trust0 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Εγώ σήμερα το πρωί μίλησα στο chat του vickmall και ρώτησα αν κάνω παραγγελία εκείνη την στιγμή, πότε θα το ταχυδρομήσουν και μου είπε today. Πριν κανα δύωρο πήρα tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδια στο θεμα του pandawill στο forum μας, πολλα αρνητικα post βλεπω. Τυχαίο ειναι αυτό ή ειναι λιγο πέρα βρέχει εκει στο panda? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δεν είναι καθόλου τυχαίο οι τόσες αρνητικές αξιολογήσεις και τα σχόλια στο θέμα του pandawill. Το ότι ένας εκπρόσωπος έχει φτιάξει θέμα στο myphone δεν σημαίνει ότι είναι και αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παντως στο ali υπαρχει μαγαζι που εχει τα ιδια κινητα με το panda, στις ιδιες τιμες και τις ιδιες προσφορες. τον ρωτησα αν εχει σχεση μου ειπε φυσικα οχι... ως και το Ysusun μου εσπρωξε, που ειχαν βαλει και εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μην παίρνεις όρκο ότι είναι πάντα η Selina με αυτή που μιλάμε. Είτε 10 το πρωί έκανα παραγγελία είτε 12 τα μεσάνυχτα πάντα με την "Selina" μιλούσα. Εκτός και εάν τους ξεζουμίζουν στην δουλειά :confused: Μόνιμα αυτή η Σελίνη είναι στο chat. Η οποία φαντάζομαι θα λέγεται Chin Yun αλλά το Σελίνα είναι πιο εξωτικό. :lol: Πάντως άριστη επικοινωνία και γρήγορες αποστολές. Τα καλά να λέγονται. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μόνιμα αυτή η Σελίνη είναι στο chat. Η οποία φαντάζομαι θα λέγεται Chin Yun αλλά το Σελίνα είναι πιο εξωτικό. :lol: Πάντως άριστη επικοινωνία και γρήγορες αποστολές. Τα καλά να λέγονται. Ή να λέγεται CHE LI NI και να είναι κάπως έτσι ...... :rolleyes: http://1.bp.blogspot.com/_odWXR949XV8/S_S6XEy2pyI/AAAAAAAAAD8/97TiMUczeD4/s1600/smile_chinese_man.gif :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 :lol::lol::lol::lol: Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ή να λέγεται CHE LI NI και να είναι κάπως έτσι ...... :rolleyes: http://1.bp.blogspot.com/_odWXR949XV8/S_S6XEy2pyI/AAAAAAAAAD8/97TiMUczeD4/s1600/smile_chinese_man.gif :lol: :lol: :lol: :lol: Έκανα scroll down και μου βγήκε από την μύτη το νερό πανάθεμα σε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μετα απο παροτρυνση πολλων ειδα το vickmall να εχει αρκετους καλες κριτικες. Εκανα Σαββατο αγορα 17/5, και την Κυριακη ειχα νουμερο!1:blink::blink::blink::blink::blink::blink: Και απο χτες μπηκε ταχυδρομειο με ολα τα σχετικα. Δουλευουν και Κυριακη εκει περα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μετα απο παροτρυνση πολλων ειδα το vickmall να εχει αρκετους καλες κριτικες. Εκανα Σαββατο αγορα 17/5, και την Κυριακη ειχα νουμερο!1:blink::blink::blink::blink::blink::blink: Και απο χτες μπηκε ταχυδρομειο με ολα τα σχετικα. Δουλευουν και Κυριακη εκει περα???? Ειδικά η Selina δουλεύει 24/7. Οτι μερα και ωρα να την καλεσεις, αυτη εκει. :lol: Κλείνουν μονο στις εθνικές τους αργίες. Ειχαν ενα τριήμερο αρχες Μαΐου. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ερωτηση πανασχετου(δικια μου δλδ!) Σε καποιο σαιτ απο νομισματα εχει μονο δολλαριο,ρουβλια και κατι αλλο που δεν θυμαμαι Δεν εχει ευρω,οποτε επειδη δεν εχω κανει ποτε αγορα απο παυπαλ,γινετε να κανουμε παραγγελεια σε αλλο νομισμα? Πως γινετε αυτο? Και αν ναι,μηπως μας συμφερει λογο καποιας ισοτιμιας με αλλο νομισμα να κανουμπαραγγελεια με καποιο συγκεκριμενο νομισμα? Παιζει να καταλαβε καποιος τι θελω ναπω?! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Πάντα θα αγοράζεις σε δολάρια. Σε συμφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ερωτηση πανασχετου(δικια μου δλδ!) Σε καποιο σαιτ απο νομισματα εχει μονο δολλαριο,ρουβλια και κατι αλλο που δεν θυμαμαι Δεν εχει ευρω,οποτε επειδη δεν εχω κανει ποτε αγορα απο παυπαλ,γινετε να κανουμε παραγγελεια σε αλλο νομισμα? Πως γινετε αυτο? Και αν ναι,μηπως μας συμφερει λογο καποιας ισοτιμιας με αλλο νομισμα να κανουμπαραγγελεια με καποιο συγκεκριμενο νομισμα? Παιζει να καταλαβε καποιος τι θελω ναπω?! Eσυ θα κανεις την αγορασου κανονικα σε δολλαριο ασ πουμε,μεσω paypal παντα,και την μετατροπη του νομισματος σε ευρο θα την αφησεις να την κανει η τραπεζα σου εδω απο την οποια εχεις την καρτα σου.Ετσι θα γλυτωσεις και κατι ψιλα απο την μετατροπη.Αυτο κανω τοσα χρονια,και απο οτι εχω δει ειναι το πιο αξοιοπιστο τουλαχιστον. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Σε καποιο σαιτ απο νομισματα εχει μονο δολλαριο,ρουβλια και κατι αλλο που δεν θυμαμαι. Δεν εχει ευρω,οποτε επειδη δεν εχω κανει ποτε αγορα απο παυπαλ,γινετε να κανουμε παραγγελεια σε αλλο νομισμα? Πως γινετε αυτο? Και αν ναι,μηπως μας συμφερει λογο καποιας ισοτιμιας με αλλο νομισμα να κανουμπαραγγελεια με καποιο συγκεκριμενο νομισμα? Πάντα θα αγοράζεις σε δολάρια. Σε συμφέρει Γίνεται (στο PayPal) να κάνεις παραγγελία σε οποιο νόμισμα θες, όμως να επιλέγεις οι χρεώσεις (και στο site αγορών και στο Palpal) να γίνονται σε $USD και η μετατροπή να γίνεται από την τράπεζα (στην οποία έχεις εκδώσει την πιστωτική σου), είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ειδικά η Selina δουλεύει 24/7. Οτι μερα και ωρα να την καλεσεις, αυτη εκει. :lol: Κλείνουν μονο στις εθνικές τους αργίες. Ειχαν ενα τριήμερο αρχες Μαΐου. Ρε σεις δεν πιστεύω να το γκαντεμιάσαμε. (έχω ήδη φάει την φρίκη με το ibyumi και περιμένω refund) Λογικά με την ώρα Κίνας να είναι +5 από εμάς, θα έπρεπε κάποιος να είναι online στο chat ... Εχω κάνει παραγγελία στις 1.22 τα ξημερώματα ώρα Κίνας ..είναι τώρα εκεί 15:35 η παραγγελία είναι σε status proccesing και δεν βλέπω την Σελίνα(λετε να την πήρε ο ύπνος μετά από τόσα ξενύχτια:lol: γιατί δεν θα ήθελα να γίνω μάντης κακών.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ρε σεις δεν πιστεύω να το γκαντεμιάσαμε. (έχω ήδη φάει την φρίκη με το ibyumi και περιμένω refund) Λογικά με την ώρα Κίνας να είναι +5 από εμάς, θα έπρεπε κάποιος να είναι online στο chat ... Εχω κάνει παραγγελία στις 1.22 τα ξημερώματα ώρα Κίνας ..είναι τώρα εκεί 15:35 η παραγγελία είναι σε status proccesing και δεν βλέπω την Σελίνα(λετε να την πήρε ο ύπνος μετά από τόσα ξενύχτια:lol: γιατί δεν θα ήθελα να γίνω μάντης κακών.) Δεν πιστευω να φαγαμε φρικη, εξαλλου το καταστημα ειναι με τις ευλογιες του minideal. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Δεν πιστευω να φαγαμε φρικη, εξαλλου το καταστημα ειναι με τις ευλογιες του minideal. :p Τι εννοεις με τις ευλογίες του minideal? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τι εννοεις με τις ευλογίες του minideal? Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι το ιδιο με δυο διαφορετικα ονοματα. Ιδια πλατφορμα, ιδια πολιτικη (δωρα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι το ιδιο με δυο διαφορετικα ονοματα. Ιδια πλατφορμα, ιδια πολιτικη (δωρα ). Ειπαμε οι ιδιοι ειναι μην το ξαναλεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι το ιδιο με δυο διαφορετικα ονοματα. Ιδια πλατφορμα, ιδια πολιτικη (δωρα ). Αναρωτιέμαι γιατί στο minideal δεν μου δίνουν έξτρα δώρα και στο Vickmall μου βάζουν επιπλέον από αυτά που ζήτησα... Πάντως και ενω ψώνιζα από minideal & To2c τώρα πλέον μόνο από Vickmall. Ήρθε το 5 κινητό και όλα καλά, με άλλο 1 στον δρόμο. Θέλω μόνο να τους δω και σε after sales τι ψάρια πιάνουν, αλλά μακριά από εμάς, φτου φτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Αναρωτιέμαι γιατί στο minideal δεν μου δίνουν έξτρα δώρα και στο Vickmall μου βάζουν επιπλέον από αυτά που ζήτησα... Τί δεν σου έδωσε το MiniDeal και τί επιπλέον σου έδωσε το VickMall; Για να ξέρουμε και τι να ζητάμε από Vick :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ρέ παιδιά το geek buying αργεί πολύ η μου φαινεται; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ρέ παιδιά το geek buying αργεί πολύ η μου φαινεται; Ναι, οπως και το 1949deal. Παραγγελιες απο 25/4 κι ακομα να φανουν στον οριζοντα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ρέ παιδιά το geek buying αργεί πολύ η μου φαινεται; Eχει ομως ενα εξαιρετικο after sale,σε 3 περιπτωσεις που εστειλα πισω,και ηταν ελλατωματικα τα προιοντα εννοειται.μου πληρωσαν ακομα και τα μεταφορικα....οχι σαν το to2c που καλα καλα δεν καλυπτη τα ελλατωματικα.......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τί δεν σου έδωσε το MiniDeal και τί επιπλέον σου έδωσε το VickMall; Για να ξέρουμε και τι να ζητάμε από Vick :) car charger - OTG cable - touch pen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts