zeden Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Και εγω ειμαι σε κατασταση κλεισιμο απο ips απο τις 15/10 για μια παραγγελια απο vickmall :cry: Παράθεση Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδιά ,το pandawill θεωρείται ακόμα αξιόπιστο ή έχει αλλάξει τιποτα τελευταία ; Στεφτομαι να παραγγείλω κάτι απ αυτούς ,γι αυτο ρωτάω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδιά ,το pandawill θεωρείται ακόμα αξιόπιστο ή έχει αλλάξει τιποτα τελευταία ; Στεφτομαι να παραγγείλω κάτι απ αυτούς ,γι αυτο ρωτάω ... οχι,μην,δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδιά ,το pandawill θεωρείται ακόμα αξιόπιστο ή έχει αλλάξει τιποτα τελευταία ; Στεφτομαι να παραγγείλω κάτι απ αυτούς ,γι αυτο ρωτάω ... Μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Παιδιά ,το pandawill θεωρείται ακόμα αξιόπιστο ή έχει αλλάξει τιποτα τελευταία ; Στεφτομαι να παραγγείλω κάτι απ αυτούς ,γι αυτο ρωτάω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400749&page=2 post 27 kai 36 Edited October 31, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μια χαρά είναι. Μια χαρά ήταν θέλεις να πεις γιατί εδώ και κανα 5μηνο το pandawill το έχει ξεφτιλίσει το θέμα με το after sales (όπως το geekbuying). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μια χαρά είναι. προτου ποσα χρονια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά ,το pandawill θεωρείται ακόμα αξιόπιστο ή έχει αλλάξει τιποτα τελευταία ; Στεφτομαι να παραγγείλω κάτι απ αυτούς ,γι αυτο ρωτάω ... Γιά εμένα είναι αξιόπιστο, αν και δεν χρειάσθηκα υπηρεσίες "μετά την πώληση". Σε παραγγελίες που έκανα συγχρόνως από 4 καταστήματα, του Panda το πήρα και από τα άλλα ακόμη περιμένω ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Γιά εμένα είναι αξιόπιστο, αν και δεν χρειάσθηκα υπηρεσίες "μετά την πώληση". Σε παραγγελίες που έκανα συγχρόνως από 4 καταστήματα, του Panda το πήρα και από τα άλλα ακόμη περιμένω ... Σχετικοί είναι οι χρόνοι όπως σε πολλά κινέζικα μαγαζιά. Εμένα μου ήρθε χτες πακέτο από Panda με απλό ταχυδρομείο μετά από 43 ημέρες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Σχετικοί είναι οι χρόνοι όπως σε πολλά κινέζικα μαγαζιά. Εμένα μου ήρθε χτες πακέτο από Panda με απλό ταχυδρομείο μετά από 43 ημέρες. Αν πάρεις Singapore Post έρχεται σε 25.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά ,το pandawill θεωρείται ακόμα αξιόπιστο ή έχει αλλάξει τιποτα τελευταία ; Στεφτομαι να παραγγείλω κάτι απ αυτούς ,γι αυτο ρωτάω ... Δεν ηταν ποτε αξιοπιστο για να χασει κατι οποτε μπορεις να πεις οτι δεν χειροτερεψε :lol: Ηρθε και για 1 φεγγαρι εδω στο myphone και εφυγε τρεχοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeden Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Aν το πακετο μας περασει τελωνειο η πληρωμη γινεται στο ταχυδρομειο κατα την παραλαβη η υπαρχει αλλη διαδικασια? :cry: Παράθεση Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Ευτυχώς τουλάχιστον δεν εχει περαιτέρω διαδικασια... (οπως σε άλλα ειδη) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Μια χαρά ήταν θέλεις να πεις γιατί εδώ και κανα 5μηνο το pandawill το έχει ξεφτιλίσει το θέμα με το after sales (όπως το geekbuying). Όλα σχετικά και να μην σου τύχει είναι, εάν παρακολουθούσες θα έβλεπες ότι το "υπέροχο" vicmall όταν ρωτήθηκε γιά εγγύηση έκανε τον Κινέζο .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Μιλώντας για after sales, βρήκα κατάστημα στο Aliexpress που αποτελεί επίσημο retailer των Onda & Teclast (η τελευταία δίνει σύνδεσμο στην αγγλική ιστοσελίδα της). Μετά την πάροδο των ~60 ημερών, τί εξασφάλιση έχουμε από τη διοίκηση του Aliexpress για τεχνική υποστήριξη εντός της εγγύησης; Μηδενική; Στο Paypal επ' αυτού τί ισχύει; Βασιζόμαστε απλώς στη καλή διάθεση του καταστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Όσον αφορα το oppomart μου απάντησαν ότι στέλνουν μόνο με DHL TNT και κοστίζει 30$ , για την εγγύηση κάνανε το Κινέζο :P Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Μιλώντας για after sales, βρήκα κατάστημα στο Aliexpress που αποτελεί επίσημο retailer των Onda & Teclast (η τελευταία δίνει σύνδεσμο στην αγγλική ιστοσελίδα της). Μετά την πάροδο των ~60 ημερών, τί εξασφάλιση έχουμε από τη διοίκηση του Aliexpress για τεχνική υποστήριξη εντός της εγγύησης; Μηδενική; Στο Paypal επ' αυτού τί ισχύει; Βασιζόμαστε απλώς στη καλή διάθεση του καταστήματος; Ακριβώς όπως το λές, στην ανύπαρκτη διάθεση του καταστήματος. Το paypal είναι γιά την πληρωμή και μέχρι την παραλαβή. Όσον αφορα το oppomart μου απάντησαν ότι στέλνουν μόνο με DHL TNT και κοστίζει 30$ , για την εγγύηση κάνανε το Κινέζο :P Άρα, 99% τελωνείο ..... Βάλε ..."πέμπτη" και φύγε γρήγορα !!! :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Όσον αφορα το oppomart μου απάντησαν ότι στέλνουν μόνο με DHL TNT και κοστίζει 30$ , για την εγγύηση κάνανε το Κινέζο :P Σε e-mail , που τους έστειλα , μου απάντησαν πως ισχύει η εγγύηση αλλά δεν στέλνουνε Ελλάδα , γιατί υπάρχουν προβλήματα με το ... τελωνείο . Οχι βέβαια ότι αυτή η διαβεβαίωση σημαίνει και τίποτε . Γενικά στη ΝΑ Ασία ισχύει το " λέω κάτι τώρα και μετά κάνω τον κινέζο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 καλημέρα, είχα στείλει δύο κινητά για service, και με ρωτάνε να τα στείλουν σε 2 ή ένα πακέτο. Ποιο είναι ποιο καλό? Εγώ τα είχα στείλει και τα δύο μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλυτερα ξεχωριστα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Σχετικοί είναι οι χρόνοι όπως σε πολλά κινέζικα μαγαζιά. Εμένα μου ήρθε χτες πακέτο από Panda με απλό ταχυδρομείο μετά από 43 ημέρες. Μεσω Ολλανδιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά Επανέρχομαι 2,5 εβδομάδες μετά την αγορά ενός THL Τ6s από το Vickmall. Παρήγγειλα 17 Οκτωβρίου, το πακέτο έφυγε 18 Οκτωβρίου και παρέλαβα σήμερα 3 Νοεμβρίου!!! Άψογη εξυπηρέτηση, 18 ημέρες, μαζί με την ημέρα αγοράς, μέχρι την παραλαβή, 11 εργάσιμες με Singapore Mail (αγόρασα Παρασκευή, πακεταρίστηκε Σάββατο, έφυγε Κυριακή και μου ζήτησαν συγγνώμη για την καθυστέρηση!!!). Το πακετάρισμα εξαιρετικό, με τη θήκη και τη ζελατίνα τοποθετημένη, η μπαταρία πραγματικά του κουτιού, με ζελατίνα στις επαφές, όλα σούπερ εξαιρετικά. Το τηλέφωνο το άνοιξα να δω ότι λειτουργεί και όλα καλά, οθόνη πολύ καλή για τόσο χαμηλή ανάλυση, πολύ φωτεινή και καθαρή εικόνα. Ελαφρύ κινητό παρά το μέγεθός του. Γρήγορο με μια πρώτη ματιά στα μενού του, όντως 4.4.2 Android. Τι άλλο να πω; Επιφυλάσσομαι να το χρησιμοποιήσω πλήρως κάποιες μέρες, γιατί ούτε sim δεν του έχω βάλει ακόμη να δω πως πιάνει. Περισσότερα σε λίγες ημέρες, να το λιώσω πρώτα και μετά τα λέμε. Εν ολίγοις, όλα τέλεια μέχρι τώρα, απόλυτα υπερ-σούπερ ικανοποιημένος από το Vickmall και το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Αν δεν κάνω λάθος κάποιος μόλις μου έσβησε ένα απλό ποστ στην σελίδα του καταστήματος των απατεώνων του merimobiles To post έλεγε ότι δεν θα σταματήσω να το λέω οτι μου έστειλαν μεταχειρισμένο κινητό μόνο και μόνο γιατί είχαν το θράσος να πουν ότι δεν θα επηρεάσει τις πωλήσεις τους . Δεν μπορώ να καταλάβω πως το myphone φιλοξενεί μια τέτοια σελίδα απο ενα κατάστημα που αρκετοί έχουμε προβλήματα και κοροϊδεύει τον κόσμο. +1000 Ποτέ ξανά από αυτούς παρόμοιες εμπειρίες + ότι κοροϊδεύουν καιρό στην αποστολή, πρόσφατη παραγγελία με ems (από 12 Οκτωβρίου και περιμένω ακόμα) ... Από αλλά μαγαζιά με απλό ταχυδρομείο έρχονται ποιο γρήγορα... Και την εγγύηση του πρώτου μήνα και καλά, ξεχάστε την.... (Μπορώ να ζητήσω refund από PayPal αφού λένε 6-8 μέρες με ems?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 για το B2c τι λετε;;;; να το εχω στα υποψη;;; το ιδιο αξιπιστο με το βικαμλλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikeius88 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 καλησπερα παιδια, παρηγγειλα κινητο απο κινα με dhl και δηλωσα μικροτερη daclared value.για να το εκτελωνησει η dhl θελει mail το αποδεικτικο πληρωμης με το αναγραφομενο ποσο η print screen την σελιδα αγορας με την τιμη προιοντος απο το aliexpress..ζητησα απο τον dealer να μου στειλει αποδειξη πληρωμης για το ποσο που δηλωσαμε.ακομα περιμενω απαντηση ..καμια αλλη λυση ???σοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts