tolisfar Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 99 ευρω στα Μediamarkt..τιμια προταση ακουγεται..αξιζει?τι λετε? και εγω θα το παρω για δευτερο ειναι σουπερ.μην πω και για πρωτο το πηρα ηδη πολυ καλο για τα χρηματα του.εχω ενα προβλημα ομως βρισκει τι wi fi μου περναω το κλειδι αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ λεει error.και κατι αλλο,παιρνει οπερα και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boudos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 πηγα και το πηρα σημερα.ωραιο κινητο δουλευουν ολα αψογΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Με τον εργοστασιακό internet browser ή με κάποιον άλλο; :confused: Με τον εργοστασιακό. Και απ'ότι διάβασα κάπου πρέπει να βασίζεται στον opera. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 και εγω θα το παρω για δευτερο ειναι σουπερ.μην πω και για πρωτο το πηρα ηδη πολυ καλο για τα χρηματα του.εχω ενα προβλημα ομως βρισκει τι wi fi μου περναω το κλειδι αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ λεει error.και κατι αλλο,παιρνει οπερα και αν ναι πως? θα πας πρώτα στο mobile internet > ρυθμίσεις browser > Προφίλ browser > προεπιλεγμ. προφίλ > και θα επιλέξεις wifi. Μετά κάνε τη σύνδεσή σου. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Πηρα και εγω τη συσκευη αυτη. Πολυ καλη μου φαινεται για την ωρα. Δοκιμασα παρολα αυτα να κανω την αναβαθμιση που λενε καποιοι οτι βελτιωνει το τηλεφωνο! κατεβασα απο την σελιδα της moto το software, το εγκατεστησα το ετρεξα, εκανε αναζητηση για νεο λογισμικο και μου εβγαλε το μηνυμα: "Δεν υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό για τη συσκευή σας. Μπορούμε, παρόλα αυτά, να αναβαθμίσουμε τη συσκευή σας με το υπάρχον λογισμικό, επαναφέροντάς την στις αρχικές (εργοστασιακές) ρυθμίσεις της." Στους υπολοιπους δλδ βρηκε νεα εκδοση; Μετα την αναβαθμιση ποια εκδοση βλεπετε; (προφανως ειχατε παλιοτερη συσκευη;;; ) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Έτσι ακριβώς μην το πειράζεις! Και το δικό μου δεν χρειάστηκε. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ευχαριστω! :( Και χαρηκα που ελεγαν οτι εγινε πιο γρηγορο... Τσαμπα η χαρα! Καλο ειναι δεν λεω αλλα αν γινοταν και ακομα πιο γρηγορο καλα θα ηταν! ;) Κατι αλλο: Eνω στα χαρακτηριστικα λεει μπαταρια 820mAh, εμενα εχει μια 780mAh. BC50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Μια χαρά είναι η ταχύτητα. Που να δοκίμαζες το moto U9 που κι εκείνο είχε linux. Αυτό είναι σφαίρα μπροστά του. Όσο για την μπαταρία όντως αυτή έχει και θα δεις μετά από 2 με 3 πλήρεις φορτίσεις ότι είναι καλή. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boudos Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Να ροτησω και εγω κατι :P πως μπορω να βαλω τον οπερα μινι ως προεπιλεγμενο browser? και εμενα με την αναβαθμιση το ιδιο μου ειπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Το παράγγηλα τώρα από τον Κωτσόβολο με 95 ευρώ σε 12 δώσεις!!! Σε μια ώρα πάω να το παραλάβω. Οι εντυπώσεις αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Με ψήσατε για 95€ που το βρίσκω νομίζω αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Το παράγγηλα τώρα από τον Κωτσόβολο με 95 ευρώ σε 12 δώσεις!!! Σε μια ώρα πάω να το παραλάβω. Οι εντυπώσεις αργότερα. Σωστά.95 ευρώ, λοιπόν,στον Κωτσόβολο. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10026391 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Το παράγγηλα τώρα από τον Κωτσόβολο με 95 ευρώ σε 12 δώσεις!!! Σε μια ώρα πάω να το παραλάβω. Οι εντυπώσεις αργότερα. Σε τι χρώματα το έχει ή μόνο μια επιλογή υπάρχει; είναι το electroworld με 95 και το e-shop με 98 και το mediamarkt με 99 Γιαλιέχτεεεεε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 θα πας πρώτα στο mobile internet > ρυθμίσεις browser > Προφίλ browser > προεπιλεγμ. προφίλ > και θα επιλέξεις wifi. Μετά κάνε τη σύνδεσή σου. σωστος.σε ευχαριστω πολυ.παιδια παρτε το για τα λεφτα του ειναι τελειο.αλλα το ραδιο χωρις ακουστικα εχει μετρια ληψη,καμια σχεση με το νοκια 5030 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
personGR Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Εμένα μου ήρθε email προσφοράς από eshop στα 109€... Το πήρε ένας φίλος μου, λογικά θα το παραλάβει αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Εμένα μου ήρθε email προσφοράς από eshop στα 109€... Το πήρε ένας φίλος μου, λογικά θα το παραλάβει αύριο... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001387 98€ είναι τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_01 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Με τον εργοστασιακό. Και απ'ότι διάβασα κάπου πρέπει να βασίζεται στον opera. Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ το isync plugin για τον mac μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mushroom84 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Καλό κινητό αν και δε το έχω ψάξει ακόμα καθόλου σχεδόν. Πρώτη εντύπωση λειτουργικότητας μιας και η εμφάνιση είναι κάτι υποκειμενικό. Απλό μενού αλλά χρήσιμο , αρκετές δυνατότητες θέτοντας το κινητό σε μια κατηγορία ανάμεσα στα κινητά με 3G,GPS,Wi-Fi και τα πιο απλά κινητά. Κατ ουσία το κινητό είναι ένα απλό κινητό με ωραίο ήχο και wireless. Μέτριος browser,ο mini opera είναι καλύτερος , όταν επιλέγω να δω ένα βίντεο YouTube με τον opera μου ανοίγει τον default browser από μόνο του για να δω το βίντεο + δεν έχει ήχο(εικόνα κανονικά αλλά μουγκό, αν κάποιος γνωρίζει τίποτα γι αυτό θα το εκτιμούσα ) Για 96 ~ 100 ευρώ που κάνει , είναι μια από τις καλές επιλογές για κάποιον που έχει παλιό κινητό και θέλει να πάρει κάτι πιο καινούριο. Δεν γίνετε να συγκρίνουμε το κινητό αυτό με κινητά που κάνουν 300 και 400 ευρώ αν και κάποιος πολύ καλά θα μπορούσε να πει ότι για το οικονομικό θέμα κυρία Motorola ,αφού κάνεις κάτι ,κάντο σωστά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Για 96 ~ 100 ευρώ που κάνει , είναι μια από τις καλές επιλογές για κάποιον που έχει παλιό κινητό και θέλει να πάρει κάτι πιο καινούριο. Δεν γίνετε να συγκρίνουμε το κινητό αυτό με κινητά που κάνουν 300 και 400 ευρώ αν και κάποιος πολύ καλά θα μπορούσε να πει ότι για το οικονομικό θέμα κυρία Motorola ,αφού κάνεις κάτι ,κάντο σωστά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Για αυτά τα λεφτά απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο κατα την γνώμη μου βεβαίως η ανάγκες του καθενός μας είναι διαφορετικές, αλλά αντικειμενικά, το τηλέφωνο είναι τοπ με βάση το δείκτη τιμή προς χαρακτηριστικά, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που έχω υπόψη μου. Ξέρει κανείς αν τα κινητά από κοτσόβολο είναι ελληνικής αντιπροσωπίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Όχι φίλε μου χωρίς να προσθέσω κάτι παίζουν τα βιντεάκια κανονικά και με ήχο από το you tube. Όταν κάνεις κλικ σε ένα βίντεο το ανοίγει με τον default media player σε full screen σαν απλό βίντεο από τη συσκευή. Επίσης πιστεύω ότι η σχέση τιμής κινητού είναι... διαστημική με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Είναι ένα κινητό που τα έχει σχεδόν όλα! Kατ' αρχήν υποστηρίζει πολύ περισσότερα format βίντεο (του έχω φορτώσει wmv από windows mobile και τα παίζει καλύτερα), το wifi είναι κάτι που σε άλλες μάρκες ανεβάζει κατά πολύ την τιμή όπως και η κάμερα με το auto focus, η ποιότητα κατασκευής με μεταλλικά στοιχεία σίγουρα άνω των 100€. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κινητό άλλης μάρκας με αυτά τα στοιχεία σε αυτή την τιμή. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 το πηρα και εγω εδω και μερικες εβδομαδες, με 100 ευρω απο ecosmote +δωρο το bluetooth H700. βλεπω επεσε και αλλο η τιμη του !! γενικα το κινητο το θεωρω πολυ καλο. πανεμορφο κ ευχρηστο.του εβαλα ευκολα τον operamini. το ραδιο φοβερη ληψη ακομα κ χωρις ακουστικα+ πολυ καλη η δυνατοτητα ηχογραφησης απο το radio σε mp3.(οπως καποια samsung). το μοναδικο που θα ηθελα ακομα να εχει, ειναι η επιλογη no sound στην ληψη φωτογραφίας.επισης η καμερα του ειναι καπως μετρια, εν συγκρισει με το zn5 που επισης ειχα παρει 100 ευρω απο γερμανό.(βεβαια το ve66 ειναι πολυ πιο ομορφο εμφανισιακά). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 επισης η καμερα του ειναι καπως μετρια, ε Είναι καλύτερες ή χειρότερες από κάμερες 3,2 MP πχ 770i ή C510? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μόλις διάβασα όλο το thread και άρχισα να ψήνομαι κι εγώ.. Για λιγότερα από 100 ευρώ δε δηκώνει κουβέντα η υπόθεση! Έχω απορία σχετικά με το φλας της κάμερας αν χρησιμοποιείται μεμονωμένα σα φακός, αν ανάβει στη λήψη βίντεο και πόσο αποτελεσματικό είναι. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μόλις διάβασα όλο το thread και άρχισα να ψήνομαι κι εγώ.. Για λιγότερα από 100 ευρώ δε δηκώνει κουβέντα η υπόθεση! Έχω απορία σχετικά με το φλας της κάμερας αν χρησιμοποιείται μεμονωμένα σα φακός, αν ανάβει στη λήψη βίντεο και πόσο αποτελεσματικό είναι. http://www.motorola.com/Hellomoto/Master%20Lists/Product%20Manuals/Static%20Files/GR-EL/68004104012_VE66_UG_Greek.pdf δες το μανιουαλ μήπως μπορεί να σε βοηθήσει σε κάτι, γιατί και εγώ το περιμένω όποτε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. και ένα σχετικό βιντέακι-παρουσίαση: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts