VeCo Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Μου φαίνεται σε λίγο όλοι στο forum θα διαβάζουμε το "Οχτώ"... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Καλησπέρα και από μένα, Αφού διάβασα στην παραλία το "Da Vinci Code" του Dan Brown και το "Godfather" του Mario Puzo (σε ebook και τα δύο), αποφάσισα μετά τις προτάσεις σας και αγόρασα σήμερα τα εξής (σε κανονική μορφή πλέον): "Οχτώ" - Katherine Neville (τι σύμπτωση!) :) "Η άνοδος της Βαβυλώνας" - Tim Lahaye, Greg Dinallo "Οι Νυχτερίτες" - Stephen King "Αϋπνία" - Stephen King Εντυπώσεις εν ευθέτω χρόνω ;) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 "Οι Νυχτερίτες" - Stephen King "Αϋπνία" - Stephen King Εντυπώσεις εν ευθέτω χρόνω ;) Οι νυχτερίτες καλό είναι αν και όχι ό,τι πιο δυνατό έχει γράψει ποτέ ο Κινγκ. Εξωγήινες δυνάμεις και εισβολείς είναι το θέμα. Το αυπνία απο την άλλη είναι πιο περίεργο και ξεφευγει απο τις κοινές ιστορίες τρόμου... πάντως σίγουρα θα τα διασκεδάσεις και τα 2... :X Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 φίλε nikoleon να σε προϊδεάσω,λέγοντάς σου ότι όλα είναι σούπερ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Προσωπικά το "Αϋπνία" είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία. Όχι ακριβώς τρόμου, αλλά σίγουρα τυπικός Stephen King... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Μ'έχει "τσιγκλίσει" και ο lewton μ'αυτά που γράφει για το "Υφαντό της Φιόναβαρ", αλλά είναι και κομματάκι ακριβούτσικο, πρέπει όμως να είναι αριστούργημα. Καμμιά ιδέα για το ποιο από τα 4 να διαβάσω πρώτο; (ή τουλάχιστον ποιο από τα 2 του King?) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Μετά από "αποχή" πολλών ετών από τη φανατική ανάγνωση βιβλίων, θυμήθηκα ξανά πως είναι να μην ξεκολλάς από τις σελίδες. Αιτία ο "Κώδικας Da Vinci" και το "Ψηφιακό Οχυρό" του Dan Brown.... :) Για τη συνέχεια, βλέπουμε... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Μ'έχει "τσιγκλίσει" και ο lewton μ'αυτά που γράφει για το "Υφαντό της Φιόναβαρ", αλλά είναι και κομματάκι ακριβούτσικο, πρέπει όμως να είναι αριστούργημα. Καμμιά ιδέα για το ποιο από τα 4 να διαβάσω πρώτο; (ή τουλάχιστον ποιο από τα 2 του King?) Νομίζω το Αυπνία.Ειναι πιο μυστηριωδες... Οι νυχτερίτες είναι κλασικό "τρόμου" με εξωγήινους κτλ... Ασε που αργεί πολύ να μπει στο ζουμί και ίσως βαρεθείς... Πάντως τελικά όσοι είναι στρατό καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα του να διαβάζεις ΚΑΛΑ βιβλία... Επίσης: Σκεπτόμενος ότι μια καλή ιδέα θα ήταν να δανείζεσαι βιβλία απο το να αγοράζεις κάθε 3 και λίγο (είναι λίγο ασύμφορο ειδικά αυτή τη περίοδο για μένα) και να τα επιστρέφεις, και δεδομένου ότι εμένα αγαπημένα είναι αγωνίας/τρόμου/ και ανελέητου κυνηγητού τύπου Dan Brown, ξέρει κανείς καμιά βιβλιοθήκη που όμως να έχει ΟΛΑ τα καινούρια βιβλία και όχι οτι απομείνει απο τα προηγούμενα 20 χρόνια? ΝΑ έχει απο Κινγκ μέχρι τη σειρά ΚΟΛΑΣΗ των εκδόσεων ΟΞΥ (Καταπληκτική σειρά!!!) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Νομίζω το Αυπνία.Ειναι πιο μυστηριωδες... Οι νυχτερίτες είναι κλασικό "τρόμου" με εξωγήινους κτλ... Ασε που αργεί πολύ να μπει στο ζουμί και ίσως βαρεθείς... Συμφωνώ απόλυτα. :up: :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Μ'έχει "τσιγκλίσει" και ο lewton μ'αυτά που γράφει για το "Υφαντό της Φιόναβαρ", αλλά είναι και κομματάκι ακριβούτσικο, πρέπει όμως να είναι αριστούργημα. Καμμιά ιδέα για το ποιο από τα 4 να διαβάσω πρώτο; (ή τουλάχιστον ποιο από τα 2 του King?) Το Υφαντό να διαβάσεις πρώτο! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Το Υφαντό να διαβάσεις πρώτο! Κάτσε βρε να το αγοράσω πρώτα! :D EDIT: Σε μια αναζήτηση στο δίκτυο περί Υφαντού, έπεσα πάνω σε αυτό το φόρουμ: http://www.sff.gr/forums/index.php Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ήδη, η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε είναι πως πρόκειται για φόρουμ με "διαβασμένους" χρήστες. Ρίξτε του μια ματιά... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 για οποιον θελει ενα ευκολο βιβλιο, και του αρεσει κ το ποδοσφαιρο κ τα παρελκομενα του(χουλιγκανισμος) το FOOTBALL FACTORY ειναι σχετικα προσφατο κ ευαναγνωστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 o xristos ksanastavwnetai nikos kazantzakis otan eklapse o nitse - ervin yalom(den thymamai pws grafetai) eglima kai timwria - ntostogiefski(den thymamai pws grafetai) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 o xristos ksanastavwnetai nikos kazantzakis otan eklapse o nitse - ervin yalom(den thymamai pws grafetai) eglima kai timwria - ntostogiefski(den thymamai pws grafetai) kai ton TELEYTAIO PEIRASMO..kazantzakhs k 3001:H TELIKH ODYSEIA A.CLARK.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Μόλις τελειώσα το "Οχτώ". Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό βιβλίο, στα πρότυπα του Κώδικα Ντα Βίντσι, αλλά με μικρότερη ικανότητα (από πλευράς συγγραφέα), στην πλοκή και το μυστήριο. Ειδικότερα το τέλος, προσωπικά το θεώρησα πολύ απότομο και νομίζω θα μπορούσε καλύτερα. Εν κατακλείδι όμως νομίζω είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο, εύκολο στην ανάγνωση (το ότι μου πήρε πάνω από μήνα είναι δικό μου φταίξιμο) και πραγματικά ενδιαφέρον. Το συστήνω σε όποιον από το φόρουμ δεν το έχει διαβάσει (δεν νομίζω να είναι και πολλοί βέβαι). Επόμενο βιβλίο, το "Ψηφιακό Οχυρό". Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Ρε παιδια ψαχνω να βρω ενα βιβλιο το οποιο ειχε κυκλοφορησει σαν "η απαντηση στον Κωδικα ΝταΒιντσι" αλλα δε συγκρατησα ουτε ονομα ουτε συγγραφεα ουτε τιποτα -απλα οταν εχω διαβασει το λογο παντα θελω να διαβαζω και τον αντιλογο. Ξερει κανεις πιο ειναι; Για την ωρα πηρα το Ιησους-αυτος ο αγνωστος του juan arias... κι αλλη μια ερωτηση... μεταξυ Πεφωτισμενων και Οχτω πιο να επιλεξω; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Ρε παιδια ψαχνω να βρω ενα βιβλιο το οποιο ειχε κυκλοφορησει σαν "η απαντηση στον Κωδικα ΝταΒιντσι" αλλα δε συγκρατησα ουτε ονομα ουτε συγγραφεα ουτε τιποτα -απλα οταν εχω διαβασει το λογο παντα θελω να διαβαζω και τον αντιλογο. Ξερει κανεις πιο ειναι; Για την ωρα πηρα το Ιησους-αυτος ο αγνωστος του juan arias... κι αλλη μια ερωτηση... μεταξυ Πεφωτισμενων και Οχτω πιο να επιλεξω; Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ως "αντίλογοι" για τον Κώδικα. Εγώ έχω πάρει το "Σπάζοντας τον Κώδικα Ντα Βίντσι" (αν και δεν το έχω διαβάσει ακόμα, το δάνεισα σε μια φίλη που λείπει τώρα σε διακοπές) του Simon Cox, αν δεν κάνω λάθος. Ο ίδιος έχει γράψει και "αντίλογο" για τους "Πεφωτισμένους". Τώρα μεταξύ Illuminati και Οκτώ.. δεν ξέρω, το Οκτώ το έχω (αλλά κι αυτό δανεισμένο στο ίδιο άτομο και αδιάβαστο), πάντως αν κρίνω από γενικά σχόλια που έχω ακούσει για το Οκτώ, θα σου πρότεινα σίγουρα τους Πεφωτισμένους. Εμένα με συνεπήρε αυτό το βιβλίο, όχι τόσο όσο ο Κώδικας, αλλά είναι το δεύτερο καλύτερο του Brown κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Ρε παιδια ψαχνω να βρω ενα βιβλιο το οποιο ειχε κυκλοφορησει σαν "η απαντηση στον Κωδικα ΝταΒιντσι" αλλα δε συγκρατησα ουτε ονομα ουτε συγγραφεα ουτε τιποτα -απλα οταν εχω διαβασει το λογο παντα θελω να διαβαζω και τον αντιλογο. Ξερει κανεις πιο ειναι; Για την ωρα πηρα το Ιησους-αυτος ο αγνωστος του juan arias... κι αλλη μια ερωτηση... μεταξυ Πεφωτισμενων και Οχτω πιο να επιλεξω; Προσωπικά εγώ θα σου έλεγα ότι το "Οχτώ" είναι ελάχιστα καλύτερο. Αλλά η διαφορά είναι τόσο μικρή που είναι πλέον θέμα προσωπικό για τον κάθε ένα. Όσο για το βιβλίο που λες το ξέρω, αλλά δεν θυμάμαι ούτε εγώ τον συγγραφέα. :O Για ψάξε το λίγο στο Greekbooks . Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Το Illuminatti είναι πολύ καλύτερο απο τον Κώδικα. Όσο για το Οκτώ, το διαβάζω αυτή την περίοδο και μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά καλό και αξίζει να το διαβάσει κάποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 μόλις τελείωσα το ''Οχτώ'' (Katherine Neville) :) το βιβλίο είναι αριστούργημα και δικαιολογημένα απόλυτα το γεγονός ότι αποτελεί παγκόσμιο best seller..;) σε κρατάει σε αγωνία με φοβερές περιγραφές και σε μεταφέρει με μοναδική ευκολία στον μαγικό του κόσμο..:) αν και ψιλοεπιβάλλει να διαβαστεί σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, μιας και οι εναλλαγές (χρονικές) και οι ήρωες το κάνουν λίγο ζόρικο στην ανάγνωση..:O ειλικρινά πάντως κάποια στιγμή στο μέλλον θα το ξαναδιαβάσω...μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις..:) next one is ''Ο Αθέατος Κόσμος'' (Τζων Σμόλενς) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soteris Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ "ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ" ΤΟΥ ΣΤΙΒ ΣΙΛΒΕΡΜΑΝ (ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ". ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ:Π.Χ. ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΚ, ΤΟ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΖΗΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ...Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΛΒΕΡΜΑΝ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΤΧΑΜ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΛΜΠΑΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ 100 ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΝ) ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ BOOKER. ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ(ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΣΚΗΤΙΚΗ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 ...αν και ψιλοεπιβάλλει να διαβαστεί σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, μιας και οι εναλλαγές (χρονικές) και οι ήρωες το κάνουν λίγο ζόρικο στην ανάγνωση... Μην το λες. Εγώ το ξεκίνησα, το σταμάτησα για μια βδομάδα που ήμουν Ελβετία και διάβαζα το πέμπτο βιβλίο του Μαύρου Πύργου, το ξαναξεκίνησα και το τέλειωσα. Μου πήρε πάνω από ένα μήνα (ντροπή μου). Δεν είχα κανένα πρόβλημα πάντως... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Καλα μονο εμενα μου φανηκε σαχλαμαριτσα το Οχτω?Ενταξει,περνουσε η ωρα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο και σε ορισμενα σημεια σαχλο.Μονο το τελος μου αρεσε.Και δεν ειναι οτι εχω καποιο κολλημα με τα best seller βιβλια,αλλα το συγκεκριμενο μου φανηκε πολυ λιγο.Ειδικα σε συγκριση με το Ιλουμινατι,που μου φανηκε ενα πολυ καλο βιβλιο περιπετειας. Κατα τ'αλλα διαβασα το Κ του Βασιλικου.Αναφερεται στην ουσια στο σκανδαλο Κοσκωτα.Καλο ηταν,η γραφη του Βασιλικου μου φανηκε αρκετα καλη,μοιαζει αρκετα με αυτη του αειμνηστου Ηλια Πετροπουλου,αλλα δεν φτανει στο επιπεδο του.Επισης,οσοι δεν ηταν σε μια ''αλφα'' ηλικια εκεινη την περιοδο,θα δυσκολευτουν με τα ονοματα που εμπλεκονται(οπως και εγω) Διαβασα και τον Λοχαγο Αλατριστε,εξαιρετικο και αυτο,οπως η συντριπτικη πλειοψηφια των βιβλιων του Ρεβερτε.Σιγουρα ο αγαπημενος μου συγγραφεας.Περιμενω πως και πως το επομενο απο την σειρα(ο Αλατριστε ειναι το πρωτο απο μια σειρα βιβλιων,που την εχει ηδη γραψει ο συγγραφεας,αλλα μολις τωρα αξιωθηκε να ξεκινησει να την εκδιδει ο Πατακης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Διαβασα και τον Λοχαγο Αλατριστε,εξαιρετικο και αυτο,οπως η συντριπτικη πλειοψηφια των βιβλιων του Ρεβερτε.Σιγουρα ο αγαπημενος μου συγγραφεας.Περιμενω πως και πως το επομενο απο την σειρα(ο Αλατριστε ειναι το πρωτο απο μια σειρα βιβλιων,που την εχει ηδη γραψει ο συγγραφεας,αλλα μολις τωρα αξιωθηκε να ξεκινησει να την εκδιδει ο Πατακης) Καινούργιος Ρεβέρτε; Πως και μου ξέφυγε. Από τότε που διάβαζα τον Πίνακα της Φλάνδρας και τη Λέσχη Δουμάς κόλλησα. Άρα μάλλον παω για νέο ανεφοδιασμό στο βιβλιοπωλείο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Καινούργιος Ρεβέρτε; Πως και μου ξέφυγε. Από τότε που διάβαζα τον Πίνακα της Φλάνδρας και τη Λέσχη Δουμάς κόλλησα. Άρα μάλλον παω για νέο ανεφοδιασμό στο βιβλιοπωλείο. Ναι και ειναι εξαιρετικο.Θα σου προτεινα να βιαστεις.(οπως εγραψα και πιο πανω,το βιβλιο ειναι γραμμενο αρκετα χρονια-νομιζω το 96-,απλα τωρα αξιωθηκε να το εκδωσει ο Πατακης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts