CarpeNoctum Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Ναι, με το spirit το JB είναι untethered! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 H 3.1.3 αξιζει την αναβαθμιση? -Improves accuracy of reported battery level on iPhone 3GS -Resolves issue where third-party apps would not launch in some instances -Fixes bug that may cause an app to crash when using the Japanese Kana keyboard -Fixes security bugs in CoreAudio, ImageIO, Recovery Mode and WebKit[42] -Renders iPhone 3G/3GS Unlock (blacksn0w) ineffective by upgrading baseband. In Cydia, there are apps which allow the downgrading of the 3G baseband to work with unlocks, only if the phone was manufactured with the old version 5.8 bootloader. Μονο το σημειωμενο ακουγεται χρησιμω αλα δεν ξερω λεπτομερειες. Ποιες εφαρμογες πχ κρασαρουν στην 3.1.2? Αυτο με τα security bugs και το οτι το blacksnow καθιστατε αχρηστο μας απασχολει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 H 3.1.3 αξιζει την αναβαθμιση? Μονο το σημειωμενο ακουγεται χρησιμω αλα δεν ξερω λεπτομερειες. Ποιες εφαρμογες πχ κρασαρουν στην 3.1.2? Αυτο με τα security bugs και το οτι το blacksnow καθιστατε αχρηστο μας απασχολει? Κοίτα εσύ που είσαι σε καθαρή συσκευή δεν υπάρχεις λόγος να το αναβαθμίσεις.. Η 3.1.3 βγήκε για να μπλοκάρει το JB αλλά και πάλι υπάρχουν κάποιοι που το ξεπερνούν.. Δεν κρασάρει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή έτσι όπως το λες, αλλά έχουν παρατηρηθεί εφαρμογές στο appstore που παίζουν μόνο από την 3.1.3 και πάνω, μόνο αυτό.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Το μονο προβλημα που παρατηρω, ειναι πως σε Hidden SSID, δεν κανει connect αυτοματα και πρεπει καθε φορα να πληκτρολογιο SSID και password. Δεν ξερω αν ειναι bug της συγκεκριμενης εκδοσης αλλα με ενοχλει γιατι δεν μπορω να συνδεομαι αυτοματα στα δικα μου AP τα οποια εχω κρυφα. To ipod Touch Που εχω και ειναι ακομα firmware 2, μπορει και συνδεεται αυτοματα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 (edited) Γεια αας! Εδω και 2 ημερες εχω παρει ενα 3GS και μεχρι στιγμης εχω κανει 2 φορτισεις. Εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια του πεφτει αρκετα γρηγορα σε σχεση με ενα ιδιο που εχει ενας φιλος μου. Συγκεκριμενα σημερα το πρωι (8.00) ειχε 59% μπαταρια. Με προσεκτικη χρηση (ανοιγοκλεισιμο 3g wifi GPS Push αναλογα αν τα χρειαζομουνα ή οχι) αυτη την στιγμη που σας γραφψ εχει πεσει στο 2 % (16.30) Ο φιλος μου το πρωι στις 9.00 ηταν 100% και τωρα εχει παει στο 85%! Και τα ειχε ολα χυμα ανοιχτα, δηλ 3g wifi GPS Push με σχτικα γεναια χρηση! Το βραδυ μου λεει οτι φτανει ενα 30% πριν το φορτησει. Ομοιτητες των 2 τηλεφωνων : 1. Jailbreak και στα 2 2. Cydia εγκατεστημενες εφαρμογες πανω κατω οι ιδιες Διαφορες : 1. Το δικο μου εχει φορτηστει την μια φορα στο USB του υπολογιστη και την 2η σε εναν ασχετο φορτηστη απο μια φωτογραφικη μηχανη Kodak Του φιλου μου γινεται συνηθως απο τον original φορτιστη 2. Το δικο μου φοραει την 3.1.3 - Του φιλου μου την 3.1.2 Λετε να εχει προβλημα? Χαραηκτηριστικο παραδειγμα οτι κατι δεν παει καλα : Αυτη την στιγμη εχω κλεισει τα παντα εκτος απο την χρηση τηλεφωνου, και το εχω κλειδωμενο. Ανα 20 λεπτα πεφτει ανα 1 %, που λογικα επρεπε να πεφτει πιο αραια... (Πχ ανα μια ωρα) 2. δεν ξερω αν εχει σχεση η οχι αλλα και εγω με 3.1.3 j/b η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα απ οτι πιο πριν.γενικα απο θεμα αυτονομιας δεν ειμαι ευχαριστημενος.μπορει να φταει και ο παροχος μου με το κακο σημα του. VODAFONE.σπιτι μου δεν εχω σημα καθολου καλο...αν ειναι δυνατον... Edited May 14, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Το μονο προβλημα που παρατηρω, ειναι πως σε Hidden SSID, δεν κανει connect αυτοματα και πρεπει καθε φορα να πληκτρολογιο SSID και password. Δεν ξερω αν ειναι bug της συγκεκριμενης εκδοσης αλλα με ενοχλει γιατι δεν μπορω να συνδεομαι αυτοματα στα δικα μου AP τα οποια εχω κρυφα. To ipod Touch Που εχω και ειναι ακομα firmware 2, μπορει και συνδεεται αυτοματα. Περιεργο...Εγω σε 2 συσκευες που την εχω περασει (iPhone - iPod Touch) συνδεεται κανονικα σε Hidden SSID, χωρις να ξαναδινω στοιχεια. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vass Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Το μονο προβλημα που παρατηρω, ειναι πως σε Hidden SSID, δεν κανει connect αυτοματα και πρεπει καθε φορα να πληκτρολογιο SSID και password. Δεν ξερω αν ειναι bug της συγκεκριμενης εκδοσης αλλα με ενοχλει γιατι δεν μπορω να συνδεομαι αυτοματα στα δικα μου AP τα οποια εχω κρυφα. To ipod Touch Που εχω και ειναι ακομα firmware 2, μπορει και συνδεεται αυτοματα. Κάνε reset τις ρυθμίσεις του wifi και μάλλον θα φτιάξει. Εμένα πάντως έφτιαξε (θα πρέπει βέβαια να ξαναπεράσεις τις ρυθμίσεις για κάθε δίκτυο από την αρχή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Κάνε reset τις ρυθμίσεις του wifi και μάλλον θα φτιάξει. Εμένα πάντως έφτιαξε (θα πρέπει βέβαια να ξαναπεράσεις τις ρυθμίσεις για κάθε δίκτυο από την αρχή). Και εσυ το ιδιο προβλημα ειχες? Ναι αλλα ετσι θα χασει και οσα ελευθερα δικτυα εχω συγχρονισει στο παρελθον σε περιοχες που εχω βρεθει. δεν γινεται με καποιο τροπο να κανω export τις πληροφοριες που εχει κρατησει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vass Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Και εσυ το ιδιο προβλημα ειχες? Ναι αλλα ετσι θα χασει και οσα ελευθερα δικτυα εχω συγχρονισει στο παρελθον σε περιοχες που εχω βρεθει. δεν γινεται με καποιο τροπο να κανω export τις πληροφοριες που εχει κρατησει? Στα ελεύθερα τι να χάσεις? Απλά όταν βρεθείς στην περιοχή αναζητάς το δίκτυο, το βρίσκεις συνδέεσαι και μετά θα το θυμάται. Για τα κρυπτογραφημένα και τα κρυφά θα κάνεις τις ρυθμίσεις από την αρχή. Σε μένα το πρόβλημα έγινε όταν σε ένα κρυφό δίκτυο (στη δουλειά) άλλαξα κωδικοποίηση και password. Από εκεί και ύστερα, ενώ πέρναγα τα στοιχεία και συνδεόμουν, δε το αποθήκευε και κάθε φορά έπρεπε να το ξαναπεράσω από την αρχή. Όταν έκανα reset τις ρυθμίσεις δικτύου και το ξαναπέρασα από την αρχή το βρίσκει και συνδέεται αυτόματα, όπως βέβαια έκανε και πριν αλλάξω το password. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) Στα ελεύθερα τι να χάσεις? Απλά όταν βρεθείς στην περιοχή αναζητάς το δίκτυο, το βρίσκεις συνδέεσαι και μετά θα το θυμάται. Για τα κρυπτογραφημένα και τα κρυφά θα κάνεις τις ρυθμίσεις από την αρχή. Σε μένα το πρόβλημα έγινε όταν σε ένα κρυφό δίκτυο (στη δουλειά) άλλαξα κωδικοποίηση και password. Από εκεί και ύστερα, ενώ πέρναγα τα στοιχεία και συνδεόμουν, δε το αποθήκευε και κάθε φορά έπρεπε να το ξαναπεράσω από την αρχή. Όταν έκανα reset τις ρυθμίσεις δικτύου και το ξαναπέρασα από την αρχή το βρίσκει και συνδέεται αυτόματα, όπως βέβαια έκανε και πριν αλλάξω το password. Σε διαφορες καφετεριες για παραδειγμα που καθομαι, κοιταζω το κινητο για κλησεις και βλεπω οτι εχω ασυρματο συνδεδεμνο, που σημαινει οτι ειχα συνδεθει παλιοτερα και μου υπενθυμιζει οτι μπορω να πλεον να μπω. Αλλιως υπηρχε περιπτωση να μην το δοκιμαζα καν. Προκειται για παραξενια καταλαβαινω. :p Και εγω το προβλημα που λες εχω. Θα δοκιμασω το ρεσετ και ελπιζω ολα να φτιαξουν. Κάνε reset τις ρυθμίσεις του wifi και μάλλον θα φτιάξει. Εμένα πάντως έφτιαξε (θα πρέπει βέβαια να ξαναπεράσεις τις ρυθμίσεις για κάθε δίκτυο από την αρχή). Παρεπιπτωντος ρεσετ στις ρυθμισεις αυτες πως κανεις? Δεν βλεπω καποια τετοια ρυθμιση στο μενου του wifi. Edited May 15, 2010 by nervous Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Παρεπιπτωντος ρεσετ στις ρυθμισεις αυτες πως κανεις? Δεν βλεπω καποια τετοια ρυθμιση στο μενου του wifi. Θα πας Settings > General και κάτω κάτω θα βρεις το μενού Reset, εκεί θα επιλέξεις Reset Network Settings. Απλά να ξέρεις ότι θα χαθούν και οι ρυθμίσεις για mms και ίντερνετ για τον πάροχο σου και θα πρέπει να τις περάσεις ξανά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Αρα θα πρεπει να γραψω τις ρυθμισεις σε ενα χαρτακι πριν το κανω αυτο. Τιποτα αλλο δε χανεται ε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ναι σημείωσε τις κάπου πριν κάνεις reset. Χάνονται ότι ρυθμίσεις έχουν σχέση με δίκτυα και συνδεσιμότητα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 με το που θα το συνδέσει στο itunes όμως θα επανέλθουν αυτόματα;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_ Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο να ζεσταινεται το iphone μου οταν παιζω ενα παιχνιδι? Ειχε/εχει καποιος παρομοιο προβλημα? Εχω το iphone 3gs (3.1.2) me jb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο να ζεσταινεται το iphone μου οταν παιζω ενα παιχνιδι? Ειχε/εχει καποιος παρομοιο προβλημα? Εχω το iphone 3gs (3.1.2) me jb... Σε ένα βαθμό είναι γιατί ο επεξεργαστής και το κύκλωμα γραφικών δουλεύουν φουλ, αν μάλιστα το έχεις και σε θήκη που δεν έχει καλή απαγωγή θερμότητας, τότε τα πράγματα είναι ακόμη πιο έντονα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ρε παιδια ειναι φυσιολογικο να ζεσταινεται το iphone μου οταν παιζω ενα παιχνιδι? Ειχε/εχει καποιος παρομοιο προβλημα? Εχω το iphone 3gs (3.1.2) me jb... Απόλυτα φυσιολογικό. Ισχύουν όσα λέει ο φίλος Κώστας (kkalog). ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Λοιπον ξαναεπανερχομαι! Ξηλωσα το cydia και ξαναπερασα την 3.1.3! Χωρις να κανω jailbreak την συσκευή βρηκα τεραστια διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας! Ελπιζω τουλαχιστον με το jailbreak της 4.0 να μην εχουμε παρομοια προβληματα! Θα το διορθωσουν αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) εγω παντως θα περασω την 3.1.2 και θα της κανω j/b . Το j/b βιαζει κανονικα την μπαταρια, αλλα σε 3.1.2 j/b η αυτονομια ηταν σαφως καλυτερη. σημερα παντως διαπιστωσα πως με 3 ωρες χρηση περιπου και 23 ωρες αναμονης περιπου η μπαταρια μου ηταν στο 22%..... Edited May 17, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 ρε παιδια αυτο το ενοχνητικο μνμ ''προοθηση κλησης ενεργη'' οτα περνω τηλ.πως φευγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ναι ρε παιδια και εγω που εχω wind μου σπαει τα ουμπαλα αυτο το μνμ "προωθηση κλησης ενεργη" οποτε παιρνω τηλεφωνο.... Καποιος ας βοηθησω πως να απαλαγουμε απο αυτο? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Ναι ρε παιδια και εγω που εχω wind μου σπαει τα ουμπαλα αυτο το μνμ "προωθηση κλησης ενεργη" οποτε παιρνω τηλεφωνο.... Καποιος ας βοηθησω πως να απαλαγουμε απο αυτο? Λοιπον μετα απο λιγο....ψαξιμο βρεθηκε η λυση : Πρεπει το κινητο να ειναι jailbreak και να εχουμε εγκατεστημενο το ifile . Ανοίγουμε το ifile, πάμε στην διαδρομή : /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/ και βρίσκουμε το αρχείο : carrier.plist Το ανοίγουμε και βρίσκουμε τα: [key]ShowCallForwarded[/key] [true/] [key]ShowCallForwarding[/key] [true/] Και τα κάνουμε False: [key]ShowCallForwarded[/key] [false/] [key]ShowCallForwarding[/key] [false/] Μετα Save στο αρχειο και επανεκκίνηση την συσκευη. Απο δω και περα δεν εχει η κλησης σας προωθειται.....:rocket::rocket::rocket: Εμένα μου δούλεψε τελεια σε iphone 3gs 32gb 3.1.2 (συνδεση wind). Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Απο την εταιρια προκυπτει και το βγαζει αυτο? Και γω wind εχω. Επισης στο Βlackberry ειχα κοσμοκαρτα και οταν επαιρνα δεν ελεγε τιποτα, τωρα που το κανα συνδεση οταν καλω μου λεει κατι για forwarding και ιστοριες. τι Kinky πραματα ειναι αυτα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hmdsp5 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Μηπως ξερετε πως γινεται να αποθηκευσω photo απο site??(εχω iphone 3G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Πατάς συνεχόμενα πάνω στην εικόνα και θα σου βγάλει μια σειρά απο επιλογές, επιλέγεις την αποθήκευση και θα βρεθεί στο άλμπουν της κάμερας Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts