Jump to content

Mushroom84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mushroom84

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mushroom84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καιιιι να επαναφερω το προβλημα με το οποιο εμαθα να ζω με αυτο το κινητο... ΔΕΝ παιζει ΗΧΟ στα βιντεο απο youtube. Για να μη σας κουρασω εχει γινει επαναφορα εργοστασιακων,εχει επελεχθει τo wifi απο τα προφιλ και του browser και του player. Το συμπτομα αυτο υπαρχει απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο.
  2. Βρηκα κατι αλλα για αλλο κινητο...Στα νοκια συμβαινει αυτο με το youtube και πρεπει απο το προφιλ να ενεργοποιεισεις τα warning sounds...Στο motorola που μπορει να ειναι αυτο;.... Anyway καλη χρονια με υγεια + λεφτα :P
  3. Ωχ....Χωρις να κανω κατι,παλι δεν παιζει ηχο στα youtube βιντεο..... Δε μ'αρεσουν αυτααααααααα.........
  4. Ναι, λοιπόν ,δε μου έπαιζε τον ήχο από τα βίντεο γιατί είχα βάλει σιγή στα κουμπιά…. Το κινητό είναι σουπερ, θα το ψάξω και λίγο με το development που κάνουν με την java που έχει μέσα μπας και βρω ή φτιάξω τίποτα καλό για το κινητό. Άμα μου παίζε και ιντερνέτ ράδιο ,αρχεία pls ξέρω γω(αν γνωρίζει κανείς ας πει γιατί ακούω di.fm και θα με εξυπηρετούσε πάρα πολύ) , θα ήταν το κινητό θαύμα .Δύσκολα θα πω ότι θέλω κάποιο άλλο κινητό πάντως.
  5. Καλό κινητό αν και δε το έχω ψάξει ακόμα καθόλου σχεδόν. Πρώτη εντύπωση λειτουργικότητας μιας και η εμφάνιση είναι κάτι υποκειμενικό. Απλό μενού αλλά χρήσιμο , αρκετές δυνατότητες θέτοντας το κινητό σε μια κατηγορία ανάμεσα στα κινητά με 3G,GPS,Wi-Fi και τα πιο απλά κινητά. Κατ ουσία το κινητό είναι ένα απλό κινητό με ωραίο ήχο και wireless. Μέτριος browser,ο mini opera είναι καλύτερος , όταν επιλέγω να δω ένα βίντεο YouTube με τον opera μου ανοίγει τον default browser από μόνο του για να δω το βίντεο + δεν έχει ήχο(εικόνα κανονικά αλλά μουγκό, αν κάποιος γνωρίζει τίποτα γι αυτό θα το εκτιμούσα ) Για 96 ~ 100 ευρώ που κάνει , είναι μια από τις καλές επιλογές για κάποιον που έχει παλιό κινητό και θέλει να πάρει κάτι πιο καινούριο. Δεν γίνετε να συγκρίνουμε το κινητό αυτό με κινητά που κάνουν 300 και 400 ευρώ αν και κάποιος πολύ καλά θα μπορούσε να πει ότι για το οικονομικό θέμα κυρία Motorola ,αφού κάνεις κάτι ,κάντο σωστά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
×
×
  • Create New...