bkrabbar Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δεν ειναι σιγουρο,παντως αυτη ειναι στα 0,8mm Φιλε NTROPIC θελω να σε ρωτησω για αυτη τη θηκη που ειπες για το iphone που ειναι 0.8mm. απο που μπορουμε να την παραγγειλουμε μηπως ξερεις? απο ελλαδα καλυτερα. να μην μπλεκουμε με πιστωτικες.... δεν εχω κιολας. αν μπορεις να βοηθησεις σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 3.1.3 + Spirit + Win 7 bit 64= Το JB πέτυχε!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takoulas Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Πέτυχε και σε εμένα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Εγκατέστησα το PC Suite for Iphone και δεν μπορώ να το δουλέψω γιατί όταν το ανοίγω λέει ότι δεν έχω κάνει το τηλέφωνο jb, ενώ είναι! Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Για πέρνα το afc2add από το cydia και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 3.1.3 + Spirit + Win 7 bit 64= Το JB πέτυχε!!!!! σε windows xp δεν γίνεται;; Οταν το κλεινεις, χρειάζεται πς για να επανέλθει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μια χαρά γίνεται και όχι δε χρειάζεται PC για να επανέλθει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση η οποία δε γνωρίζω εάν έχει ήδη απαντηθεί. Το τηλέφωνο μου τρέχει με την 3.1.2. Υπάρχει κάποιος λόγος να κάνω αναβάθμιση σε 3.1.3? Που μπορώ να δω τι προσφέρει παραπάνω αλλά και ποιά είναι τα αρνητικά? Και κάτι ακόμα. Εάν κάνω upgrade χάνω μηνύματα, apps, e-mail accounts κλπ ή γίνεται 'επαναφορά' αυτών με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση η οποία δε γνωρίζω εάν έχει ήδη απαντηθεί. Το τηλέφωνο μου τρέχει με την 3.1.2. Υπάρχει κάποιος λόγος να κάνω αναβάθμιση σε 3.1.3? Που μπορώ να δω τι προσφέρει παραπάνω αλλά και ποιά είναι τα αρνητικά? Και κάτι ακόμα. Εάν κάνω upgrade χάνω μηνύματα, apps, e-mail accounts κλπ ή γίνεται 'επαναφορά' αυτών με κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα θετικά ή αρνητικά εκτός του ότι ορισμένες εφαρμογές απαιτούν την τελευταία έκδοση του firmware για να τρέξουν. Η αναβάθμιση θα σου διατηρήσει όλα τα προηγούμενα δεδομένα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι περισσότερο από το να συνδέσεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή με τον οποίο συγχρονίζεις και τηρείς τα backups του τηλεφώνου και να επιλέξεις αναβάθμιση. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για συσκευή που δεν είναι jailbroken και είναι αγορασμένη από Ελλάδα. Διαφορετικά πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω ανάλογα με το τι ακριβώς αλλαγές έχουν "επέλθει" στη συσκευή. Και πάλι υπάρχει τρόπος για όλα τα παραπάνω αλλά μπορεί να σε παιδέψει λίγο περισσότερο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Χμμμ...πριν λιγο μπηκα σπιτι και το iPhone ειναι νεκρο...Πριν η μπαταρια ηταν στο 8% και ακουγα μουσικη, τη διεκοψα για να μπω σπιτι και τωρα ουτε ανοιγει αλλα ουτε και δειχνει να φορτιζει...:( Any help ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Συνδεση στο itunes....Aν δεν επικοινονισει με το περιβαλλον μαλλον το restore δε το γλιτωνεις....DFU mode και restore.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 (edited) Συνδεση στο itunes....Aν δεν επικοινονισει με το περιβαλλον μαλλον το restore δε το γλιτωνεις....DFU mode και restore.... Σ'ευχαριστω! Δε βλεπω να "επικοινωνει με το περιβαλλον"...Το συνδεω στο iTunes και δεν κανει τιποτα. Πως μπαινω σε DFU mode ? EDIT: Εκανα αυτο που λεει εδω http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034 αλλα μετα απο τα 10 δευτερολεπτα ανοιξε κανονικοτατα και κανει τωρα sync...Τι να πω. Edited May 7, 2010 by objectref Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Παιδιά μία ερώτηση για τα ακουστικά του iphone 3gs, που περιλαμβάνονται στο κουτί του: υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάζω τραγούδια από τα ακουστικά πέρα από το να αυξομειώνω την ένταση της φωνής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Παιδιά μία ερώτηση για τα ακουστικά του iphone 3gs, που περιλαμβάνονται στο κουτί του: υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάζω τραγούδια από τα ακουστικά πέρα από το να αυξομειώνω την ένταση της φωνής; Διπλο click στο κεντρικο κουμπι. Σε παει στο επομενο τραγουδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 "Flash" στο iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα θετικά ή αρνητικά εκτός του ότι ορισμένες εφαρμογές απαιτούν την τελευταία έκδοση του firmware για να τρέξουν. Η αναβάθμιση θα σου διατηρήσει όλα τα προηγούμενα δεδομένα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι περισσότερο από το να συνδέσεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή με τον οποίο συγχρονίζεις και τηρείς τα backups του τηλεφώνου και να επιλέξεις αναβάθμιση. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για συσκευή που δεν είναι jailbroken και είναι αγορασμένη από Ελλάδα. Διαφορετικά πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω ανάλογα με το τι ακριβώς αλλαγές έχουν "επέλθει" στη συσκευή. Και πάλι υπάρχει τρόπος για όλα τα παραπάνω αλλά μπορεί να σε παιδέψει λίγο περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μια ακόμα ερώτηση: Εδώ και καιρό όταν συνδέω το τηλέφωνο στο iTunes μου εμφανίζεται ένα μήνυμα εάν θέλω να κάνω αναβάθμιση τις ρυθμίσεις του παρόχου (που εγώ βέβαια πατάω ακύρωση). Εάν κάνω το update του λειτουργικού, υπαρχει περίπτωση να γίνουν update και οι ρυθμίσεις του παρόχου? Ρωτάω γιατί κάποιοι φίλοι που επέλεξαν να κάνουν την αναβάθμιση των ρυθμήσεων αυτών την 'πάτησαν' διότι αλλάξαν οι ρυθμίσεις του tethering. Γνωρίζεις κάτι πάνω σε αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Μια ακόμα ερώτηση: Εδώ και καιρό όταν συνδέω το τηλέφωνο στο iTunes μου εμφανίζεται ένα μήνυμα εάν θέλω να κάνω αναβάθμιση τις ρυθμίσεις του παρόχου (που εγώ βέβαια πατάω ακύρωση). Εάν κάνω το update του λειτουργικού, υπαρχει περίπτωση να γίνουν update και οι ρυθμίσεις του παρόχου? Ρωτάω γιατί κάποιοι φίλοι που επέλεξαν να κάνουν την αναβάθμιση των ρυθμήσεων αυτών την 'πάτησαν' διότι αλλάξαν οι ρυθμίσεις του tethering. Γνωρίζεις κάτι πάνω σε αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά Υποθέτω πως ο πάροχος σου είναι vodafone. Οι ρυθμίσεις του παρόχου και κατα συνέπεια οι αναβαθμίσεις αυτών δεν σχετίζονται και δεν περιλαμβάνονται στις αναβαθμίσεις του firmware του κινητού. Επομένως εάν αναβαθμίσεις το firmware στην τελευταία έκδοση στην συνέχεια μόλις συνδέσεις το κινητό στο iTunes για πρώτη φορά τότε θα σου ζητηθεί να αναβαθμίσεις τα carrier settings όπως συμβαίνει και τώρα. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα το τι θα κάνεις. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Ο πάροχός μου είναι η Cosmote. Επίσης το firmware μου είναι 3.1.3 και έχω κάνει JB με το Spirit επιτυχώς. Πριν από λίγο το itunes μου έβγαλε μηνύμα ότι "a carrier setting update is available" και αν θέλω να το κάνω install. Να το εγκαταστήσω ή θα επηρεάσει το JB και μετά ξανά από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 To JB δεν θα στο επηρεάσει. Εγώ θα έλεγα να μην την κάνεις αυτή την αναβάθμιση και να περιμένεις ώστε να δεις αν περιέχει μέσα καμία έκπληξη. Θυμίζω ότι πριν μερικούς μήνες η Vodafone με update carrier settings έκοψε το internet tethering (άσχετο αν μετά επανήλθε αφού προηγήθηκε η κατακραυγή του κόσμου). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 To JB δεν θα στο επηρεάσει. Εγώ θα έλεγα να μην την κάνεις αυτή την αναβάθμιση και να περιμένεις ώστε να δεις αν περιέχει μέσα καμία έκπληξη. Θυμίζω ότι πριν μερικούς μήνες η Vodafone με update carrier settings έκοψε το internet tethering (άσχετο αν μετά επανήλθε αφού προηγήθηκε η κατακραυγή του κόσμου). Πως επανηλθε; Εμενα δεν έχει αλλάξει κάτι. :( Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά γιατί είχα την εντύπωση ότι μετά το κράξιμο διάβαζα ότι θα έπαιρνε πίσω αυτή την αλλαγή; Μήπως δεν το έκανε ακόμα; Δεν ξέρω.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Υπαρχει καποα λυση να κανεις JB, και να μην εχεις προβλημα αν χρειαστει νακ ανεις ρεσταρτ? Στην 3.1.2. ειμαι. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Υπαρχει καποα λυση να κανεις JB, και να μην εχεις προβλημα αν χρειαστει νακ ανεις ρεσταρτ? Στην 3.1.2. ειμαι. Η απάντηση είναι στο ανάλογο θέμα.. Και πρέπει η συσκευή να μην είναι jb, αν η δική σου είναι τότε κάνεις restore σε 3.1.3 και το κάνεις.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Η απάντηση είναι στο ανάλογο θέμα.. Και πρέπει η συσκευή να μην είναι jb, αν η δική σου είναι τότε κάνεις restore σε 3.1.3 και το κάνεις.. Οχι δεν ειναι. 3.1.2 χωρις jailbreak εχω. Untethered γινεται και στην 3.1.3? Δηλαδη θα μπορω να αναβαθμισω και να το κανω, ή να το κανω σε αυτην που εχω τωρα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Γεια αας! Εδω και 2 ημερες εχω παρει ενα 3GS και μεχρι στιγμης εχω κανει 2 φορτισεις. Εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια του πεφτει αρκετα γρηγορα σε σχεση με ενα ιδιο που εχει ενας φιλος μου. Συγκεκριμενα σημερα το πρωι (8.00) ειχε 59% μπαταρια. Με προσεκτικη χρηση (ανοιγοκλεισιμο 3g wifi GPS Push αναλογα αν τα χρειαζομουνα ή οχι) αυτη την στιγμη που σας γραφψ εχει πεσει στο 2 % (16.30) Ο φιλος μου το πρωι στις 9.00 ηταν 100% και τωρα εχει παει στο 85%! Και τα ειχε ολα χυμα ανοιχτα, δηλ 3g wifi GPS Push με σχτικα γεναια χρηση! Το βραδυ μου λεει οτι φτανει ενα 30% πριν το φορτησει. Ομοιτητες των 2 τηλεφωνων : 1. Jailbreak και στα 2 2. Cydia εγκατεστημενες εφαρμογες πανω κατω οι ιδιες Διαφορες : 1. Το δικο μου εχει φορτηστει την μια φορα στο USB του υπολογιστη και την 2η σε εναν ασχετο φορτηστη απο μια φωτογραφικη μηχανη Kodak Του φιλου μου γινεται συνηθως απο τον original φορτιστη 2. Το δικο μου φοραει την 3.1.3 - Του φιλου μου την 3.1.2 Λετε να εχει προβλημα? Χαραηκτηριστικο παραδειγμα οτι κατι δεν παει καλα : Αυτη την στιγμη εχω κλεισει τα παντα εκτος απο την χρηση τηλεφωνου, και το εχω κλειδωμενο. Ανα 20 λεπτα πεφτει ανα 1 %, που λογικα επρεπε να πεφτει πιο αραια... (Πχ ανα μια ωρα) 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts