skatzivas Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 παντως χωρις να κακολογησω καμια εταιρια βλεπεις ρε παιδι μου κατι τηλεφωνα ακριβα,τουμπανο κλπ και τους λειπουν βασικα πραγματα.μου φαινεται απιστευτο και δη για smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Κάθε ένας θα σου πεί διαφορετική διάρκεια εδώ. Εμένα πάντος με "κάψιμο", με ανοιχτό wifi, push, browsing, gaming και λίγα sms βγάζει μια μέρα (από 8 το πρωί μέχρι 12-1 το βράδυ) με 3-4 ώρες χρήσεις. Με νορμάλ χρήση (όσο αυτό μπορεί να προσδιοριστεί αντικειμενικά) βγάζει 2 μέρες στο χαλαρό, με ελάχιστο browsing-wifi και μόνο sms και λίγη ομιλία, με 3+ ώρες χρήσης (πάλι στο ίδιο ωράριο). Έχω την 4.1 έκδοση σε iphone 3GS. Sent from my iPhone using Tapatalk Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Πως βαζουμε ενα κομματι μουσικο σαν ηχο κλησεις (σημειωση ειναι αυτουσιο το κομματι και το εχω κανει sync απο το itunes) μηπως πρεπει να κοπει για ηχος κλησεις και αν ναι πως; αν μπορειται να με βοηθησετε step by step θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με ενα καταστημα Γερμανος πριν απο λιγο η πωλητρια μου ειπε πως το iPhone 3G S βγαινει μονο με 8Gb μνημη και μονο σε μαυρο.Ισχυει κατι τετοιο; Αν πχ εγω το θελω με μεγαλυτερη μνημη πχ 16 η στο λευκο που προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο τι πρεπει να κανω; Γιατι θεωρητικα και η Cosmote θα ειναι οπως και ο Γερμανος, αλλα και να στραφω προς την Vodafone δεν μπορω γιατι εχω επιδοτηση απο Cosmote. Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Νομίζω ότι και στην Vodafone να πήγαινες εάν γινόταν, πάλι την ίδια έκδοση συσκευής θα έβρισκες, το μαύρο με τα 8gb. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Με λιγα λογια δηλαδη στην Ελλαδα μονο το μαυρο με 8Gb! Για οτιδηποτε αλλο μονο μεσω αγορας απο το νετ αμα βρω απο καποια αλλη χωρα δηλαδη. Μαλιστα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Γιατί δε ρωτάς σε κατάστημα Cosmote ή OTEShop? Εγώ όταν είχα πάει να αγοράσω το iPhone από κατάστημα Cosmote, το συγκεκριμένο(iPhone 3GS 16GB Λευκό) δεν υπήρχε στον εν λόγω κατάστημα και έβαλα τον υπάλληλο να ψάξει να μου βρει σε ποιο από όλα τα καταστήματα Cosmote στη Θεσσαλονίκη υπάρχει απόθεμα. Θα μου πεις ότι αυτό έγινε πριν 1 χρόνο αλλά δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 H Apple έχει αποσύρει την παραγωγή λευκών 3GS, και οποιονδήποτε συσκευών άνω των 8GB. Οπότε η μόνη σου επιλογή είναι μαύρο 3GS και 8Gb. Από επίσημο μεταπωλητή είναι αδύνατο να βρεις το μοντέλο που ψάχνεις παγκοσμίως .. Δοκίμασε στο Buy&Sell του myphone.gr ή σε άλλα site, αντίστοιχων αγοραπωλησιών. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Πόσο καιρό έχει που σταμάτησε να βγαίνει η συσκευή με την χωρητικότητα των 16gb; Νομίζω έχει 3-4 μήνες αλλά δεν είμαι σίγουρος κιόλας. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Πόσο καιρό έχει που σταμάτησε να βγαίνει η συσκευή με την χωρητικότητα των 16gb; Νομίζω έχει 3-4 μήνες αλλά δεν είμαι σίγουρος κιόλας. Με το που ανακοινώθηκε το 4. Ότι υπήρχε στην αγορά με μεγαλύτερη χωρητικότητα ήταν απούλητο στοκ Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPhoneAmateur Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 καλησπέρα σε όλους.Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για να εκθέσω τον πρόβλημά μου, συγχωρέστε με όμως είμαι καινούρια :) Λοιπόν, έχω ένα iphone 3gs ios 4.1 και πριν από λίγο καιρό έκανα jailbreak με limera1n. Όλα ήταν μια χαρά μέχρι που το cydia άρχισε τα ερρορς.Προσπάθησα να το φτιάξω με i-file κάνοντας τις κατάλληλες διαγραφές στα lists, ωστόσο μετά από αυτό εξαφανίστηκαν όλες οι πηγές μου στο cydia και μετά από λίγο επανεμφανίζονταν κάνοντας πάλι ερρορ. Κατέβασα και icy το οποίο κάθε φορά που πάω να κατεβάσω κάτι μου βγάζει pop up για διάφορα packages που δεν βρίσκει.Δεν ξέρω τι να κάνω, ούτε είμαι expert...παρακαλώ βοήθειααααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Το έχω γράψει και παλιότερα... Με την έκδοση 4.2.1, απέκτησαν και οι συνδρομητές της cosmote 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Της Vodafone είχαν από παλιότερα. Ας ελπισουμε οτι με την 4.3 θα αποκτησουμε και ρυθμισεις μηνυματων και αναφορα παραδοσης ..χωρις τα #* μπροστα απο καθε μηνυμα κειμενου Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Μακάρι. Είναι αλήθεια πως οι αναφορές παράδοσης μου έχουν λείψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Θα ηθελα την γνωμη σας για το εξης,αγορασα μολις σημερα ενα 3gs 32ari και εχει την 4.2.θελω να του κανω jelbrake αλλα φοβαμαι με την 4.2.υπαρχει τροπος να γυρισω στην 4.1 η στην 4.01 και αν ναι πως μπορω να το κανω αυτο με ποιον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 εχω προβλημα με τη συνδεση του iphone στο pc... καταρχην δεν μπορει να κανει εγκατασταση τους drivers στο pc... και μολις ανοιγω το itunes,αποσυνδεεται-επανασυνδεεται κ.ο.κ(στο σημειο verifying) ..δεν μπορω να κανω συγχρονισμο ουτε τιποτα! την ιδια διαδικασια την εκανα χωρις καμια αλλαγη στο κινητο,με το αλλο pc..δεν το εχω ομως τωρα εδω να το δοκιμασω κ εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Πως μπορώ να επαναφέρω το κινητό στην αρχική του κατάσταση για να το πουλήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Πως μπορώ να επαναφέρω το κινητό στην αρχική του κατάσταση για να το πουλήσω; Συνδέσου με το iTunes, κάνε Restore και όταν τελειώσει πατάς Set up as new device. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Συνδέσου με το iTunes, κάνε Restore και όταν τελειώσει πατάς Set up as new device.[/QUO Τελικά το έκανα μέσα από το μενού. Επαναφορά Περιεχομένου και ρυθμίσεων. Σβήστηκαν τα πάντα και έγινε όπως το είχα αγοράσει. Δεν ήταν ο σωστός τρόπος τελικά? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Τελικά το έκανα μέσα από το μενού. Επαναφορά Περιεχομένου και ρυθμίσεων. Σβήστηκαν τα πάντα και έγινε όπως το είχα αγοράσει. Δεν ήταν ο σωστός τρόπος τελικά? :confused: Με το iTunes και το Restore θα το αναβάθμιζες κιόλας:) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα σχετικα με την μπαταρια του μηλοφωνου μου,3GS με 4.2.1 Jb...Κραταει λιγο πιστευω και μαλιστα του εκανα και μια δοκιμη προχτες.Ειχα κλειστα δεδομενα,wifi,ολες τις εφαρμογες απο το Multitasking(Οπως κανω παντα δηλαδη),ειχα κλειστο το Push και τα Locations.Το απογευμα ανοιξα παλι τα παντα ομως.Το κινητο μου εκλεισε με 4 ωρες και 15 λεπτα χρηση και 15 ωρες αναμονη. Πως το βλεπετε,ειναι καλο;Σκεφτομαι να το κανω restore και να μην κανω jb... Επισης να αναφερω οτι απο οτι εχω καταλαβει το 3g τρωει πολυ μπαταρια...!!!Οταν το ειχα κλειστο προχτες κρατησε μια μερα,ενω σημερα που το ειχα ανοικτο,εχει 8% μολις!Σε αλλους γνωστους μου γεματο με εφαρμογες-παιχνιδια και μουσικη κραταει ανετα 2 μερες,μπορει και 3! Λενε οτι το Multitasking δεν τρωει καθολου μπαταρια...Αντιθετα τρωει και μαλιστα πολυ!Ετσι τουλαχιστον εχω διαπιστωσει τις τελευταιες μερες με τις δοκιμες μου. Τι με συμβουλευετε να κανω;Να τονισω οτι μεσω battery detective απο cydia,ειδα οτι η μπαταρια μου ειναι 1033mah απο τα 1200mah που ειχε αρχικα.Να παω για αλλαγη μπαταριας; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω δωσει το παλιο μου 3g στη κοπελα μου.Με την 3.1.3 μεσα και jb.Εδω και 3μηνες δουλευε αψογα.Χθες καποια στιγμη ενω ηταν ανοιχτο της εβγαλε το μηλαρακι και τον κυκλο που βγαζει οταν φορτωνει και το κινητο ηταν κολημενο.Με μερικες επανεκκινησεις το κινητο ξεκολησε.Οταν μετα ομως πηγαινες να ανοιξεις οποιαδηποτε εφαρμογη εκτος απο αυτες που ειχε απο deufalt το κινητο(καιρο-χρηματιστηριο)δεν ανοιγε.Οι εφαρμογες ειναι αγορασμενες κανονικα απ το appstore.Στη συνεχεια μπηκα στο appstore και προσπαθωντας να ξανακατεβασω μια εφαρμογη μου εβγαλε τα καινουργια terms&conditions της apple.Πατησα agree κατεβασα την εφαρμογη και μετα ως δια μαγειας επαιζαν ολες οι εφαρμογες.Τι ειχε συμβει?Τις ειχε μπλοκαρει η apple? Επισης το angry birds seasons ενω ξεκιναει κανονικα σαν εφαρμογη οταν πας να μπεις μεσα σε μια πιστα κανει loading και στο τελος βγαζει connection error και δεν ανοιγει η πιστα.Γιατι? Και μια τελευταια ερωτηση ισχυει οτι πλεον δεν μπορεις να ενεργοποιησεις καρτα sim μεσω itunes αν δεν εχεις εκδοση iOS 4 και πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Η δημοσίευση του asikis μεταφέρθηκε στο σχετικό θέμα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα να κάνω μια ερώτηση; Το iPhone 3GS έχει ένα ηχειο; Γιατί απο της δυο οπές μόνο η αριστερή παίζει ευχαριστώ εκ των προτέρων για της τυχόν απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα να κάνω μια ερώτηση; Το iPhone 3GS έχει ένα ηχειο; Γιατί απο της δυο οπές μόνο η αριστερή παίζει ευχαριστώ εκ των προτέρων για της τυχόν απαντήσεις σας Ναι έχει ένα ηχείο όπως συμβαίνει σε όλα τα iPhone. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Καλησπέρα και απο εμένα να κάνω μια ερώτηση; Το iPhone 3GS έχει ένα ηχειο; Γιατί απο της δυο οπές μόνο η αριστερή παίζει ευχαριστώ εκ των προτέρων για της τυχόν απαντήσεις σας Η μία οπή είναι το ηχείο και η άλλη οπή είναι το μικρόφωνο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts