arisg90 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 καλημέρα παιδιά.το 1949deal,το γνωριζει κανεις?να κάνω μια αγορά απο εκεί,τι λετε? Αν εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο τα σαιτ που ανεφερα 2 ποστ πιο πανω,καντην.Αλλιως απεφυγε το. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Σ' αυτό είσαι σωστός, γι' αυτό σήμερα που με πρόσθεσαν στις επαφές τους στο skype, είπα να ρίξω το ερώτημα να ξέρουμε επίσημα.... :p http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=57338&stc=1&d=1424764101 Τελικά σήμερα στο about του site προστέθηκε κάτω κάτω ότι αυτό είναι non official site. Άρα είναι κάποιο μαγαζί μάλλον από πίσω που θέλει να εκμεταλλευτεί τ' όνομα της xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τελικά σήμερα στο about του site προστέθηκε κάτω κάτω ότι αυτό είναι non official site. Άρα είναι κάποιο μαγαζί μάλλον από πίσω που θέλει να εκμεταλλευτεί τ' όνομα της xiaomi. Απορώ γιατι η xiaomi και κάθε μεγάλη εταιρεία απο την κίνα, αφήνουν τον κάθε καρνάβαλο να δημιουργεί sites που να σχετίζονται με το ονομά τους και να "κερδίζουν" απο τις μάρκες αυτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Είδες πουθενά μεγάλη εταιρεία να πουλάει μόνη της τα προϊόντα της;; :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Είδες πουθενά μεγάλη εταιρεία να πουλάει μόνη της τα προϊόντα της;; :) Στην Ινδία που έχει επίσημη παρουσία, τα πουλάει μόνη της η Xiaomi, μέσω flash sales από το διαδίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα.... Παράγγειλα ενα κινητο απο αυτο το site (kingzone N3 plus) και εχω το εξης προβλημα.. Το αγοράζω , πληρώνω με paypall και περιμενω ανανεωση σελιδας να μου πει οτι εγινε κανονικα. Η σελιδα κολλάει και εγω περιμένω. Μετα απο 2 λεπτα ερχεται μυνημα στο email οτι πληρωσα... και φαινεται το ονομα μου με τη διευθυνση. Στο site της banggood τσεκαρα τη διευθυνση μου. Αποτέλεσμα ? Να μου εμφανίσει μετα απο 5 λεπτά στο site την παραγγελία μου με το όναμά μου . Στη παραγγελία ήταν και ενας φακός που δεν είχα παραγγείλει καθώς και οτι η παραγγελία πήγαινε Ισπάνια . Στο order information είχε έναν Ισπανό μαζί με διεύθυνση. Εστειλα μυν. στο site ( είναι κλειστό λόγο εορτών). Καμια ιδέα ? Thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλησπέρα.... Παράγγειλα ενα κινητο απο αυτο το site (kingzone N3 plus) και εχω το εξης προβλημα.. Το αγοράζω , πληρώνω με paypall και περιμενω ανανεωση σελιδας να μου πει οτι εγινε κανονικα. Η σελιδα κολλάει και εγω περιμένω. Μετα απο 2 λεπτα ερχεται μυνημα στο email οτι πληρωσα... και φαινεται το ονομα μου με τη διευθυνση. Στο site της banggood τσεκαρα τη διευθυνση μου. Αποτέλεσμα ? Να μου εμφανίσει μετα απο 5 λεπτά στο site την παραγγελία μου με το όναμά μου . Στη παραγγελία ήταν και ενας φακός που δεν είχα παραγγείλει καθώς και οτι η παραγγελία πήγαινε Ισπάνια . Στο order information είχε έναν Ισπανό μαζί με διεύθυνση. Εστειλα μυν. στο site ( είναι κλειστό λόγο εορτών). Καμια ιδέα ? Thx Προφανώς κάτι μπλόκαρε είναι σίγουρο, το μονο που μπορείς να κάνεις είναι απο τα ξημερώματα αύριο που τελειώνει η αργία τους, να προσπαθησεις σε κανα Live chat καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους να σου ακυρώσουν την παραγγελία και μετά να κάνεις την κανονική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μπήκα τωρα στο site. . Δίπλα στη παραγγελία έχει refund order. Πάτησα refund και έβαλα έναν λόγο απο τους 3 που είχε. Refund pending λέει τώρα. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Θα δώσουν τώρα εντολή στο paypall να επιστραφούν τα λεφτά? Θα αργήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδι θελω να κανω σημερα την παραγγελεια μου απο το everbuying.comΟμως τους εχω στειλει 2 εμειλ εδω και 4-5 μερες και ακομα δεν μου εχουν απαντησει.Τι να κανω,να την κανω την παραγγελεια?Ειναι αξιοπιστο σαιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδι θελω να κανω σημερα την παραγγελεια μου απο το everbuying.comΟμως τους εχω στειλει 2 εμειλ εδω και 4-5 μερες και ακομα δεν μου εχουν απαντησει.Τι να κανω,να την κανω την παραγγελεια?Ειναι αξιοπιστο σαιτ? Δεν σου έχουν απαντήσει γιατί έχουν αργία. Είναι το κινέζικο νέο έτος και όλοι έχουν διακοπές εδώ και μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarevag Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Δεν σου έχουν απαντήσει γιατί έχουν αργία. Είναι το κινέζικο νέο έτος και όλοι έχουν διακοπές εδώ και μέρες. Έχει δίκιο ο συμφορουμίτης από πάνω. Είναι η αργίες στη μέση. Σε μέιλ που τους είχα στείλει βράδυ μου απάντησαν νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας. Τώρα αν είναι αξιόπιστο στα 2335 reviews που έχει στο resellerratings η βαθμολογία του είναι 8,35. Περιμένω κινητό από αυτούς και είναι η πρώτη φορά οπότε δεν έχω προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Το to2c είναι αξιόπιστο? θελει ενας φίλος μου να του παραγγείλω το Lenovo S960 Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αν εξαιρέσεις την κάλυψη της εγγύησης δεν είναι κακό. Θα κοιτούσα κυρίως VickMall και B2CBuying. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μακριά από το ibuygou.... Έκανα παραγγελία 13/2. Στο site έγραφαν ότι μέχρι 14/2 στέλνουν κανονικά. Σήμερα μου είπαν ότι το κινητό που πήρα δεν το έχουν και ότι θέλουν και 10 ευρώ παραπάνω για μεταφορικά.... Φυσικά ζήτησα αμέσως τα λεφτά μου.... Απλά τραγικοι... Μόνο vickmall για μένα... Κακώς πήγα να αλλάξω. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GavriilG Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδια με το vickmall τι τρεχει?? Στο site τους λεει μεχρι 24 κλειστα και εδω και 2 μερες στελνω στο webcall και απαντηση καμια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Οτι τρέχει με ολα, κινεζικη πρωτοχρονιά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Υποτίθεται ότι ήταν μέχρι τις 24 του μήνα. Φαίνεται ότι κολλήσαν και δυό μέρες από την σημαία, και το κάναν 15νθήμερο. Μετά λένε για εμάς ότι κωλοβαράμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εμένα απο everbuying,μια παραγγελία που εκανα στις 17 του μηνός μου δώσανε tracking χτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εμένα απο everbuying,μια παραγγελία που εκανα στις 17 του μηνός μου δώσανε tracking χτες! Ηταν κλειστα ολες αυτες τις ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ηταν κλειστα ολες αυτες τις ημερες Το ήξερα απλα μου έκανε εντύπωση οτι πήρα τόσο γρήγορα tracking n. (μεσα σε 24 ώρες αφότου άνοιξαν)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Υποτίθεται ότι ήταν μέχρι τις 24 του μήνα. Φαίνεται ότι κολλήσαν και δυό μέρες από την σημαία, και το κάναν 15νθήμερο. Μετά λένε για εμάς ότι κωλοβαράμε... Μεχρι τις 26 ειναι κλειστα λογικα σε λιγο ανοιγουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisky Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 μίλησα εχθές απο livechat. μου είπαν οτι τα λεφτά θα μπουν σε ενα 48ωρο στο paypall account απο τότε που πάτησα refund. Δηλάδη 00.10 Σάββατο. Δηλαδή υπολογίζω Δευτέρα πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μεχρι τις 26 ειναι κλειστα λογικα σε λιγο ανοιγουν :p Μέχρι τις 24 λέει το banner στο Vickmall. 15 μέρες πρωτοχρονιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μέχρι τις 24 λέει το banner στο Vickmall. 15 μέρες πρωτοχρονιά... Λογικά από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να λειτουργεί πάλι ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 παιδιά το efox-shop.com τι λέει; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts