isolove Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Πως μπορω να περασω πχ ηχους και παιχνιδια-εφαρμογες. Στο θεμα ηχου,δεν ξερω αν ειναι του κινητου θεμα αλλα ακουγεται 50% κατω απο οσο θα επρεπε.Απο τις ρυθμισεις ειναι τερμα η ενταση. Να περασω εναν ηχο επεξεργασμενο πολυ δυνατο να λυθει το θεμα. Με το μαρκετ δεν θελω να ασχοληθω.Εχει το cydia περασμενο αν αυτο λεει τιποτα...... Edited December 29, 2013 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Ποιον μετρητή για διάρκεια κλήσεων και δεδομένων να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 μήπως ξεφορτίζει γρήγορα ; Όχι, αν και πολύ σπάνια μπορεί να κάνει απότομες διακυμάνσεις η μπαταρία (2-3 φορές το τελευταίο 3μηνο) Restore δοκίμασες;; Ποιο iOS έχεις εγκατεστημένο;; Όχι restore δεν έχω κάνει αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει σχέση. Έχω το iOS 6.1.3 Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Όχι, αν και πολύ σπάνια μπορεί να κάνει απότομες διακυμάνσεις η μπαταρία (2-3 φορές το τελευταίο 3μηνο) Όχι restore δεν έχω κάνει αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει σχέση. Έχω το iOS 6.1.3 Προτείνω να κάνεις και να δουλέψεις λίγο το κινητό έχοντάς το άδειο... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Προτείνω να κάνεις και να δουλέψεις λίγο το κινητό έχοντάς το άδειο... Η 6.1.3 σε πολλά τηλέφωνα σαν το δικό σου είχε πάρα πολλά προβλήματα. Δοκίμασε Restore, Set up as New και μην βάλεις τίποτα για 2 μέρες να δεις πως θα πάει. Σίγουρα θα έχεις μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία αλλά αν δεν έχεις προβλήματα τότε σιγά σιγά ξεκίνα να περνάς και πάλι όλα σου τα δεδομένα και τις εφαρμογές αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα harware αφού το software θα είναι πλήρως καθαρό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Σεταρα ενα ξεχασμενο 3gs εκ του μηδενος(jaibreak,ξεκλειδωμα,6.1.3).μια χαρα δουλευει η μπαταρια βγαζει μερα, αλλα παρατηρησα το εξης:αν το κλεισω και η μπαταρια ειναι πχ 80% οταν το ξανανοιξω η μπαταρια ειναι στο 60% !!!!!!!! Συμβαινει σε ολα αυτο? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Σεταρα ενα ξεχασμενο 3gs εκ του μηδενος(jaibreak,ξεκλειδωμα,6.1.3).μια χαρα δουλευει η μπαταρια βγαζει μερα, αλλα παρατηρησα το εξης:αν το κλεισω και η μπαταρια ειναι πχ 80% οταν το ξανανοιξω η μπαταρια ειναι στο 60% !!!!!!!! Συμβαινει σε ολα αυτο? Ίσως επειδή έκανες τώρα restore λογικά θα στρώσει με κανα 2-3 πλήρης φορτίσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Απέκτησε ένα 3g χωρίς κάρτα sim για χρήση ipod. Eπειδή είμαι άσχετος με τα iphone και επειδή δεν μπορεί να βρει δίκτυα wi-fi τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Απέκτησε ένα 3g χωρίς κάρτα sim για χρήση ipod. Eπειδή είμαι άσχετος με τα iphone και επειδή δεν μπορεί να βρει δίκτυα wi-fi τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Ειναι iPhone δηλαδή αλλα εσυ δεν θα βάλεις κάρτα sim θα το εχεις μόνο για internet πχ; Κατεβαζεις το iTunes στον υπολογιστη το κανεις εγκατάσταση συνδέσεις την συσκευή και θα πατησεις restore για να περασει απο την αρχή την τελευταία έκδοση που ειναι διαθέσιμη. 3G η 3GS ειναι η συσκευή; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως τα λές είναι τα πράγματα. Θέλω να το δουλέψω χωρίς κάρτα sim. Το itunes το έχω εγκαταστήσει στο laptop. Aφού συνδέσω το iphone με το laptop από που πατάω το restore? (sorry αλλά όπως είπα είμαι άσχετος με αυτά). Αυτός που το πήρα μου είπε ότι έχει την έκδοση 3.1 νομίζω, και να μην κάνω αναβάθμιση αν μου το ζητήσει γιατί μετά θα βαρύνει πολύ το λειτουργικό....τα λέω καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Προτείνω αν έχεις το 3GS, να κάνεις αναβάθμιση στην 6.1.3. για να μπορείς να εγκαταστήσεις και καμιά εφαρμογή. Αν παρόλα αυτά δεν θέλεις να αναβαθμίσεις, κάνε Επαναφορά (Restore) μέσω της συσκευής και έπειτα σύνδεσέ το στο iTunes για να το ενεργοποιήσεις και να περάσεις τη μουσική σου και ό,τι άλλο θέλεις. Το πως θα περάσεις μουσική κτλ. δες εδώ. Τω πως θα κάνεις επαναφορά + αναβάθμιση μέσω του iTunes, δες εδώ. Για να κάνεις επαναφορά (restore) μέσα από τη συσκευή θα πας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Περιεχόμενο και Ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το 3g έχω. Θα μελετήσω αυτά που μου είπατε και πιστεύω να τα καταφέρω, αλλιώς θα σας ξαναρωτήσω. Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν έχεις το 3G, τι να σου πω τώρα... Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση iOS είναι η 4.2.1. Γνωρίζω πως με τη 4.0 και 4.1 η απόκριση της συσκευής ήταν τραγική. Με τη 4.2 είπαν πως βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Εγώ πάντως, αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα αναβάθμιζα. Απλά θα έκανα μια επαναφορά ρυθμίσων και δεδομένων πριν περάσω τα δικά μου δεδομένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Με τα λεγόμενα σου η συσκευή που έχεις είναι iPhone 3G, που σημαίνει πως αν το Restore γίνει μέσω iTunes θα περάσει iOS 4.x.x το οποίο γι αυτή τη συσκευή πέφτει βαρύ! Η κατάλληλη έκδοση είναι iOS 3.x.x Ποιος ο λόγος για όλα αυτά; Εχει αρχεία μέσα απο τον προηγούμενο χρήστη; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 πήγα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων αλλά στο μενού της επαναφοράς δεν υπάρχει το κουμπί για να το επιλέξω και μου γράφει να μπω στο site whited00r.com.... τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 πήγα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων αλλά στο μενού της επαναφοράς δεν υπάρχει το κουμπί για να το επιλέξω και μου γράφει να μπω στο site whited00r.com.... τι κάνουμε? Άρα εχει Custom ipsw... Η συσκευή λειτουργεί αυτη τη στιγμή ή όχι; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λειτουργεί, απλά δεν μου βρίσκει δίκτυο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λειτουργεί, απλά δεν μου βρίσκει δίκτυο..... Σαν iPod δεν είπες θα το χρησιμοποιείς; Η συσκευή ήταν λειτουργική; *την αγόρασες; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Άδικα ταλαιπωρία. Το 3G ειναι μια πολυ παλιά συσκευή. Ίσως έχει επάνω jailbreak. Αν κανεις restore θα περασει την τελευταία έκδοση που και αυτή ειναι ξεπερασμένη. Οι εφαρμογές δεν θα τρέχουν άνετα θα σου λέω να κατεβάσει την έκδοση που δούλευε τότε η συσκευή. Πολλές εφαρμογές ούτε που θα μπορείς να τις βάλεις. Πολύς κόπος για το τιποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Την συσκευή την πήρα εχθές για να την κάνω χρήση ipod (παιχνίδια και τραγούδια για τα πιτσιρίκια, δεν με ενδιαφέρουν άλλες εφαρμογές). Ανοίγει-κλείνει κανονικά, πλοήγηση κάνεις κανονικά στο μενού, αλλά το πρόβλημα ξαναλέω είναι ότι δεν μπορεί να βρει δίκτυο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Την συσκευή την πήρα εχθές για να την κάνω χρήση ipod (παιχνίδια και τραγούδια για τα πιτσιρίκια, δεν με ενδιαφέρουν άλλες εφαρμογές). Ανοίγει-κλείνει κανονικά, πλοήγηση κάνεις κανονικά στο μενού, αλλά το πρόβλημα ξαναλέω είναι ότι δεν μπορεί να βρει δίκτυο.... Ξανά διαβάσε ότι εχει αναφερθεί Έξ αρχής! Τα παιχνίδια τα ξεχνάς! Για μουσική και λίγο "σερφάρισμα" στο Ίντερνετ ίσως καταφέρει να τα ανταπεξέλθει! Προφανώς δεν μπορείς σωστά να μας διατυπώσεις αυτο που θες και υπό θετικά πάντα όταν λες δίκτυο να φανταστώ πως μιλάς για ασύρματη σύνδεση δικτύου και όχι για δίκτυο παρόχου; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ξαναλάεω ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα σε δίκτυο (δε μίλησα για πάροχο γιατί δεν έχει κάρτα sim η συσκευή). Αρκετοί που έχω ακούσει το έχουν κάνει και παίζουν παιχνίδια και μουσική και internet.... Λόγω 4.2 να ξεχάσω όπως λες τα παιχνίδια ή για κάποιον άλλο λόγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ξαναλάεω ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα σε δίκτυο (δε μίλησα για πάροχο γιατί δεν έχει κάρτα sim η συσκευή). Αρκετοί που έχω ακούσει το έχουν κάνει και παίζουν παιχνίδια και μουσική και internet.... Λόγω 4.2 να ξεχάσω όπως λες τα παιχνίδια ή για κάποιον άλλο λόγο? Κατατοπιστικός έγινες τώρα για το θέμα...δικτύου! Λοιπόν για να τα βάλουμε στη σειρά...(έχω και εγω ένα αλλά ως διακοσμητικό πλέον!). Οι απαιτήσεις που έχουν πλέον το 80-90% των εφαρμογών είναι απο iOS 6.x.x > κατ εξαίρεση κάποιες καλύπτουν και iOS 5.x.x Αυτο σημαίνει πως αν είχες τη δυνατότητα ή μάλλον πιθανότητα να μιλάς για μια συσκευή με τέτοιο λογισμικό και χαρακτηριστικά να μπορεί να τρέξει κάποια εφαρμογή είναι να βρίσκεται σε JB και απο κάποια απο τα "μαγαζάκια" να βρεις πολυ παλιότερες εκδόσεις αλλα και πάλι...με επιφύλαξη! Άποψη μου: Μόνο για Ίντερνετ και Μουσική τίποτε άλλο δεν μπορεί να προσφέρει η συσκευή αυτή! Αν θες κάτι παραπάνω, αναζήτησε ή συσκευή απο iPhone 4> ή κάποια iPod Touch (νεότερης σειράς) που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις σου... Φιλικά. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οπότε με συμβουλεύετε να πάω για κανένα ipod 4άρι? (γιατί δεν θέλω να διαθέσω και πολλά χρήματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Οπότε με συμβουλεύετε να πάω για κανένα ipod 4άρι? (γιατί δεν θέλω να διαθέσω και πολλά χρήματα) Αν δε θέλεις να διαθέσεις πολλά χρήματα και να έχεις μια "μίνι" παιχνιδομηχανή καλύτερα να στραφείς σε κάποιο οικονομικό tablet. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts