TearDrop Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Ναι αλλά πάλι θα τρίζει, δεν αλλάζει κάτι. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Γιατί.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 γιατί το καπάκι του 8900 τρίζει όπως και του 9000. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Το αλλάζεις λοιπόν κ όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 βρε δεν τρίζει μόνο σε ένα 8900 αλλά σε όλα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Το αλλάζεις λοιπόν κ όλα καλά... Οχι δεν είναι έτσι. Και να το αλλάξεις πάλι θα τρίζει. Φταίει το υλίκό κατασκευής του καπακιού και ο τρόπος που εφαρμόζει το καπάκι στο κινητό. Οπότε η αλλαγή δεν είναι λύση. Ελπίζω να βγει κάποια στιγμή ενα aftermarket καπάκι καλύτερης ποιότητας. Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 τι εντυπωσεις εχετε απο το κινητο? επιτελει τον εταιρικο σκοπο του? ειναι ευχρηστο? τι του λειπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 3G, τουλάχιστον ένα UMTS... :D Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 αν είναι θα πέταγα το διαβολικό-storm Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Σκέφτομαι οτι μια λύση είναι και αγορά μιας θήκης σιλικόνης..... στο ebay έχει πολύ πράμα...... κ ας ελπίσουμε σε μια aftermarket κάποια στιγμή! Όσο για σένα φίλε Wayne, αν και δηλώνω νέος στον χώρο των bberrys σου λέω ότι το κινητό ειναι πολύ έυχρηστο, πολύ γρήγορο, το bis απο vodafone τουλάχιστον, είναι σε πολύ καλά επίπεδα, έχει εκπληκτική οθόνη, ικανοποιητικό μέγεθος, το qwerty βολικό και μπλα μπλα μπλα...στα αρνητικά θα έβαζα μόνο την άθλια πραγματικά κατασκευή στο καπάκι μπαταρίας(με έχει εκνευρίσει θα έλεγα!!) και την απόδοση της μπαταρίας που με όχι τρελή χρήση κρατάει γύρω στην 1-1,5 μέρα.... ΥΓ Δεν θα έβαζα στα αρνητικά την ΜΗ ύπαρξη 3g γιατί πραγματικά σε γλιτώνει απο άλλα προβλήματα....θα έλεγα λοιπόν οτι πρόβλημα ειναι η μη χρήση edge απο τις ελληνικές εταιρίες παροχής..(πλην ίσως της wind σε κάποιεσ περιοχές...) Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 τι προβλήματα γλυτώνεις με το όχι 3g? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 @theognr21: 1)ποια ειναι τα μειονεκτηματα της μη υπαρξης του 3g? ιδιαιτερα οσον αφορα το ιντερνετ...επισης ,μπορει καποιος να εξηγησει τι ειναι το Bis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=239880 Οσο για το 3G το θες μονο για πλοηγηση. Αλλα αν εχεις ευκολη προσβαση σε Wifi δεν σε νοιαζει. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2009 σου μαμάει όμως το tethering. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Το είχα παρατηρήσει και εγώ, αλλά ένας συνάδελφος μου με ρωτάει γιατί οταν του έρχεται ή πάει να στείλει ένα εμαιλ που έχει όγκο 3 mb ή και λίγο μεγαλύτερο, το Blackberry δεν μπορεί να το κατεβάσει ή να το στείλει. Βγάζει κάποιο μήνυμα περιορισμού από τον server της Rim. Μάλλον έχουν βάλει κάποιο περιορισμο πλέον στον σερβερ τους, πάντως πέρσυ μας άφηνε να διαχειριστούμε και μέχρι 5mb. Εαν ισχύει κάτι τέτοιο πάντως και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αρχεία/attachments μεγαλύτερα από 3mb και είναι πολύ κρίμα που θέλουν αυτές οι συσκευές και η υπηρεσία τους να θεωρούνται επαγγελματικές συσκευές!!! Ακόμα και η υπερεσία με mobile email σε νοκια συσκευές μας αφήνει να διαχειριστούμε μέχρι και 5 mb. Πολύ κρίμα εαν είναι έτσι, γιατί πάνω στην δουλειά μας δεν μας καλύπτει αυτό που πρέπει και αναγκαστικά επιλέγουμε πλέον άλλες μεθόδους εκτός Blackberry. Ας μας πεί κάποιος φίλος εάν είναι έτσι πρίν πάρουμε την τελική μας απόφαση να τα επιστρέψουμε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Τελευταία φορά που το τσέκαρα ήταν στα 5 MB. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...θα το τσεκάρω και με την Vodafone μήπως κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει, γιατί αυτό το διαπιστώσα την προηγούμενη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 2,98 είναι αν δεν κάνω λάθος κ έχει να κάνει με περιορισμό από την RIM... Ακουγόταν ότι θα άλλαζε με τις νέες εκδόσεις αλλά δεν γνωρίζω κάτι ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
originalxda Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Χαζή ερώτηση: ελληνικό μενού έχει, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ελληνικό μενού δεν έχει κανένα Blackberry. Γράφει και υποστηρίζει όμως κανονικότατα ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
originalxda Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 σωστά... δική μου λάθος διατύπωση... ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 2,98 είναι αν δεν κάνω λάθος κ έχει να κάνει με περιορισμό από την RIM... Ακουγόταν ότι θα άλλαζε με τις νέες εκδόσεις αλλά δεν γνωρίζω κάτι ακόμα.. Γιώργο Ευχαριστώ. Πάντος μίλησα σήμερα το πρωί και με την Vodafone και από ότι μου είπαν δεν γνωρίζουν ακριβώς ποιός είναι ο μέγιστος όγκος ανά εμαιλ. Θα το ρωτήσουν την RIM και θα με ενημερώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Σε BES πάντως έχω στείλει/δεχτεί και αρχεία άνω των 10mb Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Πολύ σωστά...σε BES διαφέρει από το BIS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ο περιορισμός είναι 2.9mb για download αρχείου, και 8 Mb για 'open attachment'... Αυτό ισχύει μόνο για το BIS που είναι κ το default limitation από τη RIM.. Σε BES αυτό το Limitation ορίζεται από τον εκάστοτε admin.. Refs: Downloading Opening... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts