Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα δεν ήμουνα εγώ ο παλαβός, όταν το είχα φάει το backdoor στο Coolpad 7320 και γκρέμισε το σύμπαν στον mail server και την ιστοσελίδα μου...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5514298#post5514298

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άρα δεν ήμουνα εγώ ο παλαβός, όταν το είχα φάει το backdoor στο Coolpad 7320 και γκρέμισε το σύμπαν στον mail server και την ιστοσελίδα μου...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5514298#post5514298

Η στοκ εφαρμογή για mail είχε τρελό κόλλημα.... Την έβγαλα αμέσως, όπως και την στοκ rom. Φαντάζομαι αν κάποιος έχει cm η άλλη custom rom δεν έχει κάποιο πρόβλημα....

Ότι ανακαλύφθηκε σοβαρό κενό ασφαλείας που δίνει την δυνατότητα να εγκατασταθεί στο κινητό ότι θέλει ο επίδοξος χάκερ, χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Διάβασες κσθόλου το άρθρο!?

να ρωτησω κατι? επειδη εχω το coolpadf1, ισχυει το κενο ασφαλειας ακομα και αν αλλαξω ρομ?

enjoy your life...:p

Παιδιά είσθε εκτός θέματος, συνεχίστε την συζήτηση στο κατάλληλο νήμα .... :)
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Το b2cbuying ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα κινεζομαγαζα?Κατι τετοιο νομιζω πως εχουν αφησει να εννοηθει πολλα απο τα παιδια που σχολιαζουν στο forum.Ενδιαφερομαι να ψωνισω το coolpad f1 απο κει παρεπιπτοντως.

Αν και στο θέμα after sales δεν έχει δοκιμασθεί ιδιαίτερα, στο θέμα sales είναι στο top 3 (imo βέβαια)...

Παιδιά έκανα μια παραγγελία από gearbest.com ένα smartwatch u8 pro και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει track Number σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα την μια δεν έχει στοκ την άλλη μου λέει ότι έχει αλλά τα τσεκάρει αν είναι οκ. Το θέμα είναι πόσο ακόμα να περιμένω;; θα προλάβω την προθεσμία του παιπαλ 45 μέρες;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδιά έκανα μια παραγγελία από gearbest.com ένα smartwatch u8 pro και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει track Number σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα την μια δεν έχει στοκ την άλλη μου λέει ότι έχει αλλά τα τσεκάρει αν είναι οκ. Το θέμα είναι πόσο ακόμα να περιμένω;; θα προλάβω την προθεσμία του παιπαλ 45 μέρες;;

Το πήρα και εγώ γιά την κόρη μου, αλλά να ξέρεις ότι δεν έχουν στοκ και κάνουν παραγγελία.

Το δικό μου ήλθε 25 ημέρες μετά τα γενέθλια... :X

για το dealsmachine τι αποψη εχετε?

Οτι στα περισσοτερα ειδη χρεωνει μεταφορικα :mad:

Οτι στα περισσοτερα ειδη χρεωνει μεταφορικα :mad:

Αυτό είναι αδιάφορο για κάποιους, το θέμα είναι αν είναι αξιόπιστο και αν έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα.

Οι τιμές που έχει όμως είναι από τις καλύτερες.

Αυτό είναι αδιάφορο για κάποιους, το θέμα είναι αν είναι αξιόπιστο και αν έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα.

ΟΚ!

Οι τιμες του ειναι απο τις φθηνοτερες, αλλα και αυτο δεν λεει απο μονο του κατι, γιατι και οι απατεωνες φθηνες τιμες βαζουν και οσοι ΘΑΑΑ στο στειλουν καποτε,αλλα συνυπολογιζοντας και το κοστος αποστολης δεν ειναι και κανενα κελεπουρι.

Προσωπικα εδω μεσα δεν εχω δει ενθερμους υποστηρικτες του site, αν μαλιστα σκεφτεις οτι το "ship in 24 hrs" ΔΕΝ το εχει σε παρα πολλα προιοντα, που παει να πει οτι δεν τα εχει σε stock, αναλογισου αν θες να δοκιμασεις!

χρονια πολλα και καλες γιορτες σε ολους.

μια ερωτηση ποιο απτα 2 καταστηματα ειναι ποιο γρηγορο στις αποστολες του? vickmail η to2c?

θελω να εχω το κινητο αν το παραγκειλω σημερα ως τις 23 ιανουαριου οπωσδηποτε.

χρονια πολλα και καλες γιορτες σε ολους.

μια ερωτηση ποιο απτα 2 καταστηματα ειναι ποιο γρηγορο στις αποστολες του? vickmail η to2c?

θελω να εχω το κινητο αν το παραγκειλω σημερα ως τις 23 ιανουαριου οπωσδηποτε.

Και τα δύο γρήγορα είναι αλλά δεν σου έγκειται κάνεις ότι θα το έχεις την ημερομηνία που θες. Μου έχει τύχη παραγγελία να είναι Ελλάδα στης 2 Νοεμβρίου και να παραλάβω στης 15.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Λόγω Πρωτοχρονιάς είναι πολύ δύσκολο να έρθει σε ένα μήνα. Υπάρχουν γενικά συγκεκριμένες περίοδοι που ξέρεις πως οι αγορές από Κίνα θα αργήσουν.

Παιδιά θα παραγγείλω 2 συσκευές elephone P3000S

και επικοινώνησα με πολλά καταστήματα μέχρι τώρα με τα παρακάτω αποτελέσματα:

http://oi57.tinypic.com/4hfrcn.jpg

Εσείς από ποιο θα παραγγέλνατε συνυπολογίζοντας τιμή / αξιοπιστία / aftersale service κτλ?

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τι είπες τώρα;

Είμαι σίγουρος ότι το 90%+ των αγοραστών επιλέγουν κινεζομαγαζα γιατί ακριβώς έχουν συνήθως Δωρεάν μεταφορικά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εσείς από ποιο θα παραγγέλνατε συνυπολογίζοντας τιμή / αξιοπιστία / aftersale service κτλ?

vickmall

b2cbuying (εχει free shiping) (εχω παραγγειλει απο το συγκεκριμενο 2 φορες..ηταν αψογοι)

enjoy your life...:p

B2C. Τελευταία αρχίζω να πιστεύω ότι έχει ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση κι από το VickMall (που παραμένει κορυφαίο).

Αλλά Elephone; Δες καμιά εταιρία που κατασκευάζει ποιοτικότερες συσκευές :)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

B2C. Τελευταία αρχίζω να πιστεύω ότι έχει ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση κι από το VickMall (που παραμένει κορυφαίο).

Αλλά Elephone; Δες καμιά εταιρία που κατασκευάζει ποιοτικότερες συσκευές :)

Τελικά το πήρα από vickmall λόγω gifts που μου έδωσε.

Ναι είχα κι εγώ τις επιφυλάξεις μου για την elephone αλλά τα χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής σε συνδυασμό με την τιμή της δεν υπάρχουν πουθενά.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Το Νήμα είναι γιά καταστήματα, όχι γιά τηλέφωνα .... :)

Καλύτερα δες τα VickMall και B2Cbuying.

Θα δώσω και εγώ άλλη μια θετική ψήφο στο vickmall, έχω κάνει αρκετές παραγγελίες και σε καμία δεν υπήρξε πρόβλημα. Είναι συνεπέστατοι και γρήγοροι στις αποστολές τους. Δεν έχει χρειαστεί να δοκιμάσω ακόμα το after sales τους και ελπίζω να μη χρειαστεί στο άμεσο μέλλον! Πάντως στο κομμάτι των πωλήσεων είναι με διαφορά οι πιο αξιόπιστοι. Γι' αυτό και προτιμώ να πληρώνω σε κάποια προϊόντα λίγα παραπάνω δολλάρια, αλλά να είμαι ήσυχη ότι θα το στείλουν εντός χρονοδιαγράμματος και χωρίς προβλήματα. Το μόνο στο οποίο υστερεί είναι η ποικιλία των προϊόντων.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά...όπως και με πολλούς ακόμα...

+++++++ VickMall ;)