UNIQUE Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 ξερει κανεις το παρακατω : http://www.jsxltech.com/ κανεις δεν το εχει ξανακουσει??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κάποια γνώμη για αυτό το κινητό Με ακτινοβολία sar θεωρείτε είναι οκ έφοσον φοράει τον ΜΤΚ 6589? Ψάχνω αποκλειστικά 5 ιντσο στις διαστάσεις του S4:rolleyes: και με μικρό budget.....Είναι το γνωστό No.1 S6. Θα το βρεις σε πιο αξιόπιστους εμπόρους (και με καλύτερες και περισσότερες αξιολογήσεις απ αυτόν που κοιτάς) σε λιγο μεγαλύτερη τιμή Υπαρχη καποιο οριο στο ποσο παραγγελιας και απο ποια χωρα ειναι; εαν η τιμη ειναι στα 550 με 650 ευρω εκει πληρωνης δασμους ή γενικα απο ebay δεν πληρωνης...σιγουρες απαντησης ομως παιδια μην κανω παραγγελια και μετα παθω καμια συγκοπη.Επειδηεχω ακουση οτι απο καποιο ποσο και πανω περνανε τελωνειο... Ως ιδιώτης, με ταχυδρομείο πάντα, αν δεν εισάγεις καμιά κούτα με μεγάλα αντικείμενα, ή 20 κινητά πχ, δεν περνάνε αυτά τα πακετάκια τελωνείο. Όμως σε προειδοποίησα πως 99% αυτό που πας να πάρεις είναι μούφα/αντίγραφο, μην πετάξεις τα λεφτά σου. κανεις δεν το εχει ξανακουσει??? Φαίνεται εντάξει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Υπάρχει περίπτωση να έχει δώσει το κατάστημα λάθος trackin number? Έχει ακούσει κάποιος κάτι σχετικό; Ο βελγικός tracker λέει ότι το δέμα έχει παραδοθεί. Πήγα σε αυτούς και μέχρι και την υπογραφή της παράδοσης μου έδωσαν τυπωμένη. Υποτίθεται ότι το δέμα είναι και συστημένο και η παράδοση θέλει βεβαίωση. Έκανα αίτηση να διευρενθυθεί το θέμα στο Βέλγικο ελτά και έστειλα μαιλ στο minideal μήπως έχουν κάνει πατάτα. Έχω μια αίσθηση ότι το κινητό χάθηκε! Υποθέτω η υπογραφή και το όνομα του παραλήπτη δεν είναι τα δικά σου (κι αυτά που δήλωσες στο paypal στην παραγγελία). Επομένως άνοιξε αμέσως dispute Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Όχι για την υπογραφή. Το όνομα δεν μπορώ να το δω γιατί ούτε και οι υπάλληλοι δεν το έβλεπαν από το σύστημα. Θα δώσω δύο μέρες σε αυτούς να απαντήσουν μήπως... Θα το δουν θέλουν δε θέλουν όταν κάνεις dispute και claim κι απαιτήσει το paypal τα στοιχεία παραλαβής από το ταχυδρομείο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να σου πω δεν ξέρω τι περιλαμβάνει η διαδικασία του dispute! Προς το παρών έχω ένα FileNumber με το Βελγικό φορέα! Το αξιοπερίεργο είναι ότι στο τηλέφωνο δεν με ρώτησαν για το tracking number. Με ρώτησαν όμως στοιχεία και έχω μια μικρή αίσθηση ότι ο υπάλληλος αναφώνησα "α το βρήκα". Είναι και λίγο περίεργα τα πράγματα καθώς τα Αγγλικά δεν είναι και η μητρική τους γλώσσα! https://www.paypal.com/webapps/mpp/first-dispute Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 http://touch-us.com/ ειναι αξιοπιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλησπέρα σας Θα ήθελα ξανά τα ¨φώτα¨σας. Πριν λίγους μήνες αγόρασα το Amoi n821 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου Τώρα ήρθε η ώρα για δεύτερο κινητό στην οικογένεια και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω http://www.minideal.net/original-lenovo-p770-android4-1-mtk6577t-1-2g-dual-sim-wcdma-4-5-qhd-ips-1g-ram-3500mah-battery.html http://www.minideal.net/original-lenovo-p770-android4-1-mtk6577t-1-2g-dual-sim-wcdma-4-5-qhd-ips-1g-ram-3500mah-battery.html Βοηθήστε με να διαλέξω Ευχαριστώ Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλησπέρα σας Θα ήθελα ξανά τα ¨φώτα¨σας. Πριν λίγους μήνες αγόρασα το Amoi n821 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου Τώρα ήρθε η ώρα για δεύτερο κινητό στην οικογένεια και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω http://www.minideal.net/original-lenovo-p770-android4-1-mtk6577t-1-2g-dual-sim-wcdma-4-5-qhd-ips-1g-ram-3500mah-battery.html http://www.minideal.net/original-lenovo-p770-android4-1-mtk6577t-1-2g-dual-sim-wcdma-4-5-qhd-ips-1g-ram-3500mah-battery.html Βοηθήστε με να διαλέξω Ευχαριστώ μαλλον εκανες λαθος....εβαλες τα ιδια λινκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλησπέρα σας Θα ήθελα ξανά τα ¨φώτα¨σας. Πριν λίγους μήνες αγόρασα το Amoi n821 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου Τώρα ήρθε η ώρα για δεύτερο κινητό στην οικογένεια και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω http://www.minideal.net/original-lenovo-p770-android4-1-mtk6577t-1-2g-dual-sim-wcdma-4-5-qhd-ips-1g-ram-3500mah-battery.html http://www.minideal.net/amoi-n828-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-screen-smart-phone.html Βοηθήστε με να διαλέξω Ευχαριστώ Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλησπέρα σας Θα ήθελα ξανά τα ¨φώτα¨σας. Πριν λίγους μήνες αγόρασα το Amoi n821 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου Τώρα ήρθε η ώρα για δεύτερο κινητό στην οικογένεια και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω http://www.minideal.net/original-lenovo-p770-android4-1-mtk6577t-1-2g-dual-sim-wcdma-4-5-qhd-ips-1g-ram-3500mah-battery.html http://www.minideal.net/amoi-n828-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-screen-smart-phone.html Βοηθήστε με να διαλέξω Ευχαριστώ δεν παιρνει συγκριση..το ενα διπυρηνο και το αλλο τετραπυρηνο.φυσικα amoi 828 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Να ρωτήσω κάτι σχετικό με το aliexpress. Έχω κάνει αρκετές αγορές, ποτέ δεν είχα πρόβλημα και μια φορά που κάποιος μου είπε πως δεν έχει πλέον σε στοκ αυτό που πλήρωσα πήρα πίσω τα χρήματά μου χωρίς πολλά πολλά. Απλά βλέπω κάποιους τύπους, χωρίς αξιολόγηση, να πουλάνε φτηνά. Και δε μιλάω για περιπτώσεις επωνύμων λάπτοπ πχ που από 1000$ τα πουλάνε 200$ και κάνει μπαμ πως γράφουν στο κούτελό τους "απατεώνας", αλλά κάποια κινητά των 250$ να τα πουλάνε 200$ ή και χαμηλότερα. Πχ αυτός εδώ ο τύπος http://www.aliexpress.com/store/432659 που μάλιστα έχει δεκάδες πωλήσεις την τελευταία εβδόμαδα, ακόμη και από συμπατριώτες μας. Πουλάει λέει φτηνά γιατί είναι κατ΄ ευθείαν από το εργοστάσιο. Αν δεν παραλάβεις τίποτα, ή παραλάβεις κάτι άλλο πιο φθηνό φυσικά, σε καλύπτει το aliexpress? Έχει κανείς κάποια (κακή!) εμπειρία που να χρειάστηκε να καταφύγει σε αυτούς? Ξέρω πως ο πωλητής δε θα πάρει τα χρήματά του αν δεν δηλώσεις πως παρέλαβες και είναι όλα οκ, αλλά αν αυτός από την πλευρά του αποδείξει με το tracking no πως έχεις παραλάβει και αυτό που πλήρωσες, μπορείς αν αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπέρα σας Θα ήθελα ξανά τα ¨φώτα¨σας. Πριν λίγους μήνες αγόρασα το Amoi n821 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου Τώρα ήρθε η ώρα για δεύτερο κινητό στην οικογένεια και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω http://www.minideal.net/original-lenovo-p770-android4-1-mtk6577t-1-2g-dual-sim-wcdma-4-5-qhd-ips-1g-ram-3500mah-battery.html http://www.minideal.net/original-lenovo-p770-android4-1-mtk6577t-1-2g-dual-sim-wcdma-4-5-qhd-ips-1g-ram-3500mah-battery.html Βοηθήστε με να διαλέξω Ευχαριστώ Εννοείται ότι το τετραπυρηνο θα πάρεις δεν συγκρίνεται με το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπερα παιδες,ψαχνω και εγω καποιο κινητο απο κινα μερια,για πρωτη φορα θα κανω αγορα τετοιου κινητου και θελω τα φωτα σας γιατι δεν εχω ψαχτει καθολου! Προοριζεται για τον πατερα μου οποτε δεν με απασχολουν επιδοσεις σε βαριες εφαρμογες,ουτε οι αναβαθμισεις! Τα μονα που θα ηθελα να ειναι smooth στην κινηση με μεγαλη οθονη και το google play! Ευρος τιμης απο 100 ευρω εως 150! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπερα παιδες,ψαχνω και εγω καποιο κινητο απο κινα μερια,για πρωτη φορα θα κανω αγορα τετοιου κινητου και θελω τα φωτα σας γιατι δεν εχω ψαχτει καθολου! Προοριζεται για τον πατερα μου οποτε δεν με απασχολουν επιδοσεις σε βαριες εφαρμογες,ουτε οι αναβαθμισεις! Τα μονα που θα ηθελα να ειναι smooth στην κινηση με μεγαλη οθονη και το google play! Ευρος τιμης απο 100 ευρω εως 150! thl w100 η amoi n828..παρομοια σε επιδοσεις να εχουν κανενα 10αρικο διαφορα στην τιμη με ακριβοτερο το amoi αλλα με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Για να συνεχίσω την ιστορία, το minideal σε μια μέρα μέσα μου απάντησε με email που είχε σε attachment το certificate of shipping από την 4px. Σε αυτό αναφέρεται σωστά η διεύθυνση και το tracking number είναι ίδιο. Πιστεύω η χαζομάρα έχει γίνει στο Βέλγιο κάπου αλλά σε κάθε περίπτωση άνοιξα το dispute. Μπράβο την καλύτερή επιλογή έκανες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. thl w100 η amoi n828..παρομοια σε επιδοσεις να εχουν κανενα 10αρικο διαφορα στην τιμη με ακριβοτερο το amoi αλλα με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης... Πάρε το thl w100 καλύτερα είναι αξιόπιστο και δεν χρειάζεται να επέμβεις πουθενά αν δεν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλημέρα. Βρήκα αυτό :http://www.fastcardtech.com/HDC-Butterfly-S5-6589T. Το σκέφτομαι σοβαρά αλλά φοβάμαι για το site... το έχει κανείς δει πουθενά αλλού? Η τιμή πιστεύω είναι super Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Βρήκα και αλλού και λέει ότι κανονικά είναι 15450 περίπου. Αλλά και τόσο είναι πολύ καλά. Όσο για την ανάλυση πιστεύω ειναι ιδανική και στην ουσία σε τέτοια διάσταση δεν έχει μεγάλη διαφορά. Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Βρήκα και αλλού και λέει ότι κανονικά είναι 15450 περίπου. Αλλά και τόσο είναι πολύ καλά. Όσο για την ανάλυση πιστεύω ειναι ιδανική και στην ουσία σε τέτοια διάσταση δεν έχει μεγάλη διαφορά. Εγώ θα πήγαινα με 30 δολλάρια παραπάνω στην επιλογή Zopo C2 Platinum με αποστολή απο Ευρώπη. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά EDIT: Επίσης dual sim αλλά με υποστήριξη 3G και στις 2 sim! Edited August 16, 2013 by jopilot Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εγώ θα πήγαινα με 30 δολλάρια παραπάνω στην επιλογή Zopo C2 Platinum με αποστολή απο Ευρώπη. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά EDIT: Επίσης dual sim αλλά με υποστήριξη 3G και στις 2 sim! Πέρα της οθόνης και της καλύτερης ποιότητας του c2, σε όλα τα άλλα στοιχεία το hdc s5 είναι καλύτερο. Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Πέρα της οθόνης και της καλύτερης ποιότητας του c2, σε όλα τα άλλα στοιχεία το hdc s5 είναι καλύτερο. Μονο σε Ram, Rom & μπαταρια (σχετικα ειναι βεβαια ολα αυτα, μια και το fastcardtech δεν φημιζεται για την αξιοπιστια των χαρακτηριστικων των συσκευων που πουλαει :X), οποτε και γω ψηφιζω Ζοπο ΔΑΓΚΩΤΟ. Δεν ειναι λιγο πραγμα ουτε η ποιοτητα, ουτε η οθονη αλλα ουτε και η αξιοπιστια του site, στο λεει καποιος που εχει προσωπικη πειρα :wacko: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Συμφωνώ Τα ζοπο είναι αξιόπιστα . Και τα περισσότερα έχουν καλή ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπερα!Θελω να αγορασω ενα κινητο απο κινα και ειμαι αναμεσα στο zopo c2 και στο iocean x7 turbo/plus!θα ηθελα να ακουσω τι γνωμη σας για το πιο ειναι καλυτερο και απο ποιο καταστημα να το αγορασω!minideal,geekbuying,banggood..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spicob Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Έβαλες δύσκολή ερώτηση αλλά πιστεύω πως η ζοπο είναι πιο αξιόπιστη. Από τα καταστήματά δες τα δύο πρώτα .,είναι πιο αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Το zopo δεν χρειάζεται να το αγοράσει κανεις απο Κινα. Στο λινκ που εδωσα ειναι το επισημο site για διανομη απο Ευρώπη με τα ίδια λεφτα. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komis42 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Μονο σε Ram, Rom & μπαταρια (σχετικα ειναι βεβαια ολα αυτα, μια και το fastcardtech δεν φημιζεται για την αξιοπιστια των χαρακτηριστικων των συσκευων που πουλαει :X), οποτε και γω ψηφιζω Ζοπο ΔΑΓΚΩΤΟ. Δεν ειναι λιγο πραγμα ουτε η ποιοτητα, ουτε η οθονη αλλα ουτε και η αξιοπιστια του site, στο λεει καποιος που εχει προσωπικη πειρα :wacko: Όσο αφορά το site το είπα και εγώ στην αρχή ότι δεν το εμπιστεύομαι. Eχουνε και ένα βίντεο με το s5 και άλλο ένα κινητό που όντως τα στοιχεία είναι σωστά εκτός από το antutu score. Όσο αφορά Ram , Rom και μπαταρία τα Θεωρώ πολύ σημαντικά γιατί "δείχνουν" την αυτονομία του κινητού. Μπορεί σήμερα 1G Ram να είναι αρκετά, αλλά σε 4-5 μήνες μπορεί να μην φτάνουν. 16G Rοm παραπάνω δεν είναι μελιταία ποσότητα.... Η μπαταρία για μένα είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Άμα σου αρέσει να φορτίζεις κάθε μέρα το κινητό σου πάω πάσο. Αλλά επειδή εγώ το έχω βαρεθεί κοιτάω την αυτονομία των κινητών να κρατάει έστω 2 μέρες με μέση χρήση. Συμφωνώ για την ποιότητα των zopo κινητών αλλά θα το σκεφτόμουν μόνο αν είχανε μεγαλύτερη αυτονομία. Παράθεση XIAOMI Mi 5s Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts