Alex0077 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 καλησπερα παιδια σκεφτομαι κ εγω να παρω το iphone3gs!!!!. θελω σας ρωτησω σε τι προγραμμα ειναι καλητερα να το παρω στο vodafofe unlimited με ιντερνετ 55 η στο iphone 300 lite? αφου κ να 2 προγραμματα εχουν ιντερνετ τι διαφορα εχει το iphone 300 lite στο θεμα ιντερνετ????ευχαρηστω Περισσότερο πλέον πρωοθούνται τα προγράμματα vodafone unlimited με internet.. Τα iphone lite κτλ.. υπάρχουν σίγουρα ακόμα για νέες συνδέσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ναι φιλε ετσι ειδα στο σαιτ τσ βονταφον. δλδ αν κανω το προγραμμα unlimited με ιντερνετ εχω κανονηκα προσβαση στα παντα στο iphone svsta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες. Επειδή θέλω να αγοράσω το iPhοne 3GS, να κάνω μία απλή ερώτηση: Υποστηρίζει κάρτα SIM με δύο τηλεφωνικά νούμερα ??? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτή η λειτουργία γιατί έχω δύο τηλεφωνικές γραμμές στην ίδια εταιρεία (COSMOTE με κάρτα SIM 2in1) και δε θέλω να έχω δύο τηλεφωνικές συσκευές. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Ναι, υποστηριζει κανονικα φιλε μου......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) ναι φιλε ετσι ειδα στο σαιτ τσ βονταφον. δλδ αν κανω το προγραμμα unlimited με ιντερνετ εχω κανονηκα προσβαση στα παντα στο iphone svsta? Ναι.. Αλλά μη κοιτάς μόνο τα συγκεκριμένα προγράμματα.. Μπορείς να επιλέξεις ένα πρόγραμμα ομιλίας vodafone unlimited (σκέτο) , όποιο θες, και να το συνδιάσεις με κάποιο πακέτο mobile internet (small, medium, large, unlimited) .. Έτσι προκύπτουν και τα προγράμματα vodafone unlimited με internet... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661 Eγώ πχ έχω το πρόγραμμα vodafone unlimited 30 μαζί με το πακέτο mobile internet small. (πάγιο 34 ευρώ συνολικά και για internet 40mb).. Αν επιλέξεις δηλαδή για παράδειγμα το vodafone unlimited 25 μαζί με mobile internet large είναι ισοδύναμο με το πρόγραμμα vodafone unlimited με internet 45 .. (με ολόιδια χαρακτηριστικά.. ) επομένως φτιάξε το όπως θες.. Edited January 17, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) Το πιο ισχυρό επιχείρημα τώρα με τη φορητότητα αριθμού είναι ότι θα πάρεις τον αριθμό σου και θα πας "βόλτα" σε άλλο πάροχο ... Δες λίγο και τι παίζει στην αγορά από προσφορές σε νέους συνδρομητές σε cosmote για να έχεις μια βάση για διαπραγμάτευση. με λογαριασμους 40 ευρω μου εδιναν 90 ευρω επιδοτηση. Εφυγα λοιπον για συμβολαιο Q. Την αλλα μερα με πηραν τηλεφωνο και μου προσφεραν 210 ευρω επιδοτηση και 50% εκπτωση στο παγιο το iphone lite 300. toymbas Νομιζω οτι στα προγραμματα iphone η επιδοτηση για το iphone ειναι λιγο πιο μεγαλη. Edited January 17, 2010 by gv_liou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 A, γιατι εμενα ο μικροτερος μου ειναι 100.. Και μου ειπαν επιδοτηση 166 ευρω! Ειμαι 7 χρονια συνδρομητης τους και απ'οτι φαινεται δεν ειναι καλό να σε θεωρουν δεδομενο..! Κατσε να δεις φορητοτητα που θα πεσει αν δεν μου την πανε 250... Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 A, γιατι εμενα ο μικροτερος μου ειναι 100.. Και μου ειπαν επιδοτηση 166 ευρω! Ειμαι 7 χρονια συνδρομητης τους και απ'οτι φαινεται δεν ειναι καλό να σε θεωρουν δεδομενο..! Κατσε να δεις φορητοτητα που θα πεσει αν δεν μου την πανε 250... Απλώς θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι υπάρχει και υποστήριξη με καλό data plan σε επιδόσεις και μηνιαίο πάγιο όπου πας γιατί iPhone χωρίς data plan είναι "ανάπηρο" ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Λες να προσθεσω στο παγιο μου και καποια ΜΒ internet? Γιατι τωρα δεν εχω.. Γιατι λες αναπηρο? Που αλλου θα μου χρειαστει το νετ περα απο την πλοηγηση την οποια μπορω να κανω και οταν ειμαι εντος wi-fi..? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 με λογαριασμους 40 ευρω μου εδιναν 90 ευρω επιδοτηση. Εφυγα λοιπον για συμβολαιο Q. Την αλλα μερα με πηραν τηλεφωνο και μου προσφεραν 210 ευρω επιδοτηση και 50% εκπτωση στο παγιο το iphone lite 300. toymbas Νομιζω οτι στα προγραμματα iphone η επιδοτηση για το iphone ειναι λιγο πιο μεγαλη. πωπω εχω μπερδευτει με τα προγραμματα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Λες να προσθεσω στο παγιο μου και καποια ΜΒ internet? Γιατι τωρα δεν εχω.. Γιατι λες αναπηρο? Που αλλου θα μου χρειαστει το νετ περα απο την πλοηγηση την οποια μπορω να κανω και οταν ειμαι εντος wi-fi..? το iPhone είναι στην πραγματικότητα μια ιντερνετικη συσκευή που παίρνει και τηλέφωνα. Το data plan είναι απαραίτητο σε πολύ μεγάλο πλήθος εφαρμογών που η περιγραφή τους δεν εξαντλείται σε ένα post. Πρέπει ίσως να διαβάσεις ευρύτερα για αυτή τη συσκευή πριν την παρεις μήπως περιμένεις κάτι άλλο και σε απογοητεύσει! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 το iPhone είναι στην πραγματικότητα μια ιντερνετικη συσκευή που παίρνει και τηλέφωνα. Το data plan είναι απαραίτητο σε πολύ μεγάλο πλήθος εφαρμογών που η περιγραφή τους δεν εξαντλείται σε ένα post. Πρέπει ίσως να διαβάσεις ευρύτερα για αυτή τη συσκευή πριν την παρεις μήπως περιμένεις κάτι άλλο και σε απογοητεύσει! Φιλε kkalog, αν ειναι ευκολο μπορεις να μου εξηγησεις εν συντομία? Απ'οτι εχω καταλαβει το gps μπορει να δουλεψει και απο μονο του.. Στο λεω γιατι ειχα χρησιμοποιησει το 2g που εχει ενας φιλος και δεν διαπυστωσα οτι για να κανεις πολλα χρειαζεσαι νετ.. Περα της πλοηγησης.. Εκτος και ο φιλος μου δεν το ειχε φορτωσει με πολλες apps... Γι'αυτο αν μπορουσες να μου εξηγησεις λιγο... Για να παω να αλλαξω και το προγραμμα συνδεσης μου.. Οχι τπτ αλλο! :p Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 (edited) Λες να προσθεσω στο παγιο μου και καποια ΜΒ internet? Γιατι τωρα δεν εχω.. Γιατι λες αναπηρο? Που αλλου θα μου χρειαστει το νετ περα απο την πλοηγηση την οποια μπορω να κανω και οταν ειμαι εντος wi-fi..? Eγώ θα σου πρότεινα να πάρεις καλού κακού και ένα πρόγραμμα data για ασφάλεια.. Η χρέωση είναι τεράστια αν δεν έχεις πρόγραμμα data.. Και το iPhone με το παραμικρό συνδέεσαι στο internet.. Πχ μπορεί κάποιος φίλος σου να παίξει μια εφαρμογή που έχεις κατεβάσει free από το app store (οι περισσότερες εφαρμογές που είναι free έχουν και διαφημίσεις στο μενού κτλ) και καταλάθως να ''αγγίξει'' μια διαφήμισι και μετά να χαθεί με το internet :lol::lol: (μου χει τύχει).. Και γενικά κάτι μπορείς να χρειαστείς.. Έστω πάρε το μικρότερο όπως εγώ.. Έχω το mobile internet small (40mb) με επιπλέον 4 ευρώ στο πάγιό μου.. Έχω ακούσει κάτι τρελά ποσά από λογαριασμούς σε συνδρομητές χωρίς πακέτο data.. Ειδικά η wind πχ από ότι ξέρω αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι και σε χρεώνει συνέχεια ακόμα και όταν δεν μπαίνεις στο internet αν έχεις στις ρυθμίσεις το apn της.. Άποψή μου φυσικά.. :happy: πωπω εχω μπερδευτει με τα προγραμματα:wacko: Eγώ πάντως όταν ρώτησα σε κατάστημα vodafone πριν 1 μήνα περίπου που πήρα το iPhone με αλλαγή από καρτοκινητό που είχα σε συμβόλαιο, το ρώτησα και δεν μου είπαν ότι διαφέρει.. Ανάλογα με το πάγιο πάει η επιδότηση.. Καλύτερα να ρωτήσεις κι εσύ.. Πάντως και στο site τους, το iPhone σου το προτείνουν πλέον με πρόγραμμα unlimited με internet... Aπορώ γιατί τα έχουν ακόμα.. Εξάλλου δεν νομίζω ότι συμφέρουν και πολύ τα προγράμματα iphone που έχουν.. Εγώ θα σου πρότεινα αυτό που σου είπα, να διαλέξεις ένα πρόγραμμα φωνής με ό,τι πάγιο θες, και να προσθέσεις απλά όσο mb σου χρειάζονται με τα πακέτα mobile internet... Edited January 17, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Φιλε kkalog, αν ειναι ευκολο μπορεις να μου εξηγησεις εν συντομία? Απ'οτι εχω καταλαβει το gps μπορει να δουλεψει και απο μονο του.. Στο λεω γιατι ειχα χρησιμοποιησει το 2g που εχει ενας φιλος και δεν διαπυστωσα οτι για να κανεις πολλα χρειαζεσαι νετ.. Περα της πλοηγησης.. Εκτος και ο φιλος μου δεν το ειχε φορτωσει με πολλες apps... Γι'αυτο αν μπορουσες να μου εξηγησεις λιγο... Για να παω να αλλαξω και το προγραμμα συνδεσης μου.. Οχι τπτ αλλο! :p Το GPS δουλεύει από μόνο του αλλά αυτή είναι μόνο μια από τις χρήσεις της συσκευής. Με το iPhone μπορείς να κάνεις browsing με έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο browser, μικρής οθόνης, να στείλεις και να πάρεις email, να κατεβάσεις εφαρμογές από το AppStore ή και από άλλες πηγές αν προχωρήσεις σε jailbreak (παρέμβαση για να "απελευθερώσεις" το τηλέφωνο από τους περιορισμούς της apple). Επίσης μπορείς να κάνεις chat σε διάφορα δίκτυα που ενδεχόμενα έχεις ήδη λογαριασμό (msn, yahoo, κλπ), να δεις βίντεο από το youtube και να ακούσεις ραδιοφωνικούς σταθμούς που βγαίνουν και στο διαδίκτυο. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες εφαρμογές οι περισσότερες από τις οποίες χρειάζονται να ανεβοκατεβάσουν δεδομένα. Για όλα αυτά χρειάζεσαι είτε μια σύνδεση wi-fi που κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη στο σπίτι σου αλλά και τη δυνατότητα να μην απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω μόνο εκεί αλλά και στο δρόμο ή και σε χώρους που δεν υπάρχει δημόσιο ασύρματο δίκτυο. Για τους περισσότερους χρήστες ένα πακέτο 200-250 ΜΒ το μήνα είναι υπεραρκετό αν δεν κάνουν "υπερβολές" π.χ. διαρκή θέαση video από το youtube. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Tο data plan δεν ειναι και μονοδρομος κατα τη γνωμη μου,αναλογως βεβαια και με το τι χρηση θεωρει απαραιτητη ο καθενας.Αν καποιος θελει π.χ να δειξει το ταδε βιντεακι του youtube στους φιλους του στην καφετερια,τοτε ναι θα το πληρωσει,και καλυτερα να το πληρωσει φτηνα παρα ακριβα.Εγω παλι τις 15 ωρες απο τις 18 που ειμαι ξυπνιος τις περναω ειτε στο σπιτι ειτε (σε καφε κοντα )στο πανεπιστημιο ,και καλυπτομαι τζαμπα μεσω wifi,οποτε δε χρειαστηκα 3G μεχρι στιγμης.Αν και υπηρχαν στιγμες που ομολογουμενως θα ηταν χρησιμο.Για τις διακοπες/εκδρομες π.χ το σκεφτομαι. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το GPS δουλεύει από μόνο του αλλά αυτή είναι μόνο μια από τις χρήσεις της συσκευής. Με το iPhone μπορείς να κάνεις browsing με έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο browser, μικρής οθόνης, να στείλεις και να πάρεις email, να κατεβάσεις εφαρμογές από το AppStore ή και από άλλες πηγές αν προχωρήσεις σε jailbreak (παρέμβαση για να "απελευθερώσεις" το τηλέφωνο από τους περιορισμούς της apple). Επίσης μπορείς να κάνεις chat σε διάφορα δίκτυα που ενδεχόμενα έχεις ήδη λογαριασμό (msn, yahoo, κλπ), να δεις βίντεο από το youtube και να ακούσεις ραδιοφωνικούς σταθμούς που βγαίνουν και στο διαδίκτυο. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες εφαρμογές οι περισσότερες από τις οποίες χρειάζονται να ανεβοκατεβάσουν δεδομένα. Για όλα αυτά χρειάζεσαι είτε μια σύνδεση wi-fi που κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη στο σπίτι σου αλλά και τη δυνατότητα να μην απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω μόνο εκεί αλλά και στο δρόμο ή και σε χώρους που δεν υπάρχει δημόσιο ασύρματο δίκτυο. Για τους περισσότερους χρήστες ένα πακέτο 200-250 ΜΒ το μήνα είναι υπεραρκετό αν δεν κάνουν "υπερβολές" π.χ. διαρκή θέαση video από το youtube. A ok φιλε μου..! Αυτα τα γνωριζω και σε ευχαριστω που για ακομα μια φορα μπηκες στον κοπο να με διαφωτισεις προσωπικα! Ναι, δεν εχω προβλημα να μην τα εχω ολα αυτα (αν και τα δημοσια wi-fi ta πιανεις πολυ συχνα πια: καφετεριες κλπ.) Δεν νομιζω οτι φευγοντας απο το σπιτι μου θα μου ληψει κατευθειαν το νετ...! Παντως λεω να βαλω ενα light προγραμμα για καμμια εκτακτη στιγμη! Και παλι ευχαριστω! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Πάντως έχουν αναφερθεί στο παρελθόν και προβλήματα με το wi-fi , ενώ είσαι συνδεδεμένος να μη χρησιμοποιεί το wi-fi και να χρησιμοποιεί το 3G ή το Gprs.. Ίσως αυτό να συμβαίνει όταν είναι αδύναμο το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες. Επειδή θέλω να αγοράσω το iPhοne 3GS, να κάνω μία απλή ερώτηση: Υποστηρίζει κάρτα SIM με δύο τηλεφωνικά νούμερα ??? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτή η λειτουργία γιατί έχω δύο τηλεφωνικές γραμμές στην ίδια εταιρεία (COSMOTE με κάρτα SIM 2in1) και δε θέλω να έχω δύο τηλεφωνικές συσκευές. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Καλημέρα :) Αν και έχω διαβάσει αρκετά στο διαδίκτυο σχετικά με αυτό το ερώτημα σου αυτό που μπορώ από δικές μου δοκιμές να πω είναι πως σε 3G και 3Gs που δοκίμασα Vodafone2Gether ενώ στην αρχή υπήρχε 100% επιτυχία και λειτουργικότητα μετά από 1 ώρα τα πράγματα ήταν πολύ απογοητευτικά γιατί μου έδειχνε τις γραμμές κλειστές :( Για Cosmote2in1 δυστυχώς δεν στάθηκε να πέσει στα χέρια μου κάρτα sim για να πω με βεβαιότητα ότι λειτουργεί ή όχι. Πληροφοριακά πάντως οι παρόχοι αναφέρουν πως δεν υποστηρίζονται αυτές οι υπηρεσίες :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παιδια ρωτησα σε μια βοντα και μου ειπαν: "Επειδη εχουμε το καινουριο iphone, ειναι πιο ακριβό (τοιιινγκ!).. Κανει 620 ευρω..." (Για το 16αρι μιλαμε..) Παιζει κατι τετοιο ή βλακειες αλλης μια αρτια εκπαιδευμενης υπαλληλου?? 569 δεν εχει??? -Εκτος και παρελαβαν τωρα αυτοι το 3GS και το θεωρουν καινουριο! Χαχα! :p Τι αλλο να πω..? Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παιδια ρωτησα σε μια βοντα και μου ειπαν: "Επειδη εχουμε το καινουριο iphone, ειναι πιο ακριβό (τοιιινγκ!).. Κανει 620 ευρω..." (Για το 16αρι μιλαμε..) Παιζει κατι τετοιο ή βλακειες αλλης μια αρτια εκπαιδευμενης υπαλληλου?? 569 δεν εχει??? -Εκτος και παρελαβαν τωρα αυτοι το 3GS και το θεωρουν καινουριο! Χαχα! :p Τι αλλο να πω..? Την προγ. Τεταρτη πηρα το δικο μου (3GS 16GB) απο oteshop, στα 569 ευρω οπως λες. Η βοδιαfone εχει αλλη τιμη ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 η ελλινικι βοντα εχει παγκοσμι αποκλειστικοτιτα το νεο 4gs γι αυτο χρεωνει τοσο!!! χαχαχαχ!!! ερε κλωτσιεσ που θελουν!!! :mad: Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Όχι.. κανονικά 569 ευρώ είναι η τιμή για το 16αρι χωρις σύνδεση από όλα τα καταστήματα της Ελλάδας... Το αναφέρουν και στο http://www.vodafone.gr άλλωστε.. Μάλλον θα μπερδεύτηκε ή θα πήγε να σε κοροιδέψει .. αλλά δεν νομίζω .. Μάλλον απλά έπεσες σε άσχετη :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παιδια ρωτησα σε μια βοντα και μου ειπαν: "Επειδη εχουμε το καινουριο iphone, ειναι πιο ακριβό (τοιιινγκ!).. Κανει 620 ευρω..." (Για το 16αρι μιλαμε..) Παιζει κατι τετοιο ή βλακειες αλλης μια αρτια εκπαιδευμενης υπαλληλου?? 569 δεν εχει??? -Εκτος και παρελαβαν τωρα αυτοι το 3GS και το θεωρουν καινουριο! Χαχα! :p Τι αλλο να πω..? Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο και email κατευθείαν στη vodafone μαζί με τα στοιχεία που έγινε το περιστατικό (συγκεκριμένο κατάστημα ώρα και μέρα) ζητώντας να σου εξηγήσουν τι συμβαίνει; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο και email κατευθείαν στη vodafone μαζί με τα στοιχεία που έγινε το περιστατικό (συγκεκριμένο κατάστημα ώρα και μέρα) ζητώντας να σου εξηγήσουν τι συμβαίνει; kklog, κανονικα ετσι θέλει! Αλλα εχει χαρη που το μονο που με νοιαζει τωρα ειναι να αυξησω την επιδοτηση μου και να αγορασω το κινητακι..! :D Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 kklog, κανονικα ετσι θέλει! Αλλα εχει χαρη που το μονο που με νοιαζει τωρα ειναι να αυξησω την επιδοτηση μου και να αγορασω το κινητακι..! :D Που ξέρεις, μπορεί αυτό να βοηθήσει να πάρεις καλύτερη επιδότηση ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Παιδια sorry αν εχει απαντηθει αλλα αυτη τη στιγμη εχω φτασει μεχρι τη σελιδα 107! :p -Mπορει να παιξει απροβληματιστα ΗD Video (μορφης .mkv) ή μονο .avi κτλ? -Kαι κατι αλλο... Υπαρχει καποιο prog που να ενσωματωνει τα .srt στις ταινιες?? Γιατι απ'οτι εχω καταλαβει δεν διαβαζει υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο.. (λιγο off topic..) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts