Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα

Σε 10 μερες περιπου θα το εχω και γω στα χερια μου αλλα επειδη θα χρησιμοποιησω για πρωτη φορα μηλο θα ηθελα να μου λυσετε 2 αποριες

1)τι ειδος αρχεια βιντεο παιζει πχ. mkv? mp4? dvix? μπορω δλδ να βλεπω ταινιες με υποτιλους??(εστω με καποια εφαρμογη)

2)υποστηριζει αρχεια κειμενου οπως .doc .pdf ή .excel(εστω και με καποια εφαρμογη)

ευχαριστω πολυ

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα

Σε 10 μερες περιπου θα το εχω και γω στα χερια μου αλλα επειδη θα χρησιμοποιησω για πρωτη φορα μηλο θα ηθελα να μου λυσετε 2 αποριες

1)τι ειδος αρχεια βιντεο παιζει πχ. mkv? mp4? dvix? μπορω δλδ να βλεπω ταινιες με υποτιλους??(εστω με καποια εφαρμογη)

2)υποστηριζει αρχεια κειμενου οπως .doc .pdf ή .excel(εστω και με καποια εφαρμογη)

ευχαριστω πολυ

1. mp4. Για ταινία με υποτίτλους και γενικά για μετατροπές από άλλα format πρέπει να βρεις κάποια εφερμογή για το pc που να σου κάνει όλη τη δουλειά. Το iphone μόνο mp4 θα διαβάσει. Υπάρχει βέβαια και το vlc4iphone για jailbroken iphones το οποίο διαβάζει και άλλα format.

2. doc/pdf/xls μπορείς να διαβάσεις από default από το mail (αλλά όχι να τα σώσεις) Υπάρχει όμως η δυνατότητα επεξεργασίας κλπ. με εφαρμογές όπως πχ. το Quickoffice ή Documents 2.

Καινούριο iPhone με τίποτα imo (τουλάχιστον όχι καλύτερο απ'το 3gs, ίσως όμως ένα 3g mini).

Και πάλι, δεν ακούγεται κάτι τέτοιο.

Αυτό που περιμένουμε στην πραγματικότητα είναι το iSlate κ τα i5 powered macbooks pros.

ποιος σου ειπε...οτι δεν ακουγεται για νεο Iphone..???αν διαβαζες στο iphonehellas αλλα και στο apple event!!...θα εβλεπες οτι ειναι ηδη στα σκαρια....και ετοιμαζεται...το θεμα ειναι ποτε θα βγει στην αγορα..!!

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετικά με εφαρμογές που κατεβάζουμε...μια εφαρμογή που αγοράζεις και πληρώνεις, τι γίνεται εάν θελήσεις να την απεγκαταστήσεις ή κάνεις αναβάθμηση και να την εγκαταστήσεις πάλι μετά? Πρέπει να την αγοράσεις ξανά? Ίσως η ερώτηση είναι χαζή αλλά συγχωρέστε με γιατί το iphone το έχω λιγότερο από μια εβδομάδα.
Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετικά με εφαρμογές που κατεβάζουμε...μια εφαρμογή που αγοράζεις και πληρώνεις, τι γίνεται εάν θελήσεις να την απεγκαταστήσεις ή κάνεις αναβάθμηση και να την εγκαταστήσεις πάλι μετά? Πρέπει να την αγοράσεις ξανά? Ίσως η ερώτηση είναι χαζή αλλά συγχωρέστε με γιατί το iphone το έχω λιγότερο από μια εβδομάδα.

Δεν χρειαζεται να ξαναπληρωσεις οτι και αν κανεις στη συσκευη. Υπαρχει καπου επιλογη στο iTunes για να μεταφερεις τις εφαρμογες που εχεις ηδη αγορασει/κατεβασει.

Όχι, προφανώς και δεν την αγοράζεις ξανά. Όταν πας να την κατεβάσεις θα σου βγάλει μήνυμα ότι την έχεις αγοράσει ήδη και θα κατέβει δωρεάν. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι μιλάμε πάντα για το ίδιο AppleID. Με όποιο account την κατέβασες, με αυτό και να την ξανακατεβάσεις.

Καλησπερα.

Σημερα ηταν να βγει update για το iphone?

Το εχει κοιταξει κανεις?

galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

Καλησπερα.

Σημερα ηταν να βγει update για το iphone?

Το εχει κοιταξει κανεις?

Αν βγει θα βγει το βραδυ η αυριο. Περιμενουμε..

ακόμα και αν βγεί πάντως,όσοι δε θέλυον να χάσουν το jailbrake να περιμένουν πρωτού κάνουν το update

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Δεν χρειαζεται να ξαναπληρωσεις οτι και αν κανεις στη συσκευη. Υπαρχει καπου επιλογη στο iTunes για να μεταφερεις τις εφαρμογες που εχεις ηδη αγορασει/κατεβασει.

Όχι, προφανώς και δεν την αγοράζεις ξανά. Όταν πας να την κατεβάσεις θα σου βγάλει μήνυμα ότι την έχεις αγοράσει ήδη και θα κατέβει δωρεάν. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι μιλάμε πάντα για το ίδιο AppleID. Με όποιο account την κατέβασες, με αυτό και να την ξανακατεβάσεις.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

ακόμα και αν βγεί πάντως,όσοι δε θέλυον να χάσουν το jailbrake να περιμένουν πρωτού κάνουν το update

γνωριζοθμε υι θα εχει το νεο update?

Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα update και κανείς δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει.

Φιλοι και φιλες καλησπερα,αυριο παιρνω το iphone 32GB σε αυτο το topic θα τα λεμε?

Καλησπέρα .Με το καλό !:)

Αν έχει να κάνει με τον τίτλο του θέματος ναι ...

Περιηγήσου λίγο στην ενότητα .. Υπάρχουν τόσα θέματα ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπέρα .Με το καλό !:)

Αν έχει να κάνει με τον τίτλο του θέματος ναι ...

Περιηγήσου λίγο στην ενότητα .. Υπάρχουν τόσα θέματα ....

ευχαριστω, απλα μου εκανε εντυπωση που δεν βλεπω καποιο topic που να αφορα το 32gb iphone μονο οπως το χ1 που εχω.

Αν ενεργοποιησω το iphone μου με την καρτα κοσμοτε (συνδεση) της αδερφης μου και μετα το λειτουργω για κανα 2ημερο με την vodafone καρτα μου μεχρι να μου ερθει η καινουρια μου κοσμοτε (λογω φορητοτητας), θα εχω καποιο προβλημα??

Με την εννοια μην κατεβασει τπτ ρυθμισεις vodafone και μετα οταν παω να το λειτουργησω με την καινουρια κοσμοτε καρτα μου εχει τπτ προβληματα... (μμς και τετοια..)

Σορρυ αν σας μπερδεψα... :p

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Αν ενεργοποιησω το iphone μου με την καρτα κοσμοτε (συνδεση) της αδερφης μου και μετα το λειτουργω για κανα 2ημερο με την vodafone καρτα μου μεχρι να μου ερθει η καινουρια μου κοσμοτε (λογω φορητοτητας), θα εχω καποιο προβλημα??

Με την εννοια μην κατεβασει τπτ ρυθμισεις vodafone και μετα οταν παω να το λειτουργησω με την καινουρια κοσμοτε καρτα μου εχει τπτ προβληματα... (μμς και τετοια..)

Σορρυ αν σας μπερδεψα... :p

Οχι κανενα προβλημα δεν θα εχεις. Μολις βαλεις την πρωτη καρτα θα κανει τις αντιστοιχες ρυθμισεις. Μολις την βγαλεις και βαλεις τη δευτερη καρτα , θα κανει τις καινουριες ρυθμισεις απο μονο του.

Καλησπέρα, εχω μία σημαντική απορία που θα καθορίσει την αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Λόγω της δουλειάς μου υπάρχει η ανάγκη να έχω πάντα αποθηκευμένα στο κινητό μου (όπως ήδη κάνω με το Ν900 που έχω) αρκετά αρχεία της δούλειάς μου (word/excel/pdf κτλ).

Γνωρίζω ότι μπορεί να ανοιξει τέτοια αρχεία όταν είναι attached σε κάποιο email, αλλα το σημαντικό εδώ είναι εάν :

1) υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που να σου επιτρέπει να κανεις save το attached αρχείο στην μνήμη της συσκευής ?

2) Συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή, θα μπορώ απο τον υπολογιστή μου να περάσω αρχεία στην μνήμη του κινητού ? (θα το βλέπει το κινητό σαν σκληρό δίσκο μέσα από itunes ?)

Η εφαρμoγή ''QuickOffice'' είναι ίσως αυτή που θα μου επιτρέψει να κάνω όλα τα παραπάνω ?

Για να γίνω πιό κατανοητός, όσοι έχετε περάσει π.χ. από Νοκια θα κατλαβαίνετε τί ζητάω.

Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία και συγγνώμη εάν έχει απαντηθει κάτι τέτοιο μέσα στο forum, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ μία ξεκάθαρη απάντηση

1) υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που να σου επιτρέπει να κανεις save το attached αρχείο στην μνήμη της συσκευής ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3061310#post3061310

H το QuickOffice ή το Documents2Go σ'εδιαφερει.

2) Συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή, θα μπορώ απο τον υπολογιστή μου να περάσω αρχεία στην μνήμη του κινητού ? (θα το βλέπει το κινητό σαν σκληρό δίσκο μέσα από itunes ?)

Οχι ακριβως. Τα apps αυτα (QuickOffice κτλ), χρησιμοποιουν το WiFi κι ετσι μπορεις απο το pc σου (που πρεπει να εχει WiFi) να περνας τα αρχεια προς το iPhone.

Σου δινει δηλαδη ενα ip address και απο τον Explorer/Firefox/whatever browser, μπαινεις και αντιγραφεις τα αρχεια που θελεις.

Σε ευχαριστώ πού για την άμεση απάντησή σου που με βοθάει πάρα πολυ στην τελική μου απόφαση. Δυστυχώς βλεπω ότι τα πράγματα γίνονται πιό δύσκολα από ότι ειχα συνηθίσει με άλλες πιό ''ελευθερες'' συσκευές και αυτό είναι σημαντικό για την καθημερινή χρήση του Iphone.

Σε ευχαριστώ πού για την άμεση απάντησή σου που με βοθάει πάρα πολυ στην τελική μου απόφαση. Δυστυχώς βλεπω ότι τα πράγματα γίνονται πιό δύσκολα από ότι ειχα συνηθίσει με άλλες πιό ''ελευθερες'' συσκευές και αυτό είναι σημαντικό για την καθημερινή χρήση του Iphone.

Ναι, ειναι αληθεια οτι στα Nokia π.χ. αντιγραφεις κατι πιο ευκολα. Αλλα μη σε προβληματιζει αυτο, ειναι πολυ απλη η διαδικασια μεταφορας αρχειων με τον τροπο που σου ειπα. Αν δηλαδη τα υπολοιπα του iPhone σου αρεσουν, μην κολλησεις εκει :)

δεν βλεπεις φιλε μου...για απλα διαφερει η μνημη μονο 16 + 32....ολα τα αλλα ειναι ιδια στο τηλεφωνο..!!ολοι η ενοτητα ειναι για το κινητο..!!Καθε θεμα ξεχωριστα.!

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS