soyzana Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το to2c είναι αξιόπιστο? θελει ενας φίλος μου να του παραγγείλω το Lenovo S960 Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αν εξαιρέσεις την κάλυψη της εγγύησης δεν είναι κακό. Θα κοιτούσα κυρίως VickMall και B2CBuying. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μακριά από το ibuygou.... Έκανα παραγγελία 13/2. Στο site έγραφαν ότι μέχρι 14/2 στέλνουν κανονικά. Σήμερα μου είπαν ότι το κινητό που πήρα δεν το έχουν και ότι θέλουν και 10 ευρώ παραπάνω για μεταφορικά.... Φυσικά ζήτησα αμέσως τα λεφτά μου.... Απλά τραγικοι... Μόνο vickmall για μένα... Κακώς πήγα να αλλάξω. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GavriilG Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδια με το vickmall τι τρεχει?? Στο site τους λεει μεχρι 24 κλειστα και εδω και 2 μερες στελνω στο webcall και απαντηση καμια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Οτι τρέχει με ολα, κινεζικη πρωτοχρονιά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Υποτίθεται ότι ήταν μέχρι τις 24 του μήνα. Φαίνεται ότι κολλήσαν και δυό μέρες από την σημαία, και το κάναν 15νθήμερο. Μετά λένε για εμάς ότι κωλοβαράμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εμένα απο everbuying,μια παραγγελία που εκανα στις 17 του μηνός μου δώσανε tracking χτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 dimi_1982 said: Εμένα απο everbuying,μια παραγγελία που εκανα στις 17 του μηνός μου δώσανε tracking χτες! Ηταν κλειστα ολες αυτες τις ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 daydream59 said: Ηταν κλειστα ολες αυτες τις ημερες Το ήξερα απλα μου έκανε εντύπωση οτι πήρα τόσο γρήγορα tracking n. (μεσα σε 24 ώρες αφότου άνοιξαν)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Asterisd said: Υποτίθεται ότι ήταν μέχρι τις 24 του μήνα. Φαίνεται ότι κολλήσαν και δυό μέρες από την σημαία, και το κάναν 15νθήμερο. Μετά λένε για εμάς ότι κωλοβαράμε... Μεχρι τις 26 ειναι κλειστα λογικα σε λιγο ανοιγουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 μίλησα εχθές απο livechat. μου είπαν οτι τα λεφτά θα μπουν σε ενα 48ωρο στο paypall account απο τότε που πάτησα refund. Δηλάδη 00.10 Σάββατο. Δηλαδή υπολογίζω Δευτέρα πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 nitrox said: Μεχρι τις 26 ειναι κλειστα λογικα σε λιγο ανοιγουν :p Μέχρι τις 24 λέει το banner στο Vickmall. 15 μέρες πρωτοχρονιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Asterisd said: Μέχρι τις 24 λέει το banner στο Vickmall. 15 μέρες πρωτοχρονιά... Λογικά από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να λειτουργεί πάλι ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδιά το efox-shop.com τι λέει; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisfz1 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδια το online chat του to2c υπαρχει?πριν κανουν αναβαθμιση στο σαιτ το ειχε κανονικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimalos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 leasedline said: παιδιά το efox-shop.com τι λέει; Έχω ψωνίσει 3 φορές, την 3η λογικά (ειναι αεροδρόμιο) παραγγελία την παραλαμβάνω μέχρι την Τετάρτη και την είχα κάνει 9-2. Όλα οκ για μενα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 jimalos said: Έχω ψωνίσει 3 φορές, την 3η λογικά (ειναι αεροδρόμιο) παραγγελία την παραλαμβάνω μέχρι την Τετάρτη και την είχα κάνει 9-2. Όλα οκ για μενα τουλάχιστον. μου εμφανίζει μια διαφορά -20€ με το vickmall και είναι δελεαστικό! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimalos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Σε ποιο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 jimalos said: Σε ποιο τηλεφωνο? Coolpad F2 Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimalos Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Έχουν δικο τους θέμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402381 Μιλά τους και εκει για κανένα κουπόνι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 jimalos said: Έχουν δικο τους θέμα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402381 Μιλά τους και εκει για κανένα κουπόνι ευχαριστώ, τους έγραψα! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ίσως μπορούνε να ταιριάξουν την τιμή τους αν τους στείλεις π.μ. και λινκ με το άλλο κατάστημα. Έτσι θα έχεις και καλή τιμή και την κορυφαία εξυπηρέτηση του Vickmall. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 leasedline said: μου εμφανίζει μια διαφορά -20€ με το vickmall και είναι δελεαστικό! Μεταφορικά δεν έχουν αυτοί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 junglist said: Μεταφορικά δεν έχουν αυτοί; vickmall τελικά λόγω ακαριαίας εξυπηρέτησης! εντάξει και στο efox-shop.com προσπάθησαν αλλά τελικά οι τιμές ήταν σε € και όχι σε $ οπότε η ζυγαριά έδειξε το παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μήπως έπρεπε να βάλω EMS γιατί το βιάζομαι; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 leasedline said: vickmall τελικά λόγω ακαριαίας εξυπηρέτησης! εντάξει και στο efox-shop.com προσπάθησαν αλλά τελικά οι τιμές ήταν σε € και όχι σε $ οπότε η ζυγαριά έδειξε το παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μήπως έπρεπε να βάλω EMS γιατί το βιάζομαι; Οχι! Το απλο ταχυδρομειο ειναι η καλυτερη λυση ,για πολλους λογους που δεν μπορουν να αναφερθουν εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts