Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα στο αλι εξπρες αυτο το κιν http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-note-WCDMA-octa-Core-hongmi-Android-4-2-2GB-RAM-8-GB/2036851072.html#feedback σε καλη τιμη σε σχεση με την αγορα (190$),λετε να ειναι φόλα;ο πωλητής φαίνεται σχετικα αξιόπιστος με τοσες πωλησεις, καμια γνωμη γιατι ειμαι στο τσακ να το παρω.

40 δολάρια κάτω από την αγορά . Βρωμάει σαν ψώφιο ψάρι . Την περασμένη εβδομάδα το παρέλαβα απ' ευθείας από Xiaomi $ 229

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είδα στο αλι εξπρες αυτο το κιν http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-note-WCDMA-octa-Core-hongmi-Android-4-2-2GB-RAM-8-GB/2036851072.html#feedback σε καλη τιμη σε σχεση με την αγορα (190$),λετε να ειναι φόλα;ο πωλητής φαίνεται σχετικα αξιόπιστος με τοσες πωλησεις, καμια γνωμη γιατι ειμαι στο τσακ να το παρω.

Για 20-30 δολλαρια μην μπλεκεις,αν θες κατι φθηνοτερο παρε ενα φθηνοτερο,απο αξιοπιστο καταστημα.

χαλια ειναι και οι δυο τελευταια,περιμενω 30μερες απο singpost και δεν εχει ερθει ακομη,η Ολλανδικη κανει update πολυ αργα,τι να σου πω......

Εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες από Vickmall με Singapore post, μέσα σε έντεκα εργάσιμες ημέρες, σφαίρα ήρθε :D

Απο xiaomi shop δεν ειχε μεταφορικα; γιατι βλεπω 19$ ,48$ μεταφορικα

Από το Retail Shop της ευρώπης , έχει $ 40 . Παράδοση σε 3-4 εργάσιμες κατευθείαν στην πόρτα από DHL .

σκοπεύω να αγοράσω το jiayu g5s απο 1949deal.com

είναι αξιόπιστο και πόσο καιρό περίπου κάνει?

ευχαριστώ

Παιδιά παρήγγειλα ένα κινητό από coolicool στις 16-10, έγινε Shipment στις 20-10 και στις "2014-10-25 07:39, ΟΛΛΑΝΔΙΑ" σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ. Από τότε έχει κολλήσει εκεί και δεν υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη. Στο POSTNL λέει ότι αποστολή στην Ελλάδα κάνει 4-7 μέρες. Δεν μου έχει τύχει ξανά...:(
XIAOMI Mi 5s Plus

Παιδιά παρήγγειλα ένα κινητό από coolicool στις 16-10, έγινε Shipment στις 20-10 και στις "2014-10-25 07:39, ΟΛΛΑΝΔΙΑ" σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ. Από τότε έχει κολλήσει εκεί και δεν υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη. Στο POSTNL λέει ότι αποστολή στην Ελλάδα κάνει 4-7 μέρες. Δεν μου έχει τύχει ξανά...:(

Φίλε μου διάβασε σε παρακαλώ τον οδηγό στην υπογραφή μου.

Οι Ολλανδοί λένε ηλιθιόητες !!!

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Φίλε μου διάβασε σε παρακαλώ τον οδηγό στην υπογαφή μου.

Οι Ολλανδοί λένε ηλιθιόητες !!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Τον πρώτο οδηγό τον είχα δει αλλά δεν έλεγε για Ολλανδία γι αυτό ρώτησα...

XIAOMI Mi 5s Plus

καλησπέρα! για επαγγελματικούς λόγους χρειάζομαι άμεσα ένα tablet που θα λειτουργεί καθημερινά για ένα 8ωρο. Με ενδιαφέρει να συνδέομαι μέσω internet είτε wifi είτε από κινητό είτε από τοπικό δίκτυο στο pc μου και στους server..Χρήση κυρίως σερφάρισμα, email και από outllook, office και άλλες εμπορικές εφαρμογές... δεν ξέρω τι να διαλέξω... έχω δει πολλές ταμπλέτες τόσο στο skroutz όσο και στο alliexpress.. η οθόνη πρέπει να είναι πάνω από 7', με καλή μπαταρία, επεξεργαστή και μνήμη..μπορώ να περιμένω από Κίνα εάν είναι κάτι δοκιμασμένο και value for money..δεν γνωρίζω όμως από διαδικασίες root, αναβαθμίσεις κλπ. αξία αγοράς μέχρι 170€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας!

Χωρίς να θέλω να είμαι προβοκάτορας, με αυτά τα λεφτά δεν χρειάζεται να πας σε κινέζο. Εγώ πήρα το LG V480 me 189 ευρώ πριν από 1 μήνα και είναι τέλειο. Σούπερ μπαταρία, μεγάλη 8άρα οθόνη, γρήγορο, μια χαρά τα πάντα όλα. Κάπου τώρα το είδα και φθηνότερα, δες στο skroutz τιμές.

Δεν επιμένω ή σου λέω να πάρεις αυτό σώνει και ντε, αλλά έχεις πάρα πολλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Επίσης μπορείς ίσως να κοιτάξεις για ένα Google Nexus είτε μεταχειρισμένο από Ελλάδα είτε καινούργιο από ΗΠΑ, αν έχεις κάποιον να μπορεί να στο φέρει όμως.

Εδώ μπορείς να κοιτάξεις και Lenovo και μην ξεχάσεις τα Huawei, πούλησα ένα 7αράκι 3G του κουτιού 80 ευρώ πριν από 3 εβδομάδες, το είχα κερδίσει σε ένα διαγωνισμό και κάνει 129 ευρώ. Πολύ σφαίρα το εργαλείο, το παιδί που το πήρε έχει ξετρελαθεί.

Εν ολίγοις, θα έλεγα να κοιτάξεις λίγο εντός συνόρων πρώτα. Τώρα, αν θες να δεις κινέζο, σίγουρα μπορείς να πας σε 10άρι με αυτά τα λεφτά, λογικά καλό τετραπύρηνο και ίσως 3G. Ας σου πει κάποιος πιο αρμόδιος

σκοπεύω να αγοράσω το jiayu g5s απο 1949deal.com

είναι αξιόπιστο και πόσο καιρό περίπου κάνει?

ευχαριστώ

το έχει πάρει κάποιος ή έχετε αγοράσει από το συγκεκριμένο μαγαζί?

το έχει πάρει κάποιος ή έχετε αγοράσει από το συγκεκριμένο μαγαζί?

Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος γιά να το πάρεις από εκεί;;

Χωρίς να θέλω να είμαι προβοκάτορας, με αυτά τα λεφτά δεν χρειάζεται να πας σε κινέζο. Εγώ πήρα το LG V480 me 189 ευρώ πριν από 1 μήνα και είναι τέλειο. Σούπερ μπαταρία, μεγάλη 8άρα οθόνη, γρήγορο, μια χαρά τα πάντα όλα. Κάπου τώρα το είδα και φθηνότερα, δες στο skroutz τιμές.

Δεν επιμένω ή σου λέω να πάρεις αυτό σώνει και ντε, αλλά έχεις πάρα πολλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Επίσης μπορείς ίσως να κοιτάξεις για ένα Google Nexus είτε μεταχειρισμένο από Ελλάδα είτε καινούργιο από ΗΠΑ, αν έχεις κάποιον να μπορεί να στο φέρει όμως.

Εδώ μπορείς να κοιτάξεις και Lenovo και μην ξεχάσεις τα Huawei, πούλησα ένα 7αράκι 3G του κουτιού 80 ευρώ πριν από 3 εβδομάδες, το είχα κερδίσει σε ένα διαγωνισμό και κάνει 129 ευρώ. Πολύ σφαίρα το εργαλείο, το παιδί που το πήρε έχει ξετρελαθεί.

Εν ολίγοις, θα έλεγα να κοιτάξεις λίγο εντός συνόρων πρώτα. Τώρα, αν θες να δεις κινέζο, σίγουρα μπορείς να πας σε 10άρι με αυτά τα λεφτά, λογικά καλό τετραπύρηνο και ίσως 3G. Ας σου πει κάποιος πιο αρμόδιος

Το κακό με το "εντός συνόρων" φίλε μου δυστυχώς είναι το ότι οι έμποροι είναι όπως ήταν πάντα ...

Η αδελφή της γυναίκας μου πήρε ένα Huawei 7" από εδώ "προσφορά" με 175 ευρώ, και εγώ πήρα το ίδιο από Κίνα με 90 ....

καλησπέρα! για επαγγελματικούς λόγους χρειάζομαι άμεσα ένα tablet που θα λειτουργεί καθημερινά για ένα 8ωρο. Με ενδιαφέρει να συνδέομαι μέσω internet είτε wifi είτε από κινητό είτε από τοπικό δίκτυο στο pc μου και στους server..Χρήση κυρίως σερφάρισμα, email και από outllook, office και άλλες εμπορικές εφαρμογές... δεν ξέρω τι να διαλέξω... έχω δει πολλές ταμπλέτες τόσο στο skroutz όσο και στο alliexpress.. η οθόνη πρέπει να είναι πάνω από 7', με καλή μπαταρία, επεξεργαστή και μνήμη..μπορώ να περιμένω από Κίνα εάν είναι κάτι δοκιμασμένο και value for money..δεν γνωρίζω όμως από διαδικασίες root, αναβαθμίσεις κλπ. αξία αγοράς μέχρι 170€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας!

Μια πρόταση Είναι αυτή

http://m.geekbuying.com/item/Cube-Talk-9X-U65GT-MTK8392-Octa-Core-9-7-Inch-Retina-Capacitive-Touch-Screen-2048-1536-3G-Tablet-PC-Phablet-Android-4-4-2G-16G---White-329729.html

Αυτό έχει και Windows 8

http://m.geekbuying.com/item/Teclast-X98-Air-II-Intel-Bay-Trail-T-Z3736F-Quad-Core-2-16-GHz-9-7-Inch-Tablet-PC-Android-4-4--Support-Windows-8-1--2048-1536-IPS-2GB-32GB-335781.html

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! κατέληξα στο Cube Talk 9X U65GT MTK8392 Octa Core 9.7 Inch Retina Capacitive Touch Screen 2048*1536 3G Tablet PC Phablet Android 4.4 2G/16G - White αλλά δεν ξέρω από ποιο store να το αγοράσω

http://m.geekbuying.com/item/Cube-Talk-9X-U65GT-MTK8392-Octa-Core-9-7-Inch-Retina-Capacitive-Touch-Screen-2048-1536-3G-Tablet-PC-Phablet-Android-4-4-2G-16G---White-329729.html ή

http://www.tinydeal.com/cube-talk9x-u65gt-97-android-44-octa-core-3g-tablet-phone-p-131186.html

Ποιο μαγαζί είναι καλύτερο από χρόνο παράδοσης; στο geekbuying δεν μου δίνει δυνατότητα επιλογής για μέθοδο αποστολής με πάει κατευθείαν στο paypal. Επιπλέον τι άλλο θα χρειαστώ εκτός από film και cover case. Σκέφτομαι τη θήκη με το πληκτρολόγιο. Να αγοράσω και κάποιον αντάπτορα ή κάποιο άλλο περιφεριακό; Ευχαριστώ!

ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! κατέληξα στο Cube Talk 9X U65GT MTK8392 Octa Core 9.7 Inch Retina Capacitive Touch Screen 2048*1536 3G Tablet PC Phablet Android 4.4 2G/16G - White αλλά δεν ξέρω από ποιο store να το αγοράσω

http://m.geekbuying.com/item/Cube-Talk-9X-U65GT-MTK8392-Octa-Core-9-7-Inch-Retina-Capacitive-Touch-Screen-2048-1536-3G-Tablet-PC-Phablet-Android-4-4-2G-16G---White-329729.html ή

http://www.tinydeal.com/cube-talk9x-u65gt-97-android-44-octa-core-3g-tablet-phone-p-131186.html

Ποιο μαγαζί είναι καλύτερο από χρόνο παράδοσης; στο geekbuying δεν μου δίνει δυνατότητα επιλογής για μέθοδο αποστολής με πάει κατευθείαν στο paypal. Επιπλέον τι άλλο θα χρειαστώ εκτός από film και cover case. Σκέφτομαι τη θήκη με το πληκτρολόγιο. Να αγοράσω και κάποιον αντάπτορα ή κάποιο άλλο περιφεριακό; Ευχαριστώ!

Από geekbuying έχω αγοράσει σου δίνει την επιλογή με ποιον τρόπο θα σου τα στείλει δεν θυμάμαι Σε πιο σημείο , παντός Είναι αξιόπιστο.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Για πολλές σφαλιάρες έχει γίνει το GeekBuying, αλλά τέλος πάντων...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Σαφώς!

Θα ήθελα να μάθω πως είναι και τα καινούρια καταστήματα, όπως το GearBest, το eFox και το Vifocal.

Για το B2CBuying έχω πραγματικά καλές εμπειρίες ως τώρα, σε σημείο που θεωρώ πως μπορεί να ανταγωνιστεί το -απλώς κορυφαίο- VickMall αν έχει και εξίσου καλό after sales.

Διάβασα στην ενημέρωση των όρων χρήσης του PayPal, ότι αύξησε την περίοδο dispute σε 180 ημέρες! Κι ένα καλό νέο!

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Παιδιά για αγορά απο το aliexpress, εκτός απο τον πωλητή, πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο ?

Υπάρχει κάποια εγγύηση όπως του paypal ? Κάτι αντίστοιχο ίσως ?

Παιδιά για αγορά απο το aliexpress, εκτός απο τον πωλητή, πρέπει να προσέξουμε κάτι άλλο ?

Υπάρχει κάποια εγγύηση όπως του paypal ? Κάτι αντίστοιχο ίσως ?

Υπάρχει, ο πωλητής δεν παίρνει τα χρήματα εάν δεν παραλάβεις .

Διάβασε τους όρους στο ALI, αλλά οι χρόνοι είναι γιά γερά νεύρα ......:)

Υπάρχει, ο πωλητής δεν παίρνει τα χρήματα εάν δεν παραλάβεις .

Διάβασε τους όρους στο ALI, αλλά οι χρόνοι είναι γιά γερά νεύρα ......:)

Το φαντάζομαι για τους χρόνους...

Αλλά εμένα γιατί μου έφυγαν τα χρήματα απο την κάρτα ηδη ?

Μήπως έπρεπε να πατήσω κάτι συγκεκριμένα ?

παιδια καλησπερα,

εκανα μια παραγγελια απο minideal στισ 27 Οκτωβρη.

από το site αυτο με το tracking number που μου εδωσαν, βλεπω οτι 28-10-2014 λέει "shipment ready".

stis 29-10-2014 βλεπω οτι εμεινε στο Hong Kong για περιπου 2 λεπτα , (10.04 έως 10.06 ώρα) και τελευταια καταχωρηση ότι στις 31-10-2014 "despatched to ATC".

στο site των ΕΛΤΑ, λεει απλά ακόμα "περιοχή Σιγκαπούρη" από τις 28-10-2014.

ποιά η γνώμη σας για την εξελιξη παραγγελίας?

εντος της εβδομαδας που έρχεται να το περιμένω ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Σε λάθος νήμα γράφεις, κοίταξε την υπογραφή μου ... :)