Jump to content

Ναρκομανείς! Πως πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε;


bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ:ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝΕ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, Η ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Ή ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΩΣ ΒΑΣΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ,ΤΟ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΟΙΑΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ.ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ Ή ΚΟΚΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ(ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ).ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ(ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΣΤΕΣ) ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΗ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΥΖΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ (ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΤΛ) ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

 

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 134
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ kthtikos: Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις! ;)

 

Συμφωνώ με όλα όσα γράφετε περί "μαλακών" και "σκληρών" ναρκωτικών! Μία μεγάλη ένσταση έχω με τη "νομιμοποίησή τους.

 

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα ναρκωτικά δεν είναι ελεγχόμενης σύστασης!!! Μπορεί να περιέχουν οτιδήποτε βολεύει τον "παρασκευαστή" κατά περίπτωση και έτσι χρησιμοποιούνται για να "υποβάλλουν" συμπεριφορές!

 

π.χ. (1). Όταν οι έμποροι θέλουν να "διώξουν" κάποιον από τη μέση, του δίνουν (κατά λάθος; :whistle: ) μία καθαρή δόση... Αυτό συνήθως είναι OD (Overdose) γιατί ο χρήστης έχει συνηθίσει σε νοθευμένη, άρα μικρής περιεκτικότητας δόση και ξαφνικά παίρνει μία καθαρή με περισσότερη ναρκωτική ουσία ανά γραμμάριο!

 

π.χ. (2). Η κάνναβη θεωρείται "πύλη" για τα "σκληρά" ναρκωτικά διότι, α) είναι παραισθησιογόνο που δεν εθίζει μεν ισχυρά τον οργανισμό αλλά προκαλεί σημαντική ψυχολογική εξάρτηση, β) θεωρείται "άκακη" και σχετικά "ακίνδυνη" οπότε εύκολα την δοκιμάζουν αρκετοί, γ) σε όσους θέλουν οι έμποροι να "ενσωματώσουν" στο πελατολόγιό τους αρχίζουν να παρέχουν λίγο πιο "αδύναμες" δόσεις για να μην ικανοποιείται τόσο ο χρήστης και να αρχίσει να ψάχνει κάτι καλύτερο, κάτι λίγο (???) πιο δυνατό (πάντα σε συνδυασμό με το ότι ο οργανισμός αρχίζει να συνηθίζει με τον καιρό)! Μπορεί να μην πιάσει το "κόλπο", μπορεί όμως και να πιάσει, οπότε χαρά για τον έμπορο! :mad:

 

Πώς, λοιπόν, μπορούμε να αποποινικοποιήσουμε κάτι τέτοιο; :mad: Θα περνούν όλα τα "μαλακά" ναρκωτικά από το Γενικό Χημείο του Κράτους; Η νομιμοποίηση των τσιγάρων (περιπτέρου) έφερε καμία μείωσή των καπνιστών;... :cry: (Μη μου πείτε ότι δεν είναι το ίδιο! Η νικοτίνη είναι πάρα πολύ ισχυρό ναρκωτικό & οι αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος σημαντικές και γνωστές! Επηρεάστηκε κανείς από το ότι το συγκεκριμένο επιβλαβές ναρκωτικό κυκλοφορεί ελεύθερο και μείωσε την ανάγκη του για κάπνισμα; :confused: )

 

ΥΓ - Δεν ανήκω σε αντίστοιχα κυκλώματα! Όσα ξέρω προέρχονται από το ότι είχα θείο Ιατροδικαστή, ο οποίος ενδιαφερόταν πάρα πολύ για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και την παροχή βοήθειας προς τους χρήστες, και τα παραπάνω μου τα έχει πει από την μεγάλη εμπειρία του με τέτοια κυκλώματα και χρήστες που πέσαν θύματα τέτοιων περιπτώσεων!

Link to comment
Share on other sites

Λόγω εξεταστικής δε μπορώ να απαντήσω σημείο προς σημείο αν και θα το ήθελα πολύ :(

 

Είναι πολύ απλό αυτό που λέω για ευκόλως προσβάσιμα ναρκωτικά. Εγώ ας πούμε ως Κώστας ποτέ δεν έτυχε να μου προτείνουν ναρκωτικά κι αν ήθελα να βρω (λέμε τώρα) δε θα μπορύσανα βρω εύκολα. Το ίδιο ισχύει για την πλειοψηφία των μαθητών. Κακά τα ψέματα, τα παιδιά τα οποία πολιορκούνται από τα ναρκωτικά και μπορούν να πάρουν σχεδόν δωρεάν την πρώτη τους δόση είναι αυτά που μπλέκουν με κακές παρέες ή που το ψάχνουν πολύ.

 

Για να το πω πιο απλά: Δεν βρίσκεις ναρκωτικά όσο εύκολα βρίσκεις τσιγάρα ή αλκόολ. Υπο αυτή την έννοια δεν είναι ευκόλως προσβάσιμα κι ούτε πρέπει να γίνουν. Αυτό ήθελα να πω....

 

'Οσο για το άλλο: Η άποψη μου είναι ότι όσο θεωρείται αδίκημα η χρήση, τα ξεφτέρια του νόμου θα συλαμβάνουν τους χρήστες και θα τους στέλνουν στη φυλακή. Αυτό δε μπορεί να αλλάξει με ευχολόγια αλλά με νομική τακτοποίηση.

 

Συμφωνώ απολύτως για τις τιμωρίες των εμπόρων αλλά τις περισσότερες φορές έχουν τόση δύναμη που δε τρώνε ούτε αυτές που προβλέπονται από το ισχύον νομικό σύστημα :(

Link to comment
Share on other sites

νομιζω οτι αυτο που εννοει ο kthtikos ειναι να μη διωκεται ποινικα ο απλος χρηστης κανναβης (αν την καλλιεργει στον κηπο του για προσωπικη χρηση και δεν βγαινει να την πουλησει κανει κακο μονο στον εαυτο του -κι αν παρεκτραπει υπο την επηρρεια της εχει τις ιδιες κυρωσεις με το αλκοολ). Το να χορηγουνται δωρεαν τα σκληρα απο τα νοσοκομεια αυτοματα θα κανει κακο στους εμπορους, θα παψει η διακινηση απο τα βαπορακια (που αναγκαστικα πρεπει να ριξουνε καινουργιους στο λουκι για να μπορουν να βρισκουν και τη δικη τους δοση), και θα παψουν να πεθαινουν και κοροδιιλιστακα τα πρεζονια γιατι καποιος θελοντας να αυξησει τα κερδη του κανοντας τη μια δοση δυο, ανακατεψε την πρεζα με οτι βρηκε μπροστα του. Απλα το βλεπω πολυ δυσκολο να γινει γιατι τα οικονομικα συμφεροντα που θιγονται ειναι τεραστια. Κι οπως ειπε και καποιος πριν, τελικα ναι, αν δεν ψαχνεσαι κανεις δε θα σου ριξει ναρκωτικα στο ποτο σου για να σε πιασει πελατη.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,guys!Χθες βγήκα με μία κοπέλα (με την οποία δεν είχαμε συναντηθεί μέχρι στιγμής) και όλα καλά αλλά κάποια στιγμή άρχισε να μου λέει ότι έχει κάνει μαύρο (δεν την ρώρησα αν το συνεχίζει) και θα ήθελε να βγει ο Παπανδρέου για να μπορεί να τα παίρνει κι ελεύθερα!!!

Τώρα δεν μου είπε ότι έχει κάνει και κάτι βαρύτερο!Δεν ξέρω ρε γμτ,συνέχεια μου #$%^τριβόταν,δεν λέω ότι δεν μ'αρέσει κι εμένα σαν κοπέλα αλλά δεν ξέρω ψιλοφοβάμαι να κάνω κάτι μαζί της (παρόλο που το θέλω) γιατί δεν ξέρω σε τί παρέες θα μπλέξω!Δεν είναι ναρκομανής με την κλασσική έννοια αλλά παίρνει κάτι κάπου-κάπου!Και ήταν και μια χαρά σωματικά και ψυχικά!Θέλω τις συμβουλές σας γιατί βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα!

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

Να συζητήσετε το θέμα σοβαρά για να καταλάβεις την φιλοσοφία της.

 

Έτσι όλο το σκηνικό είναι πολύ θολό για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα και να σου δώσουμε την όποια συμβουλή ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καποιο συγγενικο μου ατομο (δυστυχως μετα απο παρα πολλα) χρονια μαθαμε οτι εχει μπλεξει ξανα ..το κρυβανε καιρο για να αποφυγουν την κοινωνικη κατακραυγη με αποτελεσμα να εχει παραγινει το κακο και να εχει φτασει σε οριακα σημεια..Απο οτι μαθαμε δεν υπαρχει στην Ελλαδα κανενα κεντρο αποτοξινωσης το οποιο ομως να τους κραταει εσωτερικους.

Γιατι με απλες επισκεψεις δεν υπαρχει βελτιωση.

Εαν γνωριζει κανεις κατι ας με παραπεμψει για να βοηθησω κι εγω με τη σειρα μου..προκειται για ενα παιδι μολις 18 χρονων!!:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Link to comment
Share on other sites

Exw akousei gia kentra se Germania kai Giougoslavia.Ma perissotera den kserw.

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Link to comment
Share on other sites

Πάντως για κέντρα όπου τους κρατούν εσώκλειστους, υπάρχει ένα εκκλησιαστικό στην Πεύκη νομίζω...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.
Link to comment
Share on other sites

krima. makari to paidi na kataferei na xeplexei. pantos an uparhei i dunatotita pisteuo pos to kalutero einai na paei sto exoteriko, ohi mono gia to thema tou esoterikou egklismou, alla kai genika tha xemplexei kai apo tis parees tou edo pera alla kai tha <<xefugei>> apo ton oikogeneiako tou kuklo, genikos tha ton voithisei i allagi perivallontos.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Link to comment
Share on other sites

Oσο γελοίο και απίστευτο να ακούγεται.. στείλτε τον στο άγιο όρος (όχι για πάντα για όσο θέλει αν θέλει)

Για να μπλέξει με το παπαδομάνι;;; Καλύτερα οπουδήποτε αλλού!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

προτείνω αλλαγή αίμαστος.

επισκέψεις σε ψυχολόγο ειδικό για τα ναρκωτικά.

να είναι κοντά οι γονείς και οι φίλοι, να μην δείχνουνε ντροπή αλλά ούτε και συμπόνοια,

να γίνουνε διάφορα ταξίδια στο άγιον όρος. εκεί υπάρχουνε σε κάποιες μονές μοναχοί που γνωρίζουνε....

 

με το ταπεινό μυαλό μου δεν ξέρω τί άλλο να προτείνω.

η αγάπη μαζί σας!

Link to comment
Share on other sites

Για να μπλέξει με το παπαδομάνι;;; Καλύτερα οπουδήποτε αλλού!

 

Πίστεψε με ότι αυτό το έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι και τους βγήκε σε καλό. Αν του εξηγήσουν το λόγο για τον οποίο θα πάει και το άτομο όντως θέλει να ξεκόψει τότε δεν θα πάθει απολύτως τίποτα.

Απλά θα μείνει καθαρός για όσο αυτός θελήσει.

Μπορεί να πηγαίνει και 10ημερα κάθε μήνα και κα κόβει σιγά σιγά.

 

αποκει και πέρα εκτός από την αλλαγή αίματος που είναι πανάκριβη, μελέτες έχουν δήξει πως υπάρχει μια ουσία (δε θυμάμαι πως τη λένε) η οποία καθαρίζει τον οργανισμό από όλες αυτές τις τοξίνες. Απλά το θέμα είναι ότι λόγο συμφερόντων των εμπόρων δεν κυκλοφορεί σαν φαρμακευτική αγωγή. Υπάρχουν κάποια κέντρα στο εξωτερικό που τη χρησιμοποιούν σαν ¨πείραμα¨ οπότε μπορεί να πάει εκεί.

 

πραγματικά δε μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται η ουσία αλά αν πας στο forum του esoterica.gr και ψάξεις για το θέμα ωδή στα αιθογενή τότε θα βρεις τις πληροφορίες που θες

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως τα ναρκωτικα ειναι μια πολυ δυσκολη περιπτωση που πολυ δυσκολα μπορει να ξεμπλεξει καποιος,αν το θελει βεβαια πραγματικα ναι μπορει να ξεμπλεξει,δεν ξερω αν αισθανομαι λυπη γιατι πιστευω οτι ξερουν τι κανουν κι οτι αυτο που κανουν τους φτανει στο απροχωρητο ομως η αληθεια ειναι οτι στεναχωριεμαι οταν βλεπω νεους να φτανουν σε μια τετοια κατασταση.φταινε και οι κακες παρεες βεβαια.τωρα το πως μπορει κανεις να βοηθησει μια τετοια κατασταση ειναι κατι πολυ δυσκολο,εχω εμπειρια απο εναν παλιο μου φιλο και ξερω απο πρωτο χερι τι ειναι αυτο το <<κολλημα>> που σε ταξιδευει πανω στην καλυτερη ηλικια.δυστυχως.οσο κι αν το προσπαθησα τοτε ομως δεν καταφερα να τον βοηθησω και διαλεξε τις <<καλες>> παρεες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Πίστεψε με ότι αυτό το έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι και τους βγήκε σε καλό. Αν του εξηγήσουν το λόγο για τον οποίο θα πάει και το άτομο όντως θέλει να ξεκόψει τότε δεν θα πάθει απολύτως τίποτα.

Απλά θα μείνει καθαρός για όσο αυτός θελήσει.

Μπορεί να πηγαίνει και 10ημερα κάθε μήνα και κα κόβει σιγά σιγά.

 

αποκει και πέρα εκτός από την αλλαγή αίματος που είναι πανάκριβη, μελέτες έχουν δήξει πως υπάρχει μια ουσία (δε θυμάμαι πως τη λένε) η οποία καθαρίζει τον οργανισμό από όλες αυτές τις τοξίνες. Απλά το θέμα είναι ότι λόγο συμφερόντων των εμπόρων δεν κυκλοφορεί σαν φαρμακευτική αγωγή. Υπάρχουν κάποια κέντρα στο εξωτερικό που τη χρησιμοποιούν σαν ¨πείραμα¨ οπότε μπορεί να πάει εκεί.

 

πραγματικά δε μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται η ουσία αλά αν πας στο forum του esoterica.gr και ψάξεις για το θέμα ωδή στα αιθογενή τότε θα βρεις τις πληροφορίες που θες

 

Κοιτα απο φαρμακευτικης αγωγης,ωντας φαρμακοποιος,μπορω να σου πω πως η ποιο κοινη ουσια που χωρηγουν ειναι η ΜΕΘΑΔΟΝΗ.Υποκαταστατο της "παραμυθας"(οπως αρεσκονται να την αποκαλουν οι χρηστες).Αυτες οι ουσιες που αναφερεις μηπως θ αμπορουσες να μου πεις εστω ενα ονομα?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Link to comment
Share on other sites

Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο κι εγώ γι αυτη την ουσία.

Το χειρότερο ναρκωτικό απ όλα.

Δε σε πάει στον παράδεισο όπως τ άλλα αλλα κατευθείαν στην κόλαση.

Ταξίδι δύσκολο που διαρκεί μια μέρα αλλα την επόμενη έχεις απεξαρτηθεί απ τις ναρκωτικές ουσίες που έπαιρνες.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

 

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Link to comment
Share on other sites

κοιταξτε...

οκ,ειναι μια δυσκολη επιλογη αλλα δεν παυει να ειναι επιλογη...

και η πολυ κατανοηση βλάπτει και η αποστροφη δεν ειναι λύση...

οπώς και να εχει ανάγκη εχουν γιατι ειναι αρρωστοι...

επιλογη δικη μας λοιπον και μονο πως θα συμπεριφερθούμε...

δεν ειναι λεπροι και μη ξεχναμε ποτε πως απο αδυναμια εφτασαν εκει και πως το ιδιο μπορει και να συμβει σε εμας αλλα και γενικοτερα...

ετσι ειναι..

η μονη κυρια βοηθεια ομως ερχεται απο αυτους και μονο...

αν δε πει ο χρηστης απο μονος του ''τελος΄θελω βοηθεια'' ε,δεν προκειτε να κοψει...:(

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα απο φαρμακευτικης αγωγης,ωντας φαρμακοποιος,μπορω να σου πω πως η ποιο κοινη ουσια που χωρηγουν ειναι η ΜΕΘΑΔΟΝΗ.Υποκαταστατο της "παραμυθας"(οπως αρεσκονται να την αποκαλουν οι χρηστες).Αυτες οι ουσιες που αναφερεις μηπως θ αμπορουσες να μου πεις εστω ενα ονομα?

 

Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο κι εγώ γι αυτη την ουσία.

Το χειρότερο ναρκωτικό απ όλα.

Δε σε πάει στον παράδεισο όπως τ άλλα αλλα κατευθείαν στην κόλαση.

Ταξίδι δύσκολο που διαρκεί μια μέρα αλλα την επόμενη έχεις απεξαρτηθεί απ τις ναρκωτικές ουσίες που έπαιρνες.

 

 

Είναι η ιβοκαϊνη (δε ξέρω αν γράφεται έτσι) ibogaine στα αγγλικά . μπορείς να δεις εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Ibogaine#Addiction_Interruption και εδώ http://www.ibogaine.org/junkie.html

Link to comment
Share on other sites

.H TV provalei synexeia gay narkomaneis tragoudistes kai hli8ies ksan8ies pou h karriera tous metriete me to posous p..tsous exoun faei (sorry gia tin ekfrash alla etsi einai)

 

Gay ήταν και ο Χατζιδάκης ....

Τραγουδιστές είναι και η Γαλάνη η Μαρινέλλα ο Πάριος η Αλεξίου

Ας μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι

Δε νομίζω ότι η ξανθιά που λέει κουτσομπολιά στο star θα με ρίξει στα ναρκωτικά ,ούτε η άλλη που κάθε μέρα μου αναγγέλει τα γεννητούρια των Panda

Η απουσία ΑΓΑΠΗΣ είναι που σπρώχνει το κόσμο στα ναρκωτικά

Οταν έχεις αγάπη είσαι χορτάτος στη ζωή σου από όλα

Και εγώ έχω αυτό το δίλλημα κάθε φορά

Στεναχωριέμαι πολύ , βλέπω παιδιά σα τα κρύα τα νερά και απορώ και λέω "γονείς δεν έχουν ? φίλους ? αδέρφια ? δεν τους ψάχνει κανείς ? "

Μπορούν από μόνοι τους να πάνε σε κάποιο φορέα ? δεν θέλουν οι ίδιοι ? ή θέλει λεφτά και η απεξάρτηση ?

Link to comment
Share on other sites

Gay ήταν και ο Χατζιδάκης ....

Τραγουδιστές είναι και η Γαλάνη η Μαρινέλλα ο Πάριος η Αλεξίου

Ας μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι

Δε νομίζω ότι η ξανθιά που λέει κουτσομπολιά στο star θα με ρίξει στα ναρκωτικά ,ούτε η άλλη που κάθε μέρα μου αναγγέλει τα γεννητούρια των Panda

Η απουσία ΑΓΑΠΗΣ είναι που σπρώχνει το κόσμο στα ναρκωτικά

Οταν έχεις αγάπη είσαι χορτάτος στη ζωή σου από όλα

Και εγώ έχω αυτό το δίλλημα κάθε φορά

Στεναχωριέμαι πολύ , βλέπω παιδιά σα τα κρύα τα νερά και απορώ και λέω "γονείς δεν έχουν ? φίλους ? αδέρφια ? δεν τους ψάχνει κανείς ? "

Μπορούν από μόνοι τους να πάνε σε κάποιο φορέα ? δεν θέλουν οι ίδιοι ? ή θέλει λεφτά και η απεξάρτηση ?

 

ολα αυτα μαζι και πιο πολυ η ντροπη της ψυχης τους που νιωθουνε την απεχθεια των αλλων και δειλιαζιυνε να ζητησουνε βοηθεια...

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως τα ναρκωτικα ειναι μια πολυ δυσκολη περιπτωση που πολυ δυσκολα μπορει να ξεμπλεξει καποιος,αν το θελει βεβαια πραγματικα ναι μπορει να ξεμπλεξει,δεν ξερω αν αισθανομαι λυπη γιατι πιστευω οτι ξερουν τι κανουν κι οτι αυτο που κανουν τους φτανει στο απροχωρητο ομως η αληθεια ειναι οτι στεναχωριεμαι οταν βλεπω νεους να φτανουν σε μια τετοια κατασταση.φταινε και οι κακες παρεες βεβαια.τωρα το πως μπορει κανεις να βοηθησει μια τετοια κατασταση ειναι κατι πολυ δυσκολο,εχω εμπειρια απο εναν παλιο μου φιλο και ξερω απο πρωτο χερι τι ειναι αυτο το <<κολλημα>> που σε ταξιδευει πανω στην καλυτερη ηλικια.δυστυχως.οσο κι αν το προσπαθησα τοτε ομως δεν καταφερα να τον βοηθησω και διαλεξε τις <<καλες>> παρεες.

 

Όντως είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που προβληματίζει όλο τον κόσμο αλλά νομίζω πως καλό είναι για τα νέα παιδιά και κυρίως ηλικίας απο 14 χρόνων που ξεκινούν τις σαχλαμάρες να έχουν και λίγο το "γνώθι σ αυτόν "

Δεν είναι όλα παιχνίδι και μαγκιά;)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...