σχόλια απο Έλληνες λίγα. Τελικά οι Κινέζοι έβγαλαν τηλεφωνα κράχτες και μετά ανέβασαν τις τιμές; Συμφέρει να πάρεις απο Κίνα; Το vickmall παραμένει απο τα αξιόπιστα και φτηνά; Συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις, απλά με προβλημάτισε πολύ γιατί θεώρησα ότι είχαμε βρει μια καλή διέξοδο στην κινέζικη αγορά. Οταν με 115-120$ παιρνεις Elephone P6000 με 2GB ram 16GB rom,επεξεργαστη 64bit,13MP πιστευω πως αξιζει. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά καλημέρα δεν ξέρω αν είμαι off topic. Τελευταία φορά που αγόρασα τηλέφωνο ήταν στις 20/09/2013 από minideal ένα ZTE v967s στα 103€ και μου φάνηκε καλή τιμή για την εποχή του. Απο τότε αραιά και που παρακολουθώ το forum. Tο τηλέφωνο βγήκε σκυλί για τα λεφτά του. Τώρα σχεδόν 1,5 χρόνο μετά ξανα κοιτάω τιμές και βλέπω ότι είναι αρκετά ανεβασμένες (ή τουλάχιστο έτσι φαίνονται σε μένα) και αξιοπιστία μικρή. Στα κινέζικα site σχόλια απο Έλληνες λίγα. Τελικά οι Κινέζοι έβγαλαν τηλεφωνα κράχτες και μετά ανέβασαν τις τιμές; Συμφέρει να πάρεις απο Κίνα; Το vickmall παραμένει απο τα αξιόπιστα και φτηνά; Συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις, απλά με προβλημάτισε πολύ γιατί θεώρησα ότι είχαμε βρει μια καλή διέξοδο στην κινέζικη αγορά. http://www.pandawill.com/zte-nubia-z5s-mini-nx403a-smartphone-2gb-16gb-snapdragon-600-17ghz-47-inch-sharp-igzo-screen-wcdma-cdma-otg-limted-quantity-p84685.html δες αυτο,εχω το απλο,ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Φίλε μου daydream59 έχεις πολύ δίκιο η ισοτιμία άλλαξε πολύ και αυτό ανέβασε τις τιμές. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας ήταν βέβαιο ότι θα μου προτείνατε κάτι καλό γιατί είστε πολυ πιο ενημερωμένοι. Απο tablet μπορείτε υπάρχει καμμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Φίλε μου daydream59 έχεις πολύ δίκιο η ισοτιμία άλλαξε πολύ και αυτό ανέβασε τις τιμές. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας ήταν βέβαιο ότι θα μου προτείνατε κάτι καλό γιατί είστε πολυ πιο ενημερωμένοι. Απο tablet μπορείτε υπάρχει καμμιά πρόταση; Γιά τι είδους τάμπλετ ενδιαφέρεσαι ;; (αν και δεν είναι το πρέπον νήμα ... :) ) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Είναι πραγματικός 64bit ή πουλάνε μούφα οι κινέζοι; Το έχεις το τηλέφωνο και διαπίστωσες τα χαρακτηριστικά του; Οταν με 115-120$ παιρνεις Elephone P6000 με 2GB ram 16GB rom,επεξεργαστη 64bit,13MP πιστευω πως αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argir Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλησπέρα. Να μπω και εγώ στην παρέα μιας και μετά από πολύ μελέτη κατέληξα στο να προχωρήσω στην αγορά ενός άσπρου JIAYU S3 με 3 GB ram με + δεύτερη μπαταρία και εξωτερικό φορτιστή γι αυτήν. Οι επιλογές μου για μαγαζί είναι το to2c (που έχω ξαναψωνίσει για φίλο από το stock europe και ήρθε σε 5 ημέρες) στα 215 ή το vickymall (που βλέπω ότι έχει την καλύτερη φήμη μέσα στο forum) στα 225 $. Τι να επιλέξω ? Πρέπει να τους πώ κάτι ιδιαίτερο για το ταχυδρομείο (στο chat το vickymall μου είπε ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα) ? Και ένα τελευταίο. Πληρώνοντας με paypal θα έχω κάποια εξτρά χρέωση για την μετατροπή δολάριο - ευρώ (στην προηγούμενη αγορά χρεώσανε κάπου 12 δολάρια εξτρά) ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλησπέρα. Να μπω και εγώ στην παρέα μιας και μετά από πολύ μελέτη κατέληξα στο να προχωρήσω στην αγορά ενός άσπρου JIAYU S3 με 3 GB ram με + δεύτερη μπαταρία και εξωτερικό φορτιστή γι αυτήν. Οι επιλογές μου για μαγαζί είναι το to2c (που έχω ξαναψωνίσει για φίλο από το stock europe και ήρθε σε 5 ημέρες) στα 215 ή το vickymall (που βλέπω ότι έχει την καλύτερη φήμη μέσα στο forum) στα 225 $. Τι να επιλέξω ? Πρέπει να τους πώ κάτι ιδιαίτερο για το ταχυδρομείο (στο chat το vickymall μου είπε ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα) ? Και ένα τελευταίο. Πληρώνοντας με paypal θα έχω κάποια εξτρά χρέωση για την μετατροπή δολάριο - ευρώ (στην προηγούμενη αγορά χρεώσανε κάπου 12 δολάρια εξτρά) ? Ευχαριστώ πολύκαποιο λαθος θα εχει γινει.δεν υπαρχει 12 δολαρια χρεωση στο paypal για μετατροπη νομισματος.εγω παντα με paypal πληρωνω και δεν ειχα τετοιες χρεωσεις.για το ταχυδρομειο δεν χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερο να πεις.ξερουν αυτοι.πες τους μονο να βαλουν το playstore και να ειναι root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argir Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 καποιο λαθος θα εχει γινει.δεν υπαρχει 12 δολαρια χρεωση στο paypal για μετατροπη νομισματος.εγω παντα με paypal πληρωνω και δεν ειχα τετοιες χρεωσεις.για το ταχυδρομειο δεν χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερο να πεις.ξερουν αυτοι.πες τους μονο να βαλουν το playstore και να ειναι root. Την προηγούμενη φορά ίσως να είχανε χρέωση paypal μέσω άλλης εταιρίας και ίσως εκεί την πάτησα. Δεν μου είπες όμως ποιό από τα 2 eshop να προτιμήσω :) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Την προηγούμενη φορά ίσως να είχανε χρέωση paypal μέσω άλλης εταιρίας και ίσως εκεί την πάτησα. Δεν μου είπες όμως ποιό από τα 2 eshop να προτιμήσω :) Ευχαριστώ Μεταξύ των δυο, χωρίς σκέψη το vickmall.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Και ένα τελευταίο. Πληρώνοντας με paypal θα έχω κάποια εξτρά χρέωση για την μετατροπή δολάριο - ευρώ (στην προηγούμενη αγορά χρεώσανε κάπου 12 δολάρια εξτρά) ?Τότε με τα 12 δολάρια εξτρά, πόσο ήταν το ποσό της πληρωμής που έκανες? To paypal κρατάει προμήθεια για μετατροπή νομίσματος και μάλιστα είναι πολύ υψηλή σε σχέση με τις προμήθειες που κρατάνε οι τράπεζες για την ίδια δουλειά. Σε συμφέρει να ρυθμίσεις το paypal να μην κάνει αυτό την μετατροπή αλλά να αφήνει να την κάνει η τράπεζά σου. Θα γλιτώσεις πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Είναι πραγματικός 64bit ή πουλάνε μούφα οι κινέζοι; Το έχεις το τηλέφωνο και διαπίστωσες τα χαρακτηριστικά του; Διαβασε το θεμα του για να αποκτησεις εικονα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argir Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Τότε με τα 12 δολάρια εξτρά, πόσο ήταν το ποσό της πληρωμής που έκανες? To paypal κρατάει προμήθεια για μετατροπή νομίσματος και μάλιστα είναι πολύ υψηλή σε σχέση με τις προμήθειες που κρατάνε οι τράπεζες για την ίδια δουλειά. Σε συμφέρει να ρυθμίσεις το paypal να μην κάνει αυτό την μετατροπή αλλά να αφήνει να την κάνει η τράπεζά σου. Θα γλιτώσεις πολλά. Ήταν γύρω στα 200 ευρώ. Μπορεί να "παίζει" και αυτό που λές. Πίστευα ότι το paypal θα χρέωνε πιο λίγα εώς τίποτα σε σχέση με την κάρτα. Η κάρτα που βλέπει το paypal είναι web της πειραιώς. Να πώς στο paypal να κάνει η κάρτα της μετατροπή..........? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ήταν γύρω στα 200 ευρώ. Μπορεί να "παίζει" και αυτό που λές. Πίστευα ότι το paypal θα χρέωνε πιο λίγα εώς τίποτα σε σχέση με την κάρτα. Η κάρτα που βλέπει το paypal είναι web της πειραιώς. Να πώς στο paypal να κάνει η κάρτα της μετατροπή..........? Ναι,υπαρχει στις ρυθμισεις που το ζητας εσυ,δεν θυμαμαι πως,η ισοτιμια του πεηπαλ ειναι πολυ χειροτερη απο της τραπεζας και ετσι χρεωνεσαι περισσοτερο σε ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argir Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Λοιπόν για να μην σας μπερδεύω και εσάς. Βρήκα το trasaction. Συνολικό κόστος για το to2c 201.94 ευρώ. Grand Total to be Charged $251.99 Η αγορά πήγε να γίνει απ'ευθείας με κάρτα (δεν είχα τότε paypal) αλλά δεν το υποστήριζε το site. Ανέλαβε λοιπόν "τρίτη" εταιρία να χρεώσει την κάρτα μου και να αποδώσει τα χρήματα στο paypal για να πάνε στον to2c. Προφανώς εκεί έγινε και η ζημιά...... Εδώ και τα ψιλά γράμματα στο to2c. Currency conversion: To complete this transaction, we converted the payment amount to the currency of your card based on our agreement with you. PayPal's currency conversion fee is added to the exchange rate, set by an external financial institution. For more information about fees, see our user agreement. Πάντως πλέον θα πληρώσω απ'ευθείας με paypal οπότε δεν πιστεύω να έχω θέμα. Υ.Γ. Καταλήγουμε στο vickymall παρά τα + 10 δολάρια ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ναι αυτό αληθεύει το PayPal ζητάει για 200 ευρώ συναλλαγή γύρω στα 10 ευρώ τάριφα ίσως και παραπάνω. Το θέμα ειναι ότι αν επιλέξεις να το κάνει η τράπεζα δεν βγάζει εκείνη την ώρα το ακριβές ποσό της χρέωσης. Εγώ που είμαι στην εθνική από ότι έχω υπολογίσει η χρέωση ειναι γύρω στο 30% κάτω με αυτή του PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ναι αυτό αληθεύει το PayPal ζητάει για 200 ευρώ συναλλαγή γύρω στα 10 ευρώ τάριφα ίσως και παραπάνω. Το θέμα ειναι ότι αν επιλέξεις να το κάνει η τράπεζα δεν βγάζει εκείνη την ώρα το ακριβές ποσό της χρέωσης. Εγώ που είμαι στην εθνική από ότι έχω υπολογίσει η χρέωση ειναι γύρω στο 30% κάτω με αυτή του PayPal. Eγω με δεκαδες αγορες δεν εχω πληρωσει ποτε ενα ευρω περισσοτερο απο την συναλλαγματικη ισοτιμια δολλαριου ευρω την ημερα της αγορας,εχω ζητησει απο το πεηπαλ να γινεται η μετατροπη απο την τραπεζα μου και να πληρωνω στο νομισμα του πωλητη,δεν εχω χρεωθει ποτε απο το πεηπαλ.......ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 @daydream Προφανώς η κάρτα σου δεν έχει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος. Αυτό ισχύει με τις πιστωτικές της εθνικής σίγουρα. Οι χρεωστικές πάντως όλες κρατάνε μια προμήθεια, τουλάχιστον 2%. Το paypal κρατάει τουλάχιστον διπλάσια. @Argir Αν δεν βάλεις τη μετατροπή να την κάνει η τράπεζα, πάλι θα πληρώσεις κερατιάτικα στο paypal. Έχεις Πειραιώς άρα προμήθεια 2% αν την κάνει η τράπεζα. Στο paypal είναι 4-5%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argir Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Ήδη το άλλαξα να κάνει την μετατροπή η κάρτα. Για e-shop όμως δεν καταλήξαμε :) to2c στα 215 $ ή vickymall στα 225 $ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Ήδη το άλλαξα να κάνει την μετατροπή η κάρτα. Για e-shop όμως δεν καταλήξαμε :) to2c στα 215 $ ή vickymall στα 225 $ vickmall ουτε συζητηση.Πες τους για την διαφορα τιμης και ζητα καποια θηκη η αλλο δωρο,αν επιμεινεις θα σου δωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argir Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 vickmall ουτε συζητηση.Πες τους για την διαφορα τιμης και ζητα καποια θηκη η αλλο δωρο,αν επιμεινεις θα σου δωσουν. Μου προσφέρανε επιπλέον μία leather case (στο chat με την Selina). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts