Jump to content

BlackBerry Curve 8900

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα βλεπει τα headers αλλα δε μπορει να τα ανοιξει. Οποτε πρεπει να ενεργοποιησει BIS ε? Μαλιστα! Ευχαριστω πολυ φιλε!

• Απαντήσεις 857
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι πρέπει να ενεργοποιήσει BIS σίγουρα αλλίως δεν έχει διεύθυνση email.. Επίσης, αποκλείεται να βλέπει emails χωρίς BIS...

Διαλευκάνθηκε (μάλλον) το θέμα της Cosmote με τις ρυθμίσεις μηνυμάτων, αναφοράς κλπ. που λείπουν σε κάποιους.

Επικοινώνησα με Cosmo και μου είπαν οτι η sim μου δεν είναι usim.. ότι κι αν σημαίνει αυτό..! :O

Οπότε όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα, καλό θα ήταν να πήγαινε στην cosmo και να αλλάξει την sim του με μια usim. ;)

Εννοείς οτι θα γίνει η αλλαγή της sim με χρέωση;

Δεν ξέρω, ίσως.. αλλά και χρέωση να υπάρχει, σιγά πόσο να είναι;

Η αλήθεια είναι οτι έχω ξανά αλλάξει sim από τις πολύ παλιές στις πιο καινούριες, αλλά δεν θυμάμαι αν πλήρωσα κάτι.

Σας ευχαριστω ολους παιδια! Οσο για τις καρτες SIM επειδη προσφατα αλλαξα την παλια Cosmote και εβαλα 2in1, η χρεωση ηταν 14 ευρω.

Εννοείς οτι θα γίνει η αλλαγή της sim με χρέωση;

Δεν ξέρω, ίσως.. αλλά και χρέωση να υπάρχει, σιγά πόσο να είναι;

Η αλήθεια είναι οτι έχω ξανά αλλάξει sim από τις πολύ παλιές στις πιο καινούριες, αλλά δεν θυμάμαι αν πλήρωσα κάτι.

γύρω στα 15ε. :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Blackberry Curve 8900 OS 4.6.1.231 found online :D

http://forums.crac kberry.com/f95/4-6-1-231-8900-found-online-221351/

(hint: σβήστε το κενό ανάμεσα στα crac και kberry :) )

Κανα καπάκι καλύτερης ποιότητας έχει βγεί ή τίποτα ακόμα? Μου έχει σπάσει τα νεύρα, τρίζει και πάει πέρα δώθε συνέχεια. Εχω βάλει χαρτάκι μέσα για να το συγκρατεί και να μένει σταθερό.
Phantom Of The Opera

Βασικά πιο εκνευριστικό και απαράδεκτο από το χαλαρό καπάκι, είναι το (πάρα πολύ καλό κατά τα άλλα) πληκτρολόγιο το οποίο κόβει βόλτες μέσα στο case.. :-(

Πραγματικά απαράδεκτο!

Προσ...έρχομαι :p

Κατεβάζω και σας λέω εντυπώσεις (υπ'όψιν τώρα έχω την .206)

edit: Την πέρασα. Δεν φαίνεται να έχει κάποια σημαντική διαφορά από τη .206 Θα δούμε αν είναι πιο σταθερή, αλλά από την άλλη, ούτε η 206 μου κόλλησε ποτέ... Θα κοιτάξω για καλύτερο memory management και αυτονομία της συσκευής....

edit2: Φαίνεται πως όπως και στη 206, δε μπορώ να πειράξω το Memory Cleaning στα Secutiry Options (είναι από default enabled και έχει ένα "λουκετάκι" δίπλα, ρύθμιση carrier ίσως;) αλλά στη 206 όταν το κλείδωνα, και επειδή έκανε memory clean κάθε φορά, μου εμφάνιζε την κλεψύδρα για 1-2sec. Στη 239 το κλείδωμα/ξεκλείδωμα με το Memory clean στο Enabled γίνεται στιγμιαία!

Την έβαλα κι εγώ.

Στο πρώτο κλείδωμα έφαγε κόλλημα λόγο του memory cleaner, πέταξε error και έκανε reboot.. Μετά όμως δούλεψε μια χαρά, ίδωμεν..

Σίγουρα πάντως ανοίγει πιο γρήγορα τις φωτογραφίες που βρίσκονται στην κάρτα, αν και δεν είμαι σίγουρος οτι έχει καλλίτερη διαχείριση μνήμης.

Ο χρόνος θα δείξει. :rolleyes:

Αχαχαχαχαχ ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα έχουμε :D

Ποια είχες πριν; Εμένα μου κάνει ακριβώς την ίδια ώρα στις φωτογραφίες και μου φαίνεται ψιλο-κολλάει όταν panάρεις σε zoomαρισμένη φωτό.

Χαχαχ.. σοβαρά μιλάς;

Την 206 είχα πριν η οποία ήταν πάρα πολύ καλή! :)

Εντάξει πάντως, το θέμα με τις φωτό δεν είναι και τόσο ουσίας.. σωστά;

Το θέμα είναι οτι μετά από μια μέρα χρήσης, είδα οτι η διαχείριση της μνήμης είναι σχεδόν ίδια, οι φωτό όπως τα είπα και πριν αλλά μου κόλλησε μια φορά που πήγα να δω μια αναπάντητη που είχα, κάτι που δεν μου το είχε ξανακάνει ποτέ.. :(

Βασικά δεν κόλλησε ωστε να θέλει reboot, αλλά freezαρε για κάποια ώρα και μετά ξεκόλλησε.

Α! Καμία αλλαγή δεν είδα ούτε και στην διαχείριση μπαταρίας.. :(

όταν πρωτοάκουσα οτι θα έβγαινε στην αγορά το περίμενα σαφώς πιο φθηνό απο τα 9500 και 9000, αλλά το μόνο που έχει είναι το wifi. και τι να το κάνεις όταν έχεις την συμπίεση των ΒΒ?

Είναι unofficial... Δεν την αγγίζω......................η τελευταία official είναι η 4.6.1.109 έτσι? ή έχει αλλάξει κάτι?

Ευχαριστώ

Rock n' Roll will never die...

Ααααααχ! αυτό το καπάκι.....εγώ πάντως πήρα μια θήκη σιλικόνης και σώθηκα! Εχει ωραίες στο εμπόριο...άλλος τρόπος ειναι να βάλεις σιλοτέιπ με τέτοιο τρόπο ώστε να κολλάει το καπάκι εσωτερικά και να μην κουνάει πάνω-κάτω......λέω τώρα εγώ................(Κοίτα που καταντήσαμε...χεχε!)

Α! Κατέβασα iskoot για skype....το χρησιμοποιεί κανείς? Ωραίο φαίνεται και πρακτικό.....με τις χρεώσεις δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει.....πληρώνω στην skype και αυτό μόνο?(κάτι λέει για....4 ευρώ τον μήνα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο εντός συνόρων (+30 δηλαδή)........ισχύει? ξέρει κανείς? και κάτι ακόμα...για κλήσεις χρειάζομαι wifi spot η γίνεται η δουλειά με το bis?

Thanx!

Κοίτα επειδή το iSkoot δν είναι ο επίσημος client της Skype δεν συνδέεται άμεσα με τους server της Skype και πρέπει να κάνει κλήση στους δικούς της server έτσι ώστε να κάνεις κλήση εσύ εκεί που θες.

Το ποιο πιθανό -δν είμαι σίγουρος- τώρα τον Μαΐο που περιμένουμε τον επίσημο client της Skype για ΒΒ να υποστηρίζεται μόνο μέσω WiFi.

p.s. όταν λέει τηλέφωνο πάντα εννωεί Landlines(σταθερά)...

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8