Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον υπάρχει λόγος που έφυγε από το φόρουμ, όπως υπάρχει λόγος που δεν αναφέρεται ανάμεσα στα καλύτερα καταστήματα.

Καλύτερα δες τα VickMall και B2Cbuying.

asot, δοκίμασε κι εσύ το B2C αν θέλεις. Κατά τις εμπειρίες μου, είναι το μόνο ανταγωνιστικό στο επίπεδο του Vick.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

το μονο ΑΠΟΛΥΤΑ σοβαρό κατάστημα τον τελευταίο 1μιση χρόνο είναι το vick_mall, 14 παραγγελίες ήρθαν απροβλημάτιστα, με shipping σε 36 ώρες from order το ΑΡΓΟΤΕΡΟ! H τελευταία δε παραγγελία (2 Δεκεμβρίου) έφτασε Λάρισα χτες 18/12, οταν υπάρχουν "τρελες" καθυστερήσεις στα πάντα.-

Σωστό το ότι μέχρι στιγμής είναι από τα καλύτερα, αλλά όχι και "τον τελευταίο 1μιση χρόνο" ...

"Created on 2013-11-12" όπως λένε στις αξιολογήσεις. :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Διαγράφηκαν posts που αφορούσαν τρόπους αποφυγής τελωνείου.

Ενημερώνω πως σύμφωνα με τον τελωνειακό κώδικα οποιαδήποτε προσπάθεια αποφυγής καταβολής δασμών και έμμεσων φόρων προς το κράτος ή ακόμα και παρότρυνση προς κάτι τέτοιο συνιστά λαθρεμπορία και διώκεται από το νόμο.

Θα δώσω και εγώ άλλη μια θετική ψήφο στο vickmall, έχω κάνει αρκετές παραγγελίες και σε καμία δεν υπήρξε πρόβλημα. Είναι συνεπέστατοι και γρήγοροι στις αποστολές τους. Δεν έχει χρειαστεί να δοκιμάσω ακόμα το after sales τους και ελπίζω να μη χρειαστεί στο άμεσο μέλλον! Πάντως στο κομμάτι των πωλήσεων είναι με διαφορά οι πιο αξιόπιστοι. Γι' αυτό και προτιμώ να πληρώνω σε κάποια προϊόντα λίγα παραπάνω δολλάρια, αλλά να είμαι ήσυχη ότι θα το στείλουν εντός χρονοδιαγράμματος και χωρίς προβλήματα. Το μόνο στο οποίο υστερεί είναι η ποικιλία των προϊόντων.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Καλημέρα,

διαβάζω για vickmall και B2CBUYING. Προσωπική εμπειρία έχω μόνο από το vick και αυτή μετά από μία παραγγελία. Μέχρι πρότεινως οι παραγγελίες μου ήταν στο geekbuying και το to2c. Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και χωρίς πρόβλημα. Δε ξέρω γιατί δεν τα προτείνετε...

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Καλημέρα,

διαβάζω για vickmall και B2CBUYING. Προσωπική εμπειρία έχω μόνο από το vick και αυτή μετά από μία παραγγελία. Μέχρι πρότεινως οι παραγγελίες μου ήταν στο geekbuying και το to2c. Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και χωρίς πρόβλημα. Δε ξέρω γιατί δεν τα προτείνετε...

Για τον απλο λογο οτι τελευταια υπαρχουν αρκετα παραπονα για το service τους φιλε μου.Δεν ειπε κανεις οτι ειναι αναξοιπιστα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ακριβώς. Το θέμα είναι αν θα «κάνουν τον Κινέζο» και θα σου λένε τρελά πράματα ή ψέματα ή θα σε αγνοήσουν εντελώς, σε περίπτωση προβλήματος. Ή θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και γενικά αν θα σε εξυπηρετήσουν όταν δεν έχουν κάποιο κέρδος πια (παραγγελία).

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Βλέπω πολλούς που λέτε ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο γιατί μου ήρθε η παραγγελία σε 10-15 μέρες . Το μαγαζί δεν ευθύνεται για αυτό , το μαγαζί ευθύνεται για την αποστολή όταν φύγει είναι άλλοι που οφείλονται για τις καθυστερήσεις. Το καλό στα καταστήματα είναι η επικοινωνία και φυσικά το aftersale .

(τα λέω όλα αυτά γιατί έχω παραγγείλει από Vickmall από 23/11 και ακόμα είμαι despatched to overseas , δεν φταίει το vickmall που δεν έχει έρθει ακόμα , καθώς η παραγγελία έφυγε την επόμενη και φαίνεται και από το tn.)

LeEco Le max 2 [x820]

Κοιτα εδω --> εγγυηση και λοιπα στοιχεια

Αδερφε δυο γραμμες πανω απο το technical issue , λεει με τα λιγα αγγλικα που ξερω οτι εχουν 12 μηνες εγγυηση τα προιοντα ΕΚΤΟΣ και αν ορίζεται / αναφερεται κατι ξεχωριστα , ενω τα αξεσουαρ, μπαταριες , ακουστικα κτλ, εχουν 3 μηνες. Στο τηλεφωνο σου δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικο σαν εγγυηση οπότε πές τους να πάνε να γ@μηθουν. Έχεις 12 μήνες εγγύηση, δεν ειναι δικη σου υπαιτιοτητα να το φτιαξουν

Εγώ Πάντος στο τελευταίο μέιλ που τούς έστειλα τους είπα πώς είμαι μέλος στο my phone και θα τους κάνω ρόμπα

Αλλά δεν βλέπω να συγκινούνται ,μάλλον μου το έφαγαν με τον τρόπο τους

Απο everbuying εχω παραλαβει 2 κινητα (Landvo L200) πριν ενα και κατι μηνα, το ενα χαλασε ο φορτιστης, ειπαν θα στειλουν αλλο με 2$ κοστος για το tracking number, τους ειπα να το στειλουν με το απλο χωρις tn, δεν ξερω τι εκαναν.

Τωρα χαλασε το ηχειο του αλλου. Εχουν 3 μηνες εγγυηση λεει με δικα τους μεταφορικα και ενα χρονο με δικα μου μεταφορικα. Ενω ομως ειναι μες στους 3 μηνες εγγυηση, μου λενε να το επισκευασω εδω και με την αποδειξη θα καλυψουν ΜΕΡΟΣ των εξοδων. Νιωθω λιγο μλκς, θα περιμενω απαντηση "γιατι μερος;".. και για λιγο εχω χασει το dispute..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το b2cbuying ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα κινεζομαγαζα?Κατι τετοιο νομιζω πως εχουν αφησει να εννοηθει πολλα απο τα παιδια που σχολιαζουν στο forum.Ενδιαφερομαι να ψωνισω το coolpad f1 απο κει παρεπιπτοντως.

Άρα δεν ήμουνα εγώ ο παλαβός, όταν το είχα φάει το backdoor στο Coolpad 7320 και γκρέμισε το σύμπαν στον mail server και την ιστοσελίδα μου...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5514298#post5514298

Άρα δεν ήμουνα εγώ ο παλαβός, όταν το είχα φάει το backdoor στο Coolpad 7320 και γκρέμισε το σύμπαν στον mail server και την ιστοσελίδα μου...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5514298#post5514298

Η στοκ εφαρμογή για mail είχε τρελό κόλλημα.... Την έβγαλα αμέσως, όπως και την στοκ rom. Φαντάζομαι αν κάποιος έχει cm η άλλη custom rom δεν έχει κάποιο πρόβλημα....

Ότι ανακαλύφθηκε σοβαρό κενό ασφαλείας που δίνει την δυνατότητα να εγκατασταθεί στο κινητό ότι θέλει ο επίδοξος χάκερ, χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Διάβασες κσθόλου το άρθρο!?

να ρωτησω κατι? επειδη εχω το coolpadf1, ισχυει το κενο ασφαλειας ακομα και αν αλλαξω ρομ?

enjoy your life...:p

Παιδιά είσθε εκτός θέματος, συνεχίστε την συζήτηση στο κατάλληλο νήμα .... :)

Το b2cbuying ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα κινεζομαγαζα?Κατι τετοιο νομιζω πως εχουν αφησει να εννοηθει πολλα απο τα παιδια που σχολιαζουν στο forum.Ενδιαφερομαι να ψωνισω το coolpad f1 απο κει παρεπιπτοντως.

Αν και στο θέμα after sales δεν έχει δοκιμασθεί ιδιαίτερα, στο θέμα sales είναι στο top 3 (imo βέβαια)...

Παιδιά έκανα μια παραγγελία από gearbest.com ένα smartwatch u8 pro και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει track Number σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα την μια δεν έχει στοκ την άλλη μου λέει ότι έχει αλλά τα τσεκάρει αν είναι οκ. Το θέμα είναι πόσο ακόμα να περιμένω;; θα προλάβω την προθεσμία του παιπαλ 45 μέρες;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδιά έκανα μια παραγγελία από gearbest.com ένα smartwatch u8 pro και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει track Number σε επικοινωνία που είχα με το κατάστημα την μια δεν έχει στοκ την άλλη μου λέει ότι έχει αλλά τα τσεκάρει αν είναι οκ. Το θέμα είναι πόσο ακόμα να περιμένω;; θα προλάβω την προθεσμία του παιπαλ 45 μέρες;;

Το πήρα και εγώ γιά την κόρη μου, αλλά να ξέρεις ότι δεν έχουν στοκ και κάνουν παραγγελία.

Το δικό μου ήλθε 25 ημέρες μετά τα γενέθλια... :X

για το dealsmachine τι αποψη εχετε?

Οτι στα περισσοτερα ειδη χρεωνει μεταφορικα :mad:

Οτι στα περισσοτερα ειδη χρεωνει μεταφορικα :mad:

Αυτό είναι αδιάφορο για κάποιους, το θέμα είναι αν είναι αξιόπιστο και αν έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα.

Οι τιμές που έχει όμως είναι από τις καλύτερες.

Αυτό είναι αδιάφορο για κάποιους, το θέμα είναι αν είναι αξιόπιστο και αν έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα.

Οι τιμές που έχει όμως είναι από τις καλύτερες.

ΟΚ!

Οι τιμες του ειναι απο τις φθηνοτερες, αλλα και αυτο δεν λεει απο μονο του κατι, γιατι και οι απατεωνες φθηνες τιμες βαζουν και οσοι ΘΑΑΑ στο στειλουν καποτε,αλλα συνυπολογιζοντας και το κοστος αποστολης δεν ειναι και κανενα κελεπουρι.

Προσωπικα εδω μεσα δεν εχω δει ενθερμους υποστηρικτες του site, αν μαλιστα σκεφτεις οτι το "ship in 24 hrs" ΔΕΝ το εχει σε παρα πολλα προιοντα, που παει να πει οτι δεν τα εχει σε stock, αναλογισου αν θες να δοκιμασεις!