Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια sorry αν εχει απαντηθει αλλα αυτη τη στιγμη εχω φτασει μεχρι τη σελιδα 107! :p

-Mπορει να παιξει απροβληματιστα ΗD Video (μορφης .mkv) ή μονο .avi κτλ?

-Kαι κατι αλλο... Υπαρχει καποιο prog που να ενσωματωνει τα .srt στις ταινιες?? Γιατι απ'οτι εχω καταλαβει δεν διαβαζει υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο.. (λιγο off topic..)

Μπράβο κουράγιο τέτοια ώρα.. εχει πέσει μελέτη :lol::p

Για το δεύτερο που ρωτάς σίγουρα υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα.. Είχα την εντύπωση ότι το έκανε και τ bs player αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.. Ας περιμένεις μια πιο λογική ώρα να πει κάποιος :lol:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια sorry αν εχει απαντηθει αλλα αυτη τη στιγμη εχω φτασει μεχρι τη σελιδα 107! :p

-Mπορει να παιξει απροβληματιστα ΗD Video (μορφης .mkv) ή μονο .avi κτλ?

-Kαι κατι αλλο... Υπαρχει καποιο prog που να ενσωματωνει τα .srt στις ταινιες?? Γιατι απ'οτι εχω καταλαβει δεν διαβαζει υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο.. (λιγο off topic..)

Για το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει και δεν είμαι σίγουρος. Βέβαια HD video στο μέγεθος της οθόνης του τηλεφώνου είναι περιτό, άσε το μέγεθος του αρχείου!

Για το δεύτερο αν έχεις mac γίνεται πανεύκολα μέσω quicktime (περιλαμβάνεται στο λειτουργικό σύστημα) και perian (δωρεάν add on που παίζει divx / avi και εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους srt) οπότε όταν κάνεις export σε iPhone οι υπότιτλοι "χτίζονται" μέσα στην εικόνα της ταινίας. Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει και σε windows περιβάλλον.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Mkv σε non-JB δε γίνεται. Αν είναι JB τότε θα τα δει αλλά δεν τα παίζει καλά. Πάνε πολύ αργά. Αν τα μετατρέψεις σε .mov τότε τα παίζει άψογα (χωρίς να αλλάξεις bitrate).

Μπράβο κουράγιο τέτοια ώρα.. εχει πέσει μελέτη :lol::p

Για το δεύτερο που ρωτάς σίγουρα υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα.. Είχα την εντύπωση ότι το έκανε και τ bs player αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.. Ας περιμένεις μια πιο λογική ώρα να πει κάποιος :lol:

να κ καποιοι που μελετουν ολα τα ποστ πριν προβουν σε μια αγορα!!! ευγε νεε μου!

Xαχαχα! Ψιλοκαηκα! Αντι να διαβαζω για εξεταστικη... Τεσπα! :p

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Να ρωτησω κι εγω κατι.. ΚΑτι ακουγεται για νεο τηλεφωνο το καλοκαιρι? Ξερουμε κατι συγκεκριμενο και ποτε για Ελλαδα?

Xαχαχα! Ψιλοκαηκα! Αντι να διαβαζω για εξεταστικη... Τεσπα! :p

Άσε αυτό είναι πονεμένη ιστορία.. Και εγώ την έκλασα την εξεταστική :cry::cry: Που να βρεις κουράγιο να διαβάσεις για οικονομικά .. :p

Να ρωτησω κι εγω κατι.. ΚΑτι ακουγεται για νεο τηλεφωνο το καλοκαιρι? Ξερουμε κατι συγκεκριμενο και ποτε για Ελλαδα?

Aκόμα δεν ξέρει κανείς τίποτα.. Μόνο φήμες.. Ε τα 3 τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι βγάζει νέο iPhone η apple.. Πιθανό να συνεχιστεί και φέτος αυτό :)

Το ότι θα υπάρξει νέο τηλέφωνο το καλοκαίρι είναι σίγουρο όπως και ότι κατα πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί στο τέλος Ιουνιου που έχει ήδη προγραμματιστεί εκδήλωση της Apple. Με αυτό το χρονοδιάγραμμα στην Ελλαδα λογικά θα είναι διαθέσιμο τέλη Αυγουστου με αρχές Σεπτεμβριου.

Το ότι θα υπάρξει νέο τηλέφωνο το καλοκαίρι είναι σίγουρο όπως και ότι κατα πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί στο τέλος Ιουνιου που έχει ήδη προγραμματιστεί εκδήλωση της Apple. Με αυτό το χρονοδιάγραμμα στην Ελλαδα λογικά θα είναι διαθέσιμο τέλη Αυγουστου με αρχές Σεπτεμβριου.

Γιατί είναι σίγουρο? Έχει ανακοινωθεί κάπου επίσημα?? Εγώ μόνο φήμες έχω δει.. Υπάρχει ανακοίνωση που να λέει ότι το καλοκαίρι κι όλας του 2010 θα βγει νέο iPhone?

Αλεξ και συνονοματος και συναδελφος οικονομολογος..! Μαλιστα!

Τελικα παιδια σκεφτομαι να κανω σοβαρα τη φορητοτητα και οχι απλα για εκφοβισμο για αυξηση επιδοτησης..! Συνεχιζουν να ερχονται μεγαλοι οι λογαριασμοι της Voda!! Κοιταξα τα προγραμματα της Cote και μου φανηκαν πολυ πιο συμφεροντα (πολλα λεπτα ομιλιας+sms+data plan). Συν το οτι ειμαι 7 χρονια συνδρομητης και επιμενουν να μου δινουν χαμηλες επιδοτησεις (αναντιστοιχες των λογαριασμων μου). Eκτος του οτι με ενα βαρβατο νεο προγραμμα στην Cosmote θα μου δωσουν αρκετα για το iphonακι!! :p Ti lete?

edit: Kαι κατι αλλο... Αν βαλω Cote μετα δεν θα μπορω να στελνω mms? Ή λαθος καταλαβα...?? (ελπιζω...)

Edited by Sharp GX20 Video

Γιατί είναι σίγουρο? Έχει ανακοινωθεί κάπου επίσημα?? Εγώ μόνο φήμες έχω δει.. Υπάρχει ανακοίνωση που να λέει ότι το καλοκαίρι κι όλας του 2010 θα βγει νέο iPhone?

It's on: Apple holding January 27th event to show off its 'latest creation'

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αλεξ και συνονοματος και συναδελφος οικονομολογος..! Μαλιστα!

Τελικα παιδια σκεφτομαι να κανω σοβαρα τη φορητοτητα και οχι απλα για εκφοβισμο για αυξηση επιδοτησης..! Συνεχιζουν να ερχονται μεγαλοι οι λογαριασμοι της Voda!! Κοιταξα τα προγραμματα της Cote και μου φανηκαν πολυ πιο συμφεροντα (πολλα λεπτα ομιλιας+sms+data plan). Συν το οτι ειμαι 7 χρονια συνδρομητης και επιμενουν να μου δινουν χαμηλες επιδοτησεις (αναντιστοιχες των λογαριασμων μου). Eκτος του οτι με ενα βαρβατο νεο προγραμμα στην Cosmote θα μου δωσουν αρκετα για το iphonακι!! :p Ti lete?

edit: Kαι κατι αλλο... Αν βαλω Cote μετα δεν θα μπορω να στελνω mms? Ή λαθος καταλαβα...?? (ελπιζω...)

Πες μου ότι είσαι και εσύ Ασοεε. ... :p

Γιατί πιστεύεις ότι η Cosmote θα σου δίνει μεγαλύτερο ποσό επιδότησης? Ποιο ακριβώς πρόγραμμα έχεις και ποιο σου φάνηκε πιο συμφέρον της Cosmote? Εγώ διαφωνώ πάντως.. Τα προγράμματα της Vodafone πιστεύω είναι πολύ καλύτερα..

Με το iPhone εννοεις ? Πριν λιγο εστειλα ενα και πηγε μια χαρα (εχω Cosmote).

Μετά από φορητότητα από vodafone σε cosmote και με firmware 3.1 σταμάτησαν να δουλεύουν τα mms (όλα τα υπόλοιπα π.χ. tethering δουλεύουν μια χαρά). Το ίδιο έγινε και σε συνάδελφο με 3G. Έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός από setup σαν νέο τηλέφωνο.

Εννοείται ότι cosmote αμιγή (χωρίς να προέρχονται από φορητότητα) τηλέφωνα στην εταιρία δουλεύουν μια χαρά με τα mms.

Επίσης στις περιοχές της Αθήνας που κινούμαι τουλάχιστον εγώ, η ποιότητα της Cosmote κυρίως σε θέματα δεδομένων 3G / σταθερότητας δικτύου είναι πολύ καλύτερη αυτή την περίοδο (αν ξυπνήσει η vodafone και κάνει καμιά επένδυση πιθανόν αυτό να αλλάξει).

H Apple ποτέ δεν κάνει προκαταβολικές ανακοινώσεις (από εκεί εξ άλλου βγήκε και το περίφημο "one more thing ...") είναι μέρος της στρατηγικής marketing που εφαρμόζει.

Οι οιωνοί πάντως συγκλίνουν με μεγάλη, κατά την προσωπική μου πάντα άποψη, βεβαιότητα ότι στο event αυτό θα ανακοινωθεί νέα συσκευή, από εκεί και πέρα ο καθένας ασφαλώς κρίνει και πράττει :)

@ Alex0077

Oχι! Η κοπελα μου ειναι Ασοεε (ΛΟΧΡΗ).. Εγω σπουδαζω Πατρα...

Οσο για τα συμβολαια τι να σου πω? Εχω αλλαξει αρκετα προγραμματα και παλι δεν μπορω να βρω μια ισορροπια... ΠΑντα πολυ πληρωνω.. Ενω στην Κοσμοτε ειδα προγραμματα με καλα λεφτα που απλα με τη χρηση που κανω, δεν γινεται να τα ξεπερασω! (συν το οτι μιλαω περισσοτερο με κοσμοτε αριθμους.. :p)

Μετά από φορητότητα από vodafone σε cosmote και με firmware 3.1 σταμάτησαν να δουλεύουν τα mms (όλα τα υπόλοιπα π.χ. tethering δουλεύουν μια χαρά). Το ίδιο έγινε και σε συνάδελφο με 3G. Έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός από setup σαν νέο τηλέφωνο.

Εννοείται ότι cosmote αμιγή (χωρίς να προέρχονται από φορητότητα) τηλέφωνα στην εταιρία δουλεύουν μια χαρά με τα mms.

Επίσης στις περιοχές της Αθήνας που κινούμαι τουλάχιστον εγώ, η ποιότητα της Cosmote κυρίως σε θέματα δεδομένων 3G / σταθερότητας δικτύου είναι πολύ καλύτερη αυτή την περίοδο (αν ξυπνήσει η vodafone και κάνει καμιά επένδυση πιθανόν αυτό να αλλάξει).

Δηλαδη kkalog, αν κανω φορητοτητα σε κοσμοτε και ΜΕΤΑ αγορασω το iphone, το ενεργοποιησω κτλ, πιστευεις οτι θα εχω προβλημα με τα μμς? Ή καποιο αλλο προβλημα..? :worry:

Edited by Sharp GX20 Video
συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση μηνύματος

Δηλαδη kkalog, αν κανω φορητοτητα σε κοσμοτε και ΜΕΤΑ αγορασω το iphone, το ενεργοποιησω κτλ, πιστευεις οτι θα εχω προβλημα με τα μμς? Ή καποιο αλλο προβλημα..? :worry:

Γιατί κόλλησες ότι πρέπει να έχεις οπωσδήποτε πρόβλημα? :lol: Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις.. Το δίκτυο της cosmote λειτουργεί μια χαρά σto iphone για όλες τις υπηρεσίες...

Αν μιλάς περισσότερο με cosmote αριθμούς σίγουρα συμφέρει περισσότερο. Δεν ξέρω... η Cosmote όμως έχει κάτι αντίστοιχο με το mobile internet της Vodafone (που μπορείς να επιλέξεις όποιο πρόγραμμα φωνής και μετά να βάλεις τα mb που θες χωρίς να σε υποχρεώνει στο τάδε πρόγραμμα πχ να έχεις τόσα mb κτλ)? Ή έχει μόνο΄προγράμματα τύπου iXX με συγκεκριμένο αριθμό mb?

η Cosmote όμως έχει κάτι αντίστοιχο με το mobile internet της Vodafone (που μπορείς να επιλέξεις όποιο πρόγραμμα φωνής και μετά να βάλεις τα mb που θες χωρίς να σε υποχρεώνει στο τάδε πρόγραμμα πχ να έχεις τόσα mb κτλ)? Ή έχει μόνο΄προγράμματα τύπου iXX με συγκεκριμένο αριθμό mb?

Εχει. Εγω π.χ. εχω το προγραμμα φωνης που χρειαζομαι και εχω βαλει με 13 ευρω 200ΜΒ προπληρωμενα για χρηση internet.

Αυτή τη στιγμή, ο κύκλος αναβάθμισης (ουσιαστικής) του iPhone είναι ετήσιος, ξεκινώντας από το '07 που πρωτοανακοινώθηκε. Και φέτος αναμένεται το ίδιο, αλλά για λόγους ανταγωνισμού θα δοθούν αρκετά νωρίτερα (μπορεί και την άλλη βδομάδα) λεπτομέρειες για το iPhone OS 4 που θα τρέχει σε 3G/3GS και στις νέες συσκευές από το καλοκαίρι. Αυτά λέγονται παντού, αυτά λέμε κι εμείς. Αν δεν μας πιστεύεις, τι μας διαβάζεις;; :)

Αυτή τη στιγμή, ο κύκλος αναβάθμισης (ουσιαστικής) του iPhone είναι ετήσιος, ξεκινώντας από το '07 που πρωτοανακοινώθηκε. Και φέτος αναμένεται το ίδιο, αλλά για λόγους ανταγωνισμού θα δοθούν αρκετά νωρίτερα (μπορεί και την άλλη βδομάδα) λεπτομέρειες για το iPhone OS 4 που θα τρέχει σε 3G/3GS και στις νέες συσκευές από το καλοκαίρι. Αυτά λέγονται παντού, αυτά λέμε κι εμείς. Αν δεν μας πιστεύεις, τι μας διαβάζεις;; :)

Σωστός :happy:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Δεν κατάλαβες μου φαίνεται.. Απλά ένα μέλος το είπε με μια σιγουριά και μου έκανε εντύπωση και του είπα ότι κάτι επίσημο δεν υπάρχει.. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.. Δεν μπορείς να πεις κάτι με σιγουριά που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.. Αν τύχει μια στραβή???

Δεν λέω κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά...

Ο kormos μετά μου έδωσε ένα link που πάλι έχει φήμες (ενώ εγώ έλεγα κάτι επίσημο δεν υπάρχει για το νέο iPhone) που πραγματικά δεν κολλάει καθόλου σε αυτά που είπα.. Τις φήμες τις βλέπω κι εγώ

Είδες κάπου να λές ότι δεν σας πιστεύω?? Απλά φήμες έχετε δώσει οκ... Ας σκεφτόμαστε πρώτα πριν απαντήσουμε και μην απαντάμε αυθαίρετα :X

Edited by Alex0077

Δεν κατάλαβες μου φαίνεται.. Απλά ένα μέλος το είπε με μια σιγουριά και μου έκανε εντύπωση και του είπα ότι κάτι επίσημο δεν υπάρχει.. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.. Δεν μπορείς να πεις κάτι με σιγουριά που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.. Αν τύχει μια στραβή???

Δεν λέω κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά...

Ο kormos μετά μου έδωσε ένα link που πάλι έχει φήμες (ενώ εγώ έλεγα κάτι επίσημο δεν υπάρχει για το νέο iPhone) που πραγματικά δεν κολλάει καθόλου σε αυτά που είπα.. Τις φήμες τις βλέπω κι εγώ

Είδες κάπου να λές ότι δεν σας πιστεύω?? Απλά φήμες έχετε δώσει οκ... Ας σκεφτόμαστε πρώτα πριν απαντήσουμε και μην απαντάμε αυθαίρετα :X

Την απάντηση την έλαβες πάλι ποιο πριν , πως η Apple δεν ανακοινώνει ποτέ , άρα όσο και να αναμένεις το επίσημο θα αργήσει...οπότε να βαδίζεις με τις φήμες που όπως και να έχει σιγά σιγά βγαίνουν αληθινές... ;)

Την απάντηση την έλαβες πάλι ποιο πριν , πως η Apple δεν ανακοινώνει ποτέ , άρα όσο και να αναμένεις το επίσημο θα αργήσει...οπότε να βαδίζεις με τις φήμες που όπως και να έχει σιγά σιγά βγαίνουν αληθινές... ;)

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά μέχρι να έχουμε κάτι επίσημο δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά ότι θα βγει νέο iPhone το καλοκαίρι.. Μπορεί να βγει το χειμώνα αυτή τη φορά.. Θα δούμε..

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS