Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εκανα ετσι αλλα δεν το βρισκει!ισως ειναι νωρις ακομα γιατι σημερα εγινε το shiping.

προφανώς δεν έχει παει ακόμη στο ταχυδρομείο στη σιγκαπούρη

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιστεύω ότι θα εξυπηρετούσε αφάνταστα ένα FAQ, δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος των ερωτήσεων αφορά "πρώιμες" αναζητήσεις tracking.

Καλησπέρα,

Ψάχνω κινέζικο κινητό με τα εξής χαρακτηριστικά 2πύρινο ή 4πύρινο, 1gb ram, android 4,camera 8 και πάνω κλπ

Έχετε να μου προτείνετε κάτι στα 150 περίπου ευρό.Από minideal καλύτερα γιατί είδα οτι αυτό προτείνουν οι περισσότεροι.

Έχει πάρει κάποιος κάτι παρόμοιο?ποιά πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή?

Ευχαριστώ

(Αγγελική)

Aγγελική πάρε το newman k1 να γίνουμε πολλές :) (το έχω παραγγείλει για την γυναίκα μου )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα, παιδιά να κλικάρω non-registered airmail ή registered airmail(με χρέωση 1,97) για να μην έχω προβλήματα με τελωνεία...???

Καλησπέρα, παιδιά να κλικάρω non-registered airmail ή registered airmail(με χρέωση 1,97) για να μην έχω προβλήματα με τελωνεία...???
βαλε non-registered airmail δεν αλλαζει τιποτα σε θεμα τελωνειου,απλα σου παιρνουν 2 ευρω παραπανω.

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

registered φυσικά, για να σου ρθει συστημένο το δέμα, για ασφάλεια, και για να μπορείς να το κάνεις tracking

Ευχαριστώ, registered λοιπόν και για να μην εχω κολλήματα έκανα 2 ξεχωριστές παραγγελείες γιατί παρήγγειλα 2 πραγματάκια...

Ευχαριστώ, registered λοιπόν και για να μην εχω κολλήματα έκανα 2 ξεχωριστές παραγγελείες γιατί παρήγγειλα 2 πραγματάκια...

δε χρειαζόταν. μια παραγγελία για όλα, εκτός κι αν είναι μεγέθους κούτας :p

Παίδες, με το τελωνείο τι παίζει? Σε τί επίπεδα τιμών πλρηρώνουμε εκτελωνισμό με κανονικό ταχυδρομίο? Και στην περίπτωση που ζητήσουμε απο τον πωλητή να μας το στείλει με μικρή αξία στο τιμολόγιο, αμα γίνει στραβή τι ποσό δικαιούμαστε μετά για επιστροφή??:wacko:

Παίδες, με το τελωνείο τι παίζει? Σε τί επίπεδα τιμών πλρηρώνουμε εκτελωνισμό με κανονικό ταχυδρομίο? Και στην περίπτωση που ζητήσουμε απο τον πωλητή να μας το στείλει με μικρή αξία στο τιμολόγιο, αμα γίνει στραβή τι ποσό δικαιούμαστε μετά για επιστροφή??:wacko:

Δεν περνούν τελωνείο με το ταχυδρομείο, δεν ασχολήσε καν

Δεν περνούν τελωνείο με το ταχυδρομείο, δεν ασχολήσε καν

Αδερφέ σίγουρα? Γιατί έχω δει κάτι οτι πάνω απο 50αρι και απο χώρα εκτός ΕΕ πληρώνεις... Άρα κατα την γνώμη σου να μην ζητήσω να μου το στείλουν ως δώρο με χαμηλό τιμολογιο..?:confused:

εχω παραγγειλει ενα κινητο dual sim και θελω να ρωτησω αν μπορω να βαλω την sim οπως ειναι η πρεπει να την κοψω,γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει εδω...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαρτάται το κινητό.Κάποια παίρνουν 2 κανονικές sim,κάποια άλλα μια κανονική και μια micro

δε χρειαζόταν. μια παραγγελία για όλα, εκτός κι αν είναι μεγέθους κούτας :p

Επειδή τελικά παρήγγειλα 3 πραγματάκια, είπα να μην το ρισκάρω και έκανα 3 παραγγελείες...:worry:αν και ηταν και τα 3 μικρά, είπα να μην το ρισκάρω. Το πολύ-πολύ να χρειαστεί να παω 3 φορές ταχυδρομείο...ή αν είμαι τυχερός να έρθουν ταυτόχρονα!!!:lol:

Αδερφέ σίγουρα? Γιατί έχω δει κάτι οτι πάνω απο 50αρι και απο χώρα εκτός ΕΕ πληρώνεις... Άρα κατα την γνώμη σου να μην ζητήσω να μου το στείλουν ως δώρο με χαμηλό τιμολογιο..?:confused:

αυτά τα μικρά πακετάκια από ταχυδρομείο δεν περνάνε καν τελωνειο ό,τι κι αν γράφουν απ εξω. και με EMS που περνάνε, δεν χρεώνεσαι τίποτα. Τώρα αν φέρεις κούτα μεγάλη, θα πληρώσεις

εχω παραγγειλει ενα κινητο dual sim και θελω να ρωτησω αν μπορω να βαλω την sim οπως ειναι η πρεπει να την κοψω,γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει εδω...

σχεδόν όλα πέρνουν κανονικές sim

Τωρα διάβασα 2 σελίδες πισω ότι ο φίλος dimikord παρήγγειλε το iocean x7 elite.Αυτό από ότι γράφει παίρνει μια κανονική και μια micro οπότε μια sim θα χρειαστεί να την κόψει

Τωρα διάβασα 2 σελίδες πισω ότι ο φίλος dimikord παρήγγειλε το iocean x7 elite.Αυτό από ότι γράφει παίρνει μια κανονική και μια micro οπότε μια sim θα χρειαστεί να την κόψει

Και το δικό μου το Χ7 που είναι Youth παίρνει μια κανονική και μια micro sim. Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα με κινητά και σου την κόβουν. Σε ούτε 1 λεπτό απο κανονική γίνετε micro..

αυτά τα μικρά πακετάκια από ταχυδρομείο δεν περνάνε καν τελωνειο ό,τι κι αν γράφουν απ εξω. και με EMS που περνάνε, δεν χρεώνεσαι τίποτα. Τώρα αν φέρεις κούτα μεγάλη, θα πληρώσεις

Σορρυ φίλε που σε πρίζω αλλα μιλάμε για παραγγελία κινιτού απο κίνα κοντα στα 300USD... Μην μου χρεώσουν κανενα 100αρι επιπλεον και τρέχω!!:(

χρηστο παραγγειλα αυτο

http://www.minideal.net/iocean-x7-1920-1080-full-hd-5-0-ips-2gb-32gb-mtk6589t-quad-core-android-4-2.html

2 giga ram ,τετραπηρυνο επεξεργαστη 1.500 mhz ,και πεντε ιντσες οθονη.238 ευρω μου κοστισε...:)

Edited by dimikord
[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτό και το zopo c2 μονάχα απ όσο ξέρω

Σορρυ φίλε που σε πρίζω αλλα μιλάμε για παραγγελία κινιτού απο κίνα κοντα στα 300USD... Μην μου χρεώσουν κανενα 100αρι επιπλεον και τρέχω!!:(
μην αγχώνεσαι, άλλοι παίρνουν το xiaomi με EMS που χε ~400$ και στο τελωνείο δε χρέωναν τίποτα. από ταχυδρομειο, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ τελωνείο τα πακετάκια αυτά, μόνο κούτες μεγάλες

χρηστο παραγγειλα αυτο

http://www.minideal.net/iocean-x7-1920-1080-full-hd-5-0-ips-2gb-32gb-mtk6589t-quad-core-android-4-2.html

2 giga ram ,τετραπηρυνο επεξεργαστη 1.500 mhz ,και πεντε ιντσες οθονη.238 ευρω μου κοστισε...:)

περιμένουμε εντυπώσεις http://images56.fotki.com/v714/photos/1/1222605/5448058/Puppy_begs1-vi.gif

Aγγελική πάρε το newman k1 να γίνουμε πολλές :) (το έχω παραγγείλει για την γυναίκα μου )

Πολύ ωραίο το κινητό.2 ερωτήσεις.. Από πού το παρήγγειλες?Έχει ελληνικά?

Σ ευχαριστώ

Αγγελική

Πολύ ωραίο το κινητό.2 ερωτήσεις.. Από πού το παρήγγειλες?Έχει ελληνικά?

Σ ευχαριστώ

Αγγελική

Από minideal.net. Έχει Ελληνικά και play store κανονικά.

Έχουμε ανοίξει και τοπικ σχετικό στα "λοιπά Τηλέφωνα"

Δημήτρης

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημέρα σας,

Λοιπόν αυτό ήταν.Αύριο παραγγέλνω το πρώτο μου κινέζικο κινητό και ο θεός βοηθός. Από σελίδες κατέληξα στο geekbuying μιας και έχουμε και τον πωλητή στο φόρουμ(Συμφωνείτε;).Τώρα όσο αναφορά το κινητό είμαι ανάμεσα σε 2 "http://geekbuying.com/item/Feiteng-H9500--5-0-Inch-IPS-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1GB-RAM-4GB-ROM-13-0MP-Camera-Android-4-2-1-OS-with-3G-GPS-Gray-314885.html" και αυτό "http://geekbuying.com/item/Newman-K1-MTK6589-Quad-Core-Smartphone-5-0-Inch-IPS-HD-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-with-3G-GPS-White-316151.html" Η τιμή τους βγαίνει στα 150 ευρό απλά το feiteng σε αυτή την τιμή έχει και θήκη και 16αρα κάρτα. Και γενικότερα για το k1 δεν μπόρεσα να βρω οικονομική θήκη και προστατευτικό.

μην αγχώνεσαι, άλλοι παίρνουν το xiaomi με EMS που χε ~400$ και στο τελωνείο δε χρέωναν τίποτα. από ταχυδρομειο, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ τελωνείο τα πακετάκια αυτά, μόνο κούτες μεγάλες

Να'σαι καλα φίλε και σόρρυ για την επιμονή μου αλλα καταλαβαίνεις.....!!!:happy: