Dim2 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Κανονικά έχει 2 τρύπες κάτω στην υποδοχή. Αλλά από ότι παρατήρησα ένα είναι επειδή όταν το πατάς κλείνει η φωνή λίγο ενώ στο άλλο όχι. Άρα ένα. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ 3gs ποσα ηχεια εχει 1 ή 2 ????? Ευχαριστω Κανονικά έχει 2 τρύπες κάτω στην υποδοχή. Αλλά από ότι παρατήρησα ένα είναι επειδή όταν το πατάς κλείνει η φωνή λίγο ενώ στο άλλο όχι. Άρα ένα. .... Εχει ενα ηχειο(αριστερα) και ενα μικροφωνο(δεξια). http://images.appleinsider.com/iphone3g-review1-1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 παδιά αν κάποιος ενδιφέραι να πουλήσει το 3gs ας μου στείλει p.m σορρυ το ξεκαθαρίζω απο τώρα αλλά διαθέτω μέχρι 200-250 ευρώ,ξέρω ότι πολλοί θα μου πούν ότι είναι λίγα αλλά δεν τους πιέζω κιόλας .Αυτά έχω αυτά διαθέτω.Αλλιώς θα περιμένω το καινούργιο ipod touch να κυκλοφορήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Φίλε μου αγοραπωλησίες μόνο στο Buy & Sell :) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Αν και offtopic, αλλά θα πρέπει να ανέβεις στα 300 για να κάνεις διαπραγμάτευση με κάποιον! Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 γεια σε ολα τα παιδια! ενδιαφερομαι καιρο για την αγορα του iphone για δωρο και οχι προσωπικη χρηση,μεταχειρισμενο παντα. βρηκα ενα 16 gb,ενος χρονου στα 200ε. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΕΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με οτι σχετιζεται για το συγκεκιμενο κινητο,θελω να μ πειτε τι πρεπει να προσεξω και αν ειναι καλα τα χρηματα.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 παδιά αν κάποιος ενδιφέραι να πουλήσει το 3gs ας μου στείλει p.m σορρυ το ξεκαθαρίζω απο τώρα αλλά διαθέτω μέχρι 200-250 ευρώ,ξέρω ότι πολλοί θα μου πούν ότι είναι λίγα αλλά δεν τους πιέζω κιόλας .Αυτά έχω αυτά διαθέτω.Αλλιώς θα περιμένω το καινούργιο ipod touch να κυκλοφορήσει Θα πρότεινα το νέο iTouch, ακριβώς στα λεφτά σου και θα το πάρεις και ολοκαίνουριο :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΕΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με οτι σχετιζεται για το συγκεκιμενο κινητο,θελω να μ πειτε τι πρεπει να προσεξω και αν ειναι καλα τα χρηματα.ευχαριστω πολυ -Γρατζουνιές,ραγίσματα ή ατέλειες στην οθόνη -Σπασμένα ή δυσλειτουργικα πλήκτρα(εδικά το πλήκτρο σίγασης και το Home Button) -Αν μπορείς τσέκαρε μήπως έχουν κοκκινίσει οι ανιχνευτές υγρασίας στην υποδοχη των ακουστικών και στο dock connector Edited September 5, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 -Αν μπορείς τσέκαρε μήπως έχουν κοκκινίσει οι ανιχνευτές υγρασίας στην υποδοχη των ακουστικών και στο dock connector Πως το βλεπεις αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmtm Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 μου ειπε πως ειναι jailbreaked.μπορει να μου εξησει καποιο παιδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskoinos Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αγόρασα από ένα φίλο μου το iphone 3Gs. Δεν έχει κάνει κάτι ανεπίσημο (jailbreak κλπ). Δεν έχει διαγράψει τίποτα από όσα είχε μέσα, (επαφές, προγράμματα, ρυθμίσεις). Τι πρέπει να κάνω εγώ; Παράθεση MI 10T / EU 13.0,9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Καλύτερα να κάνεις επαναφορά στην συσκευή πηγαίνωντας Ρυθμίσεις>Γενικά>Επαμαφορά>Περιεχόμενο και ρυθμίσεις. Θα σβήσει ότι έχει μέσα η συσκευή αλλά μετά θα πρέπει οπωσδήποτε να το συνδέσεις σε υπολογιστή με πρόσβαση στο net για να το ενεργοποιήσεις. Θα πρέπει να φτιάξεις και iTunes account με ή χωρίς να δηλώσεις πιστωτική. Edited September 6, 2010 by miky7 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskoinos Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Καλύτερα να κάνεις επαναφορά στην συσκευή πηγαίνωντας Ρυθμίσεις>Γενικά>Επαμαφορά>Περιεχόμενο και ρυθμίσεις. Θα σβήσει ότι έχει μέσα η συσκευή αλλά μετά θα πρέπει οπωσδήποτε να το συνδέσεις σε υπολογιστή με πρόσβαση στο net για να το ενεργοποιήσεις. Θα πρέπει να φτιάξεις και iTunes account με ή χωρίς να δηλώσεις πιστωτική. Η ενεργοποίηση, γίνεται μέσω iTunes, ή με άλλο τρόπο; Edited September 6, 2010 by akiskoinos Παράθεση MI 10T / EU 13.0,9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Χμ έχει κάποιο πρόβλημα η σύνδεση μου και βγάζει errors όταν ποστάρω για δες τώρα: "Καλύτερα να κάνεις επαναφορά στην συσκευή πηγαίνωντας Ρυθμίσεις>Γενικά>Επαμαφορά>Περιεχόμενο και ρυθμίσεις. Θα σβήσει ότι έχει μέσα η συσκευή αλλά μετά θα πρέπει οπωσδήποτε να το συνδέσεις σε υπολογιστή με πρόσβαση στο net για να το ενεργοποιήσεις. Θα πρέπει να φτιάξεις και iTunes account με ή χωρίς να δηλώσεις πιστωτική" Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskoinos Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Η ενεργοποίηση, γίνεται μέσω iTunes, ή με άλλο τρόπο; Παράθεση MI 10T / EU 13.0,9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μέσω iTunes μόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε παιδια δεν ξερω αμα ειμαι offtopic, αλλα πριν μια βδομαδα αγορασα το 3gs...500 euro.. μηπως εκανα μα****α...? με 200 ευρω παραπανω θα επερνα το 4αρι.. βαιβεα δεν μπορουσα να διαθεσω αλλα 200 ευρω αλλα.. εσεις τι λετε? Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε παιδια δεν ξερω αμα ειμαι offtopic, αλλα πριν μια βδομαδα αγορασα το 3gs...500 euro.. μηπως εκανα μα****α...? με 200 ευρω παραπανω θα επερνα το 4αρι.. βαιβεα δεν μπορουσα να διαθεσω αλλα 200 ευρω αλλα.. εσεις τι λετε? Αναλογα από που το αγορασες...μεταχειρισμενα πωλουνται κ 250...κ εδω μεσα... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Καλύτερα να κάνεις επαναφορά στην συσκευή πηγαίνοντας Ρυθμίσεις>Γενικά>Επαμαφορά>. Θα σβήσει ότι έχει μέσα η συσκευή αλλά μετά θα πρέπει οπωσδήποτε να το συνδέσεις σε υπολογιστή με πρόσβαση στο net για να το ενεργοποιήσεις. Θα πρέπει να φτιάξεις και iTunes account με ή χωρίς να δηλώσεις πιστωτική Edited September 6, 2010 by miky7 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskoinos Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Μάλλον υπάρχει πρόβλημα, με τις "παραθέσεις", στο forum! Edited September 6, 2010 by akiskoinos Παράθεση MI 10T / EU 13.0,9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αναλογα από που το αγορασες...μεταχειρισμενα πωλουνται κ 250...κ εδω μεσα... καινουριο το αγορασα... Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Έπρεπε να κάνεις υπομονή και να μαζέψεις και άλλα 159€! 659€ κάνει το 4! Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε παιδια δεν ξερω αμα ειμαι offtopic, αλλα πριν μια βδομαδα αγορασα το 3gs...500 euro.. μηπως εκανα μα****α...? με 200 ευρω παραπανω θα επερνα το 4αρι.. βαιβεα δεν μπορουσα να διαθεσω αλλα 200 ευρω αλλα.. εσεις τι λετε?:O:O:O:O:O Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 κάτοχος 3gs με ος3.2jb και μετά από σέρβις δεν δούλευε η κάμερα... άνοιγε η εφαρμογή αλλά όχι το ψηφιακό κλίστρο... έκανα ρεστορε και αναβάθμιση στην 4.0.2 αλλά συνεχίζει να μην δουλεύει... καμια ιδέα... υπόψην οτι έκανε ''ρεστορε'' και όχι ''σετ ας νιου'' όταν το αναβάθμισα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts