Jump to content

Argir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Argir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κουπόνι έκπτωσης https://www.oneplus.com/invite#KYD8NXVGLD2ZPU Για την κλήρωση https://www.oneplus.com/6-sweepstakes?referralCode=1us03h90
  2. Argir

    OnePlus 5T

    Μετά από 1+ μήνα χρήσης και μετά από πολλές ημέρες γυρισμάτων και μοντάζ κατάφερα να κάνω και το review video. Ναι το ξέρω βγήκε πάρα πολύ μεγάλο αλλά προσπάθησα να αναφέρω όταν τα υπέρ και κατά (ειδικά τα κατά για να μην φανεί σαν ένα fun boy video). Για πολλά από τα παιδιά του forum (ειδικά αυτοί που είναι κάτοχοι του τηλεφώνου) το video θα είναι περιττό μιας και τα περισσότερα συν και πλην τα ξέρουν ήδη. Αν όμως ακόμα ψάχνεστε για την αγορά ή όχι του τηλεφώνου το video πιστεύω θα σας καλύψει όλες τις απορίες. Anyway, enjoy και ένα ευχαριστώ σε όσους θα το δουν ολόκληρο. :)
  3. Argir

    OnePlus 5T

    Και πλέον είναι έτοιμο και το video. Μετά από κάποιες μέρες χρήσης θα ανεβάσω και ένα αναλυτικό review.
  4. Argir

    OnePlus 5T

    Καλησπέρα και από εμένα. Ως κάποιος που παρακολουθεί τα μοντέλα της One Plus από το πρώτο τηλέφωνο, πλέον δεν άντεξα στο πειρασμό και παράγγειλα το 5Τ. Δεν το πήρα τις πρώτες ώρες αλλά στο πρώτο 24ωρο (την άλλη μέρα το πρωί). Λόγω και των αξεσουάρ (θήκη carbon + tempered glass + ακουστικά = όλα μαζί στα 580 ευρώ) μου έβγαλε ότι θα ξεκινούσε στις 29 και θα το είχα μέχρι τις 6 Δεκέμβρη. Δεν με πείραζε (δεν το βιαζόμουν) αλλά διάβαζα τα παράπονα πολλών παιδιών που το είχαν παραγγείλει την 1η ώρα και είχαν πληρώσει και εξτρά 10 ευρώ, και περνάγανε 4+ μέρες για να παραλάβουν και ανησυχούσα. Στην δικιά μου περίπτωση όχι απλώς τηρήθηκε το timetable αλλά ακόμα καλύτερα. Παρέλαβα 29 Νοέμβρη και όταν το παρακολούθησα το πακέτο έκανε ακριβώς 28 ώρες από Πολωνία, Γερμανία, Ελλάδα γραφείο. Τα εξηγώ αναλυτικά στο video που ανεβαίνει αυτή τη στιγμή (θα ήταν ήδη επάνω αλλά έπρεπε να το ξαναμοντάρω γιατί σε κάποια φάση φαίνονται τα στοιχεία της εταιρίας μου). Είναι ένα απλό unboxing και πρώτες εντυπώσεις. Ελπίζω σε καμιά 10αρια μέρες να κάνω και ένα full αναλυτικό review. Και το δικό μου link με το κουπόνι έκπτωση 20 ευρώ. https://oneplus.net/invite#KYD8NXVGLD2ZPU Εμένα με βοήθησε πολύ. Θα σαςς ενημερώσω μόλις ανέβει το βίντεο.
  5. Μια και πλέον η τιμή έχει πέσει στα 145 (από Gearbest) είναι πιστεύω ένα value for money. Ένας και πλέον μήνας χρήσης από την έφηβη κόρη (που σημαίνει η πλέον βαριά χρήση και 2-3 πτώσεις) και ευτυχώς μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Όποιος θέλει να το δει και από πιο κοντά και το unboxing video που έχω ανεβάσει.
×
×
  • Create New...