akis_k Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Ευχαριστώ πολύ stendor :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 μια λιγο χαζη ερωτηση....στην πληκρολογηση μηνυματος(και οχι μονο) οταν ας πουμε σε μια λεξη κανουμε ενα ορθογραφικο λαθος η πατησουμε λαθος γραμμα πως μπορουμε να μεταφερουμε τον κερσορα σε εκεινο το γραμμα ωστε να το διορθωσουμε???? μονο με tap γινετε αυτο γιατι δεν ειναι και πολυ ευκολο να κανεις ταπ στο μεσαιο γραμμα πχ σε μια λεξη με 7 γραμματα....η μηπως σβησιμο ολης της λεξης και ξανα απο την αρχη?? θα βοηθουσε πολυ αν ειχε βελακια <- -> το πληκτρολογιο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 μια λιγο χαζη ερωτηση....στην πληκρολογηση μηνυματος(και οχι μονο) οταν ας πουμε σε μια λεξη κανουμε ενα ορθογραφικο λαθος η πατησουμε λαθος γραμμα πως μπορουμε να μεταφερουμε τον κερσορα σε εκεινο το γραμμα ωστε να το διορθωσουμε???? μονο με tap γινετε αυτο γιατι δεν ειναι και πολυ ευκολο να κανεις ταπ στο μεσαιο γραμμα πχ σε μια λεξη με 7 γραμματα....η μηπως σβησιμο ολης της λεξης και ξανα απο την αρχη?? θα βοηθουσε πολυ αν ειχε βελακια <- -> το πληκτρολογιο.... Κανεις tap παρατεταμενα, ζουμαρει και τοτε το σερνεις στο κενο ενδιαμεσα στα γραμματα που θες να διορθωσεις! :rolleyes: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ρε σεις τι είναι αυτό το 'Ε' που μου βγάζει σήμερα δεξιά από το 'vf GR' :confused: ??? EDGE (GPRS) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 παιδια σορυ αν υπαρχει καπου(διαβασα κ τον οδηγο αλλα φοβαμαι να το προχωρησω) ,,θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχει βαλει dual sim adapter στο κινητο του κ κατα ποσο αυτο υποστηριζεται απο την συσκευη..πρεπει να παρω κ καινουργιες-ειδικες καρτες SIM σωστα?αν παω ρυθμισεις-τηλεφωνο-εφαρμογες σιμ δεν εχω διαθεσιμη την επιλογη για αλλαγη γραμμης να κ ενα βιντεακι που ειδα κανεις να δωσει τα φωτα του?επισης ειναι δυνατη η λυση να εχουμε μια sim με 2 νουμερα στο iphone μας?βαρεθηκα να κουβαλάω 2 συσκευες Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Κανεις tap παρατεταμενα, ζουμαρει και τοτε το σερνεις στο κενο ενδιαμεσα στα γραμματα που θες να διορθωσεις! :rolleyes: επιτελους γιατι με ειχε σπασει τα νευρα... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 κανεις να δωσει τα φωτα του?επισης ειναι δυνατη η λυση να εχουμε μια sim με 2 νουμερα στο iphone μας?βαρεθηκα να κουβαλάω 2 συσκευες Καρτα SIM Cosmote 2in1 δουλευει κανονικα στο 3GS. Υπαρχει και αντιστοιχο thread γιαυτο το θεμα :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Παιδια γειασας εχω ενα 3GS και θελω να το πουλισω πως μπορω να σβισω τα παντα ? δυλαδη να το κανω οπωσ το πηρα απο το μαγαζι ? και ποσω μπορω να το πουλισω ? ειναι 4 μηνων με το κουτι του ευχαριστω για τησ απαντισης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 θα κανεις ενα restore απο το itunes,αν ειναι σε αριστη κατασταση με το κουτι του-αποδειξη και ολα τα συνοδευτικα γυρω στα 350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Καρτα SIM Cosmote 2in1 δουλευει κανονικα στο 3GS. Υπαρχει και αντιστοιχο thread γιαυτο το θεμα :rolleyes: σε ευχαριστω για το reply θα το ψαξω το θεμα(ελπιζω να μην αναφερεσαι σε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=254822 ) ΥΓ εαν καποιος δεν εχει κοσμοτε υπαρχει προβλημα με το θεμα dual sim/2 νουμερα σε μια SIM? Edited July 14, 2010 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 θα κανεις ενα restore απο το itunes Με το restore από το itunes είναι σαν να κάνεις format. Δεν μένει ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ? Είναι όπως το βγάζεις από το κουτί του για πρώτη φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Γεια σας, πήρα το 3gs εδώ και λίγο καιρό ελαφρός μεταχειρισμένο από Cosmote. Έχει την έκδοση 4.0 και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω Jailbreak/Unlock. Έχω ακούσει ότι μόνο στην 3.1.3 μπορεί κάποιος να κάνει. Επίσης εάν το ξεκλειδώσω μετά θα μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις ; Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το Bluetooth και να γίνονται έτσι ανταλλαγές εικόνων κ.α. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Γεια σας, πήρα το 3gs εδώ και λίγο καιρό ελαφρός μεταχειρισμένο από Cosmote. Έχει την έκδοση 4.0 και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω Jailbreak/Unlock. Έχω ακούσει ότι μόνο στην 3.1.3 μπορεί κάποιος να κάνει. Επίσης εάν το ξεκλειδώσω μετά θα μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις ; Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει το Bluetooth και να γίνονται έτσι ανταλλαγές εικόνων κ.α.οχι ακομα δεν εχει βγει κατι,οι επισημες αναβαθμισεις ειναι ανεξαρτητες απο το jb,οταν θα βγει jb θα μπορεις μεσω προγραμματος να ξεκλέιδωσεις το bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Με το restore από το itunes είναι σαν να κάνεις format. Δεν μένει ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ? Είναι όπως το βγάζεις από το κουτί του για πρώτη φορά? Ακριβώς. Βέβαια μετά το restore μπορείς εάν θες να επαναφερεις κάποιο backup που έχεις κρατήσει πριν το restore. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 εχει βγει ξεκλειδωμα για το αιφον με νεα μπουτρομ mmc model;σορι αν εχει απαντηθει αλλα το τιμημενο το χω απ τον ιανουαριο και στην αρχη ουτε σαν ipod touch μπορουσα να το εχω αφου δεν ειχε βγειjb τωρα που βγηκε jb με το σπιριτ εχει βγει και δωρεαν ξεκλειδωμα;; επισης αν το ξεκλιδωσω το αιφον και περασω την 4 θα κλειδωθει ξανα;;οπως ηταν με την 3 1 3 που οσοι τη περνουσαν δεν ειχαν τηλεφωνο;; ας μου απαντησει καπιος γιατι θελω να το δωσω για κατι αλο και δε θα πουλιθει ευκολα αν ειναι κλειδωμενο. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulver81 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μια ερωτηση. Νεο Iphone 3gs δεν λειτουργει το κουμπι σίγασης όταν το κατεβάζω.Εχει παρουσιαστει και σε αλλουσ αυτο το προβλημα?θα το αλλαξουν αν το πάω πίσω αμέσως? Απο vodafone το αγόρασα προχτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μια ερωτηση. Νεο Iphone 3gs δεν λειτουργει το κουμπι σίγασης όταν το κατεβάζω.Εχει παρουσιαστει και σε αλλουσ αυτο το προβλημα?θα το αλλαξουν αν το πάω πίσω αμέσως? Απο vodafone το αγόρασα προχτές ΜΑΛΛΟΝ για επιστροφη..!!!! :mad: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 φυσικα και θα στο αλλαξουν,θα το απαιτησεις μαλιστα αν σου πουν ιστοριες,μιλαμε οτι δεν εχουν περασει 7 μερες που ειναι για αντικατασταση,θα μπεις μεσα και θα ζητησεις αντικατασταση αποφασιστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Γειά σας! Έχω ένα πρόβλημα, όταν πάω να στείλω ή να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα, την ώρα που πάω να γράψω το κείμενο μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων. Δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων κινητού δικτύου." Τί ακριβώς είναι αυτό το μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Γειά σας! Έχω ένα πρόβλημα, όταν πάω να στείλω ή να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα, την ώρα που πάω να γράψω το κείμενο μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων. Δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων κινητού δικτύου." Τί ακριβώς είναι αυτό το μήνυμα? κατι στις ρυθμισεις μου φαινεται πρεπει να ενεργοποιησεις....την αντιστοιχη επιλογη...για ψαξε..?!?!?!? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Γειά σας! Έχω ένα πρόβλημα, όταν πάω να στείλω ή να απαντήσω σε κάποιο μήνυμα, την ώρα που πάω να γράψω το κείμενο μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων. Δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων κινητού δικτύου." Τί ακριβώς είναι αυτό το μήνυμα? Και εμενα μου το βγαζει αυτο. Νομιζω αυτο γινεται επειδη ειναι ενεργοποιημενο το fetch για τα email. Οταν ξεκλειδωνεις το κινητο σου μετα απο ωρα. Προσπαθει να συνδεθει στο ιντερνετ μεσω του δικτυου της κινητης αν δεν εχει wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Και εμενα μου το βγαζει αυτο. Νομιζω αυτο γινεται επειδη ειναι ενεργοποιημενο το fetch για τα email. Οταν ξεκλειδωνεις το κινητο σου μετα απο ωρα. Προσπαθει να συνδεθει στο ιντερνετ μεσω του δικτυου της κινητης αν δεν εχει wifi. To fetch new data στις ρυθμισεις είναι off. Τι ακριβώς είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Το fetch, οταν ειναι ενεργοποιημενο, ανα καποιο χρονικο διαστημα, συνδεεται με το διακομιστη του mail σου και σε ενημερωνει αν εχεις αδιαβαστα mail. Λογικα θα εχεις καποια εφαρμογη ή ρυθμιση που απαιτει ιντερνετ και γι αυτο σου βγαζει το μηνυμα αυτο οταν δεν εχεις wifi/ mobile internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 παιδια να ρωτησω κατι.βρηκα iphone 3gs 32gb απο αγγλια 250ευρω. το φερνουν ελλαδα και πληρωνεις πρωτα με western union μου εδωσε και τα στοιχεια αυτα http://www.ukdata.com/creditreports/viewCompanyDetails.do?companyId=06859864 απατη δεν ειναι?τρωνε τα λεφτα σου και δεν σου στελνουν τιποτα.εμενα εντελως μαιμου εταιρια μου μοιαζει! εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Το fetch, οταν ειναι ενεργοποιημενο, ανα καποιο χρονικο διαστημα, συνδεεται με το διακομιστη του mail σου και σε ενημερωνει αν εχεις αδιαβαστα mail. Λογικα θα εχεις καποια εφαρμογη ή ρυθμιση που απαιτει ιντερνετ και γι αυτο σου βγαζει το μηνυμα αυτο οταν δεν εχεις wifi/ mobile internet. Το έχω βάλει off. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Στα Settings=>General=>Network τι ακριβώς κάνουν το Data Roaming(είναι off) και το VPN(γράφει Not Connected). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts