kostassoula1 Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 Μόνο ταχυφορτιστες είδα ότι έχουν. Όχι απλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2023 Η ΑΝΚΕΡ βγάζει πλέον νομίζω απο 20w και πάνω.Πριν χρόνια ειχε και τον 18w δεν νομίζω οτι εχει μικρότερο απο 10w ουσιαστικά θες 7w και κάτω για νορμάλ φόρτιση.Η καλύτερη λύση για απλή φόρτιση είναι ο απλός της Apple που στα μαγαζιά παίζει στα 29 ευρώ αλλα σε eshop θα το βρείς και φτηνότερα η και μεταχειρισμένο απο φίλο σου ίσως.Για άλλες εταιρείες δεν γνωρίζω προσωπικά φορτίζω με τον απλό στο σπίτι και έχω 2 ταχυφορτιστές ανκερ powerport iii 20w αν χρειαστώ να φορτίσω πιο γρήγορα αλλα 2 φορές που φόρτισα δεν σήκωσε θερμοκρασία.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 On 5/9/2023 at 12:28 ΠΜ, zerokill said: Η ΑΝΚΕΡ βγάζει πλέον νομίζω απο 20w και πάνω.Πριν χρόνια ειχε και τον 18w δεν νομίζω οτι εχει μικρότερο απο 10w ουσιαστικά θες 7w και κάτω για νορμάλ φόρτιση. Η καλύτερη λύση για απλή φόρτιση είναι ο απλός της Apple που στα μαγαζιά παίζει στα 29 ευρώ αλλα σε eshop θα το βρείς και φτηνότερα η και μεταχειρισμένο απο φίλο σου ίσως.Για άλλες εταιρείες δεν γνωρίζω προσωπικά φορτίζω με τον απλό στο σπίτι και έχω 2 ταχυφορτιστές ανκερ powerport iii 20w αν χρειαστώ να φορτίσω πιο γρήγορα αλλα 2 φορές που φόρτισα δεν σήκωσε θερμοκρασία. Sent from my iPhone using Tapatalk Anker 622 για λίγες ώρες ακόμη βγαίνει κοντά 40 ευρώ απ το ευρωπαϊκό στορ της. Ήθελα να το παρω καιρό τώρα αλλά δεν έκανα κίνηση. Να το τιμήσω??? Χρήση σε iPhone 13 mini (και σπάνια σε 13) Πόση φορτιση θα βγάλει? Θα γεμίσει μια φορά τη μπαταρία του κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 Τελικά άκυρο. Έχει κόστος 8 ευρω μεταφορικά. Βγαίνει ίδια τιμή με skroutz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsam4 Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Καλημέρα σε όλους. Είμαι προ των πυλών να αγοράσω AirPods κι εγώ και θα ήθελα απόψεις σχετικά με τα skroutzομάγαζα (βλ. kaizershop.gr κλπ). Υπάρχει περίπτωση να παίζει θέμα με την γνησιότητα του προϊόντος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Από kaizershop πήρα εγώ τα pro 2 και ήταν αυθεντικά. Θέλει προσοχή όμως. Δεν είναι όλα τα καταστήματα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Παιδιά χρησιμοποιεί κανένας MagSafe charger cryoboost της esr να μας κει εντυπώσεις; Σκέφτομαι να πάρω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 3 ώρες πριν, Dpan9 said: Παιδιά χρησιμοποιεί κανένας MagSafe charger cryoboost της esr να μας κει εντυπώσεις; Σκέφτομαι να πάρω Να το πάρεις, ότι καλύτερο για μείωση των θερμοκρασιών στη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 Να το πάρεις, ότι καλύτερο για μείωση των θερμοκρασιών στη φόρτιση.Το έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις αν το cryo boost κάνει θόρυβο;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2023 2 ώρες πριν, Dpan9 said: Το έχεις δοκιμάσει; Ξέρεις αν το cryo boost κάνει θόρυβο; Ναι το έχω. Το χρησιμοποιώ ακόμα και στην ύπνο δίπλα μου στο κομοδίνο. Δε κάνει παρά ελάχιστο θόρυβο. Αν και αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό γιατί υπάρχουν κάποιοι που θέλουν απόλυτη ησυχία και ενδεχομένως να τους ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 Ναι το έχω. Το χρησιμοποιώ ακόμα και στην ύπνο δίπλα μου στο κομοδίνο. Δε κάνει παρά ελάχιστο θόρυβο. Αν και αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό γιατί υπάρχουν κάποιοι που θέλουν απόλυτη ησυχία και ενδεχομένως να τους ενοχλεί.Τέλεια! Ποιο μοντέλο έχεις;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 20 minutes ago, Dpan9 said: Ποιο μοντέλο έχεις; https://www.esrgear.com/products/halolock-with-cryoboost-pro-bundle/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το Apple MagSafe Wallet, και επειδή το δερμάτινο είναι δυσεύρετο σχεδόν στην Θεσσαλονίκη, τα FineWoven πως είναι; Είναι καλά; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Ψάξε για το δερμάτινο και ας το πάρεις και από μακριά… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 14 ώρες πριν, zurabi_97 said: Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το Apple MagSafe Wallet, και επειδή το δερμάτινο είναι δυσεύρετο σχεδόν στην Θεσσαλονίκη, τα FineWoven πως είναι; Είναι καλά; Δε παίζει να γίνει αγορά από αλλού? Πχ αμαζον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Δε παίζει να γίνει αγορά από αλλού? Πχ αμαζον?Έψαξα στο Amazon στην επίσημη της Apple, δερμάτινα δεν βρήκα, μόνο Finewoven. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Δυστυχώς στην πλειοψηφία τους τα έχουν αποσύρει τα δερμάτινα. Θέλει . αρκετό ψάξιμο μήπως και βρεις κάπου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 4 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: Δυστυχώς στην πλειοψηφία τους τα έχουν αποσύρει τα δερμάτινα. Θέλει . αρκετό ψάξιμο μήπως και βρεις κάπου Ήθελα να το πάρω μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά διαθεσιμότητα γιόκ. Τελικά στον Γερμανό είχε διαθέσιμο για αποστολή. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 Το παρέλαβα σήμερα, βόλεψε αρκετά. Ωραία αίσθηση στο χέρι. Μακάρι να είχε λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα από μπροστά να βγαίνουν οι κάρτες χωρίς να βγάζουμε το πορτοφόλι. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_Tsantilis Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 καλημερες σε όλους όσοι εχουν 15 pro max εχω spare caudabe veil και crystalshield. νομίζω η ανώτερη ποιότητα θηκών και τζαμιού για iphone . οποιος θέλει μου λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Αν είχες την Sheath ή Synthesis, θα στην έπαιρνα σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_Tsantilis Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 μπορεί κάποιος να θέλει κάτι εντελώς minimalistic. η veil το αγκαλιάζει χωρίς όγκο. φυσικά δεν είναι για τρελές πτώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. December 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2023 (edited) Καλησπερα και απο δω. Θα ηθελα τη βοηθεια σας για BT ακουστικα μιας και τα galaxy buds πλεον ειναι χρηστικα μονο σε απολυτη ησυχια δωματιου.. Αυτο που πρωτιστως με ενδιαφερει ειναι η οσο το δυνατον καλυτερη ομιλια σε εξωτερικο χωρο (θορυβοι περιβαλλοντος κλπ). Σε ησυχια ολα καλα ειναι. Εκτος απο τη προφανη επιλογη Apple AirPods (3rd generation) εχω εντοπισει αλλες 2 επιλογες που μου φαινονται πολυ ενδιαφερουσες: Soundcore by Anker Liberty 4 JBL Live Pro 2 TWS Μηπως εχει καποιος εμπειρια απο τα 2 παραπανω σε ios? ή ειναι hands down η επιλογη για airpods? (δεν αναφερω τα airpods pro γιατι ξεφευγει εντελως η τιμη). Edited December 7, 2023 by manos_rc Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Καλημέρα παιδιά Ξερω ότι έχει συζητηθεί αλλά μπορείτε να μου πείτε μια θήκη που να μπαινοβγαίνει εύκολα από σιλικόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Από σιλικόνη μπορείς να βρεις πολλές. Αν θέλεις κάτι πιο ποιοτικό, κοιτά στην γνήσια της Apple, αλλιώς Spigen, Caseology, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts