GiorgosH Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 ποιο καλά από οτ HSDPA του storm/9000 δε νομίζω. Όλοι γνωρίζουμε ότι EDGE/GPRS δεν φτάνουν τις ταχύτητες του 3G... Αλλά έχουμε καλύτερες ταχύτητες με την ίδια κατανάλωση μπαταρίας, τη στιγμή που όταν γυρίζεις το Bold σε 3G υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μέσα στο 24ωρο :X όσο για τα πακέτα BIS αλλά και για την υποστήριξη άσε με να πιστεύω ότι η voda είναι καλύτερη. σχεδόν όλοι οι corp πελάτες την επιλέγουν. Για τα πακέτα της Voda δεν θα το έλεγα... Στη WIND είμαι με 250mb/μήνα που στην ουσία είναι απεριόριστο.. Μέχρι και Browsing από το λαπτοπ μπορώ να κάνω.. Όσο για τους CORP, κι εγώ CORP είμαι αλλά είμαι με WIND ;) Μην τρελαίνεσαι...:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 δεν έχει κανένα θέμα το bold μέσα στο 24ωρο σε 3G. εδώ στην αθήνα έχει καμπάνα και κρατάει 3 μέρες + :) με αρκετή χρήση. τα πακέτα της voda είναι απλά... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. 10ε με 150ΜΒ, 14ε με 250ΜΒ και 17ε με 1GB. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Βασικά από μερικά άτομα που ξέρω που χρησιμοποιούν στην Γερμανία το 8900 ακούω πάρα πολύ καλά λόγια. Αγαπημένο όσο το το Curve 83xx και γρήγορο σαν το 9000! Από αυτονομία θυμίζει το 8800+! Λένε ότι κρατάει και 4 μέρες! Το WiFi του είναι και αυτό μια βοήθεια... Η οθόνη απλά άπαιχτη + Την καλή κάμερα + μια μεγάλη κάρτα είναι κάτσε καλά multimedia κινητό... Αν είχε ενεργοποιημένο και η Voda το EDGE τώρα ούτε κάν θα το σκεφτόμουνα. Αλλά με την κατάσταση που επικρατεί περιμένω το επόμενο 3G/Wifi/Curve Style/Full QWERTY BlackBerry... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Και σε εμένα παίζει στο 8310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binikaki Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Χωρίς να είχα ποτέ BlackBerry αναρωτιέμαι αν με την υπηρεσία Internet του παροχέα μπορούν να δουλέψουν οι εφαρμογές του BlackBerry. πχ. θα μπορώ να κατεβάζω το gmail μου με το λογισμικό του ΒΒ ή θα πρέπει να έχω ΒΙS για να μπορώ να το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 θέλεις BIS. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Εχετε και εσείς πρόβλημα με το καπάκι της μπαταρίας? Φαίνεται εντελώς ψέυτικο κατασκευαστικά και έχει τζόγο, κουνιέται συνεχώς πάνω-κάτω. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Ένας φίλος μου το έχει αλλά είναι οκ. Ζήτα από το κατάστημα που το αγόρασες να σου δείξουν κάποιο άλλο να συγκρίνεις. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Αλλο ένα review από το g s m arena...μπηκε σήμερα για το 8900....το βγάζουν λίγο καλύτερο από το Strorm...αλλα σε γενικές γραμμές είναι ένα τηλέφωνο που δεν φέρνει κάτι καινούργιο στους χρήστες της Rim και χωρίς μεγαλες αλλαγές, παρά μόνο στο browser του κινητού σύμφωνα με το review. Απορούν γιατί το καπάκι της μπαταρίας είναι πλαστικό χαμηλης ποιότητας ενώ μπορούσαν να είχαν βάλει το μεταλικό καπάκι του Strom.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Review & Photos: GSMarena.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Πραγματικά πολύ καλό review, από τα παιδιά της Nokia. Όσο για τη συνεχή σύγκριση με το Ε71...ευχάριστο πρωινό ξύπνημα. :lol: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Από ότι κατάλαβα, δεν θα έπρεπε να είχα ανοίξει καινούριο topic.. γιαυτό λοιπόν κάνω c/p το "θέμα" μου. Χαιρετώ την παρέα των BlackBerry! Με πληροφόρησε ένας φίλος ότι μου φέρνει ένα BB 8900 από Αγγλία κι έτσι έχω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά το BIS κλπ. Κατ αρχήν έχω Cosmote. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το emai και καμία άλλη internet υπηρεσία. Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ gmail και μόνο, γιαυτό λοιπόν θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να έχω πρόσβαση στο gmail μου μέσω pop απλά και μόνο βάζοντας "internet" στο APN όπως έκανα μέχρι τώρα σε άλλες συσκευές. Από ότι κατάλαβα δεν δουλεύει πάντα (; ) ή δεν δουλεύει καθόλου αυτό; Ρωτάω γιατί δεν θα ήθελα να μπλέξω με BIS.. Αν υποθέσουμε οτι δεν δουλεύει ο παραπάνω τρόπος και χρειαστεί οπωσδήποτε BIS, η cosmote θα μου το προσφέρει εφόσον το 8900 δεν είναι στις συσκευές που δίνει η ίδια; Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι άλλη συσκευή από αυτές που προτείνει, να μην μου δουλεύει; Και τέλος ας υποθέσουμε πως δουλεύει το BIS στην συσκευή μου. Προσωπικά λαμβάνω 5-10 (g)mails την ημέρα (ίσως και πολύ λιγότερα κάποιες φορές) αλλά δεν θα ήθελα να πάω στο πρόγραμμα με τα 100 MB προς 7 Ευρώ/μήνα. Αν χρησιμοποιήσω το Pay As You Go με μηδενικό πάγιο και MB και με χρέωση 0,006Euro/KB, θα με καλύψει χωρίς να πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου βάση της χρήσης που αναφέρω πιο πάνω..; Πόσα KB ημερησίως θα καταναλώνω αν λαμβάνω κατά μ.ο 5 emails (από gmail) με την προϋπόθεση οτι θα ανοίγω όποια θέλω εγώ και χωρίς attachments/εικόνες κλπ. ; Τι σας έχει δείξει η εμπειρία σας; Τέλος από ότι κατάλαβα το Wifi είναι άχρηστο χωρίς BIS, σωστά; Αν τελικά πάω σε BIS plan και θελήσω να χρησιμοποιήσω το wifi για surfing (λέμε τώρα) και emails, αυτό θα μου χρεώνει την κίνηση σαν να είχα μπει από gprs πχ ή είναι free σαν οποιαδήποτε wifi σύνδεση..; Παρακαλώ πολύ δώστε μου τα φώτα σας! Ίσως κάποιες από τις ερωτήσεις έχουν ξαναγίνει, αλλά υπάρχουν και πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις για τις οποίες θα ήθελα απάντηση (pay as u go κλπ)..! Όπως καταλαβαίνεται, δεν είμαι κανένας businessman που χρειάζεται οπωσδήποτε μια τέτοια συσκευή, αλλά επειδή μου αρέσει το form factor, θα ήθελα να την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το gmail το οποίο έχει λίγη κίνηση μεν, αλλά είναι σημαντικό να μπορώ να το έχω "μαζί" μου! Sorry για το μακροσκελές post αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Θες BIS οπωσδήποτε. Η εταιρεία σου δίνει την υπηρεσία ανεξαρτήτως συσκευής. Με την συμπίεση των blackberry θα βάλεις καλύτερα ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα. Αν υπάρχει από τον πάροχό σου. Όταν είσαι σε wifi πάει η χρέωση από εκεί. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1stos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Δηλαδή λες να μην με συμφέρει το Pay as you go της Cosmote στην περίπτωσή μου; Μιλάμε για μ.ο. 5-6 mails την ημέρα.. Πόσα kilo μπορεί να είναι..; Εν το μεταξύ, με το wifi δεν κατάλαβα τι εννοείς! :O Έστω οτι έχουμε BIS, υπάρχει χρέωση ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Το είχα σήμερα τελικά κανά 20λεπτο και ασχολήθηκα μαζί του. Οι πρώτες εντυπώσεις...εξαιρετικές, πολύ γρήγορο, εξαιρετική οθόνη, πολύ ''ζωντανά'' χρώματα, το trackball πολύ καλύετρο από το Bold - νομίζω ότι είναι πιό μεγάλη η μπίλια και σου δίνει καλύτερη αίσθηση στο χειρισμό - πολύ καλή ακουστική (μικρόφωνο/ακουστικό), πολύ βολικό στο χέρι και στην τσέπη, όντως πολύ καλή αναβάθμιση απο την σειρά 83χχ που αντικαταστεί. Το μόνο που δεν μου άρεσε ποιοτικά είναι το καπάκι της μπαταρίας που είναι τελείως πλαστικό και είχε ένα μικρό τζογο πανω-κάτω, αλλά ελπίζω σύντομα θα βγεί από 3ο κατασκευαστη κάποιο καλύτερο ποιοτικό καπάκι σαν accessory. Επίσης ο browser όντως πολύ καλός, καμία σχέση με του Bold. Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο browser, όντως εφάμιλος του Ε71 που χρησιμοποιώ εδώ και 11 μήνες. Η ταχύτητα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και εάς μήν έχει 3G το κινητό. Τελικα......το παρείγγειλα και το περιμένω την Δευτέρα. Νεότερα από εβδομάδα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Και εγω το πηρα, κανενα τζογο το καπακι, ολα τα αλλα οπως τα λεει ο φιλος προηγουμενως, 3G δεν το χρησιμοποιουσα ποτε στα τηλ που ειχαν λογω ποιοτητας σηματος, οποτε δεν με χαλασε κιολας, του περασα και τη τελευται ΡΟΜ, σφαιρα ειναι, μονο το πληκτρολογιο λογω μεγαθος θα το ηθελα λιγο μεγαλυτερο, στο 9600 θα καταληξω σαν ιδανικο μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Αυτό με το καπάκι της μπαταρίας με έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν σαν το καπάκι του Storm? Ελπίζω να βγει κάποια στιγμή ενα aftermarket καπάκι καλύτερης ποιότητας. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το καπάκι του Bold. Αν βγεί κάτι τέτοιο, το έχω τσιμπήσει απευθείας. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 παιδιά το κινητό δεν είναι για ελλάδα. το έχουμε πει. καταλάθως ήρθε. το αντίστοιχο 3G είναι το 9000. δεν βλέπω τον λόγω να το αγοράσει κανείς. μετά και τα σημερινά πακέτα της vodafone το wifi (μη πω και το adsl) πέθανε. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Για email μια χαρά είναι το GPRS, τι να το κάνουμε το 3G ? Και το WiFi για μένα άχρηστο είναι. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 τραβηγμένο αλλά οκ. σίγουρα το απλό 2G είναι πιο αξιόπιστο :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εχω μία απορία....ίσως δεν έκανα εγώ κάτι σωστα...τουλαχιστον για λίγο καιρό που είχα με το Storm. Μπορείτε να μου πείτε π.χ. τώρα με το 8900 που με ενδιαφέρει (δεν παίζει ρόλο το μοντελο μάλλον) εάν έχω αποθηκευσει στην μνήμη του κινητού ενα αρχείο π.χ. Word ή Excel, εάν μπορώ να το στείλω με email σαν attachment ? Τουλάχιστον για λίγο που είχα το Storm, όταν ήθελα να στείλω με email ενα τέτοιο αρχειο....εγραφα το email και μόλις πήγαινα στο μενού για να κανω insert ενα attachment, με άφηνε να κάνω insert μόνο αρχείο photo και όχι κάποιο άλλο π.χ Word ή Excel. Δεν νομίζω ότι δεν γίνεται, θα βρώ τον τρόπο πιστευω . αλλά απλώς μου το επιβεβαιώνετε ότι μπορεί να γίνει καθως είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Πας από τον explorer και το στέλνεις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ευχαριστώ Alex, ακόμα και εδώ παράδοξος τρόπος εισαγωγής attachment σύμφωνα με όσα είχαμε μάθει με άλλες συσκευές..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Απλά αποστολή κανείς. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 To έχει πάρει κανείς που είχε πριν Bold, να μας πει εντυπώσεις/διαφορές; Το έσπασα το Bold, και είμαι μεταξύ Curve/Bold... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts