Jump to content

nikeius88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikeius88

  • Ημ. Γέννησης 12/05/1988

nikeius88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. δεν εχω invoice δεν μου εστειλε .αυτο του ζητησα να μου στειλει..αρα λες και εσυ για φοτοσοπ?
  2. Συμφωνοι, να πληρωσω πενηνταρι δεν με νοιαζει εδω που φτασαμε..Χθες μως που μιλησα με dhl τους ειπα οτι πληρωσα 80 δολαρια.Τωρα πως θα τους το αλλαξω το παραμυθι???
  3. εχω στειλει στον dealer να μου στειλει mail μια αποδειξη για την τιμη που εχουμε δηλωσει..περιμενω να μου απαντησει αν γινεται..μετα σκεφτηκα οτι αν δεν γινει να το κανω ,σε συνεννοηση με τον κινεζο, επιστροφη , και να το ξαναγορασω εκ νεου.Ειναι εφικτα αυτα που λεω η π@π@ρι@??Εμενα βεβαια με ενδιαφερει να γλιτωσω το πηγαινελα και ας πληρωσω φορο για την πραγματικη τιμη του και οχι την μειωμενη που δηλωσαμε (150 κανονικα και το δηλωσαμε 80 ντολαρς)
  4. δεν με πειραζει να σου πω την αληθεια πλεον αν δωσω αυτο που θα εδινα αν εβαζα εξαρχης το κανονικο value.με νοιαζει μην φαω κανενα προστιμο :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα εξοδα που μου ειπε ειναι 36 ευρω ο εκτελωνισμος πλας φορο 23%..δηλαδη ενα πενηνταρι..αλλα ολα αυτα αν στειλω αποδειξη πληρωμης! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αα και το κινητο ειναι το xiaomi to red rice 1s.οχι κατι σπουδαιο.την μ@λαγανια μου την εκανα τωρα, το ερωτημα ειναι αν το παιξω κινεζος και στειλω το πραγματικο value θα παιξει προστιμο η απλα θα το προωθησουν με τον κανονικο φορο πλεον??αν κανω dispute θα το γυρισουν πισω και ουτε γατα ουτε ζημια??βοηθατε παιδιαααα:X:wacko:
  5. καλησπερα παιδια, παρηγγειλα κινητο απο κινα με dhl και δηλωσα μικροτερη daclared value.για να το εκτελωνησει η dhl θελει mail το αποδεικτικο πληρωμης με το αναγραφομενο ποσο η print screen την σελιδα αγορας με την τιμη προιοντος απο το aliexpress..ζητησα απο τον dealer να μου στειλει αποδειξη πληρωμης για το ποσο που δηλωσαμε.ακομα περιμενω απαντηση ..καμια αλλη λυση ???σοσ
×
×
  • Create New...