ker2zw1 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλησπερα Σε 10 μερες περιπου θα το εχω και γω στα χερια μου αλλα επειδη θα χρησιμοποιησω για πρωτη φορα μηλο θα ηθελα να μου λυσετε 2 αποριες 1)τι ειδος αρχεια βιντεο παιζει πχ. mkv? mp4? dvix? μπορω δλδ να βλεπω ταινιες με υποτιλους??(εστω με καποια εφαρμογη) 2)υποστηριζει αρχεια κειμενου οπως .doc .pdf ή .excel(εστω και με καποια εφαρμογη) ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλησπερα Σε 10 μερες περιπου θα το εχω και γω στα χερια μου αλλα επειδη θα χρησιμοποιησω για πρωτη φορα μηλο θα ηθελα να μου λυσετε 2 αποριες 1)τι ειδος αρχεια βιντεο παιζει πχ. mkv? mp4? dvix? μπορω δλδ να βλεπω ταινιες με υποτιλους??(εστω με καποια εφαρμογη) 2)υποστηριζει αρχεια κειμενου οπως .doc .pdf ή .excel(εστω και με καποια εφαρμογη) ευχαριστω πολυ 1. mp4. Για ταινία με υποτίτλους και γενικά για μετατροπές από άλλα format πρέπει να βρεις κάποια εφερμογή για το pc που να σου κάνει όλη τη δουλειά. Το iphone μόνο mp4 θα διαβάσει. Υπάρχει βέβαια και το vlc4iphone για jailbroken iphones το οποίο διαβάζει και άλλα format. 2. doc/pdf/xls μπορείς να διαβάσεις από default από το mail (αλλά όχι να τα σώσεις) Υπάρχει όμως η δυνατότητα επεξεργασίας κλπ. με εφαρμογές όπως πχ. το Quickoffice ή Documents 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Σημερα ειναι το Apple Event. Σε λιγες ωρες θα μαθουμε αν θα υπαρξει καινουριο iPhone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καινούριο iPhone με τίποτα imo (τουλάχιστον όχι καλύτερο απ'το 3gs, ίσως όμως ένα 3g mini). Και πάλι, δεν ακούγεται κάτι τέτοιο. Αυτό που περιμένουμε στην πραγματικότητα είναι το iSlate κ τα i5 powered macbooks pros. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ποιος σου ειπε...οτι δεν ακουγεται για νεο Iphone..???αν διαβαζες στο iphonehellas αλλα και στο apple event!!...θα εβλεπες οτι ειναι ηδη στα σκαρια....και ετοιμαζεται...το θεμα ειναι ποτε θα βγει στην αγορα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετικά με εφαρμογές που κατεβάζουμε...μια εφαρμογή που αγοράζεις και πληρώνεις, τι γίνεται εάν θελήσεις να την απεγκαταστήσεις ή κάνεις αναβάθμηση και να την εγκαταστήσεις πάλι μετά? Πρέπει να την αγοράσεις ξανά? Ίσως η ερώτηση είναι χαζή αλλά συγχωρέστε με γιατί το iphone το έχω λιγότερο από μια εβδομάδα. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετικά με εφαρμογές που κατεβάζουμε...μια εφαρμογή που αγοράζεις και πληρώνεις, τι γίνεται εάν θελήσεις να την απεγκαταστήσεις ή κάνεις αναβάθμηση και να την εγκαταστήσεις πάλι μετά? Πρέπει να την αγοράσεις ξανά? Ίσως η ερώτηση είναι χαζή αλλά συγχωρέστε με γιατί το iphone το έχω λιγότερο από μια εβδομάδα. Δεν χρειαζεται να ξαναπληρωσεις οτι και αν κανεις στη συσκευη. Υπαρχει καπου επιλογη στο iTunes για να μεταφερεις τις εφαρμογες που εχεις ηδη αγορασει/κατεβασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση σχετικά με εφαρμογές που κατεβάζουμε...μια εφαρμογή που αγοράζεις και πληρώνεις, τι γίνεται εάν θελήσεις να την απεγκαταστήσεις ή κάνεις αναβάθμηση και να την εγκαταστήσεις πάλι μετά? Πρέπει να την αγοράσεις ξανά? Ίσως η ερώτηση είναι χαζή αλλά συγχωρέστε με γιατί το iphone το έχω λιγότερο από μια εβδομάδα. Όχι, προφανώς και δεν την αγοράζεις ξανά. Όταν πας να την κατεβάσεις θα σου βγάλει μήνυμα ότι την έχεις αγοράσει ήδη και θα κατέβει δωρεάν. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι μιλάμε πάντα για το ίδιο AppleID. Με όποιο account την κατέβασες, με αυτό και να την ξανακατεβάσεις. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπερα. Σημερα ηταν να βγει update για το iphone? Το εχει κοιταξει κανεις? Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Καλησπερα. Σημερα ηταν να βγει update για το iphone? Το εχει κοιταξει κανεις? Αν βγει θα βγει το βραδυ η αυριο. Περιμενουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ακόμα και αν βγεί πάντως,όσοι δε θέλυον να χάσουν το jailbrake να περιμένουν πρωτού κάνουν το update Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Δεν χρειαζεται να ξαναπληρωσεις οτι και αν κανεις στη συσκευη. Υπαρχει καπου επιλογη στο iTunes για να μεταφερεις τις εφαρμογες που εχεις ηδη αγορασει/κατεβασει. Όχι, προφανώς και δεν την αγοράζεις ξανά. Όταν πας να την κατεβάσεις θα σου βγάλει μήνυμα ότι την έχεις αγοράσει ήδη και θα κατέβει δωρεάν. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι μιλάμε πάντα για το ίδιο AppleID. Με όποιο account την κατέβασες, με αυτό και να την ξανακατεβάσεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Ίσως είναι το πιο κατάλληλο θέμα εδω να πω οτι δεν βρισκω με τιποτα 16αρι στη vodafone. Λενε υπάρχει έλλειψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 ακόμα και αν βγεί πάντως,όσοι δε θέλυον να χάσουν το jailbrake να περιμένουν πρωτού κάνουν το update γνωριζοθμε υι θα εχει το νεο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα update και κανείς δεν ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Φιλοι και φιλες καλησπερα,αυριο παιρνω το iphone 32GB σε αυτο το topic θα τα λεμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Φιλοι και φιλες καλησπερα,αυριο παιρνω το iphone 32GB σε αυτο το topic θα τα λεμε? Καλησπέρα .Με το καλό !:) Αν έχει να κάνει με τον τίτλο του θέματος ναι ... Περιηγήσου λίγο στην ενότητα .. Υπάρχουν τόσα θέματα .... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλησπέρα .Με το καλό !:) Αν έχει να κάνει με τον τίτλο του θέματος ναι ... Περιηγήσου λίγο στην ενότητα .. Υπάρχουν τόσα θέματα .... ευχαριστω, απλα μου εκανε εντυπωση που δεν βλεπω καποιο topic που να αφορα το 32gb iphone μονο οπως το χ1 που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Αν ενεργοποιησω το iphone μου με την καρτα κοσμοτε (συνδεση) της αδερφης μου και μετα το λειτουργω για κανα 2ημερο με την vodafone καρτα μου μεχρι να μου ερθει η καινουρια μου κοσμοτε (λογω φορητοτητας), θα εχω καποιο προβλημα?? Με την εννοια μην κατεβασει τπτ ρυθμισεις vodafone και μετα οταν παω να το λειτουργησω με την καινουρια κοσμοτε καρτα μου εχει τπτ προβληματα... (μμς και τετοια..) Σορρυ αν σας μπερδεψα... :p Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Αν ενεργοποιησω το iphone μου με την καρτα κοσμοτε (συνδεση) της αδερφης μου και μετα το λειτουργω για κανα 2ημερο με την vodafone καρτα μου μεχρι να μου ερθει η καινουρια μου κοσμοτε (λογω φορητοτητας), θα εχω καποιο προβλημα?? Με την εννοια μην κατεβασει τπτ ρυθμισεις vodafone και μετα οταν παω να το λειτουργησω με την καινουρια κοσμοτε καρτα μου εχει τπτ προβληματα... (μμς και τετοια..) Σορρυ αν σας μπερδεψα... :p Οχι κανενα προβλημα δεν θα εχεις. Μολις βαλεις την πρωτη καρτα θα κανει τις αντιστοιχες ρυθμισεις. Μολις την βγαλεις και βαλεις τη δευτερη καρτα , θα κανει τις καινουριες ρυθμισεις απο μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλησπέρα, εχω μία σημαντική απορία που θα καθορίσει την αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες. Λόγω της δουλειάς μου υπάρχει η ανάγκη να έχω πάντα αποθηκευμένα στο κινητό μου (όπως ήδη κάνω με το Ν900 που έχω) αρκετά αρχεία της δούλειάς μου (word/excel/pdf κτλ). Γνωρίζω ότι μπορεί να ανοιξει τέτοια αρχεία όταν είναι attached σε κάποιο email, αλλα το σημαντικό εδώ είναι εάν : 1) υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που να σου επιτρέπει να κανεις save το attached αρχείο στην μνήμη της συσκευής ? 2) Συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή, θα μπορώ απο τον υπολογιστή μου να περάσω αρχεία στην μνήμη του κινητού ? (θα το βλέπει το κινητό σαν σκληρό δίσκο μέσα από itunes ?) Η εφαρμoγή ''QuickOffice'' είναι ίσως αυτή που θα μου επιτρέψει να κάνω όλα τα παραπάνω ? Για να γίνω πιό κατανοητός, όσοι έχετε περάσει π.χ. από Νοκια θα κατλαβαίνετε τί ζητάω. Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία και συγγνώμη εάν έχει απαντηθει κάτι τέτοιο μέσα στο forum, αλλά δεν μπόρεσα να βρώ μία ξεκάθαρη απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 1) υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που να σου επιτρέπει να κανεις save το attached αρχείο στην μνήμη της συσκευής ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3061310#post3061310 H το QuickOffice ή το Documents2Go σ'εδιαφερει. 2) Συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή, θα μπορώ απο τον υπολογιστή μου να περάσω αρχεία στην μνήμη του κινητού ? (θα το βλέπει το κινητό σαν σκληρό δίσκο μέσα από itunes ?) Οχι ακριβως. Τα apps αυτα (QuickOffice κτλ), χρησιμοποιουν το WiFi κι ετσι μπορεις απο το pc σου (που πρεπει να εχει WiFi) να περνας τα αρχεια προς το iPhone. Σου δινει δηλαδη ενα ip address και απο τον Explorer/Firefox/whatever browser, μπαινεις και αντιγραφεις τα αρχεια που θελεις. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Σε ευχαριστώ πού για την άμεση απάντησή σου που με βοθάει πάρα πολυ στην τελική μου απόφαση. Δυστυχώς βλεπω ότι τα πράγματα γίνονται πιό δύσκολα από ότι ειχα συνηθίσει με άλλες πιό ''ελευθερες'' συσκευές και αυτό είναι σημαντικό για την καθημερινή χρήση του Iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Σε ευχαριστώ πού για την άμεση απάντησή σου που με βοθάει πάρα πολυ στην τελική μου απόφαση. Δυστυχώς βλεπω ότι τα πράγματα γίνονται πιό δύσκολα από ότι ειχα συνηθίσει με άλλες πιό ''ελευθερες'' συσκευές και αυτό είναι σημαντικό για την καθημερινή χρήση του Iphone. Ναι, ειναι αληθεια οτι στα Nokia π.χ. αντιγραφεις κατι πιο ευκολα. Αλλα μη σε προβληματιζει αυτο, ειναι πολυ απλη η διαδικασια μεταφορας αρχειων με τον τροπο που σου ειπα. Αν δηλαδη τα υπολοιπα του iPhone σου αρεσουν, μην κολλησεις εκει :) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 δεν βλεπεις φιλε μου...για απλα διαφερει η μνημη μονο 16 + 32....ολα τα αλλα ειναι ιδια στο τηλεφωνο..!!ολοι η ενοτητα ειναι για το κινητο..!!Καθε θεμα ξεχωριστα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts