Jump to content

BlackBerry Curve 8900

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είμαι 100% σίγουρος για το handsfree αλλά το 9000 έχει στερεοφωνικό σίγουρα... Για κάδο μην ψάχνεις... Δεν μένει τίποτα στη συσκευή..

• Απαντήσεις 857
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους

Αυτό που προσπαθώ είναι να μεταφέρω τα sms που έχω απο το 8900 στο 9500. Τα κάνω backup απο το desktop manager και μετα συνδέω το 9500 για να τα περάσω.

Το πρόβλημα είναι οτι επειδή το 9500 αποικονίζει τα sms σαν dialogs , όλα τα sms που μετέφερα απο το 8900 τα έχει κάνει ενα τεράστιο dialog σαν να θεωρεί οτι είναι απο έναν αποστολέα όλα. Συνεπώς έχει γινει μπάχαλο.

Υπάρχει κάποια λύση για να φαίνονται κανονικά τα sms σαν διακριτά και όχι σαν dialog?

To storm φοράει 5.0αρι λογισμικό.

Ευχαριστώ

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

Περίεργο.. Δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα.. Όταν κάνεις restore backup πάιρνεις κάποιο σφάλμα η ολοκληρώνεται ΟΚ?

Εμένα απο os 5.0 storm μου τα πέρασε κανονικά στο 8520.

Δοκίμασε να τα μεταφέρεις με το switch blackberry devices. Συνδέεις και τις δυο συσκευές και ακολουθεις το setup.

Εμένα απο os 5.0 storm μου τα πέρασε κανονικά στο 8520.

Δοκίμασε να τα μεταφέρεις με το switch blackberry devices. Συνδέεις και τις δυο συσκευές και ακολουθεις το setup.

Οντως με το switch τα μετεφερε σωστα.. είχες δίκιο..:lol:

μαλλόν μόνο έτσι τα περνάει σωστα και όχι με backup/restore.

Ευχαριστώ φίλοι μου για την βοήθεια..:happy:

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

Κάποιο λάθος θα κάνεις... Η συσκευασία περιέχει μονοφωνικό. Για να είναι στερεοφωνικό αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει δυο -2- ακουστικά σωστα? Της συσκευασίας είναι μονό.

Ευκαιρίας δοθείσης μπορεί παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου πει που καταλήγουν τα σβησμένα mails απο το handheld ? Υπάρχει δλδ κάτι σαν κάδος ανακύκλωσης τον οποίο πρέπει με κάποιο τρόπο να αδειάζω ή με τη διαγραφή σβήνονται ολοκληρωτικά απο ΠΑΝΤΟΥ?

Εμενα το 8900 στερεοφωνικο ειχε στην συσκευασια

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Εμενα το 8900 στερεοφωνικο ειχε στην συσκευασια

Δεν ξέρω τι συμβαίνει εγώ το αγόρασα απο wind...

Μήπως γνωρίζει κάποιος/α να με βοηθήσει λίγο στη λειτουργία των φωνητικών εντολών που τα έχω βρει μπαστούνια? Δηλαδή ενώ υπαγορεύω στα αγγλικά τον αριθμό που θέλω να μου καλέσει καλεί άσχετα νούμερα. Υποθέτω οτι τα ελληνικά στα οποία είναι γραμμένες οι επαφές μου δεν τα αναγνωρίζι καθόλου....

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους!! Ψαχνω να αγορασω καποιο Blackberry και νομιζω οτι καταληγω στο 8900. Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας και την εμπειρια σας πανω σε αυτη τη συσκευη? Μηπως μου προτεινετε καποιο αλλο?

Κοιτα φιλε μου,εγω το εχω 2,5μηνες και το πρωτο μου κριτηριο οταν το αγορασα ειναι πως μου αρεσε πολυ η εξωτερικη του εμφανιση ,μικρο , ομορφο , στιβαρο και καλη ποιοτητα κατασκευης (μειονεκτημα για πολλους τα μικρα πληκτρα για μενα οχι που το χερι μου ειναι "μεσαιου" τυπου).

Μετα μου αρεσει η αρκετα καλη φωτο που εχει και η αναλυση της οθονης του, για μενα παντα μιλαω, μου φαινεται με αριστα το 10 βαζω 9.

Και αν του περασεις και το os 5......411(εχει ελληνικο μενου) οπως εγω θα το βρεις

εξαιρετικο.

Στο internet δεν μου εχει δημιουργησει προβληματα και γενικως ειμαι ικανοποιημενος.

Αυτα απο τη δικη μου εμπειρια φιλε μου , ελπιζω να βοηθησα.

Υ.Γ Με λιγα λογια το ερωτευτηκα:love:

Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις μεχρι το τελος του μηνα να παρεις την αποφαση σου

Μεχρι τοτε θα εχει κυκλοφορησει και επισημα το 9700 το οποιο δουλευει με trackpad και οχι trackball που ειναι μια πηγη προβληματων

Επισης ειναι 3g κατι το οποιο μπορει να σε ενδιαφερει και τελος εχει παραπλησιο μεγεθος με το 8900 αλλα λιγο πιο βαρυ

Συγκρινε τα και αποφασισε

Να σου πω την αληθεια το 9700 κοιτουσα στην αρχη. Εχει σιγουρα καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα :

Ποτε θα ερθει Ελλαδα?

Ποσο περιπου θα κοστιζει?

Με προβληματιζει ιδιαιτερα το υψηλοτατο SAR που εχει (1,55)..

και στην τελικη αν ειναι για trackpad και οχι trackball γιατι να μην παρω το Curve 8520??

Να σου πω την αληθεια το 9700 κοιτουσα στην αρχη. Εχει σιγουρα καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα :

Ποτε θα ερθει Ελλαδα?

και στην τελικη αν ειναι για trackpad και οχι trackball γιατι να μην παρω το Curve 8520??

σωστός. αυτό με το sar ποια όλων των blackberry (εκτός του storm II), τί πράγμα είναι...τόσο ωραία κινητά και δεν μπορούν να τα φτιάξουν με λιγότερο sar!!!!

Αυτα ειναι συγκριτικα του 9700 και του 8900.

Προφανως το 8900 εχει μικροτερο SAR

BlackBerry Curve 8900 Highlights

FEATURES SUMMARY

STATUS Available

INTRODUCED November 2008

FORM FACTOR Block

SAR VALUE 1.010 W/Kg

NETWORKS 2G: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 / GSM 850

BATTERY Li-Ion, 1400 mAh

BlackBerry Bold 9700 Highlights

FEATURES SUMMARY

STATUS Available

INTRODUCED November 2009

FORM FACTOR Block

SAR VALUE 1.180 W/Kg

NETWORKS 2G: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 / GSM 850

3G: HSDPA 850 / HSDPA 1900 / HSDPA 2100

BATTERY Li-Ion, 1500 mAh

Edited by antrenik

Οι τιμές που αναφέρεις είναι για Αμερική όπου έχουν διαφορετικές μεθόδους μέτρησης καθώς και άνω όρια. Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, το 8900 έχει 0,65 και το 9700 1,36.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Thief μπορεις να δωσεις ενα εγκυρο site απ'οπου μπορουμε να βλεπουμε αυτες τις τιμες?

Οσο για το ποτε θα ερθει στην Ελλαδα το 9700 ειδα στο αντιστοιχο thread οτι εχει ερθει - ερχεται και η τιμη ειναι γυρω στα 500..

Εννοειται πιο ακριβο απο αλλες χωρες που εριξα μια γρηγορη ματια

Edited by tsalk1

Εγώ τα βρίσκω κατευθείαν από τα τεχνικά φυλλάδια της RIM

http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/categories/?category=BlackBerry+Smartphones&userType=1

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Ποτε θα ερθει Ελλαδα?

Το 8520 εχει χειροτερη φωτογραφικη μηχανη μαι μαλιστα χωρις φλας, εχει φανερα χαμηλοτερη ποιοτητα κατασκευης και hand feeling, εχει χειροτερη αναλυση στην οθονη

Η Vodafone θα βγαλει το 9700 πριν το τελος του μηνα. Η τιμη του τσουχτερη...κοντα στα 500 μαλλον

take care...

Η ολη σκεψη μου εγκειται στο εξης. Απο τη στιγμη που σε λιγες ημερες θα εχεις τη δυνατοτητα να συγκρινεις και απο κοντα το 8900 το 8520 και το 9700 καλο θα ειναι να περιμενεις 1-2 εβδομαδες

Αλλωστε κατα τη γνωμη μου τα blackberry δεν ειναι συσκευες που τις αλλαζεις συντομα. οποτε πρεπει να εισαι σιγουρος που θα δωσεις τα λεφτα σου

Οσο για το sar, δεν το κοιταω ποτέ σε ενα τηλεφωνο οποτε no comment. To bluetooth ακουστικο ειναι must για εμενα

θελω να ρωτησω γιατι δεν μπορω να κατεβασω τα τραγουδια απο τον υπολογιστη στο 8900?

εχω βαλει το software και μου βγαζει εικονιδιο να αλλαξω τησ ρυθμισεις της οθονης οι οποιες ειναι στο μεγιστο.

Σας ευχαριστω για τη βοηθεια!!

Bluetooth εννοειται αλλα οσο να'ναι ριχνω κ μια ματια στο SAR.

Ringo εχεις δικιο γενικα κ η αληθεια ειναι οτι ακομα αμφιταλαντευομαι.

Μαλλον ομως κλεινω προς το 8520 λογω trackpad και λογω ''πρωτου μου '' blackberry. Σκεφτομαι οτι θα ειναι λιγο παιδεψιαρικη η προσαρμογη μου κ γι'αυτο λεω να παω ομαλα..

Κοίτα ποιοτικά οι σειρές 9xxx & 89xx δεν συγκρίνονται με τις 88xx αλλά όπως λες κι εσύ μιας και είναι το πρώτο σου δεν είναι ανάγκη να δώσεις τόσο πολύ σημασία.. Σημαντικό επίσης ότι το 8520 έχει ΠΟΛΎ περισσότερο μνήμη και από το 9000 και από το 8900 και θα σου δοθεί η δυνατοτητα να 'παίξεις' πιο πολύ με εφαρμογές, θέματα, κτλ...

Τα 8900 και 8520 έχουνε την ιδια μνημη για εφαρμογες η οποια ειναι 256mb

Ειναι υπεραρκετη για να βαλεις απροβληματιστα δεκαδες εφαρμογες

Για πρωτο Blackberry παντως έχεις δικαιο. Παρε το πιο φθηνο αλλα αξιολογοτατο 8520. Αλλωστε παντα υπάρχει ο κινδυνος να μην σου αρεσει η πλατφορμα (ειδικα αν εισαι multimedia-internet addict ) και να φυγεις.

Αντε καλες αγορες

Καλησπερα σε ολους!! Ψαχνω να αγορασω καποιο Blackberry και νομιζω οτι καταληγω στο 8900. Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας και την εμπειρια σας πανω σε αυτη τη συσκευη? Μηπως μου προτεινετε καποιο αλλο?

Το εχω 11 μηνες....το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε.............δν θα σε προδωσει ποτε και με την .411 γινεται ακομα πιο ελκυστικο. Στα αρνητικα, η διαρκεια της μπαταριας του, αν τρεχεις εφαρμογες οπως msn κλπ συνεχεια....και το περιβοητο καπακι της μπαταριας που λυνεται απλα με μια αγορα θηκης σιλικονης...παραπλησια σε αυτο το 8520(υστερει σε χαρακτηριστικα αλλα με trackpad και πολυ καλυτερη τιμη) και το 9700 (καλυτερα χαρακτηριστικα γενικοτερα..αλλα και 100ευρω ακριβοτερο-μαλλον η αναβαθμιση μου ειναι αυτο...χι!)

Rock n' Roll will never die...

Δεν θεωρώ την τιμή των 500 ευρώ τσουχτερή μιας και το 9000 όταν είχε βγεί η τιμή των 480 ήταν τιμή προσφοράς. Μετά από 2 μήνες είχε πάει στα 580 άν μπορείτε να θυμηθείτε.

Πάντως από κατάστημα με ενημέρωσαν οτι το 9700 θα βγεί σε παραγγελία στις 18/01...

Δλδ την Δευτέρα....

Καλή αναβάθμιση σε όσους την περιμένουν πως και πως!

<Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br]

http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png

PIN: 251B37D8

HELP! Πήρα ενα μεταχειρισμενο 8900, και ενω ενεργοποίησα το ΒΙS απο την Βοντα, μολις παω στο emil setup μου δίνει μόνο επιλογή ''i want to use a work email account with a blackberry enterprise server". Στο mobile email πάλι δεν με αφήνει να κανω εγγραφή, αφήστε που δεν μπορώ να στείλω ούτε sms, μου τα δείχνει στα εξερχόμενα αλλά δεν φτάνουν ποτε....

εδώ και κάποιο καιρό, μου εμφανίζει στο call log μόνο τις αναπάντητες κλήσεις και όχι όλες τις κλήσεις μαζί με την ώρα που πραγματοποιήθηκαν.

Δοκίμασα μέσα από το options --> general options --> phone list view δοκίμασα εκεί όλες τις επιλογές αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Είναι σαν να μην κάνει καταγραφή των κλήσεων. \

Έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορώ να το φτιάξω??